یعنی چی اصلا آبی نمیزد ؟؟نقل قول:
یعنی موقع عکاسی روشن نمیشد اصلا ؟؟
Printable View
یعنی چی اصلا آبی نمیزد ؟؟نقل قول:
یعنی موقع عکاسی روشن نمیشد اصلا ؟؟
اینو همون موقع که نوشتی دیده بودم اتفاقا خیلی هم برام جالب بود ...نقل قول:
نوشته شده توسط mazzi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
بچه ها من دیشب رفته بودم پاساژ علاالدین تا یه n73 me بخرم. بعد از کلی چرخیدن و اینور و اونور رفتن یکی پیدا شد که من یه گوشی اصل فنلاند دارم و به هرکی می خوای نشون بده و این حرفها منم یکم مقایسه کردم با بقیه مثل لیبل برجسته و برد سبز پررنگ و ... خریدمش 355 تومن. وقتی از در مغازه اومدم بیرون یکی از بچه های دوران دبیرستان و دیدم که الان 5 سال میشه ازش خبر نداشتم. شروع کردیم به حرف زدن و تازه فهمیدم اصلا اونا همون موقع رفتن فنلاند و اونجا زندگی میکنن. منم گفتم الان یه گوشی به شرط اصل فنلاند بودن گرفتم و ... وقتی گوشی و دید خندش گرفت بعد گوشی خودش رو به من نشون داد که خودش از فنلاند خریده بود. انقدر فرق داشت که می خواستم گریه کنم. روی خود گوشی روی برچسب صفحه نمایش یه لیبل بود که نوشته بود NSeries که وقتی گوشی خاموش بود خودش رو نشون میداد ولی وقتی روشن بود اثری ازش یافت نمی شد . حتی خود باطریشم فنلاندی بود و روش نوشته بود made in finland. چیزی که شاخ در آوردم از دیدنش این بود که حتی هندزفریش هم روش نوشته بود N73 و اونم برچسب سفیدش نوشته بود made in finland. حالا می خوام ببینم که این گوشی من آیا فنلاندیه؟ مثلا فقط قطعاتش عوض شده؟ یا خود گوشی هم مال جای دیگه است و فقط لیبلش و عوض کردن تا برم بکوبم تو سر فروشنده؟ بعدشم می خوام ببینم اونایی که میگن مال ما اصله و نمی دونم از اون اوایلشه و اون موقع تقلبی نبوده... مال اونها هم اینجوریه؟ مثل گوشیه این رفیقمونه؟
سلام دوستان هندزفری 5700 خوبه برای n73 me ؟
چرا. چراغ دکمه ها که روشن می شد.نقل قول:
عکس ها رنگش به آبی نمی زد.
خیلی طبیعی تر از بقیه گوشی ها عکس می گرفت. رنگاش کاملا زنده بود.
این توی فیلمبرداری بیشتر خودش رو نشون می داد.
من گوشیه قبلیم(N70( خیلی طبیعی تر و با کیفیت تر از n73 فیلمبرداری می کرد :41:
اینجا چه خبره؟
خاک مرده ریختن؟
سلام با عرض خسته نباشید خدمت همه شما عزیزان بچه ها این انتی ویروس که روی خود گوشی هستش رو من چند وقت پیش باسیم کارت ایرانسل فعال کردم چند مدتی هم خوب بود ولی بعدش ازت می خاد که خریداریش کنی و دیگه اپدیتم نمی شه ایا نسخه کرک شده این انتی ویروس هستش یا نه پیشاپیش از لطفی که می کنین سپاسگذارم
خود هندز فریش که نمیخوره ولی تیکه ی دومش چرا ...نقل قول:
حالا به نظر من بهتره که یه هندزفری سری w سونی بزاری روش ...
نقل قول:
سلام سری W هم 2 تیکه هست؟
اگه واقعا برات مهمه و مایشم داری یه هندزفزی w مدل hpm-82 بگیر تکیه دومشو بنداز رو گوشیت.
کیفیت توپ.....!:27:
نقل قول:
اصلا سری w هندزفزی هاش معروفه و به نظر من بهترین هندز فری ها رو هم سونی داره:8: