کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
Printable View
هیچ کی نیست جواب ما رو بده ؟
امروز با کامپیوتر محل در مورد انتخاب شرکت مشورت می کردم گفت لایزر از همه بهتره ولی با این حساب که شما میگی انگار باید منصرف بشم . سپنتا و پارس آنلاین چطورن ؟ برای آپلود می خوام .نقل قول:
کسی از لایزر تو شیراز داره تو را به خدا بگه ! میخوام بگیرم واسه بازی ! یکی از لچه ها تو تهران داره پینگش با 4.2.2.4 8 هست !!!!:18::21::19:منم میخوام ! آدرس نمایندگی با سایت نمایندگی تو شیراز هم داشت بگین ! من فقط پینگش با اروپا برام مهمه ! تو رو خدا کمکم کنید صواب داره :40::10::22::15::34:
چه اسمایل های باحالی داره این پیسی ورلد :35:
یک مدتی (نزدیک 1 ماه) که شبانه هر 5-6 ثانیه یک بار سرعت به صفر می رسه دوباره زیاد می شه دوباره به صفر می رسه و .... این مشکل مال منه یا مال همست؟؟
من 2 سال از لایزر سرویس می گرفتم(کرج)! قبلا خیلی خوب بود ولی تازگیا افتضاح شده! والان می خوام از اسیاتک یاپردیس بگیرم(اگه از جای دیگه بخوام سرویس بگیرم باید همون مراحل قلبی رو طی کنم؟):20:
سلام من اشتراک طرح شتاب دارم این مشکلو ندارم شما حتما به پشتیبانیش بگو شاید یک جای کار شما ایراد دارهنقل قول:
بله لایزر خط شما رو ازاد میکنه دوباره شما درخواست میدی به یک شرکت دیگه و زمان انتظار برای مراحل اداری و...همه هست ولی وقتی ناراضی باشین ارزششو داره 10 روزی بدون اینترنت باشین بعدش دیگه هر شب حرص نمیخوری چرا سرعتم کمه. این تجربه منهنقل قول:
امروز بیشتر از 7 بار قطع شده!
ولی برخوردشوون خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 نا محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا 128*** داشتم خوب بوود! مشکل اصلی من این بوود که ترافیکم مثل بنز تموم میشد! رفتم ریز مصرف رو گرفتم یه جا زده بوود 250mb یه جا 400! در صورتی که من همچین چیزی دانلود یا اپدیت نکرده بودم! ویندوز+کل نرم افزارارو هم که نمیزارم اپدیت بشن!
و الا من از لایزر راضی هستم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه داره خوب میشه! سرعت دانلودم تا 180 میره