به نظرتون با 6 الی 7 تومن چی میشه خرید؟؟؟
به نظرتون با 6 الی 7 تومن چی میشه خرید؟؟؟
میگن Rx8 موتورش مثلثیه من که ندیدم ولی دوستان که دیده بودن و برسی کرده بودن متورش چون دماش میره بالا و این حالت مثلثی رو داره میگفتن بعد از چند سال به کل باید عوض بشه آیا این صحت داره؟
بحث جالبیه واقعا استفاده کردیم
بنده به شخصه با Gtr و Rx8 حال می کنم.
در مورد Z4 هم بنده شنیده بودم نوریانی به خاطر اینکه این مدل تو آمریکا تولید میشه ،واردش نخواهد کرد ،حالا خبر جدیدی هست ؟
من سرچ کوچیکی در موردش زدم , به موتوراش Rotary engine (چرخشی) میگن که ساختش جزو تخصص های مزدا هست و برعکس تفکر من این موتور بدون هیچ گونه توربویی کار میکنه . از نکات خیلی جالب این موتور اینه که در دور موتور 9000 Rpm کار میکنه !نقل قول:
در مورد اینکه باید هر چند سال سکبار موتورش عوض بشه نه همچین چیزی غیر ممکنه .
البته هوندا s2000 هم خیلی باحاله همین طور موستانگ و چلنجرنقل قول:
راستش z4 , x5 قراره که وارد بشه و نوریانی قول داده بزودی این 2تا مدل وارد کنه و واقعا حیفه این 2تا ماشین وارد نشن
ضمنا تهران x6 گذر موقت اومده و فکر کنم بزودی شاهد نمره شدن x6 باشیم هر چند که x6 هم تولید آمریکاست
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه من باید یه ماشین بخرم 6-7 تومن هم پول دارم
من حتما باید ماشین بگیرم چون خیلی نیاز دارم به نظرتون بهترین انتخاب با 6-7 میلیون چیه؟؟؟؟؟؟؟
سمند هم خوبه فقط مشکل مصرفشه که صدی یه باک میسوزونه. موتورش هم که همون پژو دیگه:31:نقل قول:
کمتر مصرف ترین خودروها :
ریو
تیپ 2
پر شتاب ترین :
ریو
تیپ 5
بی ریخت ترین :
تندر 90
خز ترین خودروها :
405
سمند
تندر 90
باکلاسترین خودروها:
گل
ربو
پرشیا
پرقدرت ترین خودروها :
تندر 90
تیپ 5
پر مصرفتررین خودروها:
405
پرشیا
با این تفسیر :
تیپ 5 و تیپ 2 وریو و بیشترین امتیازات رو به دست میارن .
توی بازار هم بیشترین استقبلاها از این خودرو هاست .
سمند که ماشین لشیه و فکر هم نمیکنم توی افت قیمت کسی گردش هم جمع کنه .
405 و پرشیا , به قول دوستمون صدی یه باک مصرف میکنه . ومقرون به صرفه نیست .
بابا تندر هم که آدم رو یاد تانکهای جنگ جهانی دوم میندازه .
فولکس گل و ورنا هم ماشینای عالی هستند اما چون خدمات به نسبت کمتری دارند با اقبال عمومی روبرو نشدند (البته شدند ولی به نسبت ماشینای دیگه کمترن )
همه رو باهاتون موافقم بجز بیریخت ترین که تندر خیلی هم خوشگله.نقل قول:
بعد تا اونجا که میدونم شتاب تندر 10 و شتاب 206 تیپ 5 9.8 است اونم بخاطر صندوق عقبشه. شتاب ریوو رو نمیدونم ولی از تندر بیشتر نیست:10: