چرا از جای دیگه سرویس نمی گیری ؟ ؟ ؟نقل قول:
Printable View
چرا از جای دیگه سرویس نمی گیری ؟ ؟ ؟نقل قول:
منم برای بعد از عید دوباره میخواهم برم از صبا بگیرمنقل قول:
سرعت دانلود هم بالای 10 باشه کافی
از من به تونقل قول:
از هر جا می خوای بگیری بگیر ولی از صبا نگیر ، گول بعضی ها رو نخور که اینجا تعریفشو می کنن .
آشغال تر صبا من تا حالا ندیدم .
اصلاً نوسان داره وقتی هم که یه مشکلی برات پیش میاد بهت میگن ما نماینده فروش هستیم نماینده فنی جداست ( آقای ریاضی ) آقای ریاضی هم که اصلاً هیچ ، تعطیل تعطیلهههه. به تهران زنگ می زنی به امید اینکه یکی مشکلت رو حل می کنه اونجا دیگه از همه جا بد تر ، یه چیزی هم بهشون بدهکار میشی
اول سلام
من الان بیشتر از ی ماهه که 64 صبا نت دارم 3 ماهه 5 گیگ 30000 تومن. اولش اصلا راضی نبودم و ی بارم 3 -4 روز قطع بود:13: ولی الان بیشتر از ی هفتست که واقعا بهتر شده:20:. من که 64 دارم با 45-52 دانلود میکنم که قبلا حد اکثر 8 بود.البته نمیدونم این اوضاع پایداره یا نه!!!!:23: ولی صبا نت اینقدرا هم که میگن بد نیست(به نظر من)
راستی ی چیز دیگه:
<:exclamati فاصلتون تا مرکز اراِِِئه دهنده رابطه عکس با سرعت داره و برای ADSL حد اکثر 5 km هستش.:exclamati>
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم پیشاپیش عید را به همگی تبریک میگویم
چند سوال داشتم من میخواهم adsl بگیرم اما سر انتخاب شرکت ارائه دهنده ان مشکل ذارم در ابتدا میخواستم صبا بگیرم اما پستها را که خواندم متوجه شدم این شرکت به مشتریهایش خدمات درست وحسابی نمیده در عوض شاتل را تعریف کرده بودند
حالا مرکز تلفن من حضرتی در دروازه کازرون وفاصله من تا انجا 1000 متر است
کدام شرکت در اینجا فعالیت بهتری دارد
از دوستان هر کس میتواند من را راهنمای کنددر ضمن من این سیستم را بعداز تعطیلات بگیرم بهتر است یا قبل از ان
اینجا کسی آدرس صبا نت رو تو شیراز میدونه؟ماکه هر چی گشتیم پیدا نکردیم....شماره تلفنشو چی؟اگه شماره تلفن قرار دادن خلاف قوانینه ، چون دوست ندارم قوانین رو تقض کنم ، هر کی میدونه لطفا بهم پیغام خصوصی بده
با سلام و تبریک عید خدمت تمام دوستان ADSL ای:20:
متاسفانه هیچ کس اینجا سرعتش دانلودشو نمیگه یا مثلا تعداد قطعی هاشو فقط میگیم خوبه یا بده
ولی از اون جا که خوب بودن و بد بودن نسبی هستند تقریبا هیچ مقایسه ای صورت نمیگیره
مثلا سرعت 16kb/s برای بعضی ها خیلی بده چون یک هفته قبلش با سرعت 50kb/s دانلود میکردن ولی برای من خیلی خوبه چون همیشه سرعت دانلودم بین 8 تا 16 هست
پس لطفا دوستان تعداد قطعی ها شون رو بگن و سرعت دانلود و نوع سرویس
من تا الآن این سرویس سومی هست که میگیرم
اولی از صبا نت بود
دومی از فن آوا
حالا هم از امین نت دارم
قطعی هم تا حالا نداشته یا اگرم داشته من خونه نبودم
نوع سرویس من 64 1GB هست قیمت هم حدود 10000
خیابان ملاصدرا - حد فاصل خیابان حکیمی و هدایت ( کوچه 7 ) - ساختمان صبا - طبقه 4 واحد 2نقل قول:
من از آرانیک یا همون شاتل میگیرم 128 سرعت دانلودم به جای اینکه نهایت 16 باشه 17 هست و از نظر سرعت واقعا عالی هست و مشکلی تا حالا نداشتم حتی 1 بار هم قطع نشده ولی یه چیزی هست که نمیدونم بقیه شرکت ها هم همینطوریه یا نه من وقتی مهلت اینترنت 1 ماهم تموم شد9/11/86 تا 9/12/86 اقدام نکردم برای وصل کردن و چند روز بعدش دوباره پول ریختم به حسابشون 15/12/86ولی اونا از همون 9/12/86 حساب کردن و خلاصه چند روزش این جوری پرید که البته گفتن قانون شرکت ما هست و میخواستم ببینم بقیه شرکت ها هم همینطورین؟؟؟؟
توي برگه قراردادتون نگاه كنيد ببين چنين موردي نوشته شده يا نه ؟نقل قول:
محدوديت دانلودتون چند گيگا هست ؟