Printable View
حتما دانلود کنید ......نقل قول:
ممنون رامین عزیز که پل مستقیم و راحت ما طرفداران به مجید هستی.بی شک امشب دانلودش میکنم
مصاحبه حدود 80 دقیقه هست ...... فردا یه مختصری از صحبت ها رو میزارم واسه دوستانی که شاید نتونن دانلود کنن .......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی عزیزم شما همیشه لطف داشتی به من .... :n16:
محاصبه رو شنیدم.بسیار زیبا بود.با اجازه ی رامین عزیز که بزرگ ماست مختصری از این 1ساعت و 20دقیقه میذارم برای اونهایی که نمیتونن دانلود کنن:
تو مصاحبه یه background گذاشته بودن.یعنی پس زمینه ی حرف های مجید موسیقی هاش پخش میشد که به این مصاحبه حال و هوای دیگه ای داده بود.اوایل مصاحبه از آلبوم لو رفته صحبت شد.اسم آلبوم جدید گفته شد و 14قطعه ی این آلبوم 7تاش جدیده و 7تاش از آلبوم قبلی-جالب اینجاست و منم اولین بار بود که شنیدم، مجید تمام ترانه ها رو خودش گفته-در مصاحبه گفته شد که طرفداران مجید عزیز باهم قرار گذاشتن آلبوم رو بخرن و رکورد فروش رو بشکنن(که البته مجید عزیز گفت مهم برای من رسیدن صدام به طرفداراس)-بهمن ماه آلبوم ریلیز خواهد شد-مجید عزیز در هر گوشه ای از مصاحبه میگفت که پشت طرفداراشه و برای مجید حکم دوست رو دارن
آدرس فیس بوک مجید:majid.kharatha.musicو آدرس ایمیل مجید:majid_kharatha@yahoo.comو سایتی که اخبار مربوط به مجید عزیز رو دقیق به دست مردم میرسونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] khartha.net.به شماره ی 3000480480میتونید پیامک بدید تا اگر کنسرت جدیدی باشه شما مطلع بشید.
وقتی از مجید پرسیده شد که برای خودت هم اتفاق عاشقانه ی تلخ افتاده نه گفت آره نه گفت نه-مجید رکورد دار شلوغ ترین کنسرت قبل از مجوزه-پُر طرفدار ترین موزیک هم "مسافر" هست-برای کسانی که نمیدونن وحید خراطا برادر مجید عزیز هست.(آهنگ لحظه ی آخر رو گذاشتن چقد قشنگه:n28:)(قسمتی از موزیک حلقه و مسافر رو هم گذاشتن اشکم داشت درمیومد)
سعید خراطا برادر بزرگ مجید هست.موزیک های "مسافر" و "خدانگهدار" بصورت مُدرن تر تو آلبوم جدید هست و مجید تاکید کرد که این 2نسخه ی جدید رو هیچکس تا حالا نشنیده-مجید گفت همیشه کنسرت هاش رو با موزیک "مسافر" شروع میشه و با "خدانگهدار" تموم میکنه-درمورد انتقادها پیرامون موزیک "کنسل" صحبت شد-درمورد کمک مجید جان به "حمید حاجی لو" صحبت شد-مجید آموزش ساز میداده-تاریخ دقیقی نداد مجید برای کنسرت و درمورد دست نوشته ای از مجید میخواستن بگیرن صحبت شد که رامین عزیز تو پست های بالاتر گذاشته و میتونید ببینیدش-مجید گفت بهمن فصل سردیه که میخواد داغش کنه-حرف آخر مجید:
یواش یواش آماده باشید من دارم میام...بزودی...
دوستان باید بگم مجید خراطا رو در این مصاحبه بسیار باادب و بسیار بسیار بسیار متواضع دیدم و پیشنهاد میدم کسانی که میتونن حتما دانلودش کنن
دست آخر هم باز از رامین عزیز عذر میخوام بی ادبی کردم و زودتر از شما مختصری از مصاحبه رو گذاشتم چون واقعا نتونستم صبر کنم
سلطان احساس...مجید خراطا:n12:
ممنون بابت آدرس فیسبوک
دوستان 7 تا آهنگ گه لو رفته بود 2 هم که تکرای ! یعنی 5 تاش برامون جدیده کلا ؟
اینطور که تو مصاحبه اومده 7 تاش جدیده.نقل قول:
:n12: سلــطــانــ احـسـاســ مجیــد خـراطـــهــــا :n12:
زندگیم مجید خراطها
سلام و با تشکر از دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ....
خیلی ممنون بابت پخش قسمت های مهم این مصاحبه .....
در مورد ترک ها به دوستان عرض کنم 5 آهنگ از آلبوم حس خاص که قرار بود پخش بشه در آلبوم هست ..... 2 آهنگ مسافر و خدانگهدار و 7 آهنگ جدید در آلبوم خواهد بود ....
البته منتظر یک ترک جنجالی و غافلگیر کننده در آلبوم باشید !