مصرفش همينه. نگران نباش. با توجه به كيفيت بنزين و كيفيت توليد الان 206 راحت صدي 10 مي سوزونه.
Printable View
مصرفش همينه. نگران نباش. با توجه به كيفيت بنزين و كيفيت توليد الان 206 راحت صدي 10 مي سوزونه.
فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های آب زمانی اتفاق میوفته که آب داخل رادیاتور کم باشه و یا ترموستات باز نشه . وقتی آب کم باشه ، فشار ناشی از بخار آب چگالیش و در نتیجه انبساطش بیشتر از خود آب میشه و همین موضوع باعث میشه تا شیلنگ های اب در حالت فشار باشن .نقل قول:
من پست های شما رو خوندم و اکثر کارایی که باید چک بکنین رو کردید . فقط دو موضوع هم باعث داغ کردن ماشین میشه که اونم بهتره به مکانیک بگید تا چک کنه . اگه سیلندر ماشین تراشکاری بشه و بهش بوش بزنن باعث داغ کردن ماشین میشه که راه حل اونم تا حدودی فیلر زیاد گذاشتن سوپاپ ها هست که اونم تا حدودی نه کامل مشکل رو رفع میکنه . مورد بعدی همین عمل فیلرگیری سوپاپ ها هست . اگر سوپاپ ها بیش از حد تحت فشار باشن و عمل تخیله دود با سختی مواجه بشه ماشین داغ میکنه . شما فیلر گیری کردی ؟ (البته چون سرسلندر باز شده حتما فیلرگیری شده ) . از عملکرد صحیح فشنگی آب هم مطمئن شو . سیم اتصال موتور به بدنه رو هم چک کن که ارتباطش برقرار باشه .
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت اینارو هم امتحان میکنیم ببینیم چی میشه/
البته فیلر گیری انجام شده/
بازهم ممنون
سلام
من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)
چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)
ویکی اینکه خیلی خشک شده و می کوبه . بیشتر عقب .
با تشکر
سلام دوستم یه 206 داره
رنگ سپر و زه و کل بدنه سفید هست
الان یه چند ماهیه رنگ سپر هاش داره میریزه
از قیافه افتاده چیکار کنیم؟
چجوری رنگش کنیم؟
شنیدم یه چسبی باید بزنن زیرش که رنگش نریزه ولی اون چسبرو نمیزنن میریزه؟
چیکار کنیم؟
نقل قول:وقتی ماشین گرم میشه این مشکل رو دارین ... یا کلا از زمان راه افتادن اینجوریه؟
حتما باید ببری یه جلوبندی ساز ببینه! میتونه از سیبک یا حتی پلوس باشه! شاید هم میزون فرمون بخواد...
باید کارشناس ببینتش.نقل قول:بردین دادین رنگ کردن؟ زه میریزه یا کل سپر؟
باید ببری بتراشن و از نو رنگ کنن! من هرکس رو دیدم رنگ مرده این اتفاق براش افتاده! با ضربه یا با گرما و سرما میریزه :)
چیزی راجع به اون چسب نمیدونم ، ولی کلا" اگر نقاش ماهر باشه و بتونه یه زیرسازی خوب انجام بده ، شاید ریختنش به تاخیر بیفته.
موفق باشین :11:
تعميرات جلوبندي خودرو بايد توسط افراد ماهر انجام بشه. وقتي كه شما تمام قطعات رو عوض كرديد پس ديگه موردي باقي نمانده كه باعث ايجاد مشكل بشه و يكدست كشيدن فرمان به دليل عدم تنظيم صحيح اون هست كه اون تعميركار نتونسته دقيق انجام بده. با اينكه كار ساده اي هست اما نياز به دقت و تجربه كافي داره. به احتمال قوي قُرقُري هاي جعبه فرمان و سر روتها درست تنظيم نشده و سر چرخ سمت چپ به سمت داخل يا سر چرخ سمت راست به سمت بيرون انحراف داره.نقل قول:
سلام
من چند سئوال در مورد جلو بندی 405 دارم (البته ببخشید هرچی کشتم جایی برای پرسیدن پیدا نکردم جز اینجا)
چند وقت پیش تمام قسمت های جلو بند رو عض کردم جز کمک ولی هنوز کمی صدا و بیش از حد به سمت راست میره . تا فرمون رو رها می کنم به سمت راست میره .
باد لاستیک ها و بالانس هم هست . رینگ و لاستیک 15 انچی داره . (بستن استرس بار حل میشه یا مشکل جایی دیگست .)
ویکی اینکه خیلی خشک شده و می کوبه . بیشتر عقب .
با تشکر
براي اينكه كاملا اين قضيه رو متوجه بشيد ميتونين ماشين رو در يك سطح تراز نگه داريد و فرمان رو كاملا مستقيم بگيريد( غربيلك فرمان كاملا مستقيم باشه) بعد انحراف مورد نظر رو خواهيد ديد ، البته اندازه گرفتن دهانه دو چرخ جلو نسبت به يك 405 ديگه كه مشكلي نداره ميتونه كمك بزرگي باشه. تمام اين موارد در صورتي هست كه خودرو تصادف شديدي كه باعث صدمه ديدن شاسي شده باشه رو نداشته باشه.
كمك فنر ها اگر نتونند درست كار كنند باعث انتقال ضربه به اتاق شده و صداي شديدي توي دست انداز بوجود مياد.خراب بودن كمك فنر، خرابي بوش كمك فنرها و خرابي توپي سر كمك فنر( در كمكهاي جلو) از عوامل ديگه ايجاد صدا و انتقال ضربه به بدنه هست.همينطور خرابي فنرهاي مارپيچ جلو كه ممكنه حالت فنري اونها كم شده باشه و به قول معروف فنرها خوابيده باشند. يا اينكه زير اونها جنت گذاشته باشند تا ماشين بالاتر بياد.
دوباره پيش همان جلوبندي ساز ببريد و مشكل رو نشون بديد..احتمالا مهارت لازم رو براي تنظيم فرمان نداره، بعضي جلوبندي سازها هستند كه حتي در يك خودرو با شاسي صدمه ديده ميتونن جوري تنظيم فرمان انجام بدند كه يكدست نكشه.
كار خاصي نميشه انجام داد جز رنگ آميزي دوباره و اينبار با كيفيت بيشتر.نقل قول:
سلام دوستم یه 206 داره
رنگ سپر و زه و کل بدنه سفید هست
الان یه چند ماهیه رنگ سپر هاش داره میریزه
از قیافه افتاده چیکار کنیم؟
چجوری رنگش کنیم؟
شنیدم یه چسبی باید بزنن زیرش که رنگش نریزه ولی اون چسبرو نمیزنن میریزه؟
چیکار کنیم؟
سلام دوستان بالاخره این مشکل ماشین ما حل نشد:19: نهایتا همه چیزشو از سر سیلندر واشر سر سیلندر بگیر برو پایین ردیفش کردیم ولی بازم حل نشد آخرش بردیم پیش یه مکانیک متخصص اونچیزی که به فکرش میرسید دلیل اینکه آب رادیات کم میشه و همیشه وقتی درب رادیاتور را باز میکنی با فشار هوا خارج میشه و علت باد کردن شیلنگ ها و لوله های آب. گفت داخل رگلاتور گاز وقتی آب و گاز از رگلاتور رد میشن احتمالا یه سوراخ به اندازه سر سوزن تو این رگلاتور هست که باعث میشه آب با گاز مخلوط بشه و آب کم کنه.
میگم دوستان نظر شما چیه؟ آیا فشار هوای داخل رادیاتور و شیلنگ ها میتونه به رگلاتور ربط داشته باشه؟ چون این مشکل حدودا از همون زمان سه ماه پیش که ماشین را دوگانه سوز کردیم پیش اومده. نکنه ما بریم بازهم کلی هزینه کنیم و رگلاتور cng را عوض کنیم و باز هم مشکل حل نشه؟ اصلا هزینه این کار چقدر میشه؟ آیا شرکتی که دوگانه سوز کرده این قطعات را با گارانتی عوض میکنه؟
کمک کمک کمک
نه خب هنوز رنگش نکردیم زه هاش رنگ دارن فقط سپر هاش میریزه زیرش اگه سمباده بکشن بعد رنگش کنن درست میشه؟نقل قول:
سلام
ماشین این چند روزا تو سرعت هایی مثل 100 به بالا خود به خود خاموش میشه!!
بعضی وقتا هم تو سرعت کمتر!!
بردمش تعمیرگاه استپ موتور رو 2جا عوض کردن بازم درست نشد!!
مشکلش چیه ؟؟