نقل قول:
می تونی یک بار repair کنیش. از add or remove ویندوز بری هم میشه ریپیرش کرد. ببین درست میشه.
Printable View
نقل قول:
می تونی یک بار repair کنیش. از add or remove ویندوز بری هم میشه ریپیرش کرد. ببین درست میشه.
متوجه باش چی میگینقل قول:
شما داری از روی تعصب حرف میزنی
ان شاءاله که با آویرا محشور بشی
در ضمن من الان دارم از eset با یکسال لایسنس استفاده میکنم به مبلغ 39000 تومان
من با این مقدار هزینه هیچ تعصبی رو eset ندارم
نمیدونم شما چطور اینققققققققققققققققدر تعصب به خرج میدی؟!
چیزی که به مزاج من خوش نمیاد رو خب میگم نمیاد....
آویرا رو گذوشتم کنار و eset استفاده میکنم
من مثل شما بیکار نیستم که پشت سیستم بشینم و 40 تا کرک رو وارد لیست سفید کنم یا هر کار دیگه ای که باعث کار نداشتنش به کرک ها میشه
یا اینکه واسه هر بار دانلود بگیرم یه جاشو انگولک کنم تا سرعتش بیاد بالا و ....
خود آنتی ویروس باید ویروس و تروجان رو از غیر اینا تشخیص بده که eset داره برام اینکارو میکنه
تازه این رو از روی تعصب هم نمیگم
همین eset هم ایرادی داشته باشه میامو میگم نه مثل شما.......
یکی مثل شما عاشق آویراست یکی مثل من هم نه
این چه حرفیه شما میزنی
امیدوارم همین آویرا شفاعتتو بکنه در 2 دنیا
نه درست نشد !!!نقل قول:
یکی دیگه هم این مشکل رو پیدا کرده بود. آیکون چتر هم باز نمیشد دیگه. به خاطر وب ش. یک بار دیگه نصب کن قطعا حل میشه.:46:نقل قول:
همین کارو کردم درست شد ولی اگه می فهمیدم برای چی اینجوری شده بود برام جالب بود ...نقل قول:
بنام خدا
سلام
من آویرا رایگان رو دانلود کردم برای جمع آوری آپدیت ها طبق آموزش لینک زیر عمل کردم فایل زیپ شده رو قبول می کنه ولی بعد از چند ثانیه error میده در حین آپدیت با مشکل مواجهه میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار کنم .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2426143&postcount=183
ببین برادر.. از دست من ناراحت نشو... شما هم هموطن من هستی ... من صد سال سیاه راضی نمیشم هموطنمو بخاطر مسائلی از این قبیل ناراحت بکنم... اینهمه آدم اومدن راجع به آنتی ویروسها مطلب گفتن .. یا طرفداری کردن یا انتقاد.. آیا من مطلبی در پاسخشون گفتم ؟ من فقط میخوام این تو مملکت ما نهادینه بشه که کلمه بیشعور و نظایر اون در جای خودش استفاده بشه... ضمنا منم مثل حضرتعالی بیکار نیستم و خیلی مشغله دارم اما همین مقداری رو هم که پای سیستم میشینمو چون علاقه دارم به بحث آنتی ویروسها می پردازم... هدف من اینه که هموطنان من از تجربیات من استفاده کنن .... من نه عاشق آویرا هستم نه دشمن آنتی ویروس دیگه ... چیزی که میگم از رو دلیل و تحقیقه...شما حتما با برنامه terabit virus maker آشنا هستید...من با استفاده از این برنامه یک ویروس خیلی ساده ساختم... بعد خود برنامه ویروس ساز و ویروسی که ساخته بود هر دو رو به سایت ویروس توتال فرستادم.. اونجا این 2 فایل توسط 40 آنتی ویروس به روز شده تست شد و نتیجه این بود که فقط آویرا- آواستنقل قول:
جی دیتا -مک آفی و ترند میکرو هر دو رو صد در صد مخرب تشخیص دادن... eset هر دو رو بعنوان فایل مشکوک شناخت و فقط گفت احتمال داره این 2 فایل مخرب باشن و جالب اینه که بزرگانی مثل کاسپرسکی - نورتون و بیت دفندر اصلا برنامه اصلی ویروس ساز رو مخرب نشناختن و اجازه فعالیت بهش دادن!!!!!
منم فقط میخوام امثال شما ها از بهترین استفاده کنید ... فقط همین..
دوست عزیز شما هم اگه من تند صحبت کردم ببخشیدنقل قول:
درباره ساخت ویروس بوسیله ترابیت بله این حرف درسته که eset اونو بعنوان فایل مشکوک میشناسه
چون تو engine database نرم افزار eset این موارد لحاظ شده و این توانایی eset رو بعنوان شناخت ویروس حقیقی از ساختگی نشون میده
باز هم من قصد تبلیغ و تعصب ندارم فقط مطالعاتمو در اختیار میزارم
در لابراتور آزمایشگاهی eset ویروسهایی که ساختگی هستن و ویروسهای wild جداسازی شدن و بر اساس میزان عملکرد و قدرت پخش و اثر اونا رو سیستم اخطار خطرناک بودنشون توسط نرم افزار صادر میشه
تو اینجور موارد هوش مصنوعی eset عملکرد فایل رو تو کل سیستم تحت نظر میگیره و بعد اقدام به هرگونه عملیاتی میکنه
دادن پیغام مشکوک بودن یا همون probably هم گواه این مسئله است
این موردو من چند ماه پیش(پارسال) از یه سایت اروپایی خوندم
آویرا واقعا کفرمو بالا اورد:
من چند فایل رو بوسیله نرم افزار hidden کردم جناب آویرا میادو اونو آشکار میکنه
درسته که دسترسی به محتواش ندارم ولی میاد و کل فایل اولیه رو آشکار میکنه
در صورتیکه هیچ آنتی ویروس دیگه اینطوری نیست
سرعت وبگردی،دانلود که نگو
درسته که تنظیمات داره ولی.............!.........................!.... ...
این کجا و آنتی ویروسی که خودش همه کارو اتومات تنظیم میکنه کجا
راه به راه پیغام دادن آویرا که محشره واقعا:41:
ای بابا نشد ما تو فروم های ایرانی یه تاپیک اختصاصی رو بخونیم و توش کل کل نشده باشه
بابا بیخیال
من به شخصه هر دو رو تست کردم ESET و AVIRA هر دو خوب هستند ولی باید قبول کرد که ESET قدرتمندتر و هوئشمند تر هست و در ازای اون AVIRA سریعتر و کم حجم تر
خوب اینم سیاست هر کمپانی سازنده هستش دیگه
بلکل بگم طبق جدیدترین آمار تاپ تن ریویو در حال حاضر بیدفندر _ کسپرسکای _ نود جزو برترین ها هستند ( AVIRA در رتبه پنجم هستش )
.
.
.
ولی جدی میگم :
بهتره حداقل تو این فروم با هم تبادل نظر منطقی و درست داشته باشیم تا تعصب و علاقه و...
در آخر کلام هم میخاستم بدونم عزیزان licence خوب برای AVIRA ورژن 10.0.0.603 رو ندارن به من بدن
ممنون میشم
ببخشید میون کلام شما وارد شدم ;)نقل قول:
یک ویروس بسازید و درتاپیک ویروس ها قرار بدید طوری که نورتون و کسپرسکی و اونایی که گفتید نشناسند.
احتمالا اشتباه میکنید.
خوب و خوش باشید.
نقل قول:
سلام. معتبر ترین تست تست های AV. به تاپیک مقایسه انتی ویروس ها برید.
ورژن دقیق رو بگید پرمیوم یا
Avira Premium Security Suite
http://www.4shared.com/file/nGQyGsfK/HBEDV.html
خوش باشید.