برا منم بفرستین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فرستادم دوست عزیز
چرا این تاپیک خوابید؟
بازی به این خوبی!
تعدادی گیفت تک ستاره دارم.دوستشون دارم.:31:
هر کدوم رو به قیمت 0.4 ریال به حراج گذاشتم.
میتونید قیمت گیفت های مختلف هم از توی مارکت نگاه کنید.
برای افزایش ولنس خود به دکتر مصطفی مراجعه کنید !!!
مصطفی یدونه برایه من بفرستنقل قول:
فردا پولش و برات میریزم
آقا من از خود سایت درخواست دعوتنامه کردم... خواستم مثلا کاری رو که خودم میتونم انجام بدم رو از این یارو رفیقم نخوام... یه تفعلی به دکتر گوگل زدم، دیدم اااا توی p30world هم یه تاپیک داره... چند صفحه اول رو خوندم و اینطور که به نظر میاد دعوتنامه هایی که قرارن از خود سایته بیان خیلی طول میکشن... حالا میخوام ببینم من که ایمیلم رو برای دریافت دعوتنامه ثبت کردم، میتونم بدمش به شما و شما برام یه دعوتنامه بفرستید... یا اینکه با هر ایمیل فقط یه بار میشه درخواست دعوتنامه کرد... اگه میشه که خوشحال میشم برای من یه دعوتنامه بفرستید... مام که خوره بازی اینترنتییم، اینم به نظر میاد خیلی بازی باحالی باشه... اگرم که نمیشه بگید تا یه ایمیل دیگه بنویسم... :
Thanks sirکد:Masoud.GP@gmail.com
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
بله می شود / دعوت نامه برای شما ارسال شد.
ایول... خیلی ممنونم...نقل قول:
Thank you very much, sir
:40:
من یه سوال دارم... چرا موقع ثبت نام اسم خیلی از شهرها رو نداره... مثلا من تهران رو پیدا نکردم و زدم "North" و حالا میبینم توی پروفایلم نوشته "گرگان" بعدش توی یه جای دیگه دیدم که میشه با یه بلیط به تهران رفت... این چه جوریاس...؟
درسته ,اول بازی تقریبا به صورت رندوم شهرت انتخاب میشه (منم زدم North ولی افتادم اهواز )نقل قول:
حالا میتونی با خرید یک بلیط بای تهارن یا هرجایی که دوست داری ولی خوب اگه شغل داشته باشی از بین میره و
همچنین مقداری از ولنست کم میشه