با سلام و خوش آمد گویی ورودتون به سایت!نقل قول:
اگه سوالی بصورت موردی دارید بفرمایید.
Printable View
با سلام و خوش آمد گویی ورودتون به سایت!نقل قول:
اگه سوالی بصورت موردی دارید بفرمایید.
سلام به همه دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چطور میشه اندازه یه خونه جدول را به اندازه متن داخلش کرد وقتی متن زیاده ، یعنی وقتی جدول را باز می کنی همه متن توی اون خونه را نشون بده و نخوای روش حرکت کنی تا بخونیش
فیلدم را memo تعریف کردم و متن همه خونه هاش زیاده
سلام،نقل قول:
میشه از طریق یه فرم، اطلاعات جدول رو دید. حالا توی فرم اندازه اون فیلد رو میشه بطور دلخواه تعیین کرد.
پس تو حالت عادی یعنی datasheet view نمیشه این کار را کرد؟
چرا، اگه موس رو ببریم زیر اون علامت ستاره که واسه رکورد جدیده، شکلش تغییر میکنه و بعد میشه عرض فیلدها رو بیشتر کرد. فقط مساله اینجاست که همه فیلدها عریض میشن!نقل قول:
سلامی چو بوی خوش ناشتایی:20:
اگر از دستت برآید کاری کن
که گر نکنی پس گردنی می خوری:31:
من یه شونصدتایی گزارش ساختم که اغلبشون هم Page Header دارن
مشکل اینجاست که از صفحه دوم به بعد دیگه سربرگ ها با محتویات report ها هماهنگ نیست و به چپ و راست منحرف میشن
کسی تا حالا با چنین مشکلی برخورده که بتونه رفعش کنه؟
با تشکر از اینکه خیلی زود جواب می دین:5:
سلام،نقل قول:
ببین با تعیین مشخصه Horizontal Anchor برای کنترل های مورد نظر، درست میشه؟ البته اگه اکسست 2007 یا 2010 باشه . اگه نه یک نمونه ای چیزی بذاری راحتتر میشه نظر داد.
سلام بر شما دوست عزیزنقل قول:
این هم لینک فایلم:
زمانی که گزارشم رو اجرا می کنی دو تا پیغام می ده اونا رو ok کنکد:http://www.4shared.com/document/pAoLA8u_/New_Microsoft_Office_Access_Ap.html
این گزارش تازیه یه کم سربرگ ها توش حرکت میکنن بعضی گزارشهام تا 1 سانت هم حرکت می کنن
با تشکر از حسن توجه شما:11::11::11::11::11:
سلام،نقل قول:
راستش ایده خاصی ندارم :41: وقتی گزارش رو توی فایل پرینت میگیرم، همه چی خوب به نظر میرسه و چیزی جابجا نمیشه. شما گزینه های Auto Resize و Fit to Page خود گزارش رو هم yes بکن ببین چیزی تغییر میکنه.
سلام . خسته نباشید . من این رو درست کردم و می خواهم به صورت یک فایل html باشد اطلاعات را در اون وارد کنم و در دیتابیس من ذخیره گردد .
مشکل دوم هم این است که من می خواهم مثلا اگر من شماره مشتری رو یک می زنم برای همه شماره مشتری ها اعمال گردد .
با تشکرکد:http://picsweb.persiangig.com/document/Database1.mdb