از مودم خودم میتونم استفاده کنم برای سرویس زیتل ؟؟
مدل مودم
مودم روتر ADSL2 Plus بیسیم N300 تی پی-لینک مدل TD-W8961N_V1
Printable View
از مودم خودم میتونم استفاده کنم برای سرویس زیتل ؟؟
مدل مودم
مودم روتر ADSL2 Plus بیسیم N300 تی پی-لینک مدل TD-W8961N_V1
سرعت نیومده پایین. شما از کاربر تازه وارد به کاربر ثابت تبدیل شدید و شرکت دیگه وظیفه نداره به شما اینترنت سرعت بالا بده :rolleye:نقل قول:
حالاحالاها مونده شما اینارو بشناسین :)
نقل قول:
بله مودم داخل خونه شما در سرویس زیتل فقط نقش روتر رو داره
نه قربان. مودم ADSL نمي تونه کار LTE رو انجام بده. بعد از سوييچ کردن به LTE تنها مي تونيد از پورتها و وايرلسش براي توسعه شبکه تون استفاده کنيد. براي سرويس اصلي اپراتورهاي LTE بايد حتما مودم LTE بگيريد.نقل قول:
خود مودم بیرونی lte هست دیگهنقل قول:
منظور من اون مودمی هست که تو خونه نصب میشه ( مودم داخلی )
جمله تون کمي گنگه. اگر منظورتون اينه که مودم LTE بيروني رو داريد، بله، از مودم ADSL مي تونيد توي خونه براي توسعه استفاده کنيد، ولي فقط بخش سوييچ و اکسس پوينتش رونقل قول:
يعني پورت تلفنش و طبيعتا مودمش به درد شما نخواهد خورد و به همين دليل نقش روتر ميان مودم LTE و ايستگاه هاي کاربري رو هم بازي نخواهد کرد.
يک کابل شبکه از مودم پشت بوم به يکي از پورتهاي اين وصل مي کنيد و با غيرفعال کردنDHCP، سرويس وايرلس و سه تا پورت شبکه خواهيد داشت.
نمیدونم.ایشالا که اینجوری که شما میگید نباشه. اگه اینجوری باشه که دیگه همه چی تمومه. نه از شرکت ADSL خیر دیدیم نه از اینانقل قول:
البته الان یکم سرعت بهتر شده و تا 30 بالا میره.حس میکنم این کمبود سرعت بخاطر دکل بی تی اس باشه که نزدیک خونه زدن و ماله همراه اول هست. چون اگه راه بیوفته فکر میکنم روی اینترنت من خیلی تاثیر گذار باشه و نویز بندازه
میدونم. سخته.
دکل همراه اول اصلا مربوط نمیشه به TD یعنی بانداش کلا فرق داره. اگه بخواد نویز بندازه دقت کنید بعضی دکلا هستن کل سه تا شرکت بعضا مبین نتم روی BTS دارن پس باید اونا سرعتش کم باشه؟ خب اینطور نیست.. حالا امروز یوزرای دکل شما کمتر شده سرعت بهتره ولی روزای دیگه با کمبود پهنای باند روبه رو میشن. شرکت مال رایتله دیگه اونم وضعش معلومه.
شما اگه توئیترم یه نگا بندازی شبیه خودت زیاد پیدا میکنی. البته نه اون بندگان خدایی که تازه تو دام اینا افتادن و خود شرکت ریتوئیت میکنه:laughing: حال اونارو بعدا میپرسیم.
یه مثال جالب بود یادم نیس واس کدوم شرکت بود میگفت تعهد ما بعد از خرید تازه شروع میشه. مال اینا بعد خرید دیگه تموم میشه:laughing::laughing::laughing::laughing:
اره متاسفانه همه شرکت ها همین هستن. اصلا تو ایران چیزی به اسم گارانت یو پشتیبانی مسخره بازیه و خنده داره. نه تو این شرکت. بلکه هر شرکتی همینه در هر زمینه اینقل قول:
خنده داره قضیه اونجاییه که بعضی از مغازه ها خودشونو نماینده مثلا اپل در ایران میدونن:biggrin:
در مورد این موضوع متاسفانه کاری از دست ما برنمیاد و مجبوریم با همین شرکت های درپیت بسوزیم و بسازیم
امکانش هست یکی از دوستان کد تخفیف و کد معرف برای من ارسال کنه ؟ و یه سوال داشتم دوستانی که سمت غرب تهران هستند سمت صادقیه ، کاشانی ، بلوار فردوس ، جنت آباد وضعیت و سرعت دانلود تویه این منطقه چطوری هستش ؟
سمت شمال تهران کسی از زیتل استفاده می کنه؟؟ سمت داراباد
سرعت چطوره ؟؟
هیچ کدوم از دوستان نمیتونه از داخل پنلش برام کد بفرسته ؟نقل قول:
توی پیام خصوصی فرستادمنقل قول:
کد تخفیف کسی داره برای من بفرسته
من تازه میخوام درخواست بدم
تو فرم درخواست کد تخفیف میخواد
نقل قول:
شما از کارکنان زیتل هستی ؟
من ۲ ساله که یوزر زیتلم
تازگیا وضعیت سرویس دهیش واقعا فاجعه شده
خیر دوستم نصاب زیتله گفت مشترکین زیاد شدن دکلا کمه همه هم قرنطینه هستن بار ترافیک زیادهنقل قول:
ببخشید شما کدام منطقه هستید که نت ضعیف هست ؟؟نقل قول:
من خودم تازه درخواست سرویس دادم
اگر زیتل خوب نیست پس چرا 2سال استفاده میکنید ؟؟
نقشه پوشش شبکه زیتل بروز شد
کلا منطقه 5 که شما گفتی 30 درصد پوشش داره و تو نقشه سایتش الکی زدهنقل قول:
و سرعتش هم معمول با نوسان زیاد
همنجوری که دوستان گقتن اینا واسه بالا شهره نه واسه ما
جای دکل زیتل نمیشه پیدا کرد ؟؟
میخوام بدونم فاصله خونمون تا دکل چقدر هست. راهی هست ..؟
کسی اطلاعی نداره ؟؟
منطقه ۲نقل قول:
دقت نکردید دوست عزیز گفتم تازگیا وضعیت بد شده
والله یکی از اعجاز های ! زیتل اینه که تو این ۲ سال افزایش قیمت نداده
هیچ سرویس دهنده دیگهای هم سراغ ندارم که اشتراک نامحدود داشته باشه با این قیمت
اما خب
کیفیتش بد شده دیگه
امیدوارم اوکی شه
دوستانی که میخوان از زیتل بگیرن علاوهبر این فروم حتما قبلش تو توییتر #زیتل سرچ کنن و تجربههای کاربرا رو از انجا هم بخونن شاید هم محلی هم پیدا کنین و بهتر مطلع شید از وضعیت زیتل تو محلتون
چه عجب بعد از مدتها امروز (جمعه) بلاخره یکم سرعت رفت بالا و ما سرعت 5 رو هم ملاقات کردیم
البته خدایی روزهای قبل از زیر 2.5 مگا بایت نمیومد اما خیلی وقت بود که سرعت تا 5 بالا نرفته بود
چند روز پیش اومدن و گفتن دکل جدید زدیم میخوایم تست کنیم ببینیم آنتن شما با دکل جدید چطوره که تست کرد دید خیلی افتضاحه و اون دکل به خونه خیلی دوووور بود بخاطر همین برگشت روی همون دکل قبلی
حالا الان بعد از چند وفت مجدد سرعت اومد بالا
امیدوارم سرعت بالا بمونه و اذیت نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سرعت دانلودتون 5 مگ هستنقل قول:
پس سرعت نت شما 40 میشه ...درسته ؟؟؟
سرعتتون مناسبه ..خوبه که
جسارتا کدوم منطقه هستید ؟؟
سرعت همیشه این نیست. گاااااااااااااهی اوقات سرعت به این می رسه. اما همین که میرسه خداروشکر. چون من ADSL داشتم و دارم و هیچ وقت به سقف سرعت خودش نمی رسیدنقل قول:
من شرق تهران هستم
Zitel تو منطقه ما (تهرانپارس) پول دور ریختنه
جهت اطلاع به هیچ وجه تو تهرانپارس زیتل نگیرید
پینگ بالا
سرعت بین ۵۱۲ تا ۲ مگ
قطعی بالا
عزیز منم تهرانپارسم. اوضاع به اون بدی که شما میگی هم نیست.نقل قول:
سرعت من هیچ وقت از 16 مگابیت پایینتر نیومده. یه تایمایی بوده سرعت خیلی اومده پایین ولی اون در یک درصد مواقع اتفاق افتاده تا الان
شاید شما در جایی هستید که آنتن درستی نداره. نمیگم برای من مشکل نداره.چرا برای من گاهی اوقات میره رو اعصاب ولی در کل از ADSL بهتره
چون حداقل در این سرویس من بارها شده که سقف سرعتی که خریدم رو دیدم و دالنلود کردم باهاش. نمونه اونو میتونی در صفحات قبلی ببینی
اما در ADSL هیچ وقت این اتفاق نیوفتاد و همیشه خدا سرعت از اون چیزی که پرداخت کردم براش کمتر بوده
کلا تو ایران دیگه سمت زیتل نرید.نقل قول:
من کرج هستم
صبح تا طهر سرعت خوبه
از ساعت 12 روند نزولی سرعت شروع میشه. به ساعت 5 که میریسه دیگه سرعت بالای 5 مگابیت نمیره.
تماس هم گرفتم ولی هر بار پشتیبان میگه پارامتر های رادیویی ضعیف شده، همکاران میان برای تیون مجدد. ولی هیچوقت خبری ازشون نمی
والا شما ۵ مگ هم میگیری باید خدا رو شکر کنی تو ۳ نقطه از تهرانپارس که خودم و اقوام تست کردیم سرعت بین ۵۱۲ تا ۲ مگ هست- بعد ۱/۵ ماه کارشناس فرستادن میگن اینترنت شیر هست و سرعت بین ۱ تا ۴۰
یعنی سرعت ۱ هم بگیری از نظر اونا اوکیه
سلام کسی کد تخفیف اولین سرویس داره لطف کنه برای من بفرسته
باتشکر
کسانی که زیتل دارن
برای استفاده از شبکه های اجتماعی مشکلی ندارن ؟؟
مخصوصا فیلم تو igtv اینستگرام
من یشتر استفاده ام شبکه های اجتماعی هست..
سمت زیتل نرید.........................
من برای تماشای فیلم مشکلی ندارم.سرعتش هم برای من خوبه.کم و زیاد میشه سرعت ولی اینکه قطعی داشته باشه به ندرت این اتفاق میوفتهنقل قول: