ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن.....................
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کردن.....................
والا آرکید الان قیمت پر نوسانی داره چون جدیده باید چند وقت صبر کنی تا ثابت بشه قیمتنقل قول:
مناسبشم حداکثر 350 است
فعلا بیش از 400 تومنه
اما پریمیوم حدود 450 است که اگه بعد از برج 8 رو گیر بیاری اونم مادربورد فالکون داره و هیچ
مشکل گرمایی نداره
شما با 500 تومن فقط همون قدیمیا (پریمیوم . کور ) رو میتونی بگیری مدلای جدید بالای 600 هستننقل قول:
(منظورم هیلو ادیشن و الیت است)
با 500 تومن میتونی یه پریمیوم بگیری یا یه آرکید (هر کدوم رو خریدی حتما بعد از برج 8 باشه)
وسایل جانبی پریمیوم که صفحه اول هست اما آرکید :
همون کوره فقط دستش بی سیمه و یه مموری 256 داره و به جای 2 بازی اوریجنال 5 بازی آرکید داره
سلام به همگی....
سلام مازیار.......
آقا من کنسولم برای بار 2وم خراب شد.دیگه امیدی ندارم بهش....میخوام بفروشمش.
چی بگیرم.....؟؟؟؟
الان از آرش پرسیدم میگه پرمیوم بعد از بج 8 هم مشکل گرمایی داره.
گفت حتی الایت هم 2-3 مورد مشکل چراغ داشته.
گفت فقط هیلو بدون مشکله.
چند تا سوال دارم...
1. الایت هک شده؟
2.پرمیوم برج 8 به بعد با چیپ 65 نانومتری و مادربورد فالکون و هیت سینک اضافه پیدا میشه ؟اگه آره قیمت چند؟
بله، من از اخبار مطلع نیستم .... ببینم شما اصلا متوجه شدی من چی گفتم ؟! گفتم نصب اینترکولر یکی از روش هاست. بله من از اخبار مطلع نیستم، اما بهتره بدونید با نصب اینترکولر حدودا چند درجه ی فارنهایت از گرما کم میشه که خوب برای من و شما که اصلا به این کارا کار نداریم و اندازه گیری نمیکنیم نا محسوسه!نقل قول:
در ضمن، به شما تبریک میگم که اخبار رو از سایتهای دیگه مثل بازی سنتر نقل میکنید و اینجا میگید. به همین دلیل هم خیلی به روز هستید. من برای بدست آوردن این اطلاعات ده ها فورم رو زیر و رو میکنم؛ طبیعی هست که در این بین، تعدادی از اطلاعات هم غلط باشه.
خب بیشتر کسایی که گرفتن میگن بازم مشکل داره.برای من که میخوام تقریبا 6 تا 8 ساعت ازش کار بکشم مشکلی به وجود میاد؟( ولی فکر کنم به شانس باشه که خراب بشه یا نشه)نقل قول:
به نظر شما پریمیوم برای من بهتره؟( البته برج 8 به بعد).مال سال 2007 ؟
ممنون.
من عضو جدیدم و عاشق360 می خواستم یه تلوزیون خوب hd32برای 360 به من معرفی کنید و اگه میشه قیمت هفته گی 360 رو هم بزنید
فقط زود به من جواب بدید با قیمت باشهthanks
سلام خدمت همه بچه هاي گل P30 World
آقا ما يک ايکس باکس 360 پريميوم از دبي خريديم(420 دلار) اصلا زياد هم بازي نمي کردم. روزي خيلي بشه 4 ساعت که اونم با فاصله زماني 2 ساعت 2 ساعت.امروز نمي دونم چه مرگش شده وقتي روشن کردم چراغ قرمز داد و شماره ارورش 68 بود.من چه کار کنم؟.
تو رو خدا زود جوابمو بديد....دم همتون گرم...
سلام خدمت همه بچه هاي گل P30 World
آقا ما يک ايکس باکس 360 پريميوم از دبي خريديم(420 دلار) اصلا زياد هم بازي نمي کردم. روزي خيلي بشه 4 ساعت که اونم با فاصله زماني 2 ساعت 2 ساعت.امروز نمي دونم چه مرگش شده وقتي روشن کردم چراغ قرمز داد و شماره ارورش 68 بود.من چه کار کنم؟.
تو رو خدا زود جوابمو بديد....دم همتون گرم...