دیشب آنا کلا :2::2::2:!
زنگ زدم میگن از دیتا هست، زنگ بزم از مخابرات سوال کن!:18::18::18::18::18::18:
Printable View
دیشب آنا کلا :2::2::2:!
زنگ زدم میگن از دیتا هست، زنگ بزم از مخابرات سوال کن!:18::18::18::18::18::18:
مال منم از ساعت 8 تا حدود های 12 مشکل داشت یا بهتر بگم قطع بود 128 از مکس نت دارم . اینطوری دیگه نمیشه ادامه داد هر روز همین وضعه . هر روز داره قطع میشه کل ایران هم نیست فقط آذربایجان غربی اینطوریه . مثل اینکه ما آدم نیستیم :41:
با استفاده از فناوری Deep packet inspection براحتی میشه بدون بستن پورت 443 ترافیک HTTPS رو بست در این حالت کاربر تصور میکنه که سرور سایت دچار مشکل شده!:13:در ضمن این فیلترینگ مربوط به آی اس پس خاصی نمیشه و از مخابرات اعمال میشه.نقل قول:
SSL انواع مختلقف داره و نوع 128-256 bit AES به بالا هم اکنون در بسیاری از سرورها و سایتها بکار میره و توسط هر شخص و یا سازمانی قابل رمز گشایی نیست.شما تصور کنید تصمیم گرفته بشه ترافیک جیمیل 10000 کابر دیکد بشه فکر میکنید چقدر هزینه و زمان برای این کار لازم هست؟:28: به همین دلیل شرکتهای بزرگ از این گواهی دیجیتال رمزنگاری جهت برقراری امنیت استفاده میکنند.
در چیز پی ان معمولا" اگر حفاظتی اعمال بشه از استاندارد مایکروسافت 56 bit MPPE استفاده میشه که کلا" با مقوله SSL فرق میکنه . در فناوری جدید وی پی ان از کدینگ SSL 256-2048 bit به بالا استفاده میشه که در این صورت امنیت اطلاعات مبادله شده بسیار بالا میره . ولی به دلیل هزینه بردار بودن و کاهش سرعت سرویس دهندگان معدودی از این قابلیت استفاده میکنند. حالا بماند که در بسیاری از شرکتهایی که در ایران چیز پی ان ارائه میکنند اصلا" حفاظتی صورت نمیگیره.
همين الان هم اينترنت آنا تقريبا قطعه !!!
مکس نت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی گویا پینگ مخابرات خوب شده؟! ارومچی شما در چه حالی؟
ماشاالله پينگ، ايول مكس نت دزد، چرا تخليه نميكني شما؟
اگه ايراد و اشكالي در كل شبكه بوجود بياد اولين جايي كه درست ميشه و به وضعيت قبليش برميگرده مخابراته، يعني تا مخابرات وضعيتش نرمال نشه بقيه isp ها مشكلشون حل نميشه
من كه تقريبا وضعيت پينگم مثل هميشه س يعني از ديشب كه تونستم وصل بشم تا الان همه چيز خوبه البته يه مقدار كم پينگ هنوز بالاست
مخابرات 512 میده ؟ دانلودش 1 تا 7 دیگه؟ از دوره دیگه تخلیه میکنم . مکس نت کثافت دزد :2:
اورميه كه مثل نقل و نبات ميدن، بدون هيچ مدركينقل قول:
دانلود هم از 1 تا 7
دردسرها و مصائب خاص خودش رو داره ولي از مكس دزد خيلي خيلي بهتره
بزرگترين ايرادش اينه كه ثبات پينگ نداره يعني 5-4 شب از 7شبِ هفته پينگ ميره بالا ولي بعد از ساعت 3 همه چي ميشه مثل روزها+سرعت دانلود سرويس 512 احتمالا حداكثر 100 بشه
در كل همچين آش دهنسوزي نيست و خيلي وقتها اعصاب آدم رو خرد ميكنه ولي بازم ميگم نسبت به مكس دزد خيلي بهتره
512 3 ماهه با 3گيگ حجم ميشه 40100 تومن!
از 1 تا 3 گيگ هر گيگ ميشه 5200
3 تا 10 گيگ هر گيگ ميشه 4680
بالاي 10 گيگ هر گيگ 3640
بطور كلي مخابرات آخرين راه چاره ست يعني اول برو سراغ isp هاي شخصي اگه نشد بيا از مخابرات بگير
512 سرعت دانلودش 100 باشه خوبه . فقط من حداقل 7 گیگ برای 3 ماه لازم دارم . باید 4-5 گیگ ترافیک اضافی هم بگیرم ! حدود 60 تومان میشه . با مکس نت برابر میشه قیمت و دانلودش
نقل قول:
من كه 256 دارم دانلودم 50 هست حالا 512 100 تا بده يا نه من نميدونم ولي منطقا بايد 100 بده
ولي پينگ مكس كه خيلي بده و بنظر من اصلا ارزش نداره تمديد كني
راستي مهاباد isp ديگه اي مثل شاتل و پارس نداره؟ يا يه isp محلي خوب
2229190 0441 شماره پشتيباني مخابراته زنگ بزن شايد بتونه اطلاعات دقيقتري بهت بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزها كه اينطوري پينگ ميده ولي شبها پينگ فروم ميرسه به 300