Nvidia جان خیلی ممنون sa3er عزیز جوابم رو داد ولی این قوله خداییش خیلی سگه
Printable View
Nvidia جان خیلی ممنون sa3er عزیز جوابم رو داد ولی این قوله خداییش خیلی سگه
نه بابا اونجا که خیلی آسونه !نقل قول:
اصلا باهاش درگیر نشو با استفاده از اون کلید هایی که میده جا خالی بده و آخر حسابشو برس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از سخت ترین غولهای بازیه این بازی هیچ راهی به ما نداده وقتی ادم و می گیره خلاص و تمام زحمتهات به هدر میره تازه می دونی بدترین قسمتش کجاست؟ بعد از اینکه می بازی باید کلی بدویینقل قول:
تازه کاوه جان (اگه درست گفته باشم) ما که مثل تو بازیخور نیستیم داداش
یه چیز دیگه کجا شلیک کنم بهش اثر میکنه و می میره؟ وقتی یه موجودی از تو پشتش بیرون میاد میتونم بکشمش یا نه؟
الان خون جلوی چشامو گرفته بیش از 10 بار من و کشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا تیکه تیکش نکنم دست بردار نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومد یا نه ؟ یوبی ورژن اصلی رو ریایس کرد یا نه ؟ فرق کردن اینا با هم یا نه ؟
نه متاسفانه هنوز خبري نيست!نقل قول:
باز این UBI کثیف :tongue: تاریخ انداخت ... :angry:
شده June 2007
یه نگاه بیاندازید>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم برای راحت تر کشتنش میتونی اول ( با یک تفنگ قوی ) به پاش بزنی ، بعد که زانو زد ، سریع بزنی به سرش .نقل قول:
این یکی از سخت ترین غولهای بازیه این بازی هیچ راهی به ما نداده وقتی ادم و می گیره خلاص و تمام زحمتهات به هدر میره تازه می دونی بدترین قسمتش کجاست؟ بعد از اینکه می بازی باید کلی بدویی
تازه کاوه جان (اگه درست گفته باشم) ما که مثل تو بازیخور نیستیم داداش
یه چیز دیگه کجا شلیک کنم بهش اثر میکنه و می میره؟ وقتی یه موجودی از تو پشتش بیرون میاد میتونم بکشمش یا نه؟
الان خون جلوی چشامو گرفته بیش از 10 بار من و کشت تا تیکه تیکش نکنم دست بردار نیستم
همین کار رو ادامه بدی به درک واصل میشه
بابا بیخیال این UBI بشید . خودش رو خیلی خراب کرد در بین بازی باز ها . من که به خاطر سه گانه پرنس خیلی از کار هاش خوشم اومد ولی با این تاریخ انتشارش ازش نا امید شدمنقل قول:
باز این UBI کثیف تاریخ انداخت ...
شده June 2007
یه نگاه بیاندازید>>>
از جوابهایی که دوستان دادن ممنونم یه سوال دیگه من بازی رو با دسته انجام میدم می خوام ببینم میشه با سرعت بیشتری حرکت کرد به یک اصطلاح بدو بدو کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني شما تو اين بازي نمي تونستي بدويي!!!؟!!؟
روي كيبرد كه دكمه Ctrl بود روي پد هم بايد تنظيمش كني..
جدی میگی ؟ تا الآن راه میرفتی ؟نقل قول:
از جوابهایی که دوستان دادن ممنونم یه سوال دیگه من بازی رو با دسته انجام میدم می خوام ببینم میشه با سرعت بیشتری حرکت کرد به یک اصطلاح بدو بدو کرد
اگه با کیبورد بازی میکنی که دوستمون گقتند باید Ctrl رو بگیری بعد بدویی !
اگه با دسته بازی میکنی که باید دکمه مثلث رو بزنی ( البته در دسته های Ps مثلث هستش ! ) مثلث رو میگیری بعد حرکت میکنی
فکر کنم بازی رو تموم کنی ساعت بازی رو بنویسه 30 ساعت !
يه سؤال كه شايد تكراري باشه:
Save game هاي بازي كجان؟؟
كدوم فايل حاوي سيو هاي بازي اند؟؟
SaveData.dat
به خدا من تا الان فقط راه میرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه کلید ها رو امتحان کردم فقط راه میرفت فدات دستت درد نکنهنقل قول:
جدی میگی ؟ تا الآن راه میرفتی ؟
اگه با کیبورد بازی میکنی که دوستمون گقتند باید Ctrl رو بگیری بعد بدویی !
اگه با دسته بازی میکنی که باید دکمه مثلث رو بزنی ( البته در دسته های Ps مثلث هستش ! ) مثلث رو میگیری بعد حرکت میکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به خدا من تا الان فقط راه میرفتم همه کلید ها رو امتحان کردم فقط راه میرفت
[QUOTE]به خدا من تا الان فقط راه میرفتم همه کلید ها رو امتحان کردم فقط راه میرفت فدات دستت درد نکنه[/
QUOTE]
بابا ایول . خوشم اومد . به نظر من اگه میخوای رکوردی بازی کنی باید از اول شروع کنی.
راستی دوستان رکورد خودشونو در این بازی بزارند .
رکورد من
در Pro : من 9 ساعت و 10 دقیقه
در Normal : فکر کنم 7 ساعت و 50 دقیقه . دقیقا یادم نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خنگ بازی در آوردم من ولی اون غول بی شاخ ودم رو ردش کردم همچین سختم نبود فقط باید با هاش مدارا کنی تا وقتی برسه بالای ساختمون و با یک آر پی جی تمومش کنی راحت
رکوردی چیه قربونت همین یه بارم از سرم زیاده شما ها واقعا خدای بازی هستید که یه بازی رو چند بار بازی میکنیدنقل قول:
بابا ایول . خوشم اومد . به نظر من اگه میخوای رکوردی بازی کنی باید از اول شروع کنی.
راستی دوستان رکورد خودشونو در این بازی بزارند .
رکورد من
در Pro : من 9 ساعت و 10 دقیقه
در Normal : فکر کنم 7 ساعت و 50 دقیقه . دقیقا یادم نیست
سلام
من 3 بار تا اخرش رفتم
رکورد مم
در normal : ساعت 8
در pro :ساعت 10
در pro 2 : ساعت 5ساعت و 20 دقیقه
اونایی که evil بازن میدونن چرا تو pro 2 رکوردم 5 ساعت
حتما یه اسلحه ای چیزی باز کردی درسته ؟نقل قول:
درسته با قدرت max تیرشم بینهایت
بعد ashly هم همون دختره اونم یه لباس آهنی میگیره
فقط اینو بگم که pro سختر از pro 2
دوستان بالاخره بازی رو تموم کردم فکر کنم با 22 ساعت بهترین رکورد رو بین شماها کسب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش رکورد رو من شکستم 29 ساعت و خورده ای حال کنید یه وقت 30ساعت حساب نکنید فقط 29 ساعت بهم تبریک بگید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=M.C.;892121]باز این UBI کثیف :tongue: تاریخ انداخت ... :angry:
شده June 2007
یه نگاه بیاندازید>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUاین تاریخ برای عرضه تو آمریکاست
تاریخ عرضه تو اروپا 2 روز دیگه است البته اگه سرکاری نباشه!!!
[QUOTE=ebru_gundes_206;894623]به احتمال زیاد سر کار هستیم !نقل قول:
2 هفته پیش هم قرار بود 2 روز دیگه بیاد !
من این فایل PDF رو برای دوستانی که دوست دارن اطلاعات کلی در مورد کاراکترها و بازی اویل 4 داشته باشند
آماده کردم این هم لینک دانلودش:
در ضمن حجمش هم حدود 77 کیلوبایت یعنی کمتر از یک دقیقه با سرعت 40 Kb دانلود میشه
بازی از طرف یوبی سافت هم ریلیز شد ! متاسفانه گرافیک همونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موس ؟ آيا ؟!!نقل قول:
کی ؟ کجا ؟نقل قول:
خریدی یا دانلود کردی ؟
نه موس هم ساپورت نمیکنه !نقل قول:
تنها فرقی که داره اینه که آرم یوبی به اول بازی اضافه شده !
دیروز تو اروپا !نقل قول:
نه والا عکساشو دیدم :)
نقل قول:
نه داداش رکورد رو من شکستم 29 ساعت و خورده ای حال کنید یه وقت 30ساعت حساب نکنید فقط 29 ساعت بهم تبریک بگید دیگه
بابا آفرین ! شماها چقدر سرعت عملتون بالاست !نقل قول:
دوستان بالاخره بازی رو تموم کردم فکر کنم با 22 ساعت بهترین رکورد رو بین شماها کسب کردم
من که از همون اول هم گفتم . همشون یه ............... هستند !نقل قول:
بازی از طرف یوبی سافت هم ریلیز شد ! متاسفانه گرافیک همونه !
فرقی نمیکنه . بابا بازی از هر کنسولی برای هر کنسولی تبدیل بشه ......... میشه !نقل قول:
دیروز تو اروپا !
نه والا عکساشو دیدم
راستی اون دوستی که داستان بازی رو گذاشته من متن انگلیسی رو دارم . حداقل میگفتی خودم ترجمه کردم !
خوب معلوم بود كه يوبي هم كاري نميكنه! همش سركاري بود! مي دونستم كه خيلي هنر كنه آرم خودش رو ميذاره اولش!
بگذريم ولي علارغم كف فراوان من هنوز بازي رو تموم نكردم چون سرم خيلي شلوغه الان رسيدم به اونجا كه از تو زندان دختره رو نجات ميدي! راستي برم بازي كنم چرا بيكار نشستم. اين Killer7 هم عجب چيزيه! خيلي باحاله يكي رو ميزني چهارتا پشت سرش هم مي خورن!
من که خودت میدونی تا همین اواخر فقط راه میرفتمنقل قول:
بابا آفرین ! شماها چقدر سرعت عملتون بالاست !
من امروز رفتم بازار دیدم یکی از این شرکت ها نسخه ی Ubisoft رو گذاشته !!!
آقا کسی نمیخواد نسخه ی این Ubi رو بگیره !!!
آقا یکی بگیره ما رو از شک در بیاره !
امکان نداره نسخه Ubi رو فعلا بدن بیرون !نقل قول:
اصلا خیلی بی سر و صدا اومد این نسخه و حای تا امروزم لینک های Rapidshare خیلی کمی ازش وجود داشت !
بروبچ فروم های خارجی هم تو اروپا این بازیو خریدن تایید کردن که گرافیک این بازی کاملا شبیه به گرافیک بازی قبلیه !
اینهم 2 عکس از نسخه اروپایی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم که اینطور که معلومه قراره capcom 1 پچ بده بیرون که رو این بازی نصب شه و مشکلات نورپردازی و گرافیک بازی رو تا حدی برطرف کنه !
تازه این نسخه یوبی احتیاج به کرک هم داره :(
لعنت به SourceNext
دوستان شما از کجا مطمئن هستید که این نسخه ماله یوبی سافته؟ نسخه اروپایی یوبی سافت که طبق لینک زیر 2 مارچ پخش میشه. یعنی 4 روز دیگه...
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این لینک هم که ماله خود سایت یوبی سافته هنوز بازی پخش نشده. و در قسمت Release Date نوشته شده TBD یا همون To Be Determined (در دست بررسی)
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکش زود تر از خودش میاد :laughing: , شما نگران کرکش نباش ;)نقل قول:
تازه این نسخه یوبی احتیاج به کرک هم داره
سلام من كاربر جديد هستم.
ركورد رو من شكستم با 17 ساعت يعني 16 ساعت و 55 دقيقه.
به قول دوستمون كرك زودتر از خود بازي مياد! خيالي نيست ولي بعيده كه اين رزيدنت ايول با پچ درست بشه! منظورم گرافيك و انجور چيزاش بيد.. و اگر باز هم از يوبي اومده باشه بعيد نيست كه الان تو بازار باشه.. چون هميشه زودتر از بيرون اومدن بازي مياد رو نت بعدش هم دانلود و...