اونارو تبدیل کن به mp3 یا mp4
Printable View
اونارو تبدیل کن به mp3 یا mp4
خودشون mp3هستن
سلام ...
من ميخوام به يه چيزي صادقانه اعتراف كنم !!!
آقا ك800 توي بلندي صدا چقدر افتضاحه !!!! و وقتي با دوربينش زوم ميكنه به طرز فجيعي كيفيت عكس مياد پايي . ولي به طور عادي و در شرايط مناسب ، عكسهاي فوق العاده اي مي گيره .
در ضمن من خودم ك800 دارم .
فعلا ...
زومش دیجیتاله دیگه!!! همه ی دوربینا همین طورن . زوم دیجیتال کیفیت رو پایین میارهنقل قول:
در ضمن سونی اریکسون با این بلندگواش گند زده من یه زد 610 گرفتم اوم اگه یکم کیفیت آهنگ پایین باشه یا waveو با شه گزگز می کنه
به نظر من که صداش متناسبه و کافیه برای یه گوش اگر میخوای بلندتر باشه باید بری سری دبلیو بگیری که مخصوص صداست و یا گوشیهایی مثله 6233 یا 6270 یا ان73 ولی این دوربین سری کا هست که نقطه قوتش در دوربین هست.نقل قول:
من تا حالا هیچ گوشی ندیدم که زومش از این گوشی بهتر باشه (در همین حدود 3.2 و کمتر را میگم و نه جدیدا که ان95 اومده) و این بهترین امکانات را برای عکسبرداری داره.
پست بالا تاييد ميشه
سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی ضربه ببینه از کجا باید فهمید که سالمه یا نه.مثلا پیکسلاش سوخته یا نه.
اخه دیروز گوشی از دستم افتاد.فاصلشم از زمین یه 2 متری بود.تازه رو اسفالتم افتاد.
ولی خیلی تعجب کردم هیچیش نشد.حتی یه خط هم روش نیفتاد(البته k800 که ضد خش هست).ولی در کل خیلی بد افتاد.قلبم از جا کند.
در ضمن وقتی هم که افتاد خاموش شد، می خواستم علتشو بدونم.اگه می شه بگید چه طوری بفهمم همه چیزش سالمه.
ممنون
سلامنقل قول:
دوربین رو فعال کن و دستت رو کاملن بگیر جلوش تا صفحه سیاه شه
اگه کاملن سیاه شد مشکلی نداره . نقاط سفید=پیکسل سوخته و نقاط آبی و قرمز =- اتصالی تو دوربین
بعد یه خورده طول میکشه تا معلوم شه چیزیش شده یا نه
می گم نمیشه بجای این حرفا چند تا برنامه ، تم ، وال پیپر یا بازی مخصوص k800 بذارید اینجا ؟!!!
راستی سلام !
اگه کسی هم شگرد خاصی تو این گوشی ها بلد بگه ،لطفاً !
هیچ جا هیچی نیست !!! یعنی من پیدا نکردم !
گوشی اروم و بی سروصدا که میگن اینه
سلامنقل قول:
منظورتون از نقطه ی سفید چیه؟یعنی تمام صفحه سفید بشه.نقاط سفید باید واضح باشه یا باید خیلی دقت کنی؟
نمی شه پارچه گذاشت جلوش؟منظورم اینکه حتما باید دست باشه؟اخه مال دوستم یکم قرمز شد مال منم همینطور
می شه بگید اگه پیکسل بسوزه چی می شه.اخه با همون کیفیت عکس می گیره
ممنون
بر عکس کل صفحه باید سیاه شهنقل قول:
حالا با هرچی که جلوی لنز رو بگیری
نقاط سفید پیکسل های سوختس که رو کیفیت عکس تاثیری نداره و مشکل بر میگرده به صفحه نمایش
نقاط آبی و قرمز توی عکس هم ظاهر می شن و کیفیت عکس رو پایین میارن
[یه نکته با حال : کیفیت تصویر k800 & N73 یکیه و صفحه N73 بزرگتره پس ...... وضوح و کیفیت تصویر N73 کمترهنقل قول:
آخه من نمیدونم شما به چیه کا800 مینازین :biggrin: تو عکسبرداری و فیلمبرداری و صدا که جلو ان73 سوسکه
تازه ال سی دیه ان73 میارزه به 1000 تا کا800 (( توجه کنید>>>فقط ال سی دیش با اندازه یه بزرگ و کیفیت عالیش ))
دوستان کسی راجه به فرمت هایی که ساپورت میکنه توضیحی بده یعنی : 1- طبق گفته GSM فرمت های MP3, M4A, 3GP, AMR, WAV, G-MIDI 1, Real 8, mid , رو پخش میکنه اخه تو کا 750خیلی از اینها ساپورت نمیشد 2- میخواستم کیفیت lcd رو نسبت به n70 و n73 برام بگید 3- اینطور که تو سایتش اومده رم روش نداره میخواستم قیمت رم سونی اریکسون کا 800 با ظرفیت 1 و 2 گیگا رو برام بگید خواهشن واقعیت رو بگید نمیخوام بخرم بعدا نفرینتون کنم (چشمک شیطونی )
فربد خان این امضای شما چجوریه که آی پی بنده و سیستم عامل و آی اس پیم رو کاملاً مشخص کرده؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوت کوزه گری دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فوت کوزه گری شما برادر
زیرش آدرس زده دیگه! :27: باید یکم آدم از دوگوله استفاده کنه:10:نقل قول:
به جای این پست های بیهوده یکی جواب سوالم رو بده واقعا همین شده که بچه های خوب سایت دیگه نمیان راجه به همین مطلب نا مربوط هم تاپیک داشتیم پارسال
من 5 روز پيش يك گوشي كا800 خريدم و الان هم خيلي ازش راضي ام. امكانات و قابليتهاش بيشتر از اون چيزي بود كه فكرشو ميكردم و انتظارشو داشتم. من اين گوشي را از بين سه گزينه زير كه در ذهن داشتم انتخاب كردم :
K800 ..... P990 ..... i-mate / jasjam
و نهايتاٌ كا 800 رو انتخاب كردم و خريدم.
بهتون پيشنهاد ميكنم اگر در فكر خريد گوشي هستين ، كا 800 رو حتما در بين گزينه هاي تحت بررسي تون قرار بدين و در موردش اطلاعات لازم رو كسب كنين. با توجه به قابليتهاي مختلفش به احتمال قوي انتخابتون همين خواهد بود.
ارادتمند - پارسا
من 5 روز پيش يك گوشي كا800 خريدم و الان هم خيلي ازش راضي ام. امكانات و قابليتهاش بيشتر از اون چيزي بود كه فكرشو ميكردم و انتظارشو داشتم. من اين گوشي را از بين سه گزينه زير كه در ذهن داشتم انتخاب كردم :
بهتون پيشنهاد ميكنم اگر در فكر خريد گوشي هستين ، كا 800 رو حتما در بين گزينه هاي تحت بررسي تون قرار بدين و در موردش اطلاعات لازم رو كسب كنين. با توجه به قابليتهاي مختلفش به احتمال قوي انتخابتون همين خواهد بود.
ارادتمند - پارسا
ارادتمند - پارسا:20: :20: :20:
salam
ye dashtam
k800 farsi dare ?
مبارک باشه آقا پارسا.چند خریدی؟
1-همه رو امتحان نکردم ببینم که ساپورت می کنه یا نهنقل قول:
2-از لحاظ کیفیت هم سطح با n73 هست
3-یک گیگ m2من قیمت کردم 63 تومن
اره رم نداره
موفق باشی
آقا قيمت امروز كا 800 چنده؟
shirvan جان منظورت رو نفهمیدم
در ضمن فارسی بنویس
باسلام ببخشيد من ميخوام گوشي بخرم 400000 تومن هم دارم اين طور كه معلومه كا800خيلي خوبه !اگه ميشه اطلاعات اين گوشي رو بدين.صداش چجوريه؟ موفق باشيد
:31: فقط k800:31:
من و k800 :10:
این لینکو ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صداش عالیه
ولی صدای بلندگوش یه کم نسبت به نوکیا کمتره
:19: منتظریم....نقل قول:
نسبت به کی دو ماه پیش فکر نکنم زیاد تغییری کرده باشه
تایید میشهنقل قول:
اگر گارنتی اصلی یعنی سیتادل بگیری منو فارسی هم داره.نقل قول:
دقيقا نميدونم توچه مايه اي ولي دونوع قيمت داره كه 30 تومن باهم اختلاف دارن
يكيشون شماره سريالش با مخابرات ميخونه و اون يكي نه!ولي در مجموع بالاترين قيمتش 380 به بالا بايد باشه!
می شه در مورد حافظه m2 توضیح بدین؟؟؟؟
دلتون خوشه ها 385 تومن پول زبون بسته برای گوشی ای همچون کا800 که سیستم عامل نداره من باشم ان73 رو میخرم ان73 خیلی گوشیه خوبیه صفحه نمایش اون بسیار با کیفیت تر از کا800 هستش پخش موزیکش هم عالیه
نمیدونم هدف سونی اریکسون از ارائه این مدل های تکراری جاوا چیه
اگه شركت نوكيا ماله من بود حتما استخدامت مي كردمنقل قول:
سلام
کسی اینجا کپسول k750 رو روی k800 امتحان نکرده ببینه که جواب میده یا نه؟
دوستان حتی مدل های سامسونگ بسیار بهتره از کا800 هستند دی900 گوشیه خوبیه