مباركه.اما گرون نگرفتي؟؟؟؟ميگفتن كه 355 تومنه...نقل قول:
مباركه.اما گرون نگرفتي؟؟؟؟ميگفتن كه 355 تومنه...نقل قول:
اقلام دوربين شامل USB كامپيوتر و كابل AV و بدنه دوربين و محافظ لنز و بند مخصوص با مارك Fujifilm و 2 عدد سي دي و خود دوربين هست.يه دفترچه هم همراشه.طبق سايت سازنده بايد كنترل از راه دور و كابل HD هم باشه.اما اين دو فقط براي بعضي كشور ها ارائه ميشه و براي من كه نداشت و بعيد ميدونم كه بقيم داشته باشه.البته 4 باطري يك بار مصرف هم داشت.به صورت پلمپ با گارانتي ايده آل بود.كارت گارانتي ايده آل و يك دستمال مخصوص هم داشت.ضمنا من به صورت اينترنتي سفارش دادم و 48 ساعته به دستم رسيد.نقل قول:
canon a1000حدود 190.canon a2000 فكر كنم 210 تومن.canon sx110 البته قيمتش حدود 265 تومنهبه نظرم a1000&a2000 خوبه خصوصا a2000.مدل هاي جديد مدل پرفروش a720is هستن.سوني هم مدل هايي داره كه بستگي به علاقت داره(w120&w150&w130).من كه شخصا كانن رو ميپسندم( a2000 البته با اين بودجه شما).البته مدل هاي دست دوم هم هستن هر چند من پيشنهاد نميكنم.نقل قول:
از کدوم سایت گرفتیدنقل قول:
چطوری می تونم مطمئن شم که دوربین کارکرده نیست
کجا به این قیمت می دننقل قول:
آهونگار که از همه شون ارزونتر می ده چیزی در همون حدود نوشته تو سایتش
دوست عزیز چند پست قبل تر از چند پست قبل شما،همین سوال مطرح و پاسخ داده شده.کافیه مطالعه کنین.نقل قول:
من از كاميراي شاپ گرفتم.به صورت آكبند بود كه ضمانت ايده آل داشت.همه چيش نو بود.جنس نو مشخصه.در مورد اون كانن فكر كنم تو همين فروم بود يكي از دوستان گفت 355تومن.نقل قول:
با سلام.من میخوام یک دوربین رو معرفی کنم و چند سوال از آقای کاویان و دوستان.
نیکون یک دو ربین جدید رو معرفی کرد با نام nikon coolpix P90 و با مشخصات زیر :
1.دوازده مگاپیکسلی
2.باتری لیتنیومی با حداکثر 230 عکس
3.دارای سوپر زوم 24 برابر اپتیکال و 4 برابر دیجیتال !!!!! که از 26 mm شروع میشه.
4.تشخیص چهره تا 12 چهره.
5.تشخیص لبخند
6.قابلیت عکس برداری تا 15 فریم در ثانیه!!! که جون میده برای عکاسی ورزشی و سوزه های متحرک.
7.ال سی دی 3 اینچی با 230000 هزار پیکسل کیفیت.و با قابلت چرخش 90 درجه.
و قابلیت های دیگه که به سایت نیکون برید و ببینید.با قیمت 400 دلار که یک ماه دیگه با بازار میاد.ماه مارچ
و اما سوال های من از آقای کاویان عزیز:
این دوربین با این اطلاعات به نظر شما دوربین خوبی هست؟
نظر شما به طور کلی در مورد مارک نیکون چیه؟
به نظر من سونی بیخودترین دوربین های دیجیتال مخصوصا در سری کامپکت ها رو داره و سونی بهتره بره همون تلویزیونش و دوربین فیلمبرداری HD هفتصد هزار تومانی و بالاترش رو بسازه.
کلا نیکون ساخت کجاست؟چون مثل کانن سایت آمریکایی داره.
آقا کاویان من هر سایت ایرانی رو دیدم اول کانن و بعد نیکون و بعد سونی رو به ترتیب قرار دادن.نظر شما چیه؟
مسلما سونی در مقابله با محصول جدید نیکون یک دوربین در همین مایه ها به بازار میده که قیمتش از الان معلومه.بالای 500 تومن.
به نظر من قابلیت فلمبرداری HD به درد نمیخوره.چون با یک کارت 8 گیگ نهایت نیم ساعت میتونی فیلمبرداری داشته باشی.
آقا کاویان این دوربین در مقایسه با canon sx1 بهتر نیست؟
آقا کاویان به نظر من اون چیزی که باعث شده همه دنبال سونی باشن تبلیغات گسترده اون و این made in japan هست که همه دنبال همینش هستن.
چون این باتری لیتنیومی داره و اون باطری خوره.زوم این بیشتره و اون کمتر.این 12 مگاپیکسل هست و اون مدل کانن 10 مگاپیکسل.
و تازه اینکه معلوم نیست چرا کانن این مدل رو که 4 ماه قبل معرفی کرده هنوز به بازار نداده که من در سایت های خارجی دیدم 570 دلار قیمت براش گذاشته بودن.یک مشکلی در مورد این مدل هست.(منظورم canon sx1 هست)
به نظر من در قیاس با محصولات مشابه کانن این مدل nikon coolpix P90 بهتر از همه باشه.البته با این قیمت نهایت 400 هزار تومانی.
نظر کلی شما در مورد این مدل جدید نیکون با این مشخصات چیه؟یک سر به سایت نیکون بزنیدو نظرتون رو بگید.
و لطفا دوربین هایی که زوم بالا دارند و باتری لیتنیومی دارند و از 400 تومن بیشتر نیستن رو معرفی کنید.
من منتظرم و مرسی.
جناب کاویان.یک مدل جدید دیگه از نیکون:nikon coolpix L100
در سایت نیکون نوشته که این مدل هم باتری قلمی میخوره و هم لیتنیومی.ولی باتری لیتنیومی روی اون نیست.
آیا هم چین چیزی ممکن هست؟واگه درست باشه باتری لیتنیومی براش پیدا میشه که بخرم؟
چون با قیمت حدود 250 تومن هست و زوم 15 برابر اپتیکال و .....
حتما یک سری به سایت نیکون بزنید و نظرتون رو در مورد این مدل و اون مدل قبلی بگید.هم چنین در مورد باتری این مدل نظرتون چیه؟
یک سوال دیگه:دوربین canon sx1 آیا باتری قلمی میخوره؟من منظورم sx10 نیست.sx1 رو میگم که هنوز به ایران نیومده.
چرا این کانن ها هیچکدوم یاتری لیتنیومی ندارن و همه باتری خورن.ای بابا...اینش بده.
آقا معذرت که مدام مزاحم میشم.راهنمای کنید.با سپاس فراوان.