خوب توی بنچ مارک ها AMD اغلب رتبه بیشتری داره یعنی توی گرافیک و کارهای دیگر از نمونه های مشابه اینتل بهتره اما من شخصا وقتی نرم افزاری را اجرا می کنم اینتل را سریعتر و قویتر می دانم
حالا خود avecina عزیز هم توضیح بده بیشتر ممنون میشیم
Printable View
خوب توی بنچ مارک ها AMD اغلب رتبه بیشتری داره یعنی توی گرافیک و کارهای دیگر از نمونه های مشابه اینتل بهتره اما من شخصا وقتی نرم افزاری را اجرا می کنم اینتل را سریعتر و قویتر می دانم
حالا خود avecina عزیز هم توضیح بده بیشتر ممنون میشیم
از بچه های تاپیک hp یه سوالی داشتم
cpu مدل dv4 1225چی هست؟
2.13 یا 2 ؟ یا اینطوری بگم p7450 یاp7350 ؟
من هر جا رفتم یه چیزی نوشته . iranhp که تابلو کرده نوشته p7450,2gh . مگه میشه لطفا کمک کنید .
سلام register جان .
عزیز من درباره ی dv5 1235 ازت سوال داشتم.در مقایسه با1135 می خواستم 1 راهنمایی کنی.
اگه برتری گرافیک 1135 رو کنار بذارم(گرافیک 1235 برام کفایت می کنه)در مقایسه با بقیه ی مولفه ها نظرت رو کدومشونه؟
من اهل بازی نیستم و بیشتر می خواستم در زمینه ی cpu این دو مدل و مقایسشون صحبت کنی.fsb 1235 چقدره ؟مقایسشون چطوری می شه؟
نتیجتا اگه خودت جای من بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
1 سوال هم درباره ی 14اینچ های dvدارم.اینکه با توجه به اینکه جمع و جور می خوام باشه نظرت درباره ی 1225 چیه؟مشکل خاصی نداره؟
مرسی از زحماتت
سلام register جان .
عزیز من درباره ی dv5 1235 ازت سوال داشتم.در مقایسه با1135 می خواستم 1 راهنمایی کنی.
اگه برتری گرافیک 1135 رو کنار بذارم(گرافیک 1235 برام کفایت می کنه)در مقایسه با بقیه ی مولفه ها نظرت رو کدومشونه؟
من اهل بازی نیستم و بیشتر می خواستم در زمینه ی cpu این دو مدل و مقایسشون صحبت کنی.نتیجتا اگه خودت جای من بودی کدوم رو انتخاب می کردی؟
مرسی از زحماتت
سلامم..من توووی این پست لینک بنچمارکها و مقایسه شون را گذاشتم و p8400 که در مقایسه با T9400٫T9550 ضعیفتره ولی با اینحال بهتر از انواع توریون X2 Ultra ظاهر شدهنقل قول:
نظر شخصی منم اینه که پردازنده های AMD چون گذرگاه هایپرترانسپورت قوی دارن با رم فرکانس بالاتر بهتر کار میکنن و طبعن روی دسکتاپها مناسبتر هستن تا لپتاپها.هر چند توی دسکتاپها هم با وجودیکه سوکت AM2 و فنوم های 3 و 4 هسته ای خیلی خوب ظاهر شدن بازم کمتر کسی میره سراغشون!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3651321&postcount=2
این مقاله هم مقایسه ای کرده پردازنده های اینتل با AMD را در زمینه ی اجرای نرم افزارهای مختلف که البته در زمانی این مقاله نوشته شده که Core2ها 65nm بودن..... با اینحال جالب توجه هستش
کد:http://www.parsclubs.com/printthread.php?tid=17445
امروز رفتم dv5 1235 با گارانتی ایران اچ پی گرفتم! خدایی حرففففف نداره!! فیلم ، موسیقی :8::8:، گیم :27: و اینکه اصلا تو بازی حرارت بالا نمیره!...
با سلام به دوستان.بالاخره عید هم تموم شد و ما هم وقت بیشتری داریم تا به دوستان کمک کنیم.!!
1235 یکی از بهترین مدل های اچ پی هستش که واقعا به قیمتش می ارزه!
مبارک باشه:46:نقل قول:
میشه بگی چه بازی هایی را تا حالا باهاش راحت اجرا کردی؟؟
مرسی . تا الان بازی cod5 رو نصب کردم به خوبی اجرا میکنه! aa هم که روشن میکنم اصلا افت فریم نداره!نقل قول:
واي يعني من كه ديگه قاط زدم اساسي!!!!
آخرش نفهميديم dv5-1135 بخريم يا dv5-1235!!!!!!