نقل قول:
سلام دوستان این پیشنهاد چطوره ؟
Printable View
نقل قول:
سلام دوستان این پیشنهاد چطوره ؟
به نظر من كه خوبه چون من تو اين مپا خيلي بهتر بازي مي كنم.
كاش اگه مي تونن قبل از مهر اين سرور رو راه بندازن.
ميگم بيايم يه كلن تشكيل بديم. براي اين كار به اول اسمتون [P30world] اضافه كنيد.
به نظر من اصلا خوب نیست ، شما تا به حال دیدید تو مسابقات جهانی و معمولی یا همون Match برن Aim_map بازی کنن ؟؟؟؟ :18:نقل قول:
این مپ ها فقط برای تمرین است نه برای مسابقات ، تو این مپ ها شما یاد می گیرید چه طور نشونه بگیرید وکجا ها بشینید و خف کنید و و و .......
حرف شما صحیح ....ولی شاید بعضی ها dial up داشته باشن و فقط بخوان با دوستاشون آنلاین بازی کنند.نقل قول:
خوب ميشه هم aim داشت هم مپاي ديگه. اوناييم كه Dial up دارن وقتي Aim هست بيان.
در مورد كلن هم نظر بديد.
نقل قول:
سلام
یک سوال در مورد آموزش آنلاین کانتر شما داشتم
من باید هر دو پچ رو دانلود کنم(v29 و v27) ؟ اگه نه کدومش بهتره ؟
پچ27 بهتره.
من از Patch v 30 استفاده ميكنم و بد نيست.
سلام
وقتی میخوام به سرور pars وسل بشم میگه cd ky invalid !!!!1 چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
كدوم پچ رو نصب كردي؟
نقل قول:
سلام
شما مشهدی هستی!!!!:18:
سلام همشهری !:10::27:
من امروز یک ساعت تو game zone بازی کردم اسمم هم تو بازی همون نام کاربریمه:27:
ولی هر 5 دقیقه گیر میکنه اساسی !!!!!!
در ضمن dial up دارم ....میشه این گیرشو به حداقل رسوند ؟
بايد پچ v27 رو نصب مي كردي با 29 اين كاري كه الان مي گم انجام بدي جواب نمي ده.چون منم با 29 همين مشكل رو داشتم ولي وقتي 27 رو نصب كردم مشكل حل شد.نقل قول:
حالا بريم سر اصل مطلب:
بايد از سايت GameZone و يا اين لينك اين برنامه رو دانلود كني و در جايي كه بازي رو نصب كردي Copy كني.
اينم لينك.کد:http://www.4shared.com/file/22739690/76a25638/Fix_invalid_Cd-key.html
عليك سلام همشهري.نقل قول:
من امروز شما رو نديدم ساعت چند آمديد؟از اين به بعد خواستيد بيايد يه پ خ بديد منم بيام.
برلي رسوندن گير به حداقل بايد هر برنامهاي كه باعث كاهش سرعت اينترنت ميشه رو ببنديد و توي سرورايي بريد كه خلوتن.
سلام...ما هم هستیم...
چطوری باید به شما کانکت بشم,یعنی چطوری میتونم با شما بازی کنم؟
قرارتون کی هست؟
با چه ورژنی باید بازی کنم؟
راستی...من خیلی شاخم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم تو صفحهي پنج Batman توضيح داده باشه.
نقل قول:
من الان v29 دارم خوب.
وقتی این برنامه ای رو که شما گزاشتی دانلود کردم ونصب کردم .....بعدش بازی دیگه اجرا نشد!! erorr می دهد !
:41::41::41::41:
پچ v27 رو نصب کنم ...حله !!!
----------------------
برای بازی فعلا یه دو روزی کار دارم بعدش هر وقت خواستم بازی کنم ..اینجا یک پست میدم تا ساعت بازی و سرورشو مشخص کنیم
شما یک سرور سبک سراغ نداری ؟
ببخشید یک سوال دیگه
شما map ......aim_map رو دارید؟؟؟؟ اگه دارید میشه لطف کنید برام آپلود کنین ....آخه یک سرور هست که با این map بازی میکنه و من نمیتونم بهش وصل شم !:41:
با تشکر .
هر وقت خواستم بازی کنم خبر میدم .نقل قول:
----------------------
در ضمن چه جوری میشه rapidshare رو دور زد؟؟؟؟؟؟؟:27::27::27::27::27:
دوست عزیز لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید . بعدشم مسابقات اینجا زمان مشخص داره ! ولی شما هروقت خواستی با کسی بازی کنی یا از طریق Yahoo Messenger و یا از طریق پیغام خصوصی .نقل قول:
هر وقت خواستم بازی کنم خبر میدم .
----------------------
در ضمن چه جوری میشه rapidshare رو دور زد؟؟؟؟؟؟؟
ba ba khili jedi gerefty ma mosabeghat wcg ke ba teamemon rafte bodim in ghadr jedi nagerefte bodim
ma ke cs dige bazi nemikonim ro maghz asar mizaree !!
dar zemn gir nadi ke chera farsi type nakardam :D
dar zemn game only c c va wc
inghade jedi nagir !!!! yadet bashe
چرا فارسي ننوشتي.:D:31:نقل قول:
cc چه بازي است؟
من پچ 27 رو رریختم ولی cd key میخواد چی کار کنم؟
منو ernold امروز بازی کردیم :31:نقل قول:
من باید با آنتی چیت چکار کنم؟ لطفا دقیق توضیح بدید! هر کاری میکنم گیم زون کیکم میکنه!! برنامه رو نصب کردم، اجراش هم میکنم ولی باز هم کیک میشم!
منم بودم . ندیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من پچ 27 رو رریختم ولی cd key میخواد چی کار کنم؟
کسی cdkey نداره؟
کانتر من فارسیه اشکالی نداره؟
CD Key ميخواد يا Invild CD Key مي ده؟نقل قول:
cd key میخواد:sad:
نقل قول:
چرا به من خبر ندادین !!!!!!!!:19::19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخوام بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با dial up !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين مورد كمكي از دست من بر نمياد ولي اگه سرچ كني فكر كنم يه چيزايي پيدا كني.نقل قول:
بازی رو کرک کردی؟ اگر با کرک VENGEANCE کرکش کردی و خود بازی این پیغام رو بهت میده - یعنی اینکه ربطی به آنلاین یا آفلاین بودنت نداره - همه فیلدها رو با A پرکن:نقل قول:
AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAAA
ببخشید که من چند روزی هست تو این تایپیک فعالیت نمی کنم ولی من هنوزم هستمااااا
من رو یادتون نره
راستی یکی جواب منو بده درباره Anti-Cheat. این لامذهب رو چکارش باید بکنم؟؟
نقل قول:
سلام eblis جان خوبی
منو تو بازی دیدی که ! ---- ( amir_persia68 ( amir_dial-up
:27::27::27::27::27: عجب بازیی بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال داد
میگم Ban شدن یعنی چی؟ من از سرور 85.9.68.10:27010 Ban شدم نمیدونم به چه دلیلی! چه موقعهایی همچین اتفاقاتی میافته؟
دمتون گرم درست شد حالا چی جوری میتونم باهاتون بازی کنم؟
راستی الان میخوام آنلاین بازی کنم مینویسه invalid cd key
مثل اینکه قسمت نیست من بازی کنم:sad:
باید Invalid CD Fixer رو از سایت GameZone.IR دریافت کنی.این آدرس دریافتش:نقل قول:
کد:http://www.gamezone.ir/plugins/p13_download_manager/getfile.php?categoryid=10&p13_sectionid=6&p13_fileid=30&p13_versionid=30