من یکم خنگم میشه یکی توضیح بده اورکلاک میشه یعنی چه ؟؟؟ هاای که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟
Printable View
من یکم خنگم میشه یکی توضیح بده اورکلاک میشه یعنی چه ؟؟؟ هاای که گفتی یعنی چه ؟؟؟؟
عزیز مشکل از مادربورد بوده یا سایر قطعاتنقل قول:
این مادربورد رو من برای چند تا مشتری بستم هیچکدومم مشکلی نداشته
اینو شما از کجا فهمیدی بگو منم بدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو به این آدرس آموزشش هست به همراه توضیحات
با همه مادربورد ها سازگاره؟نقل قول:
با مینهای با چیپ P35 به بعد سازگاره مثلا P31,P35,X38,X48 با بعضی از مینهای 965 هم سازگاره .نقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
برم ببینم کجا میتونم پیداش کنم:20:
به اقا رو دادش ما خودمون این کاره ایم ولی من اورکلاک نکردم Phenom 9850 رو ولی با خنک کننده بادی حداکثر تا 2.9-3.0 بیشتر اورکلاک نمیشه ولی Q6600 با اینکه فرکانس پایینتری داره ولی راحت تا 3.6 یا بیشتر هم اورکلاک میشه اینو هر آماتوری هم حتی تو این فروم میدونه که پردازنده ای AMD در مقابل توان اورکلاک Intel Core 2 ها هیچ حرفی برای زدن ندارن و اون Blackedition و باز کردن Multi و از این جور کاراها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا در عمل تاثیر آنچنانی داشته باشه این جزو بدهیات به حساب میاد دوست عزیز و بحثی روش وجود نداره .نقل قول:
اینجا رو ببنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز اگه بخوني ميبيني با چه مادربوردي اور شده تو كه واردي بهتر ميدوني با يه مادربورد ديگه قضيه فرق مي كنهنقل قول:
دوستان عزیز اگه ممکنه کمتر به پستهای همدیگه گیر بدید! اینجا بخش مشاوره است و کسی که سوال کرده خودش باید از روی نظرات بقیه قضاوت کنه و بهترین گزینه رو برای خودش انتخاب کنه.
بحث های فنی رو در قسمت پردازنده و مادربورد ادامه می دیم و اونجا گیر دادن کاملا آزاده!
((منظور من شخص خاصی نبود و کلی گفتم.))
ممنون.