درود
فعلا به جرگه استفاده کنندگان از نورتون پیوستیم:31:
توی نورتون چطوری یک فایل رو Safe Run اجرا کنیم؟
Printable View
درود
فعلا به جرگه استفاده کنندگان از نورتون پیوستیم:31:
توی نورتون چطوری یک فایل رو Safe Run اجرا کنیم؟
نورتون این قابلیت رو ندارد.نقل قول:
از برنامه sandboxie استفاده کنید.
دو تا سوال دیگه:
1-وقتی یه درایو رو سرچ میکنم آخرش بزرگ مینویسه The Threats . . . Resolved.این یعنی چی؟
2-چطوری میتونم برای نورتون تعریف کنم که وقتی یه فایل رو پیدا کرد سر خود عملی انجام نده و از من بپرسه؟
راستی نورتون من (ورژن 2011) 6 فایل ویروسی رو پیدا کرد ولی ننوشت که اسم فایل چیه و در کجا قرار داره.از کجا اینو بفهمم؟
1_ ویروس هارو پاک کرد.نقل قول:
2 - ستیگ --- آنتی ویروس . این 2 گزینه رو off کنید.
remove advanced detections automatically
remove advanced detections if i am away
3 - وارد قرنطینه بشید دیتیل نوشته.
ستینگ رو باز کنید. توی AutoProtect و scan فایل مورد نظر رو exclusions کنید.نقل قول:
سلام ؛
دوستان الان رو دستگام نورتون360 ورژن 4.2 نصبه ، به نظرتون nis 2011 رو بریزم یا نه همین همون کارایی رو داره؟ :20:
سلام عزیزنقل قول:
نورتون 360 خوبه ولی نورتون 2011 ارتقا پیدا کرده و شدیدا توصیه می شود .
بهتره شما بری سمت نورتون 2011 . ضمنا می تونی از آپدیت ها Backup بگیری که دیگه نیازی به دانلود دوباره 80 مگ نداشته باشی .
موفق باشی .:20:
دوست من مگه توی نورتون میشه از آپدیتها بک آپ گرفت؟نقل قول:
ما از هر کی پرسیدیم گفت نمیشه
بله میشهنقل قول:
تمامی آپدیتهای جدید توی یه مسیر ذخیره میشه که از اونها یه بک آپ برای خودت ذخیره کن البته روشش وآدرس ذخیره فایلها تو xp ,7 یه خورده فرق میکنه که یه سرچی بکنی پیدا میکنی
موفق باشی
:11:
سلام ؛نقل قول:
اوّل ممنون ازتون بابت جوابگوییتون :11: ( راستی به نظرتون این نسخه رو از خود سایت سایمنتک دانلود کنم؟ )
دوست عزیز شدن که میشه ... مثلاً توی سون توی یه همچین آدرسی باید پوشه definitions رو کپی کنید جای دیگه تا بعداً به کارتون بیاد :20:
C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_4.0.0.127\
در ضمن پوشه ی Programdata مخفیه ها !
موفّق باشید :10: