سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
Printable View
سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
مبین نت محدود هست و سرعتش هم الان هرچی با مودم خودتون دریافت میکنید با همون i60 هم دریافت خواهید کرد جایی هم من ندیدم مبین نت با مودم i60 پلاس بزنه و بره رو 4.5 tdd ولی ایرانسل چرا + هم میزنه و سرعت هم بله با مودم های معمولی فرق داره در این حالت .نقل قول:
من همه کارها رو انجام دادم فقط بجاب فریمور قدیمی نسخه جدید رو زدمنقل قول:
مودم اومده بالا قسمت سیم لاک،ولی اون آنلاکره کار نمیکنه؛چکار کنم؟
با همون فریمور 195 باید مودم رو انلاک کنی و با همون اسکریپت انلاک داخل فایل اموزش و ای پی مودم و ای پی فایل داخل اسکریپت هم چک کن یکی باشهنقل قول:
ممنون درست شد.نقل قول:
فقط الان سیم کارتمو گذاشتم روی مودم بعد که داخل گوشی دوباره کذاشتم از همتا پیام اومد که imei مودم ثبت نیست و این حرفها،قضیه ش چیه؟
هیچی نیست خودش درست میشه بعد یک ماهنقل قول:
سلام. مودم tfi60 ایرانسل آنلاک نشده دارم. با اینکه گزینه آپدیت خاموش بود اما خود به خود به ورژن 198 آپدیت شد که گزینه vpn نداره. راهی داره بتونم برگردم به ورژن های قبلی و آپدیت نشه مجدد به 198؟
راهی نداره هر چقدر هم دانگرید کنی رو 196 یا 192 باز مودم اتومات میره رو 198 شما مجبوری بازش کنی و فریمور مود شده از لودر بزنی روشنقل قول:
سلام - این اپدیت رو ایرانسل داده منم پارسال این مورد رو داشتم اموزش دوستان در اینجا رو مطالعه کردم و انلاک کردم مودممو الانم سیم کارت ش ل بهش وصل کردم :rambo::exclamati هر وقت سیم کارت ی شرکت دیگه رو وصل می کنم بر طراح انلاک این فروم دعا و درود بی کران میفرستمنقل قول:
نقل قول:
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
سلام.
داخل منوی مودم اگر گزینش رو دارید روش کلیک کنید و اول نوع و سپس آدرس سرور و یوز و پسورد رو بزنید و تیکش رو هم بذارید. به بقیه چیزا کاری نداشته باشید. اگر همه چیز درست باشه می نویسه کانکت. برای قطع و وصل کردنش هم کافیه تیک رو بردارید یا بذارید.
حذف - باگ سایت
من فریمور 196 ایرانسل رو نبب کردم،ولی فقط برای ایرانسل میره رویه حالت 4g+،علتش چیه؟
رامی هست که چنین مشکلی نداشته باشه؟
درود این مودم 4g پلاس نیست دوست عزیز و اون نماد معمولاً وقتی ظاهر میشه که روی حالت td ادغام اتفاق افتاده که بازم نهایت سرعت در حد همون 120 مگابیت در خوشبینانه ترین حالت هست !نقل قول:
سایر توضیحات راجب این علامت روی توی این تاپیک دوستان و اساتید مطرح کردن فقط شماره صحفش یادم نیست :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیتتت.......
من با سیگنال -108 روی TD و ca فعال 13مگ دانلود میکنه...نقل قول:
در مورد 4.5g هم که داره میفروشه پس خیلی دزد تشریف داره ایرانسل
برادر دزد نیست یا اطلاعات اشتباه نمیده ملت سواد ندارن یا عقلشون به چشمشون هست این مودم cat6 هست و 4.5 هم محسوب میشه برا tdd گزینه ca تجمیع میکنه حالا یا به صورت تجمیع دو باند مختلف مثل : 42+43 یا همون 42+42 یا 43+43 و برا fdd هم گزینه mimo4*4 که یکی از روش ها و قراردادهای cat6 و شبکه 4.5 هست برا افزایش سرعت و ظاهر شدن علامت + بنده خودم هر دو مورد رو تست زدم و برام ثابت شده که ایرانسل هیچ دروغی به هیچ کسی نگفته تکنولوژی استفاده شده در این مودم به این صورت هست .نقل قول:
دوستان فرکانس TD آسیاتک چیه؟
چون مودم با فریمور 196 ایرانسل آنلاک شده رایتل و همراه اول و امتحان کردم میشناسه ولی آسیاتک رو پیدا نمیکنه
3500 همون ایرانسلهنقل قول:
شما بزارش روی اتوماتیک
آقا صابر اینکار تست شده هست مشکلی پیش نمیاره ؟ باید به صورت لوکال آپدیت بزنم ؟ الان 195 هستم.نقل قول:
الان 195 جنرال رو مودمت هست ؟ لوکال اپدیت داره ؟ بله این شرایط رو داشته باشید میشه از همون لوکال اپدیت بزنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این آموزش رفتم واسه آنلاک اما آپدیت به 197 update failed داد.
میشه برم رو فریمور 198 اما آنلاک بمونم ؟
خب نمیشه دیگه ما کجا گفتیم از فریمور انلاک یا مود شده میتونی راحت با لوکال اپدیت یا مولتی کست بری به ورژن های دیگهنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
اینو برا من نشون بدید ما کی گفتیم یا کسی تونسته انجام بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دو تا فریمور برا انلاک در تاپیک انلاک مود شدن از اونها نمیتونی راحت با لوکال اپدیت یا مولتی کست بری رو یه فریمور دیگه شما مودمت رو باز میکنی و دوباره از اول با همون اتصال بوت پین و لودر هر فریموری خواستی روش میزنینقل قول:
الان این لینک که واسه 198 هست بهترینه ؟نقل قول:
لحیم کنم وصل کنم در آخر اینو بزنم ؟ دوباره GO میخواد ؟
بهترین که نیست 198 جنرال هست با ظاهر جدید . بله لحیم کن و از لودر بزن . انلاک دیگه نمیخواد مودمت برا همیشه انلاک شده چون قبلا انلاک کردی با هین فایل goنقل قول:
آقا صابر من این چند روز خیلی فریمور زدم از 195 بگیر جنرال و 196 اپراتوری تا 198 اما هیچکدوم آنتن دهیش مثل 196 ایرانسلی نبود. اصلا بعضی از فریمور ها پنل مودم کند شده بود. نمیدونم چرا ؟ بنظرت رو همین 196 ایرانسلی بمونم ؟ یا 198 جنرال بزنم ؟ میخوام یکی بزنم دیگه بذارم بمونه.نقل قول:
رو 198 جنرال 3 تا آنتن دارم اما رو 196 ایرانسل 5 تا. مودم هم جاش همونجاس
آنتن دهی فریمور 195 های وب و 196 ایرانسل یا 197 جنرال با هم هیچ فرقی نداره از بین اینها یکی رو انتخاب کن و بزن رو مودمت . توصیه من 195 های وب یا 196 ایرانسل هست چرا ؟ چون هر دو ca و mimo4*4 دارننقل قول:
آیا 198 ایرنسل هم mimo4*4 و ca داره ؟نقل قول:
بله داره ولی از باند 20 های وب پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
باگ سایت، حذف شود.
دوستان، اینجا:
گفته بدون باز کردن مودم آنلاک میکنه! درسته؟!!! یا حقه بازیه؟
درود اگر طرف متخصص باشه بله یکی از اساتید نام آشنا عصر برای من مودم دیگه ای رو بدون باز کردن و از راه دور آنلاک کرد !حیف اجازه ندارم جزییات بدم وگرنه تجربه باحالی بود !:biggrin:نقل قول:
ابنا کلاهبردارن برچسب رو با سشوار سالم میکنن مودم جدیدا هم که اصلا نیاز به لحیمکاری نداره یه کابل میزنن تو سوراخالی usbنقل قول:
انلاک میکنن میبندن برچسب میزنن یهش تحویلت میدن. بگو ادرس بده حضوری بیام ببینم باز نمیکنی شاید بگه باشه ولی در نهایت میپیچونتت
کلاه برداری و تمامنقل قول:
- - - Updated - - -
مودم i60 رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دقیقا تا به این لحظه برای ورژن 5 هواوی انلاک مستقیم با فریمور و بدون باز کردن مودم پیدا نشده است .نقل قول:
دوستان من نمیتونم درایور رو نصب کنم .رو اینستال کلیک میکنم هیچی نمیاد -هم ویندوز هفت و هشت امتحان کردم نشد
اموزش دقیق صحیح و کامل هست نتونستید با یک سیستم دیگه هم امتحان کنید باز نتونستید باید مودم رو بدید به کسی که بلده براتون انلاک کنه .نقل قول:
میشه اموزش انلاگ برام بفرستی?
سلام خدمت بزگواران مودم به 201 آپدیت شده امکان آنلاک وجود داره؟
- - - Updated - - -
سلام خدمت بزگواران مودم به 201 آپدیت شده امکان آنلاک وجود داره؟