سلام رفقا
آقا 4 تا سوال:
من گوشیم Samsung SGH F-480 هست. اصله و یه 10 ماه پیش یا بیشتر بود دقیق یادم نیست، 420 خریدم با گارانتی.الان این نسخه نرم افزاری که روی موبایل نصب هست بصورت اورجینال "SW VER> F480JPHG3" هست.(این ورژن فارسی رو هم همونطور که میدونین ساپورت میکنه). حالا میخوام اگر بشه آپدیتش کنم.حالا:
1: چطوری از این فریموری که روی گوشیم هست بک آپ بگیرم که بعدا بتونم RESTORE کنم؟ اگه برنامه ای داره لطفا اسمش و اینکه از کجا دانلودش کنم.
2: از کجا من باید جدیدترین فریمورهایی که میاد رو دانلود کنم؟و از کجا بفهمم که اصلا مال گوشیم هست یا نه.همه جا سرچ میکنم میزنه : F480 TOCCO به نظرم این با مال من فرق داره درسته؟
3: یکی از دوستان میگفته که یکی از دوستانش یه گوشی F480 داره که وقتی به سمت راست یا چپ تکون میده،آهنگ پلیر هم عوض میشه.این یه نرم افزار هست یا باید فریمور برنامه آپدیت بشه؟ چون تو این ورژن من هر جاش رو دیدم همچین خاصیتی نداره.
4: آقا بازی یا برنامه های تاچ اسکرین مخصوص این موبایل از کجا میتونم گیر بیارم. از اینها که انتهاش صفحه کلید مجازی میسازه نه.میخوام کلا بازی و برنامه تاچ باشه.همچین سایتی کسی سراغ داره؟
خلاصه اینکه فدائی دارین:10: