چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!
Printable View
چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!
خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!
بابا شماها چقدر فعال ف کاری هستيد. ماشالا حالا 2 نفر جديد آمدن که چيزی نميدونن چندتا سوال پرسيدن حالا هم شير فهم شدن رفتن. اینکه ناراحتی نداره که زود همتون ميرين.
پس بياين تو بخش بازی ها ببينين ما چی ميکشيم اگر شما اونجا بودين که تا الان خودکشی ميکردين هروز 10 نفر ميان سوال تکراری ميپرسن اما ما بازم جوابشون رو ميديم. متوجه ميشيد؟
حالا من هم رفتم 83 صفحه از لينک امضا حاجی جان رو دانلود کردم اما نميدونم چطور بايد بازشون کنم. کسی هم جواب نميده. حالا چيکار بايد بکنم؟
عزيزم با برنامه win rar
گرفتي؟
دوست عزیز چرا توجه نکردننقل قول:
نوشته شده توسط mahmood_online2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا همه از روی راهنمایی های دیگه استفاده های خفنی میکنن
من خودم اکثرا توی این موتورولا فانز میگردم . آدرسش رو هم توی همین کلوپ پیدا کردم
با فارسی یا انگلیسی بودنش هم هیچ مشکلی ندارم
نقل قول:
نوشته شده توسط mahmood_online2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman
ولی دمت گرم راحشو سادمون دادی
نقل قول:
نه برادر فکر نمیکنم 32P بهتر باشه
هر جدید تری که بهتر نیست . توی سایت موتورولا فانز بحث شده بود راجع به این که توی این سری فریمور ها 24Xp30 رو بهتر و کم باگ تر و سرع تر معرفی کرده بود .
راجع به ترسش موضوع جالبی گفتی .نقل قول:
اکثرا بچه ها میترسن گوشیشون خراب بشه !
مثل این میمونه که بخوای ویندوز XP نصب کنی و اگه اشتباه نصب کنی کامپیوترت تبدیل بشه به یه تیکه پلاستیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راجع به Them ی که گفتی تازه فهمیدم منظورت از سیاه شدن چیه !
خودم از این 3 تا تم پیش فرض اول آبیه رو خوشم میاد بعد سفیده و بعد سیاهه .
سفیده یکم رنگش خنثی هست مثل بقیه گوشی ها ولی آبی با طراحی فوق العاده گوشی خیلی قشنگ مچ میشه
یا علی
عزیزم اینا رو Rar کردم (یعنی فشرده . مثل زیپ کردن ولی اسمش Rar است ) برنامه WinRAR رو میتونی از اینجا دانلود کرنی :نقل قول:
کرکش هم اونجا هست .کد:http://www.p30world.com/archives/001401.php
از این به بعد از Winzip استفاده نکن چون این برنامه Winrar بجز فایلهای .Zip و Rar 10 مدل دیگه هم رو از حالت فشرده در میاره
برای باز کردن فایلهای دانلودی روی اولین فایل کلیک راست کن و گزینه Extract Her رو بزن . اگه توجه کنی این فایل رو من به 4 پارت تقسیم کردم پس این کاری رو بهت گفتم روی پارت ها انجام نده فقط روی فایل اصلی این کارو یه بار انجام بده تا فایلها از جالت فشرده خارج بشه
یا علی
نقل قول:
کاش یکی میومد همه پست های بی ربط چرت و پرتو پاک می کرد! مخصوصا سوالای مسخره بعضی ها رو!
سلام به همگي
عوض اينكه باهم دعوا كنيد يا در مورد پستهاي همديگه ايراد بگيريد كمي اطلاعات در مورد a1200 دربياريد .
من زبانم خوب نيست سايت زير در مورد themes هاي a1200 مي باشد اگه كسي مي تونه مطالعه كنه و در اختيار بقيه قرار بده themes هاش خيلي زيباست .
Themes for the Motorola Ming A1200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نزديك 200 تم رو دانلود كردم
منتظرم شما بخونيد طرز نصبش بگيد .
ممنون
وقتي توخوشي و شادي هستي عهد پيمان نبند.
وقتي تو ناراحتي جواب نده
وقتي عصباني هستي تصميم نگير .
adame_haji: والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman
دليل اينكه فعال نيست اينه كه شما توي قسمت نمايش all هستي
تمام نرم افزار هايي كه نصب ميكنيد توي يك گروه ديگه به جز all هم نمايش داده ميشه مثلا user1 ، البته خودت گروه هاي مختلف ببين تا نرم افزاري رو كه نصب كردي پيدا كني بعد ميتوني به راحتي جابه جا كني