من همین Save هارو برای خودم امتحان کردم چون ویندوزمو پاک کرده بودم و از دوباره assassin creed رو نصبش کرده بودم save هارو برای خودم ریختم و جواب داد حالا شما رو دیگه نمیدونم مشکل خودتونه.نقل قول:
Printable View
من همین Save هارو برای خودم امتحان کردم چون ویندوزمو پاک کرده بودم و از دوباره assassin creed رو نصبش کرده بودم save هارو برای خودم ریختم و جواب داد حالا شما رو دیگه نمیدونم مشکل خودتونه.نقل قول:
این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.نقل قول:
تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.
عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.نقل قول:
موفق باشی.
البته اینم در نظر بگیرین.نقل قول:
شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!
خيلي ممنون . راستي اين هم چندتا سيو ::46:نقل قول:
داخل اين سيو اورشليم رد شده و بازي هم تموم شده. كاملآ انگليسي.کد:http://www.mediafire.com/?bytsntycdmj
نقل قول:
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
mb : asrock
آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.نقل قول:
ولی باز سخته.
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
mb : asrock
کاملا موافقم منم. شرکتا تا اینا فروش نره باز جدیدشو نمی ریزن تو بازار.نقل قول:
این بازی اول شخصه یا سوم شخصه نمیدونم چرا زورتون میاد یه عکس از محیط بازی بگیرین بذارین اینجا