بله عکس ها Fack هستند و خود Game Spot هم اعلام کرده بود به زودی عکس های تریلر رو با توضیحات کامل می زارم
بله عکس ها Fack هستند و خود Game Spot هم اعلام کرده بود به زودی عکس های تریلر رو با توضیحات کامل می زارم
بازی فقط برای ps3 و x360 میایدنقل قول:
بازی تو شهر نیویورک هست
آب و هوا همه جوره هست حتی برف هم وجو دارد!
سایت آلمانی Cynamit مدعی شد عده ای از محققین این سایت با بررسی موشکافانه X360 باگ های موجود در ان که موجب صدای بیش از حد سیستم می شود را شناسایی کرده اند و با ارائه یک path مناسب توانسته اند آن را به حداقل برسانند !! .البته خیلی ها معتقدند که صدای زیاد درایو X360 سخت افزاری است و تنها راه کاهش آن کاهش سرعت درایو است که البته این مسئله باعث طولانی شدن زمان لودینگ میشه .
مجله اختصاصی سونی اعلام کرد بازی Bioshock دیگر در انحصار Xbox نخواهد بود و نسخه ای از آن به طور همزمان برای PS3 هم عرضه خواهد شد. البته صحت این خبر هنوز شرکت K Games 2 تایید نکرده .
يعني اصلا براي pc نمياد يا اينكه ديرتر مياد؟نقل قول:
فعلا فقط برای PS3 و X360 تایید شده است و شایعه ای شده است که دموی مال سخت افزار ps3 بوده و گرافیک x360 بالاتر خواهد بود که همه اینها شایعه و چرت و پرت هست:46:نقل قول:
برای PC هیچ خبری نشده ولی تخصص شرکت راکستار پورت کردن است که احتمال داره این بازی را مثل نسخه های قبل به PC پورت کند:46:
الان دیگه غصه ای که نیست برید X360 بخرید 360 تومان راحت بشینید بدون غم و غصه بازی کنید
تازه خیلی احتمال دارد مال نسخه X360 برتر باشد که چندین دلیل دارد که اگه خواستید بگید تا دلیلها رو بگم
تكرار نشه دوستان لطفا! ( پستهاي پاك شده منظورم بود)
یک مسلمون بیاد این رو برای ما معنی کنه ببینیم چی میگن
شرمنده ما سوادمون به انگلیش قطع نمیده ؟ :21:
پرنس 4 هم تو راه :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Next-gen Prince of Persia named and dated?
28 Mar 2007 7:04am
Online listing hints at September release
Ever since word of a planned next-gen Prince of Persia title leaked online earlier in the year, confirmed details have been scarce.
Thus far we only have [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
And now we have [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] continuing this information drip-feed, listing a forthcoming Xbox 360 title on their website entitled 'Prince of Persia: Ghost of the Past.' Available to pre-order and with a release date of 01 September 2007 (which incidentally is a decidedly unlikely Saturday drop date...) is this set to be the elusive debut of the franchise on Microsoft's vanilla machine? Whilst we fully expect the wall crawling Prince to arrive in due course, the jury is still out as to whether this game name or launch date is legit.
Instead of climbing a surface with the aid of daggers in frustration, we are awaiting an official word from Ubisoft. In the mean time tell us if you think this is the real deal in the comments box below.
منبع:
این انحصاری برای xbox360 فکر میکنم :18:
یا من اشتباه میکنم ؟
Play.com حرف مفت زياد ميزنه! هنوز يوبي سافت هيچي رو تاييد نكرده. اينها تا اونجايي كه خوندم فقط ميگن كه چون عكسهاي چند بازي از يوبي سافت دزديده شده بود، يوبي سافت بازي Prince of Persia: Rival Swords رو براي Wii بيرون داد تا حرف و حديث ها بخوابه. اما اون چيزي كه توي فايلهاي دزديده شده ديده ميشه، اينه كه اون عكسها مربوط به POP:Rival Swrods نيست. به همين علت اينها حدس ميزنن كه يوبي سافت داده روي POP جديد كار مي كنه. مجله رسمي X360 هم يه خبر از POP: Next Gen داده بود.نقل قول:
عكسهاي دزديده شده از سايت يوبي سافت:
حیف شد که در حد شایعه است !نقل قول:
ولی اگر قسمت جدید این بازی بیاد خیلی عالی میشه
اي كاش بيادنقل قول:
عاشقان پرواز خوشحال باشید که Ace Combat 6 در راهه:18:
اولین تصاویر منتشر شده از این بازی که فعلا در انحصار کنسول Xbox360 قرار داره
با گرافیک فوق العاده بالا فقط در ایکس باکس 360 البته فعلا :27:
برای دیدن بقیه تصاویر کلیک کنید:
و اما خبر بعدی در مورد انتشار Battlefield: Bad Company هست که
Electronic Arts عکس هایی از این بازی رو منتشر کرده
که هم برای 360 هم PS3 خواهد امد !
برای دیدن بقیه تصاویر کلیک کنید:
Juiced 2 در راه است. شرکت THQ ناشر برجسته دنیای بازیهای رایانه ای اعلام کرده که این بازی که به سبک مسابقات ماشین سواری است همزمان برای PC,PSP,X360,PS3 عرضه خواهد شد. به گفته سازنده های بازی 93 اتوموبیل به همرا 10000 وسیله جانبی در بازی وجود دارد و شما می توانید در شهرهای بزرگی همچون سیدنی ، رم ، پاریس ، سان فرانسیسکو و لندن مسابقه بدهید. طبق اعلام رسمی سپتامبر 2007 زمانی است که برای عرضه این بازی در نظر گرفته شده است .
سونی مشغول کار روی PS3 جدید است. سونی اعلام کرده PS3 با ظاهری جدید و به مراتب کوچک تر و سبک تر از دستگاه فعلی را برای اواخر سال 2008 برنامه ریزی کرده. همچنین PS3 جدید علاوه بر ابعاد کوچک تر از چیپ های 45 نانومتری به جای 90 نانومتری بهره میبره و همین امر یکی از دلایل کوچک شدن PS3 است.
شماره 1ش كه بسيار چرت و بدرد نخور بودنقل قول:
Juiced 2 در راه است. شرکت THQ ناشر برجسته دنیای بازیهای رایانه ای اعلام کرده که این بازی که به سبک مسابقات ماشین سواری است همزمان برای PC,PSP,X360,PS3 عرضه خواهد شد. به گفته سازنده های بازی 93 اتوموبیل به همرا 10000 وسیله جانبی در بازی وجود دارد و شما می توانید در شهرهای بزرگی همچون سیدنی ، رم ، پاریس ، سان فرانسیسکو و لندن مسابقه بدهید. طبق اعلام رسمی سپتامبر 2007 زمانی است که برای عرضه این بازی در نظر گرفته شده است .
با گرافيك و گيم پلي اعصاب خورد كن
آقایون حواستون باشه که رفتیم تو آپریل و تا 1 مدت هر خبر جدیدی که میبینید ممکنه april fool's day باشه:27:
با سلام خدمت بازی باز هايه محترم ميشه بگين بازيه Project Offset کی به بازار مياد؟ و اگر مقاله ای در موردش دارين برام بفرستين (اینجوری خوبه حرف بزنم)
و اگر ميشه بگين بازی Spore کی مياد؟
Metal gear solid 3 برای کامپیوتر نیومده؟
نقل قول:اينجا درخواست بدين:نقل قول:
خير نيومده و نمياد!نقل قول:
از آقا مهدی تشکر ميکنم که به من جواب دادن . آخه مگه اینجا درباره انتشار بازی ها صحبت نميکنن؟ واقأ نميتونستين کمکم کنين؟
ببخشيد من اینجوری صحبت ميکنم اما پس این تاپيک به چه دردی ميخوره؟ کس ديگه ای نميتونه تو این تاپيک شرکت کنه؟ يعنی کسايی که تو این تاپيک فعا ليت ميکنن نميدونن که این بازی کی منتشر ميشه؟ حالا از این حرفا گزشته تاپيکه خوبی دارين همينجوری ادامه بدين به يه جايی نميرسين!!!! از همگی که به شرکتهايی مثله Ubi Soft کمک ميکنن که هرچه بيشتر گنده بشه ممنونم!!
حالا به حرف من رسیدید که فقط من و دوستام این فروم رو می گردونیم :5:نقل قول:
حالا که ما رفتیم اینجا سوت و کور شده است
ولی یه خبر خوش دارم که بعدا اعلام می کنم هر کس هم می داند به بزرگی خودش نگوید:31:
اينجا خبر ميدن راجع به بازيها! همونطور كه گفتم براي سوال كردن در مورد سوال كردن در مورد تاريخ انتشار بازي داريم.نقل قول:
همه ميتونن توي اين تاپيك شركت كنن. اما چون اينجا براي خبر هستش ، پس بايد خبرها اينجا باشن. ما براي اينكه بحث راجع به تاريخ عرضه بازيها با خبرها قاطي نشه تاپيكهاشون رو جدا كرديم وگرنه همه ميتونن با يه جستجوي ساده تاريخ عرضه بازي رو پيدا كنن. ممنون به خاطر اميدواري دادنتون:31:نقل قول:
اولا كه اصلا از حرفت خوشم نيومد علي جان! اينجا به شخص وابسته نيست. من نباشم يكي ديگه جواب ميده و تو نباشي هم يه كس ديگه پيدا ميشه كه به جاي تو جواب بده به بقيه! اما كلا از اين كه از اينجا رفتين ناراحتم! ( و اين كه دليلش رو نميدونم كه چرا رفتين بيشتر ناراحتم ميكنه!)نقل قول:
به هر حال هميشه موفق باشي!
شیطونه میگه یکی بزنم تو گوش تو ....... صدتا بزنم تو گوش خودم
جاي فيشر خاليه.
من هم موافقم جاي فيشر خالي هست
ok فهميدم . از دوستان ديگه خواهش ميکنم که به این تاپيک سر بزنن و با حضورشون به این تاپيک گرما ببخشند
Rock Star Game چند وقت پیش اعلام کرد که شماره دوم بازی Manhunt را در دست ساخت داره. اگه یادتون باشه شماره اول این بازی پر بود از صحنه های خشن و خونریزی و ... و البته همراه با مخفی کاری . سازنده های قسمت دوم بازی یعنی RSG London گفته اند که روند این بازی هم مثل شماره قبلی خواهد بود و تنها سرعت بازی و هیجانش بیشتر می شود. این بازی خشن قرار در تابستان امسال برای PS2 عرضه شود. البته نسخه PSP و Wii این بازی هم به ترتیب توسط استودیوهای RSG North و RSG Torento در حال ساخت است و همزمان با نسخه PS2 عرضه خواهد شد.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ممنون ehsan_jan3 و E V I L عزیز ، شما لطف دارید. شرمنده، خودم هم خیلی دوست دارم مثل قبل در خدمت تاپیک و دوستان باشم ولی افسوس که .... . ان شا ا... در آینده جبران می کنم .
شرکت CAPCOM اعلام کرد که نسخه PC بازیه LOST PLANET تابستان امسال منتشر میشه :31: از چیزهای جالب این نسخه اجرا شدنش روی DIRECTX 10 با کیفیت 2500x 1600 هستش که یعنی اگر تا اون موقع geforce 8800 یا radeon x 2800 نداشتین باید بی خیالش بشین! راستی اینا هم بگم که گرافیک نسخه ی pc از x360 خیلی بالا تر رفته... تو عکس پایین میتونین مقایسه کنین
خيلي ازت ممنونم از اينکه خبر خوب ميدي فيشر. بازي Command&Conquer :Tiberium wars هم منتشر شد . يک شاهکار واقعي در بازي هايه استراتژيک. امتياز 9.2 از 10 از Gamespot گرفت. در ضمن تا اون موقع که Lost Planet بياد بايد گرافيک ATI : R600 رو گرفت. در ضمن شرکت سوني اعلام ورشکستگي در فروش PS3 کرد.
زياد جالب هم نبود.منظورم كامند 3 است ولي استالكر بدك نبود.
Halo2 در تاریخ 8 می امسال برای PC عرضه میشه. این بازی همون HALO 2 ایکس باکس هستش که کامل بر روی ویستا پورت شده. البته گرافیکش پیشرفت خوبی نسبت به Xbox داشته. مطمئننا یکی از عنوان های خوب امسال خواهد بود. این بازی مثل بازی بتلفیلد بیشتر یک بازی آنلاین هست تا تک نفره.
یعنی چی شرکت سونی اعلام ورشکستگی کرد یعنی دیگه برای ps3 بازی نمیاد؟نقل قول:
در ضمن شرکت سوني اعلام ورشکستگي در فروش PS3 کرد.
چند خبر كوتاه:
Capcom اعلام كرد كه بازي Resident Evil: Umbrella Chronicles رو به صورت انحصاري براي Wii ميسازه! اين بازي به احتمال قوي توي تابستان 2007 عرضه ميشه. اين بازي به سبك Light Gun Shooter عرضه ميشه پس نميشه منتظز يه شاهكار بود! به نظر مي رسه كه اين بازي سبكي مثل Resident Evil: Survival توي پلي استيشن 1 داشته باشه.
خبر ديگه اين كه با وجود اعتراضهاي زياد طرفداران PS3 به Capcom براي چند كنسوله كردن Devil May Cry 4، كپكام گفت كه بازيهاي Lost Planet و Dead Rising رو براي PS3 عرضه نمي كنه و اين امر باعث عصبانيت بيشتر طرفداران PS3 شده. قبلا كپكام بازي Resident Evil 5 رو هم از حالت انحصاري PS3 درآورده بود.
----------------------
يك سايت مشكوك با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توسط يوبي سافت ايجاد شده كه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوروارد ميشه. اين سايت بدون شك به يكي از بازيهاي سري Tom Clancy's مربوط هست چون علامت معروف اون پايين صفحه كنار علامتهاي ESRB و Ubisoft وجود داره. اما عكسها و صداهاي سايت مشخص مي كنه كه اين بازي يكي از بازيهاي Splinter Cell - Rainbow Six و Ghost Recon نيست و به نظر مي رسه كه يوبي سافت ميخواد يك سري ديگه به اين 3 تا سري اضافه كنه. هنوز يوبي سافت هيچ حرفي در مورد تاييد يا رد اين مطلب نزده اما به نظر ميرسه كه حقيقت داره اين مطلب. با توجه به صداها و نوشته هاي توي سايت، شايد بازي جديد، سه تا سري Tom Clancy's رو به هم مربوط كنه.
---------------------
فروشگاه هاي خرده فروشي آنلاين چند تا بازي رو كه هنوز هيچ خبري براي واقعي بودنشون نيست رو پيش فروش مي كنن. سايتهاي Gamestop و Gamefly بازي جديد تحت عنوان Assassin's Creed DS براي كنسول NDS دارن به قيمت حدود 30 دلار پيش فروش ميكنن.
همچنين Gamestop گفته كه بازي جديد يوبي سافت تحت عنوان CSI: Hard Evidence براي X360 و Wii هم عرضه ميشه.
دقيقا. بعد از اینکه مايکروسافت برايه Xbox360 گرافيک R600 رو گزاشت PS3 شکست خرد. دلايل: 1. اینکه با توجه به قيمت بالا و امکانات کم داخل بسته به خريدنش نميرزه. 2. با اینکه CPU خيلی قدرت داره اما گرفيکش در حده 7900 GTX هستش که در برابره R600 چيزی به حساب نمياد. 2.بعد از خبر سونی بيشتر شرکت ها ساخت بازی هاشون رو متوقف کردن مصله Kill Zone و Killing day .3. بازی هايی که برايه PS3 ساخته ميشه بيش از حد گرونه از 60 دلار تا 120 دلار درحالی که Xbox360 هيچ کدوم از این بدی هارو نداره
بر خلاف نظره Ehsan_jan3 به نظر من CNC3 خيلی بهتر از Stalker هستش. Stalker در اوايل بازی جذابيتی نداره اما CNC3 ميترکونه
در ضمن شرکت سوني اعلام ورشکستگي در فروش Ps3 کرد.
=======
عجب ا
سلام... چندتا خبر...
1-یک خبر بسیار خوشحال کننده برای PSP بازیها. دو باز بسیار معروف و عالی قراره این کنسول عرضه شود. MOH (مدال افتخار) و God of WAR .
2- یک خبر هیجان انگیز.... فکرش رو بکنید Driver با طعم یوبی سافت. شرکت Ubi که چند وقتیه حقوق بازی درایور رو از Atari خریده اعلام کرده در فکر انتشار یک عنوان شایسته از این سری است . خدا کنه یوبی بتونه روح تازه ای در این بازی بدمه.
3-راستی نمی دونم قبلا بچه ها گفتن یا نه . منظورم راجع به شخصیت اول بازی GTA IV هستش . این فرد یک روس هست که گذشته بدی داشته و حالا به آمریکا مهاجریت کرده. البته اگر خود تریلر رو دیده باشید حتما می دونید که قبلا یک قاتل و قاچاقچی حرفه ای بوده.
امروز تریلر بازیی به نام Tom Clancys EndWar رو از گیم تریلر دیدم !!! بله اول اسمش تام کلنسی است. یعنی قراره یک سری دیگه به سری محبوب و فوق العاده تام کلنسی اظافه بشه. سازنده این بازی هم خود یوبی سافت است.
تریلرش خیلی مخدوش بود، اولش یک هواپیمای پیشرفته رو نشون میده که در حال پروازه و بعد یک بمب رو رها میکنه، بعدش نشون میده که یک سرباز تقریبا مجهز توی بیابون با عجله در حال فرار است. یه لحظه پرچم آمریکا رو هم روی کلاه خودش میشه دید.طبق توضیحات به نظر بازی مربوط به شروع جنگ جهانی سو میشه(WOWIII) ! من بیصبرانه منتظر این بازی هستم . راستی فعلا این بازی تنها برای PS3 و X360 در نظر گرفته شده.
این لینک تریلرش :
سلام
این ubi soft یه اسم پیدا کرده اول هر بازی که میاد میزاره