فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
Printable View
فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
نه عزیز خیالت راحت باشه....نقل قول:
بابا سایبرشات فقط یه اسمه که سونی رو دوربین های دیجیتالش گذاشته... همه این دوربینها هم به لنز کارل زایسشون معروفن. حالا یه گوشی هم زدن به اسم k800 چون اسم سایبرشات تو دنیا معروف شده و طرفدار داره با خودشون گفتن اسم اینم بزاریم سایبرشات هم اسم قشنگیه و هم خوب بازاریابی میشه.... یکی نیست بگه اگه این سایبرشاته پس لنز کارل زایسش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن من فروشنده نیستم کاش بودم آخه وقتی میبینم این فروشنده ها چطور پول در میارن حسودیم میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه حرفيه....واقعا توي دنياي دوربين ديجيتال سوني اونجا هم اول نيست!نيكون,كاسيو,كنون اينا هميشه بهترينن اينطور نيست؟نقل قول:
dopanjereh
این عکس گل رو با کا750 گرفتی
یه عکس تووووووووووپ ار ان90 بزار حال کنیم.
درسته عکاسای حرفه ای بیشتر از کنون ونیکون استفاده میکنننقل قول:
دوست عزیز من از همون اولی که عکس k750 زو به جای n90 گذاشتی فهمیدم تو باغ نیستی این حرف رو که زدی فهمیدم کیلومتر ها تا باغ فاصله داری کی گفته دوربین w800 و w810 یکیه ؟ چون خودتون دارید ؟ حتما فکر میکنیدنقل قول:
به جز شکل و صدا هم فرقی با هم ندارن بهتره یه سری به این تاپیک بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه فکر میکنید دروغ میگم امشب فردا شب دوستم رو که w800 داره رو میبینم برات مقایسه میکنم میبینی
دوست خوب من لنز کارل زایس که باعث تبدیل یک دورین موبایل به دوربین دیجیتال نمیشه چیزای خیلی مهم تری
از مگا پیکسل و لنز وجود داره که کیفیت دوربین رو تضمین میکنه بهتره اول اطلاعاتی به دست بیاری بعد بیای بگی
اينم يه عكس باحال كه با k750 گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ميگيد n90؟ آره! پس اين يكي رو ببينيد.
راستي چون اندازه عكسها بزرگه تو صفحه درست ديده نميشه.تو كامپيوتر save كنيد بعد ببينيد.
اين يكي رو هم ميزارم ديگه كافي.فكر كنم ديگه نميگيد n90?!
توی دوربینهای 2 مگ k750 از همشون بهتره چرا؟
چون فوکوس داره چون کسی نمیاد به خاطر دوربین 2 مگ 360 ,350 تومان بده n70 و....
چه از لحاظ عکس وچه از نظر اقتصادی از همه بهتره
مثلا من خودم k750 ا در کامپیوتر با d600 و w700 مقایسه کردم هر دو تا را می خوره
کسی هم که بخواد بالای 350 تا 400 پول بده واسه دو مگا پیکسل عاقلانه تره که یخورده دیگه بزاره روش 3 مگ
بخره
این که k750 به صرفه است و از خیلی از دوربین گوشی های گرون قیمت هم بهتره که دلیل نمیشه بهترین باشهنقل قول:
شما اگه با n90 که 360 تومنه یا w810 که 250 تومنه یا w800 که 270 تومنه مقایسه کنی میبینی از سه تاشون ضعیف تره درضمن اینجا بحث به صرفه ترین دوربین نیست بهرترینه حالا میخاد 1 ملیون تومن باشه یا 50 هزار تومن
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتم عکس گل رو اشتباهی هم نام توی Pc بود که اپلود کردم در ضمن من نمیگم همه حرفها رو کارل زیس و سایبر شات میزنن نه کانن و خیلی لنزهای دیگه هست از این ها خیلی سرتره ولی قبول کنید برای یه موبایل یه لنز هر چند نا شناس و و لنزی که هم کهمعروف نباشه همین که لنز دوربین دیجیتال توش باشه کلی مزیت گوشی رو میبره بالا
حالا بر فرض میاییم میگیم که w810 شما خیلی بهتره ولی پس چرا این قدر گیرونه عزیز
من n90 دستم نیست برای دوستم بود چند تایی گرفتم مقایسه کنم اگر دستم بود حتما میزاشتم
خودتون هم میدونید N90 ندارم که بخوام طرفش رو بگیرم ولی چیزهایی که توی عکس برداری و فیلم برداریش دیدم فهمیدم واقعا عکسهاشو فیلم هاش حرف نداره البته قبول دارم این گوشی مزیت های بد هم داره ولی این تایپیک فقط برای رقابت دومگاپیکسلی ها است مه باید قبول کنید با این که نوکیا n90 گوشی چرتی هستی ولی روی دوربینش و لنزش نمیتونید ایراد بزارید
تایید میشهنقل قول:
نمونه های عکس گرفته شده توسط N90 :
این مطلب رو از سایت . کپی کردمtarashe
بررسي گوشي اسمارت فون نوكيا N90 از لحاظ دوربین
مدل N90 يك Smartphone بسيار مجهز به همراه يك دوربين دومگاپيكسلي با لنز معروف Carl-zeiss كه در دوربينهاي ديجيتال سوني به كار رفته است، چشم هر بينندهاي را خيره ميكند. به همراه اين دوربين، يك صفحه نمايش با دقت بالا، مكمل خوبي است كه نوكيا از آن غافل نبوده و اين دستگاه را خاص كاربراني ساخته است كه ميخواهند لحظه لحظه زندگي خود را ثبت نمايند
اندازه و طراحي :
جون من اندازه رو نسبت به كا750 سوني نگاه كنيد !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دستگاه با ابعاد 113*51*24 ميليمتر و وزن 173گرم، از تمام مدلهاي قبلي شركت نوكيا كه از Platform سري 60 استفاده كردهاند، بزرگتر است. علت اين اندازه بزرگ، به راحتي در يك نكته تجاري است و آن، قراردادن يك دوربين دو مگاپيكسلي با لنز Carl-zeiss، فلاش در محل زانوي گوشي، و يك صفحه نمايش خارجي، اندازههايي بزرگتري ميطلبد.
غير از عمق رنگ 65 هزار با دقت 128*128 پيكسل صفحه نمايش داخلي نكته خاصي ندارد.
نمايش قدرت سيگنال، مقدار باتري، يك عكس پسزمينه، نمايشگر زمان، و نام تماس گيرنده، تمام امكانات نمايشگر داخلي است. البته اين صفحه نمايش، براي دوربين اين گوشي كار مكانياب را بازي ميكند و امكان عكاسي بهتري را به كاربر ميدهد. براي فعالكردن اين حالت، تنها لازم است لنز را از جهت آماده به كار خود، در هر جهتي كه ميخواهيد، به بچرخانيد و بلافاصله تصويربرداري نماييد. اين مزيت، زماني خود را آشكار مي كند كه سرعت، اهميت دارد.
نگاهي به بيرون و درون دستگاه :
به سمت خارج N90 نگاهي بيندازيد، يك پورت (كه توسط با يك پلاستيك حفاظت شده است) را خواهيد يافت كه محل نصب RS-MMC و ورودي برق گوشي است و با شارژرهاي استاندارد نوكيا همخواني ندارد. البته يك مبدل همراه دستگاه، اين موضوع را به راحتي حل كرده است.
نگاهي به داخل :
صفحه نمايش دوم يكدوم اينچي با دقت 352*416پيكسل و عمق رنگ 262 هزاررنگ، به دستگاه جلوه خاصي داده است. كاربر ميتواند نور صفحه نمايش را همانند نمايشگر در محدوده وسيعي تنظيم نمايد. تصوير فوقالعاده واضح اين صفحه نمايش، مديون پيكسلهاي فوقالعاده نزديك به هم آن است. البته امكان چرخش 100درجهاي براي كاربراني كه فكر ميكنند 180درجه چرخش را در دست دارند، كمي ناراحتكننده است.
البته بازوي چرخشي اين گوشي، ميدان عمل را گسترده كرده است و اين محدوديت را تاحدي پوشش ميدهد
دوربين :
دوربين دو مگاپيكسلي اين گوشي، عكسهايي با دقت 1600*1200 پيكسل ميگيرد. امكاناتي نظير تنظيم مقدار نوردهي، تنظيم نور سفيد و فو... خودكار به همراه نرمافزار قوي دستگاه كه از سيستم Pict Bridge پشتيباني ميكند، اين دوربين را بسيار كامل كرده است.
تكنولوژي Pict Bridge اجازه اتصال مستقيم دستگاه به چاپگرهايي را ميدهد كه از اين تكنولوژي استفاده ميكنند مانند canon IP 3000 تا بدون واسطه كامپيوتر، عكسها را پرينت نمود. اين دوربين امكان فيلمبرداري با كيفيت QCIF را دارد. متأسفانه دكمه سفت شاتر دستگاه و قدرت كم فلاش (5/1متر)، نقاط ضعيف اين دوربين ميباشند.
نرم افزار :
نرمافزارهاي همراه اين گوشي، مجموعه كامل و خوبي هستند و از آن جمله ميتوان Adobe Acrobat Reader ،Opera Browser و نرمافزار پخش موسيقي را نام برد كه از فرمتهاي AAC و MP3 حمايت ميكند.
متأسفانه هنوز نوكيا در زمينه همزمانسازي، نقطه ضعف دارد و در اين زمينه راهحل و نرمافزار جامعي را ارائه نداده و كاربر را در مجموعهاي از نرمافزارهاي گوناگون رها ميكند.
اما با اين وجود، نوكيا دوباره نشان داد كه هنوز ميتواند محصولاتي به بازار ارائه كند كه در نوع خود منحصر به فرد باشد. توانايي بالاي اين گوشي در عكسبرداري و صفحه نمايش خوشرنگ آن به همراه، امكان گسترده اتصالي و مجموعه نرمافزارهاي همراه در نوع خود بينظير است. البته بايد به ضعف نهفته در اين گوشي، براي همزمانسازي توجه داشت.
اينم لينكهاي عكسهاي گرفته شده با ان90
قابل توجه اون دسته از دوستانی که گیر داده بودن نمونه عکسهاشو ببنن این هم عکس و نمونه عکس
سایز بزرگش هم بود ولی متاسفانه مدت زمانش تموم شده
مطمئن باشید دوربين ان90 از دوربين ان70 سرتره و اهداف توليد ان 90 بر پايه دوربين بوده است
بايد به اوني كه گفته ك750 عكاسيش بهتره بايد بهش خنديد.شك نكن كه كيفيت عكاسي و فيلمبرداري n90 عاليه.ك750 اصلا گوشي نيست.
just iran گوشی شما گوشی خوبی هست ولی یادتون باشه ما اومدیم درباره دوربین وکیفیت عکاش بگیرم نیودیم عیبو ایراد بزاریم اون زمانی که N90 اومده بود هر کی N90 رو میدید صلوات میفرستاد حالا شما هم همینکارو بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ممنون که زحمت میکشی ولی اینجا که جای این کارا نیست میتونی یه تاپیک بزنی بررسی حرفه ایه n90نقل قول:
این جا فقط نمونه عکس دوربین باید گذاشت تازه نمونه عکسی که خودت گرفته باشی نه مال اینترنت باشه منم میتونم برم چند تا عکس خفن از w810 تو اینترنت پیدا کنم بیارم یا چند تا عکس بی کیفیت از n90 بذارم ! در ضمن
این جور پستای طولانی رو فکر نکنم کسی بخونه
دوست عزیز من فقط درباره دوربینش صحبت کردم
در ضمن کسی نگفته که فقط بیاد از خودت حرف بزن
هیچی k750 نمیشه...دوربین p990 هم فکر کنم 2 مگا پیکسل هست...نه؟!
اون آقایونی هم که میخوان طرف گوشی خودشون رو بگیرن و بیان بگم مثلا w810 خوبه درسته ما وقتی از گل و گیاه عکس میگیریم زیاد نمیتونیم فرقش رو بفهمیم ولی وقتی از آدم عکس میگیری میتونی جاهی صورت که تیره افتاده و یا بد افتاده قشنگ تشخیص بدی ولی از گل عکس بندازید دقت زیادی میخواد که بفهمید کجای عکس بد افتاد و چه رنگهایی رو بد میگیره
آره دوربینش حرف نداره واقعا که دیگه روی نوکیاد73 و نوکیا n93 رو کم کرده واقعا هم دوربینش حرف نداره من که این گوشی رو بیشتر دست افغانی ها میبینم :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه رو لینک بزنید بهتره چون فقط عکس رو میاره اما اگه رو عکس کلیک کنید در قالب سایت میارش
دیگه چی ؟
از اقای just iran هم ممنون ولی دوست عزیز به نظر شما عکس برداری و فیلم برداری w810 با w800 خیلی فرق میکنه ؟؟؟؟
میشه خواهش کنم یه نمونه فیلم برداریش رو اپلود کنی ممنون میشم
just iran شما میتونید از نظر فیلم برداری هم با n90 مقایسه کنی اگر واقعا بتونی ثابت کنی که فیلم برداریش هم از n90 بهتر به جرات میتونم بگم اون پولی که برای w810 میدیم میارزه و ارزش داره
نمونه عکسهای گوشی شما رو دیدم واقعا عالی بود البته تو روز اینطور عکس میگرفت اگر نمونه عکسی از شب هم بزاری ممنونت میشم
در ضمن عکس ها فوق العاده بود ولی خواستم بپرسم توی تنظیمان خودکار بود برای عکس برداری یا تنظیمات رو دستی تنظیم کرده بودین
مثلا تنظیمات همین عکسی که گذاشتید در حالت روز آفتابی گذاشته بودید یا روی auto بود؟؟؟
من اصلا جرات نمیکنم فیلم برداری w810 رو با n90 مقایسه کنم چون ابعاد فیلمش دو برابر w810 استنقل قول:
فیلم برداری w810 و w800 رو مقایسه نکردم ولی فکر نمیکنم خیلی فرقی کنن الان گوشیم در حال تعمیر
است دوستم زد رید بش اساسی گوشی تو جیبم بود با پا زد توش lcd شکست 90 تومن رو دست خودش خرج
گذاشت ! lcdیش هم نمیدونم چی داره که این قدر گرونه مال k750 30 تومن بود الان هم lcd 810 تو بازار
نیست یارو سفارش داده از تهران بیاد حالا تا بیاد ....
تنظیمات هم نه فقط بعضی موقع ها که میبینم عکس سفید رنگه میذارمش رو حالت مهتابی (ولی همیشه نه)
این عکس رو ندیدی ....
اینم یه عکس معمولی تو نور کم (5 دقیقه قبل از اذان مغرب) (عکس از واقیت روشن تر است چون رو حالت مهتابی
گذاشته بودم وگر نه نور خیلی کم بود) البته بهترشو هم داشت منتظر باشید بعدا میذارم
بابات عکسها دستت درد نکنه خودم دارم گوشیمو میفروشم میخوام n90 بگیرم تا بتونم همه گوشیها رو مقایسه کنم زیاد ضرر نداره برام میخرم اگر خوب نبود دوباره w810 برمیدارم
موفق باشی دوست عزیز منتظر عکسهای N90 باشید میام دوباره
بابا تو دیگه کی هستی به خاطر یه مقایسه میخای این کار رو بکنی حتما خیلی مایه داری آخه خیلی هم ضررنقل قول:
میکنی n90 به جز دوربینش فکر نکنم خیلی چیز خوبی باشه ها بزرگ و سنگین با مصرف باتری زیاد به خاطر دو
lcd بودنش کند است و زیاد هنگ میکنه مهم تر از همه آنتن دهیش خیلی خوب نیست من نمیخوام بزنم توذوقت
ولی فکر کنم داری کار اشتباهی میکنی حالا میل با خودته تو که مایه داری خوشت نیومد عوضش میکنی خواستم
یه نصیحت دوستانه کنم (ناراحت نشدی که بهت گفتم مایه دار ؟) یادم رفت بگم قیمت موبایل صرصام آور زیاد
شده
راستش ده هزار ضرر میکنم درسته ولی برای مقایسه نیست میخوام بینم چی هست البته امشب قرار بود بگیرم سیصد هزار که جور نشد ولی دنبال دبلیو هشتصد و ده هم هستم که کارکرده نیست یا اگر هم هست ده هزار فقط فرق داره راستش من اصلا گوشی صفر نمیخرم چون هر سه ماه عوض میکنم
این دبلیو هشتصد هم اولین گوشی سونی اریکسون من هست چون قبلش نوکیا 7610_ و 6260_6630_ 6060_ و چهار سال پیش هم 6600 داشتم ولی سونی اریکسون خوشم اومد ولی یه بدی داره اون هم اینکه سونی اریکسون امکاناتش خوبه ولی نوکیا انتن دهیش خوبه
توی سفره خونه هم که بودیم موبایل دوستم n90 هست قسمت آنتن دهیش رو سه بود ولی برای من که گوشیم w800 بود روی صفر وقتی هم زنگ میزد به من میگفت مشترک کورد نظر در دسترس نمیباشد در ضمن اون سفره خونه هم زیر زمینی بود
ولی حالا موندم چون از سونی اریکسون w800 خسته شدم هم قیافش مخصوصا اینکه w700 رو هم که میفروشن فروشش هم زیاده دیگه w800 هم جوات شده دبلیو هشتصدو ده هم کم کم راستش یه گوشی سنگین میخوام منظورم وزنش نیست از نظر قیافه ولی اگر این عکسهایی که شما فرستادی واقعا برای گوشی خودت باشه میتونم بگم یه عکاس حرفه ای هستی ولی دوست من یه مشگلی که داشتم یکی از پست های شما رو خوندم که نوشته بودید قسم خوردید که دوربین w810 از w800 بهتره و بهتر عکس میگیره راستش نوکیا ان 90 خیلی بررگه و ویبره هم نداره و کند کار میکنه خودم شخصا باهاش کار کردم مخصوصا وقتی توی گالری میری ولی این w810 هم چشمم رو گرفت حال معلوم نیست یه کدومشون رو میگیرم آنتن رو مقایسه میکنم اگر یکی بودن W810 رو بر میدارم
اصلا فیم برداری ان90 با 810 قابل مقایسه نیستونقل قول:
N90 MP4 میگیره 810 3GP
خیلی فرق میکنه.
ولی میشه عکاسیشونو با هم مقایسه کرد.
ولی انصافا میشه رو فیلم برداری ان90 حساب کرد.
sony ericsson فقط 2یا 3مدل داره که با رزولوشنی بهتر از qcif فیلم می گیره.
درستهنقل قول:
ولی فک کنم سری P
VGA بگیره
نقل قول:
w900 هم انگارفیلم qvga 240*320 می گیره
سری p هم p990 شاید ولی p910 اصلا عکس vga میگیره.
آخر نفهميديم بهترين 2 از كدوم لحاظ!؟
عكاسي يا فيلمبرداري؟
نقل قول:
فیلم برداری : N90 عکسبرداری : سری W سونی اریکسون
ايول واقعا درست گفتي!:10:نقل قول:
dark fear وارد میشود :5: :8:نقل قول:
کی گفته درست گفت !
بهترین فیلم برداری از آن 6688 و 6680 است ابعاد فیلم اینا دوبرابر n90 است کیفیتشون هم عالیه
حالا از بحث فیلم برداری خارج شیم تاپیک داره منحرف میشه یه تاپیک برا بهترین فیلمبرداری هم هست
در مورد بهترین عکس هم باید بگم سری w که عکس برداری یکسانی ندارن ولی در کل همشون عالی میگیرن
ولی همشون که در حد بهترین نیستن مثلا W550 جز ضعیف ترین دوربین های 1.3 است و یا W700 ...
مثل این که امام رضا ما رو طلبیده و به احتمال زیاد در تابستان (از طرف شرکت فولاد خوزستان ) به مشهد
مقدس اعزام خواهیم شد و اگر خدا بخاد تا اون موقع موبایلم درست شده و چند تا عکس در سطح لالیگا
میگیرم :5: