من به فدراسيون راي دادم واقعا انتظار نداشتم علي دايي بيشتر مقصر شناخته بشه از نظر مردم !!!
فدراسيون اونو آورد !!! فدراسيون گند زده به فوتبال ما نه علي دايي !!!
من به فدراسيون راي دادم واقعا انتظار نداشتم علي دايي بيشتر مقصر شناخته بشه از نظر مردم !!!
فدراسيون اونو آورد !!! فدراسيون گند زده به فوتبال ما نه علي دايي !!!
نقل قول:جدی باور کردین ؟ :31:نقل قول:
با شما موافقمنقل قول:
به نظر من گزینه دیگری هم باید اضافه میشد . یعنی کل سیستم .
سازمان تربیت بدنی و معاون رییس جمهور که شخصا میاد کاندید ریاست فدراسیون میشه و تحریم فیفا و ...
فوتبالی که باید از پایه روش کار میشده و نشده و کارمون به جایی رسیده که کره شمالی که تیم باشگاهی نداره میاد از ما بالاتر وایستاده . اماراتی که اندازه یه شهر کوچیک ایران نیست میاد از ایران امتیاز میگیره .
جام جهانی تیمی میره که لیاقتش رو داشته باشه.
منم بعد که به علی دایی رای دادم گفتم بهههه چرا اینکار رو کردیم کاش فدراسیون رو میزدیم چون خبر از منبع خیر سرش معتبر رسیده بود قرعه کشیه و هر گزینه که درصد بیشتری بیاره قرعه کشی رو فقط بین رای دهندگان به اون گزینه انجام میدن دیگه ما هم زدیم گزینه 2 علی دایی نگو اینطوری نبوده البته من بیشتر بخاطر قرعه کشیش شرکت کردم چقدر دلم خوشه که برنده میشم نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من هم گند فدراسيون بود .
به نظر من احسان جعفربیگی باید سرمربی تیم ملی بشه
پس از شکست در برابر عربستان در خانه ،فدراسیون فوتبال ( به عبارت بهتر علی آبادی وسازمان تربیت بدنی) علی دایی را برکنار کرد. پس از آن چهار گزینه چهار گزینه ی داخلی وفعلا یک گزینه ی خارجی مطرح شده اند. که عبارتند از:
افشین قطبی، امیر قلعه نوعی ، غلام پیروانی،محمد مایلی کهن وفیلیپ تروسیه.
به نظر شما بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی کدام یک از این چهار نفر است؟
پس از شکست در برابر عربستان در خانه ،فدراسیون فوتبال ( به عبارت بهتر علی آبادی وسازمان تربیت بدنی) علی دایی را برکنار کرد. پس از آن چهار گزینه چهار گزینه ی داخلی وفعلا یک گزینه ی خارجی مطرح شده اند. که عبارتند از:
افشین قطبی، امیر قلعه نوعی ، غلام پیروانی،محمد مایلی کهنوفیلیپ تروسیه.
به نظر شما بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی کدام یک از این 5 نفر است؟
اگر خواستید نظرات تشریحی تون رو هم بیان کنید.
واقعا حالم داره از کعبی به هم میخره دیگه نباید بازیش داد اون از اضافه وزنش بعد بازیش بعدم اون رفتار که اخر نود نشون داد به قول معروف شک
افشین قطبی، امیر قلعه نوعی ، غلام پیروانی،محمد مایلی کهن وفیلیپ تروسیه.
به نظر شما بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی کدام یک از این 4 نفر است؟
اگر خواستید نظرات تشریحی تون رو هم بیان کنید.
من غلام پیروانی رو انتخاب کردم مایلی کهن هم خوبه تروسیه اگه بیاد خوبه قلعه نوعی نمی زارنش!قطبی تجربه نداره البته انالیزور خوبی میتونه باشه!