عجله نکن دوست عزیز. هر کسی تونست جواب میده.
در مورد سوال اولتون باید بگم که بله این مشکل فرستادن اس ام اس در گوشی هایی که از ویندوز مبایل 6 به بالا
استفاده میکنند وجود داره و من هم روزهای اول این مشکل رو داشتم. اما بعدا راهی رو پیدا کردم که میتونم از خود
گوشی و بدون استفاده از برنامه اسم ام اس های گروهی و دسته جمعی بفرستم. اما این روش میتونم بگم
شاید تا حداکثر 10 نفر جواب بده و بیشتر از 10 نفر اذیت میکنه. یعنی میشه برای بیشتر از 10 نفر هم از روش دستی
فرستاد اما اذیت کننده است. این روش دستی رو هم هر وقت شما گوشی رو خریدی توضیح میدم. اما بدون که
وجود داره و میشه همچین کاری کرد.
حالا اگر کسی نخواد از روش دستی استفاده بکنه چی؟ ...
اونوقت برنامه های خیلی زیادی وجود دارند که از طریق اون برنامه ها که حرفه ای هم هستند هم میشه اس
ام اس های گروهی رو مرتب شده فرستاد و هم میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که برای اشخاص و
یا بعضی از شماره هایی که بهت زنگ میزنند اتوماتیک ای ام اس بفرسته... و یا میشه یک اس ام اس رو
نوشت و تعیین کرد که در چه روزی و چه ساعتی به چه کسی یا کسانی فرستاده بشه.
پس این نوع برنامه ها هم زیادند و براحتی میشه این کار رو کرد.
بله این مشکل وجود داره و تا جایی هم که خبر دارم با برنامه های جانبی هم درست بشو نیست. البته میشه
مثلا شماره مبایل طرف رو در قسمت های دیگه ای مانند شماره محل کار و یا شماره منزل و یا شماره شخصی
نوشت و این کار شدنیه. اما در موقع فرستاده اس ام اس به طرف فقط 1 شماره رو از اون شخص تشخیص میده
و اونم شماره ای که در قسمت مبایل نوشته شده.
اما راهی برای رفع این مشکل وجود داره و اون اینکه برای کسی که مثلا 2 تا شماره مبایل داره 2 تا پروفایل جدا
بسازی. اینطوری میتونی هر 2 شماره مبایلی رو که از طرف داری در گوشی ذخیره کنی.
البته میدونم این موضوع ناراحت کننده است و مایکروسافت واقعا کار اشتباهی کرده که این قسمت مولتی شماره
موبایل رو برداشته چون در نسخه های قدیمی اوت لوک وجود داشت اما فعلا همینه که هست یا باید باهاش
بسازی و بسوزی و یا باید از پروفایل های مختلف برای یک شخص استفاده کنی مثلا ...
رضا موتوری 1
رضا بی موتور 2