محسن جان اولا اواتارتو عشقه ....
دوما کد گوشیتو بگو ... ببینم براش اپدیت اومده یا نه
Printable View
محسن جان اولا اواتارتو عشقه ....
دوما کد گوشیتو بگو ... ببینم براش اپدیت اومده یا نه
راستی یکی از دوستام N70 داره که اولا سرعتش پایینه و دوما خیلی زود باتریش خالی میشه یعنی نهایتا تا 5 روزشارژ نگه میداره(البته در مقایسه با گوشی من که 6020 هست و اولا تا 8 روز هم شارژ داشت ). میخوام ببینم N71 هم این معایب را داره؟ و در کل در رنج قیمت خودش چطوره؟
نقل قول:
پنج روز !!؟؟؟
من که N72 دارم نهایتا 3 روز شارژش بمونه
نه دوست من 5 روز هیچ گوشی شارژ نگه نمیداره ... مگه اینکه توی این چند روز فقط روشن باشه و هیچ کاری باهاش نکنی ...
بدون برنامه امکانش نیست...اگرم برنامه ای باشه الان حضور ذهن ندارم...نقل قول:
میشه تو گالری n72 مثل 6630 عکس و فیلم از هم جدا باشه ؟ (با برنامه ای چیزی )
اتفاقا 1 هفته نمیشه من یه N71 رو آپدیت کردم!نقل قول:
بچه ها.
من چطور میتونم گوشی خودم رو آپگرید کنم ؟
گوشی من ان71 هستش.
خدمتتون عرض کنم برای این کار شما نیاز به برنامه NSU + کابل Usb دارید.
برنامه رو که از سایت نوکیا می تونید با حجمی حدود 23 مگ دانلود کنید.بعد از دانلود و نصب نرم افزار اول گوشیت رو به کامپیوتر متصل کن.کانکت که شدی برنامه رو اجرا کن...بقیه مراحل سادست ولی احتمالا به مشکل بر می خوری!
اینارو انجام بده اگه به مشکل بر خوردی بگو تا حلش کنم.
حجم فایلش حدود 53 مگ هست که با دیال آپ چیزی حدود 3 ساعت و ربع با بالاترین سرعت طول میکشه.
سلام بچه ها
ببخشید توی تاپیک بیشتر در مورد سری n بحث میشه ولی میخوام بپرسم بچه ها نظرشون در مورده 6290 چیه؟؟
مرسی
والا من که زیاد ازش اطلاعات ندارم ولی از سایت Gsmarena مشخصاتشو میزارم ببینید ....
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_6290-1799.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز من هم N72 دارم و دنبال اين موضوع هم بودم ولي براي دست زدن به گالري چيزي وجود نداره اما من راه حل در استفاده از برنامه هاي جانبي ديدم و به شما توصيه مي كنم از Splash Photo و Pocket Video استفاده كنيد كه هم معروفند هم امتحان شده و با توجه به نزديكي سليقه هامون مي دونم به دردتون مي خوره.نقل قول:
نقل قول:
به نظر گوشي جالبي مياد !!! همه چي داره !!!! قيمتش مي دونيد چنده ؟؟؟ من مي خوام گوشي بخرم مي خوام ببينم خوبه بخرمش يا نه ؟؟؟؟
گوشی 6290 واقعا از لحاظ امکانات گوشی عالیه ولی ظاهر چندان جذابی نداره و منو یاد گوشی های قدیمی سامسونگ می ندازه!
سلام بچه ها
در سایت gsmarena گوشی نوکیا6300 را دیدم و اطلاعاتی در موردش خوندم .صفحه نمایش 16M رنگی ، دوربین 2 ، symbian ، micro sd و..... اگه اشتباه نکنم گوشی هست که تازگیها وارد شده...در سایتgsmarena افرادی که نظر داده بودنند بیشتر از ضعف باطریش گفته بودن وایراد خاص دیگه ای نبود.میخوام بدونم کسی از بچه ها از این گوشی داره؟ باهاش کار کرده ؟ چطوریه؟ نظرتون رو بدید؟؟؟؟
خیلی ممنون و مرسی
اره منم دیدم ....
واقعا گوشی قشنگ و خوبیه ...
دوربین 3.2 مگا ....
اگه کسی داره یا باهاش کار کرده بیاد بگه...
بالاخره منم به جمع بروبچ K800 دارها پیوستم ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجا از همه بروبچ نوکیا ( محمد . فری جون . رضا و ... ) که توی این مدت اذیتشون کردم تقاضای بخشش دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز N93 رو با K800 عوض کردم .....
اولین کاری هم که کردم اپدیتش کردم ....
به نظرم گوشی بدی نیست ولی بالاخره کسی که سالها نوکیا داشته طول میکشه تا به سونی عادت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت از همتون حلالیت میطلبم ....
البته فکر نکنین دیگه تو انجمن نیستم زهی خیال باطل ... تا انجمن نوکیا هست سامان هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باید هر روز بیشتر وقتمو توی کلوپ K 800 بزارم ببینم چه خبره اونجا ....
بازم شرمنده همتونم ایشالا روز ملاقات جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
تبریک می گم سامان جان...خودت می دونی نوکیا چیز دیگست...
حالا بدون هیچ غرضی و صرفا جهت اطلاع عمومی فرق بین نوکیا و سونی رو + اینکه چرا N93 رو عوض کردی توضیح بده...
محمد جان بعد از گذشت این همه مدت نمیدونی من سامان هستم ساسان نیستم ....:13:نقل قول:
خدایی این حرفا رو بدون غرض میگم قسم میخورم ....
اولا که تنوع برنامه های که برای نوکیا هست برای سونی نیست ....
اونجوری که کارکردن با نوکیا راحته با سونی نیست ( شایدم من هنوز عادت نکردم )
اما ...
سرعت پردازشی که K800 و W800 ( قبلا داشتم ) داره رو نوکیا نداره ... ( N93 فرق داره چون واقعا سرعتش عالی بود ) ...
من با N73 کار کردم و دوربینش خیلی برام مهم بود ولی از وقتی K800 گرفتم تازه معنی 3.2 رو فهمیدم...
خدا شاهده دوستم N73 داره تازه اپدیتشم کرده .. از یه موضوع خاص عکس گرفتیم خدا رو شاهد میگیرم که K800 خیلی بهتر بود ... البته اینم بگم که در شب بود
توی این مدتی که K800 گرفتم فقط 2 1 بار انتنش 4 تا شد در صورتی که N93 کم پیش میومد پر باشه ....
کلا من از لحاظ کارکرد و سولت کار با منوها نوکیا رو ترجیح میدم ( حالا هر گوشی که میخواد باشه )
ولی از نظر انتن دهی و کیفیت پخش و دوربین و سرعت بالا سونی بهتره ....
این مواردی بود که توی این 4 3 روز کار با K800 متوجه شدم
كلك مياي اينجا از ما تعريف ميكني ميري توي كلوپ اونور از اونها!(شوخي)نقل قول:
ولي خداوكيلي n93واقعا گوشيه خوبيه و اگه قيمتش كم بود ميشد درموردش يه فكرهايي كرد.
راستي بچه n93هم 16ميليون نقطه رنگي داره يا فقط iاينجوريه؟
سلام
سامان جان اشتباه تایپی بود دادا....
ممنون از نظراتت...در کل سرعت جاواها بیشتر...دوربین K800 بهتر هست و باهات موافقم + اینکه محیط کار با نوکیا ها User Friendly تر...
ایشالا گوشیت برات اومد داشته باشه...یادت نره به ما هم سر بزنی..
من که همیشه یاد شما و بقیه بچه های گل انجمن موبایل هم هستم ...
راستی به کجا سر بزنم ..؟
سلام.می خواستم ببینم برنامه فلش کردن گوشی N72 رو توی خونه میشه از اینترنت دانلود کرد وانجام داد یا نیاز به دستگاه خاصی داره.ممنون
توی گوشی های سری 60 SMS ها توی شاخه ی mail ذخیره میشد !
توی سری 60 ورژن 3 کجاست !؟ چطوری بکاپ بگیرم ازشون !؟
با PC SUITE که این Error رو میده :
The connected phone does not have masseges support installed. messages cannot be backed up.
View Help to find instructions on how to install the support plug-in. Click on ok to backup phone
whitout messages support or cancel to abort the operation.
وقتی ok میزنم :
Not enough disc space. 851600 KB of disc space needed to back up the phone !!
میخوام از SMS هام backup بگیرم فقط چکار کنم ؟ :( کجا ذخیره شدن ؟!
سلامنقل قول:
سلام.می خواستم ببینم برنامه فلش کردن گوشی N72 رو توی خونه میشه از اینترنت دانلود کرد وانجام داد یا نیاز به دستگاه خاصی داره.ممنون
دستگاه خاصی نمی خواد.صفحه های قبل همین تاپیک رو مرور کنی به جوابت می رسی.
با سلام خدمت دوستان.
من قصد خرید n80 رو دارم. چون هم از ظاهرش خوشم اومد و هم این که قابلیت های مناسبی به تناسب قیمتش داره. حالا کسی از دوستان هست که این گوشی رو داشته باشه و عیبی از اون دیده باشه و یا یک نقص کلی در این گوشی موجود باشه؟
ممنون.
دوست من برای بار چندم عرض میکنم این گوشی اون چیزی نیست که ازش انتظار دارید .....!!!!
با تایید حرف سامان عزیز صفحه های قبل رو مرور کنید.در موردش صحبت شده...
حاجی من خودم ان 80 ندارم ولی به اندازه کافی دستم بوده شماره های 123 که برای sms زدن واقعا وحشتناکه من که از این گوشی صدایی ندیدم عکسبرداری یه خورده از P990 بهتره فیلم برداری رو نمیدونم صفحه نمایشش رو دیدم کف کردم خیلی توپه از نظر WIFI اینا هم خوبه:8:نقل قول:
به جاش بو یه N77 یا N76 بگیری بهتره
موفق باشی:31: :31:
WiFi به چه درد می خوره ؟!نقل قول:
میتونی از طریق این سیستم به اینترنت با سرعت بالا دسترسی پیدا کنی که البته تو ایران کار نمیکنه:46:نقل قول:
حاجی تو پایتخت که کار میکنه سرعت به اون توپینقل قول:
از کلی گویی پرهیز کنیدنقل قول:
اگر جایی وجود داشته باشه خوب هم کار میکنه.
درسته بعضی جاها مثل فرودگاه و نمایشگاه این سیستم به طور محدود ارائه میشه که اونم تازه خیلی محدودش کردن .داخل شهر هم چند تا محله بیشتر ساپورت نمیشه که اونم باید از اکانت استفاده کنی ,منظور من هم این بود که عملا استفاده از این سیستم بسیار بسیار سخته ,نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
بابا معذرت چرا دعوا می کنید. فکر کنم اگه اونجا بودم به دست دوستان تیکه تیکه می شدم. چشم n80 نمی خرم. دیگه اصلا بهش فکر هم نمی کنم.:46: :31:
آقا ببین سخته سخت هم که نیست یه یکی دو بار این کارو بکنی رنج آی پی ها دستت میاد حا میشه سختیش به اینکه هر جایی اکسس پوینت ندارهنقل قول:
دعوا کجا بود ,فقط داریم در موردش بحث میکنیم تا اطلاعاتمون بره بالانقل قول:
یکی از مکان هایی که میشه به خوبی ازش استفاده کرد دانشگاه های کشور است! البته دولتی های تهران که دارن اکثرا جاهای دیگر رو نمیدونم.
سلام بچه ها شما هر چی اطلا عات درباره ی گوشی می خواهید می تونید از این سایت گیر بیارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری n73 اصل رو از تقلبی تشخیص بدیم
شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما من گوشی N72 دارم تازگی ها مشکل پیدا کرده
مثلا من چند روز پیش حدود 1 ساعت با دوستم حرف زدم بعد شارژ از 7 تا شد 6 تا 15 دقیقه بعد که نگاه کردم دیدم شده 2 تا
مشکل از باتریه باید چیکار کنم ؟
یا یه بار شارژ از 4 پرید 2 تا بعد چند دقیقه شد 4 تا دوباره
در حال حاضر قیمت دقیق n71 در ایران چنده
از این سایت ها میتونی قیمت بگیری ....
کد:www.gooshishop.com
کد:www.gheymat.com
برای N73از چه سایتی می تونم برنامه دانلود کنم لطقا چندتا سایت دانلود مجانی برنامه گوشی N73برام معرفی کنید با تشکر