این اس ام اس های مخابرات که از هر 3 تا یکیش میرسه ،مال همه همینجوریه؟ اگه درست نشه که خیلی بده
البته تالیا هم اولش همینجوری بود شایدم از این بدتر ولی الان خیلی خوب شده
Printable View
این اس ام اس های مخابرات که از هر 3 تا یکیش میرسه ،مال همه همینجوریه؟ اگه درست نشه که خیلی بده
البته تالیا هم اولش همینجوری بود شایدم از این بدتر ولی الان خیلی خوب شده
مشکل از مخابرات دولتیه وگرنه از ایرانسل به هر جای دنیا که اس ام اس بدی، فوراً ارسال میشه.
من خودم امتحان کردم.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس همچنين در خصوص تحت پوشش قراردادن شهرهاي كشور اظهار داشت: طبق برنامه امسال 70 شهر را تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار خواهيم داد. البته شايد تمام استانها تحت پوشش قرار نگيرند ولي قطعا 70 شهر به مجموعه شهرهاي تحت پوشش اين شبكه ميپيوندند.
وي با بيان اينكه هماكنون تعداد مشتركان فعال شبكه ايرانسل بيش از 500 هزار نفر است، افزود: حدود 200 هزار نفر از اين تعداد مشتركان prepaid (اعتباري) هستند.
دزفولي از افزايش تعداد بانكهاي طرف قرارداد با ايرانسل به منظور پرداخت قبض مشتركان خبرداد و گفت: بزودي تمام بانكهاي كشور براي تسهيل واريز قبوض توسط مشتركان با ايرانسل همكاري خواهند كرد.
وي گفت: شهرهاي همدان، تمام شهرهاي استان مازندران، سمنان، نيشابور، بجنورد و رشت نيز بزودي به شبكه ايرانسل ميپيوندند.
مدير عامل ايرانسل در مورد واريز سهم دولت از سوي اين شركت نيز گفت: در پايان سال اول قرارداد سهم دولت از درآمدهاي ايرانسل پرداخت ميشود. دهم تيرماه سال آينده موعود اين پرداخت است.
چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم
هزینه مکالمه که هر دقیقه 62 تومان میباشد شامل ایرانسل به دولتی و تالیا هم میشه یا فقط ایرانسل به ایرانسل؟
روی گوشی یکی از دوستام هر محدوده ای که میره، اون محدوده رو میزنه ولی واسه من چیزی نمیزنه
این Gprs کی فعال میشه؟
متشکرم
سلام دوست عزيز.نقل قول:
هزينه ي مكالمه فرقي نميكنه كه با كدوم شركت باشه.با هر شماره اي (داخل كشور)62 تومن هست.
در مورد محدوده اطلاعي ندارم.
GPRS هم از 10 اسفند فعال ميشه البته به صورت آزمايشي .اگه ميخواي شما هم از اون استفاده كني
برو به سايت ايرانسل و اونجا ثبت نام كن(3-4 روز قبل براي اكثر مشتريان يك اس ام اس فرستاده
و در اون دعوت به ثبت نام جهت استفاده از سرويس GPRS شده بود).
عيد مشتريان ايرانسل حسابي خوش ميگذرونن :) به شما هم خوش بگذره:cool:
نقل قول:
شما خودتو ناراحت نکن... درست میگی عزیزم تالیا اصلا خوب نیست... یه وقت نری بخری!!! آفرین گلم
تالیا 80 درصد نمیرسه... حالا این آمارو از کجا داری؟!!! آهان... هموم 80% نمیرسه، 10% میرسه؟! باشه
من خودم امروز ایرانسل خریدم... بدون اینکه مطمئن باشم خوبه یا نه بی خودی 195 تومن پول خط رند دادم... اصلا نمیشه باهاش زنگ زد... ولی خدا رو شکر SMS خوبه
فعلا زنگامو با تالیا میزنم تا ایرانسل درست بشه... البته اس ام اس هامم میتونم با تالیا بدم... (بالاخره هر چی باشه 10% که میرسه!!!) باشه ما هم به کسی نمیگیم تالیا اس ام اس نمیترکونه...
نقل قول:
+WarriorKing جان شما بی خیال شو . همه میدونیم تو بی طرف اطلاع رسانی میکنی .
بچه ها گیر دادن به تالیا . بزار تا دلشون میخاد بدن
ببینم ایرانسل تو اصفهان آنتن میده؟
باید Broadcast Message گوشیت رو فعال کنی.نقل قول:
به جون مادرم من تاليل داشتم همه اين مشکلاتي هم که گفتم باهاش داشتم 1آبان فروختمشنقل قول:
توفکرميکني من همين طوري چرت وپرت ميگم؟
دوست دارم
آره ايرانسل دوهفته اي هست قاتي کرده نميدونم تما بگيرم بهشون فحش بدم[/B]
من هنوز با ایرانسل مشکلی ندارم!!!!!! در ضمن warrior king مواظب باش گوشیت منفجر نشه!!!! یعنی چیsms میترکه ؟نقل قول:
در حالي كه طبق پيشبيني شركت ارتباطات سيار، تعداد ثبتنام سيمكارتهاي دائمي در 30 مركز استان حداقل بين 1/3 تا 1/4 ميليون اعلام شده بود، آمار ثبتنام سيمكارتهاي دائمي شركت ارتباطات سيار در كل كشور (در همه 1016 شهر نه فقط در 30 مركز استان) حتي به 620 هزار عدد هم نرسيد.
به گزارش خبرنگار ايلنا, آمار ثبت نام در كل 1016 شهر كشور حتي به 20 درصد حداقل پيشبيني ثبتنام براي 30 مركز استان هم نرسيد.
گفتني است, شركت ارتباطات سيار, در شرايطي بر ثبتنام سيمكارت تلفن همراه و افزايش شمار مشركين خود پافشاري ميكرد كه نمايندگان مردم اين اقدام را خلاف سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي دانسته و كارشناسان و حتي مشتركين نيز اين اقدام را منجر به افزايش اختلالات اين در شبكه عنوان ميكردند.
همچنين در راستاي تكريم ارباب رجوع و اهداف مشتريمداري شركت ارتباطات سيار، تعرفه ارائه صورت ريزمكالمات تلفن همراه براساس مصوبات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از دو هزار ريال به 500 ريال براي هر صفحه كاهش يافت.
نقل قول:
نه دوست عزیز دروغ نمیگی... یه کم بزرگ نمایی میکنی... من که ایرانسل گرفتم بعد از اینم که GPRs فعال بشه تالیا مو دیگه استفاده نمیکنم چون اصلا نمیشه آدم 2 سیم کارته باشه (چون شاغلم)
ولی در کل نظرم اینه که تالیا اینطوری نیست... حالا شاید شما اینقدر مشکل داشتی که نمیتونی قبول کنی تالیا مورد SMS ی نداره
من گردنم از مو نازکتزه
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزم اس ام اس تو گوشی من که نمیترکه... تو شبکه میترکه... منظورم اینه که بدون اینکه به مقصد برسه نیست و نابود میشه... اصلا ساختار اس ام اس اینه که تو شبکه بمونه تا به مقصد برسه، وقتی نمیرسه یعنی نیست میشه (میترکه)
افتاد داداشی؟
برو بچز اینترنت ایرانسل از همین الان! خودم الان کانکتم خیلی باحاله
من يه مطلب نوشتم در مورد تنظيم کردن گوشي براي اتصال به اينترنت ايرانسل ، گفتم اينجا هم بذارم تا بقيه هم استفاده کنند
براي ساختن اشتراک GPRS براي استفاده از اينترنت ايرانسل
سوني اريکسون
مسير زير را دنبال کنيد :
منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد
سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا Irancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد ، GPRS رو انتخاب کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا Irancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).
حالا به منوي اصلي برگشته و گزينه اينترنت (شکل کره زمين) رو انتخاب کنيد منتظر بمانيد تا اتصال صورت گيرد.
براي وارد کردن آدرس دکمه "بيشتر (More)" را زده و سپس گزينه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنيد !!!!
و سپس مقادير زير را وارد کنيد :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالي
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنيد، اکنون از شما سوال ميشود که آيا ميخواهيد که به اينترنت وصل شويد يا نه ؟ شما Yes رو بزنيد !
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادير زير رو وارد کنيد :
Name : Irancell
Homapage : هر چيزي ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GPRS APN : gprs
بقيه مقادير رو دستکاري نکنيد !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگرديد سپس Irancell رو پيدا کرده و دکمه Launch رو بزنيد و منتظر بمانيد تا صفحه پيش فرض باز شود.
براي وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزينه Go to URL را انتخاب کنيد و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنيد.
اگه اشکال داره بگين تا برطرفش کنم !
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول جواب ميده
به همه ي بچه هاي ايرانسل تبريك ميگم
منم تست کردم... خیلی باهال بود
vaaaaaaaaaaaaaaay
kheyli bahale
من كه خيلي ذوق زده شدم
حالا يك چيزي
از بچه هايي كه تو كار نرم افزار گوشي هستن لطف كنين هر كي اطلاعاتي در مورد نرم افزار هاي مربوط به gprs داره در اختيار بچه ها قرار بده
من الان نرم افزار ياهو مسنجر براي موبال رو به شدت لازم دارم هر كي ميتونه كمك كنه
راه اندازی GPRS در گوشی های سامسونگ:
منو -->
Browser -->
Profile setting -->
وارد یکی از پروفایل ها شده و به قسمت GPRS Settings برید و در قسمت APN کلمهء GPRS را وارد کنید.
ICTna.ir - شبکه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در ۵ شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب افتتاح و آماده استفاده شد.
به گزارش ایستنا شبکه ایرانسل در شهرهای همدان، گرمی و مشگین شهر دیروز (سوم اسفند) و در شهر خرم آباد امروز (چهارم اسفند) افتتاح شد.همچنین این شبکه در شهر سراب فردا (پنجم اسفند) افتتاح خواهد شد.
پیش از این شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، کرج، ارومیه ساری، مراغه، شیراز، قم، کرمانشاه و اردبیل راه اندازی شده بود که با پیوستن پنج شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه ایرانسل به ۱۶ شهر رسید.
ip address را چی بزنیم چون من این کارو کردم ولی همش ازم ip address میخوادنقل قول:
ممنون
به نظر من ايرانسل با اين خدماتي كه اخيرا راه اندازي كرده (gprs و كنترل حساب اينترنتي و هداياي نوروزي)براي منتقدين ديگه جاي حرف باقي نگذاشت
من خودم به شخصه در مورد ايرانسل كمي دودل بودم ولي الان به شدت تعصبي شدم
فقط مونده محاسبه دقيقه ايش كه اگه اونو هم ثانيه اي كنه اونجا ديگه به منتقدين ايرانسل بايد واقعا گفت: بي انصاف
تنظیمات گوشی 6630 نوکیا چه جوریه؟
اصلا chat اش کجاست؟
گوشی من نوکیا 5500 است. هیچ مشکلی نداشت وip address نخواست. بقیه گوشیها رو از دوستان گرفتم.نقل قول:
در اینجا من توضیح دادم ، قبلا !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. وصل شدن GPRS ایرانسل رو تبریک میگم. من استفاده کردم. خیییلیییی توپپپپه!!!
بالاخره در نظرسنجی این تاپیک هم، ایرانسل پوز سیمکارتهای دولتی را به خاک زد و در حال حاضر با یک رای اختلاف اول است. این مطلب رو هم تبریک میگم. :cool:
مممممممممممنونم:biggrin:نقل قول:
یک رای که دیگه این حرف ها رو نداره
ای بابا
برای تمامی گوشی ها:نقل قول:
چت تحت وب خیلی راحت میشه وارد شد.
اول از همه آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید.
به قسمت E-Mail برید و User و pass رو وارد کنید و sign in کنید.
در پایین صفحه Yahoo! Home رو بزنید.
حالا در صفحه اصلی یاهو، گزینه Massenger رو بزنید و وارد شید.
یادتون باشه هر وقت خواستید خارج بشید، به قسمت E-Mail برید و از اونجا sign out کنید وگرنه روشن می مونید.
اقا من دارم از قصه میمیرم اخه کی gprs سیمکارتهای مخابرات فعال میشه؟
تا اونجایی که من خبر دارم هیچوقت!!!!!!!!!!!!!!! دلتون رو خوش نکنیدنقل قول:
حاضرم شرط ببندم تا بعد از عید اختلاف چند برابر میشه ! بنده های خدا ایرانسل تو 4 ماه اینجوری رای میاره مخابرات تو 14 سال. به خدا اگه فقط همین پوشش ناقص مثلا کل کشور(!) رو نداشت که باید میمرد !!!!!!نقل قول:
مطمئن باشید مخابرات برای حفظ منافع خود به زودی این امکانات رو میزاره....
نمیزاره دیگه مثل ثبت نام قبلی سرش بی کلاه بمونه...
همون طور که ریس جمهور هم گفت بازم ارزون تر میشه....
نقل قول:
راستش منم اول دو دل بودم ... ولی الان 1 هفتست دست هم به سیم کارت های دیگم نزدم
ببینم من درخواست کنترل حساب اینترنتیمو Send کردم... رمزم برام نمیاد... برا شماها اومده؟!!!
نقل قول:
من که سرچ کردم و آدرس m.yahoo.com رو پیدا کردم... ولی صفحش باز نمیشد... الانم که میخوام این آدرس رو بزنم نمیتونم کانکت بشم... امروز از عصر تا حالا نمیشه کانکت شد
نقل قول:
مخابرات بخواد هم نمیتونه از منافع خودش دفاع کنه... اگر میتونست که دست به دامن بخش خصوصی نمیشد!!!
تقدیم به تمام مشترکین ایرانسل:
get.go.yahoo.com
بوسیله گوشیتون وارد این آدرس بشید...
در این آدرس میتونید نرم افزار Yahoo! Go رو دانلود کنید و بسیاری از امکانات یاهو رو روی گوشیتون داشته باشید!
مثل:
Messenger
Weather
.
.
.
لذت ببرید!
یه جای باهال دیگه برای ایرانسل داران:
حتما یه سر به این آدرس هم بزنید... تمامی امکانات MSN
live.com
مثل:
Messenger