سلام . شايد سؤالم تكراري باشه ولي خوب اگه مي تونين راهنمائيم كنين . من يه هندزفري بلوتوث Se- 288 گرفتم كه تو مدلهاي نوكيا آهنگ پخش مي كنه ولي تو گوشي خودم كه P990 پخش نمي كنه . راهي هست كه بتونم اين كار رو بكنم .:41::41::41::41::41::41::41:
Printable View
سلام . شايد سؤالم تكراري باشه ولي خوب اگه مي تونين راهنمائيم كنين . من يه هندزفري بلوتوث Se- 288 گرفتم كه تو مدلهاي نوكيا آهنگ پخش مي كنه ولي تو گوشي خودم كه P990 پخش نمي كنه . راهي هست كه بتونم اين كار رو بكنم .:41::41::41::41::41::41::41:
سلام آقا وحيد
گوشيهاي سوني از توي هندزفري بلوتوث آهنگ پخش نميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براي اين كار يه سري هندزفريهايي مخصوص داره كه استريو هم هستن (بلوتوث هم هستن)
قيمتش هم از 50 60 تومن به بالاست
مدلش هم DS-970 و DS 980 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اين گفتم كه من يه نرم افزار تو اينترنت پيدا كردم كه البته نوشته شده بود روي P900 و P900 يه چند تا گوشي ديگه نصب مي شه و مي توني گوش كني . ولي هر چه كردم رو گوشي اجرا نشد . البته نصب شد .
اينم نرم افزار MSI blue player
والبته بايد بگ كه يكي از دوستام هندزفري بلوتوث نوكيا داره كه مي تونه آهنگ هم براي سوني كا 750 پخش كنه . مدلشم BH-801
تو يه سايت هم خوندم كه P990 از جمله گوشي هايي كه آهنگ هم تو بلوتوث پخش كنه . در اين صورت اشكال از هندزفري نيست از گوشي نيست پس .......
والا نميدونم (چون تاحالا با گوشيهاي سيمبين خفن كار نكردم كه ته و توش رو در بيارم)
ولي با بقيه گوشيهاي اس اي نتونستم آهنگ گوش كنم
میخواستم درباره ی k810 توضیح بدی ممنون !!!
چه توضیحی میخوای؟ در مورد چیش؟
صداش؟
دوربین؟
دوربین " بهترینهاستنقل قول:
صدا ش ضعیفه ولی تقویت کنه بالا میره
هندسفری میترکونه
خیلی خوشکله
خیلی خوشدسته
فیلمبرداری مضرخفه
به قیمت می ارزه
نمیدونم در مورد p1 چیزی نوشتید یا نه.چون حروفش کمه,سرچ نمیشه...اگه نوشتید که لینک بدید ....
نمیدونم در مورد p1 چیزی نوشتید یا نه.چون حروفش کمه,سرچ نمیشه...اگه نوشتید که لینک بدید ....
فک نکنم چون این تاپیک قدیمیه و تازه اوردنش بالا.
درمورد هردو هم دوربینش هم صداش!!!
من واسه w950 يه دوربين اكسترنال مي خوام
هست يا نه
دوستان کسی میدونه ساعت MBW-100 کجا گیر میاد
این تاپیک خیلی وقته اپ دیت نشده...کسی مایل به کمک در اپ کردن هست؟
شما استارت رو بزن.میایم کمک.
مرسی.انقدر عقبه از کجا شرو کنم:41:نقل قول:
فرقی نداره.مهم گذاشتن مطالب و محصولات هست.
ساعت های بلوتوس جدید...sonyericsson
Information on your wrist
When a new text or picture messages arrives, your watch lets you know. It even tells you if you move out of range of your phone.
Neat and discreet
How you communicate reflects who you are. The hidden depths of a mirrored OLED display illuminates the information you need while you stay mobile.
Remote control your music
The Bluetooth™ Watch MBW-150 Music Edition uses Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), a Bluetooth™ profile that enables you to control the music player on your phone via your Bluetooth™ Watch MBW-150 Music Edition.
Auto pairing™
A feature that makes pairing the device with your Bluetooth™ mobile phone faster and simpler by dropping the PIN code without compromising security.
Read more
Rechargeable
You can safely recharge this battery time and time again with minimal reduction in performance or capacity.
Style in mind
Sony Ericsson accessories are designed for the modern consumer to ensure the best technology looks good, too.
The Bluetooth™ experience
Bluetooth™ wireless technology frees more than your hands – it lets your devices talk to each other without tangles, across ranges of up to 10 metres.
چرا عکس میزارم نمیاد؟
قاب عکس دیجیتالی سونی اریکسون
به کمک این میشه عکسها رو به کمک بلوتوث روی این قاب دیجیتالی share کنید.