میشه بگی کدام یک از گوشیهای ساژم بود.نقل قول:
Printable View
میشه بگی کدام یک از گوشیهای ساژم بود.نقل قول:
سلام
چند وقته گوشیم مشکل پیدا کرده . یه عکس پاکت نامه دائماً اون بالا چشمک می زنه در حالی که هیچ نامه ای تو اینباکسم وجود نداره .
فایل های تصویری هم اجرا نمیشه !
لطفاً راهنمایی کنید
این بود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gsmarena.com/sagem_mymobiletv_2-2328.php
پاکت نامه فکر کنم برای اینه که چند تا مسیج توی سیم کارتت هست.اونا رو پاک کنی گمونم درست بشه.نقل قول:
دومی هم نمیدونم !
سلام
من یه مشکلی با گوشیم دار اونم اینه که وقتی از میانبر کشویی استفاده میکنم برای وارد شدن به موزیک پلیر ( وقتی کشوی گوشی را به سمت پایین میکشم ) وارد پخش موزیک نمیشه و هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در این مورد کمکم کنین.
فقط کشویی رو پایین میکشید ؟نقل قول:
خوب طبیعیه نمیره دیگه.....
اون حالت فقط برای پخش موزیک نیست.ممکنه توی نرم افزارهای دیگه باشید بخواید Landscape کنید گوشی رو یا توی بازی و انگیج هم کاربرد داره.
با سلام
من از طریق gprs گوشیم رو اپدیت کردم (30.033) اما حالا اصلا داخل ngage نمیشه و error system می ده .حالا چه کار کنم.
حجم فايل حدود160مگا بايته وبا جي پي ار اس اپديت نميشه با اين روش فقط چند تا فايل اپديت ميشن و بخاطر اپديت ناقص بقيه قسمتهاي گوشي با مشكل اپديت ارور مواجه شده كار نميكنند شما بايد كل فايل رو دانلود كني و با باكس رو گوشي بزني يا 5تومن بده بيرون برات اپديت كنندنقل قول:
نه عزیزه من اینطوری نیستنقل قول:
من چند بار با وای فای گوشی ام رو آپ کردم مشکلی هم نداشته
آخرین بار هم حجم آپ دیتش 12 مگ بود
80 درصد تهران تحت پوشش ----h اینو اعلام کردن ان 96 دار ها تایید می کنن
لطفا امتحان کنید اینجا بگید