کلا من htc بیشتر قبول دارم و اینکه در تاچ دایموند 2 مطمعنا هر مشکلی که داشت در سری اول رو این یکی بر طرف شده.نقل قول:
Printable View
کلا من htc بیشتر قبول دارم و اینکه در تاچ دایموند 2 مطمعنا هر مشکلی که داشت در سری اول رو این یکی بر طرف شده.نقل قول:
:41::41:نقل قول:
خب اینطوری که نمیشه..200تومن فرق معامله هست.. :41::41:
برای بازی به کیبورد احتیاجی نیست و بیشتر با جواستیک یا همون دی پد میشه بازی کرد ضمن اینکه اکثر بازیها تاچ هست و دی پد هم کمتر نیاز هستنقل قول:
تفاوت این دو گوشی در این موارد است:نقل قول:
-رزولوشن بالاتر در دایموند
-رم و رام بیشتر در دایموند
-داشتن قلم در خود گوشی دایموند (این میتونه مهم باشه)
-حافظه داخی در امنیا
-قدرت فیلمبرداری بهتر(30 فریم در ثانیه) در امنیا
و ضعف هر دو پاکت: نداشتن دی پد که به نظر من ضعف بزرگیه چرا که شما رو از بسیاری از برنامه های جاوا محروم میکنه همینطور برخی از بازی ها.ضمن اینکه با دی پد, کار کردن با گوشی ساده تره
با اینکه من هم از دایموند بیشتر خوشم میاد ولی حق با شماست تفاوت این دو 200 هزار تومن نیست...
نقل قول:این رو هم اضافه کنید . داشتن فلاش در اومنیا .نقل قول:
ضمن اینکه اومنیا دی پد داره .
والا به نظر میرسه امینا بهتره...با اینکه قیافش....
شایدم از قصد کردن
htc toch hd خیلی با کلاسه ولی امکانات امنیا بهتره.
فیلمبرداری هردو در VGA 15fps هستش... پس برتری نسبت به هم در این زمینه ندارن...نقل قول:
قدرت فیلمبرداری بهتر(30 فریم در ثانیه) در امنیا
سپاس
دی پد چیست؟ :11:نقل قول:
میشه امینا رو با تم خوشگل کرد...
الانم که شنیدم میخوان گرونش کنن
دی پد همون جوی استیک گوشی هست که باهاش بالا پایین و چپ و راست رو میشه زد و یک دکمه وسط که اینها در جاوا و برخی بازیها و حتی موقع مسیج زدن بسیار پرکاربرد استنقل قول:
ضمن اینکه امنیا دی پد نداره بلکه Optical trackpad داره و اون کار ماوس رو انجام میده و با دی پد کاملا متفاوته
نمونش در اکسپریا موجوده
بله دوست عزیز باید بدین صورت اصلاح کنم که:نقل قول:
VGA@15fps
QVGA@30fps
و میشه گفت زیاد برتری نداره
با سلام من هم مثل شما مدت زیادی بین این 2 گوشی مردد بودم ولی بالاخره اومنیا رو خریدم و دوستم diamond خرید ولی من به مراتب از خریدم راضی تر هستم به علاوه دوربین بهتر باطری قوی تر حافظه بالاتر رابط کاربر بهتر قیمت کمتر و این که این گوشی کم کم داره همه گیر میشه و میشه انتظار کلی برنامه براش رو داشت. و در برابر این همه امکانات شما فقط یه صفحه با رزولوشن بالاتر رو از دست میدین که به نظر من اون هم قابل چشمپوشیه.
در کل این گوشی یکی از بهترین پاکت پیسی هایی است که تا حالا تجربه کردم و امیدوارم همه به راه راست هدایت بشن!