چرا پلاگین امتیاز دهی من کار نمی کنه؟ووردپرسم.
چرا پلاگین امتیاز دهی من کار نمی کنه؟ووردپرسم.
سلام
من توی صفحه اصلی ورد پرس میتونم برم. ولی توی بخش فارسی نمیتونم برم یا مثلن نمیتونم لاگ این بشم. ولی با سایت باز کن!!! میشه.
مگه ورد پرس قیلتر شده.
کسی نیست به داد من برسه!
نه رضا جان
من که مشکلی ندیدم
هر چند کلا با فارسیش کارن میکنم و اون طرفا نمیرم
شاید مشکل از isp ت باشه
سلام
من امروز خواستم به صورت دستی وردپرس رو آپدیت کنم ولی نشد و پیام خطا داد ! و من هم بعد از اینکه خواستم برگردم مانند لینک زیر شد ! الان هم آپدیت دستی کردم ولی همون آش و همون کاسه !
ممنون میشم کمک کنید ...
البته سایتش کار میکنه !
کد:https://benygh.byethost17.com/blog/blog/wordpress/wp-admin/update-core.php
کسی به اینجا سر نمیزنه ؟!
پسر زدی ترکوندی راحت شدی؟
چرا از پلاگ این این کار استفاده نکردی
اتفاقا من چند روز پیش آپدیت کردم خدایی دمش هم گرم خیلی چیزه جلبی بود
این صفحت هم لود نمیشه!
از دیتا بیسه یا وردپرس؟
من در مورد سایت مپ وردپرس سئوال دارم یعنی ادرس دانلود پلاگینش رو میخوام وبگید چطور روهاستم اپلودش کنم یعنی گزینش تو کنترل پنل چیه وچطور plugin رو فعال کنم
درضمن من هرچی تو کنترل پنل نگاه میکنم چیزی در مورد سایت مپ نمیبینم وفقط درون ریزی وبرون ریزی هست که نمیدونم ربط داره یا نه
من در مورد سایت مپ وردپرس سئوال دارم یعنی ادرس دانلود پلاگینش رو میخوام وبگید چطور روهاستم اپلودش کنم یعنی گزینش تو کنترل پنل چیه وچطور plugin رو فعال کنمنقل قول:
درضمن من هرچی تو کنترل پنل نگاه میکنم چیزی در مورد سایت مپ نمیبینم وفقط درون ریزی وبرون ریزی هست که نمیدونم ربط داره یا نه
خواهشا مو به مو بگید
سلام
این وضوع پلاگینها چیه؟ توی بلاگ اسکای هم میشه استفاده کرد؟
ویژگیهای ورد پرس چیه؟
با سلام .
من میخواستم ببینم چگونه می توان فرضا دو کتگوری به نام های cat1 و cat2 دارم و هر کدام شامل چندین زیر کتگوری می باشند.
حال سوالم اینه که چطور با یک Widget کتگوری1 به همراه زیر کتگوری هاش و با Widget دیگر کتگوری 2 با زیر کتگوری هاش رو در دو مکان جدا در اسلاید بار قالب نشون بدم؟
با سپاس
آقا لطفا یکی مردانگی کنه و مشکل منو حل کنه.
سلام
آخه برادر دقیق نمیدونم چی رو منظورتونه
از طرفی هم من از widget استفاده نمیکنم! مستقیم خودم میزارم تو سورس کدها رو
دقیق ببگو میخوای چی کار کنی ببینم کمکی از دستم بر میاد
ببین دوست من من فرضه یک کتگوری به نام اخبار دارم که کتگوری های سیاسی و ورزشی و ... زیر مجموعه آن هستند و کتگوری دیگری دارم به اسم نرم افزار که مثلا کتگوری های اینترنت و مسنجر و ... زیر مجموه آنند. حال من می خواهم در اسلاید بار یک بلوک داشته باشم به اسم اخبار که کتگوری های سیاسی و ورزشی و ... رو نمایش بده و در بلوک دیگه که نرم افزار باشه کتگوری های اینترنت و مسنجر و ... نمایش داده بشه.
چه راهی وجود داره؟
با سپاس
والا چی بگم
با خوده وردپرس من خیلی آشنایی ندارم برای این کارها
ولی میشه صفحات رو با ورد پرس درست کنی و بعد دستی تو ساید بار بزاری
یا یه کاره دیگه از دو نوع li در مورده صفحات استفاده کنی که بازم احتیاج به دست کاری از کد داره
plug in ها رو گشتی؟ باید چند تایی در این مورد باشه چون چیزه خاصی نیست همچین
گفتیم شما جوابم رو میدید ولی بیهوده دلم خوش بود.
میشه پلاگینی معرفی کنی که این کار رو برام انجام بده؟
يكي بگه مثلا يه پست ميخوام بنويسم چه جوري مثلا پست رو به يكي از منوهام لينك بدم كه وقتي توي منو رفتم اون پست هم بياد!
مثلا سايتم تو منو هاش نه تو Category!!
يه سوال ديگه اگه بخوام مثلا براي يه تيتر چندين عكس بزارم كه وقتي كاربر ميخواد عكس رو ببينه روش كليك كرد مثلا ته يه صفحه جداگانه از خود وردپرس عكس رو باز كنه كه منو و سايت چيزاي كه دارم اونام باشه و بشه كل عكس هايي كه براي اين تيتر وجود داره رو Next و Pre كرد!!
يعني عكس هاي بعدي و قبلي همون تيتر رو هم ببينه!! و نمايش عكس مبتدي نباشه كه وقتي كليك كرد بره تو آدرس عكس و باز كنه و جز عكس چيزي ديگه نباشه!!
100% با پلاگين بايد باشه؟ اگه ميشه پلاگينشم بزاريد
بچه هاي Wordpress كار يه نگاهي هم به درخواست ما كنيد!!
احتمالا این پلاگین باید خواسته ی شما رو برآورده کنه:نقل قول:
کد:http://planet.wp-persian.com/1387/09/20/921/
با سلام.
دوستان من یک پلاگین رو میخوام که پست های تکراری رو پیدا کنه! خواهشن کمکم کنید.
با سپاس
سلام دوستان
من یه پلاگین می خوام که فیلد های اضافی برای بخش نوشتن مطلب جدید اضافه کنه و ثبت شده های درون فیلد رو هم در سایت برای بازدید کنندگان نشون بده .
من از پلاگین More fields استفاده کردم دربخش مدیریت و قسمت نوشتن مطلب فیلد جدید اضافه می کنه اما در سایت نتایج نشون داده نمیشه .
سلام ...
سوال من اينه كه كسي مي خواد وارد بشه به جاي اينكه بخواد بره تو يه صفحه ديگه و در انجا يوز و پس رو وارد كنه تو همون صفحه اصلي سايت تو يه side bar يا يه جا ديگه بتونه يوز و پسش رو وارد كنه و بره تو . ....
اين كار شدني هست ؟
كسي نيست بخواهد به سوال ما جواب بده ...
ممنون ميشم ...
چه جوی میشه یک پوسته رو که خودت درست کردی آپلود کنی که بتونی واسه سایتت استفاده شه
هم با هاست هم با خود ورد پرس
من این سال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد
خواهشا جواب بدید
خوب کاره بسیار سختیه!
بنده هم همین کا رو کردم یعنی قالب رو خودم طراحی کردم و بعد گزاشتم روی وردپرس که کماکان به مشکلاتی میخورم
شما باید هم به کدهای css هم html هم مقداری php و از همه مهمتر الگوریتم و کدهای خود wordpress آشنایی داشته باشید
من قالب رو درست کردم
به کد و همه چیش هم آشنایی دارم
چه جوری میشه اینو آپلودش کرد که تو پوسته قرار بگیره؟
سوال من اینه نه این که چه جوری میشه قالب رست کرد
شما فرض کن من قالبم هم درسنه کلا..اونشو مشکلی ندارم
فقط واسه اپلود پوسته کجای ورد پرس یا کجای هاستم برم
ممنون
خوب
پس اگه اینطوره که دوتا راه دارید:
1. یه قالب جدید تعریف کنید مثله من و فایل هاتون رو بزارید توش
که از root این آدرس میشه:
/wp-content/themes/DaRiOuShJh
2. همین طوری قالب جدید رو بریزی به جای قالب پیش فرض که توی همون آدرس بالا فقط با نام default قرار داره
به همین سادگی
متوجه نشدم
میشه دقیق تر بگید و واضح تر
متاسفانه لینک کار نمی کنه ...نقل قول:
خواهشا یه دانلود سنتر ساده به طوری که بشه توش لینک برای دانلود قرار داد ...
یه چیزی مثل دانلود سنتر نیوک ...
tnx !!!
در ضمن یه سوال دیگه !!!! وردپرس برنامه ی خاصی نداره که بشه به طریقش قالب ایجاد کرد یا توی قالب تغییراتی ایجاد کرد ؟؟؟
یه چیزی مثل فرونت پیج ...؟
چرا این انجمن اینقدر دیر دیر جواب میده؟
کسی میدونه چه جور من این منو ها رو راست چین کنم؟
کد:www.s-askari.com
با سلام..من یه خرابکاری کردم..میشه کمک کنید
دیروز داشتم تو تنظیمات ورد پرسم ور میرفتم قسمت settingهمون جایی که نوشته title سایتتون چی باشه و اینها دو تا کادر بعدش که دو دوتاش ادرس سایتم بود من اولیشو پاک کردم و یه کلمه نوشتم یهنی فکر کردم اگه اینجا یه چیز بنویسم میشه عنوان سایتم..ولی از اون روزه اصلا نیتونم وارد مدیریت بشم باید چیکار کنم که این گندی که زدم درست بشه
تو چند تا تاپیک سوال میپرسی جوابت رو تو اون یکی تاپیک دادمنقل قول:
دفعه بعد قفل میشه
محمد جان برار این وردپس من پاک قاطیه
تا به حال 3 بار نصبش کردم هر بار بعد از چند مدت ایراد پیدا میکنه و صفحات رو بالا نمیاره
چه کنم؟
کد:http://djh.ir/blog/wp-admin/
سلام ببخشید چطوری میشه ورد پرس رو بعد از نصب فغارسیش کرد؟
سلام
خسته نباشید
لطفا یکی به داد من برسه.
من وقتی سایتم رو که با ووردپرس کار می کنه،باز می کنم،یا وقتی می خوام برای پست مطلب جدید به محیط admin برم،با پیغامی مواجه می شم که از من می خواد یک فایل رو save کنم یا اینکه با یک مرورگر دیگه اونو باز کنم و در نهایت هیچ اتفاقی نمی افته.
به دادم برسید
بدبخت شدم
این هم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهای یکی نیست به داد این آدم برسه؟
بابا کمک خواستیم،می دونم امروز سیزده بدره،ولی من به خاطر اعصاب خوردی این سایتم نتونستم برم سیزد8 بدر.
راستی محتویات اون فایله که دانلود میشه اینه
من وقتی سایتم رو باز می کنم عوض اینکه سایت باز بشه یه فایل دانلود میشه با محتویات زیر:
<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>
وقتی هم می خوام وارد قسمت مدیریت و دادن یوزر بسوورد بشم هم یه فایلی مثل همون دانلود می شه.
کمکم کنید.
بزار ببینم
شاید مشکل از تنظیماته مرورگرت باشه
من الان باز کردم بدونه مشکل اومد