دوستان اسپم ندید ، مچکرم
Printable View
دوستان اسپم ندید ، مچکرم
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گردنم کج شد با این عکس انداختن !
چشمنقل قول:
دوستان اسپم ندید ، مچکرم
چه قدر میز کامپیوترای شما کوچیکه. تازه این همه دنگ و فنگ داره یه تنه بهش بخوره همه چی میریزه رو سر آدم. میز کامپیوتر من دو متر طولشه...80 سانت هم عرض.... روش همه چیز هست. بعضی شبا خودمم رو همون میز میخوابم...
بله ممنون بابت تذکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چش نداري ببيني من مرتب شدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامی تو که اتقدر مرتب نبودی :biggrin:
خدا وکیلی چند روز طول کشید این بخش از اتاقتو که ازش عکس انداختی مرتب کنی؟ :biggrin:
خداييش زياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بده مامي با مايتابه محكم بخوابونه پس گردنت كه به حق مرتضي علي راست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نديد ممنون:11:نقل قول:
دوستان اسپم ندید ، مچکرم
بي بلانقل قول:
چشم
نه خوب من واسه اون كار يه وسيله اي اختراع كردم به نام تخت خوابنقل قول:
چه قدر میز کامپیوترای شما کوچیکه. تازه این همه دنگ و فنگ داره یه تنه بهش بخوره همه چی میریزه رو سر آدم. میز کامپیوتر من دو متر طولشه...80 سانت هم عرض.... روش همه چیز هست. بعضی شبا خودمم رو همون میز میخوابم...
اونيم كه تو گفتي ، من ميرم رو ميزم پرده اتاقو در ميارم ميزنم جاش ، بمب بتركونم تكون نميخوره : دي
خواهش ميكنم گلم ما همه وسيله ايم . ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما و همين طور ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی جدا این اتاق خودته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ازت نا امید شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون خودم اينقد مرتب نيستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين رو واسه عكس آماده كردم lol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]