به گزارش میرر انگلیس و کالچو مرکاتو ایتالیا "ماتیس دی لیخت" پیشنهاد هنگفت* یونایتد و درخواست یوونتوس رو رد کرده و اطلاع داده که می خواد به بارسلونا بره
کاپیتان آژاکس
19 ساله
مدافع میانی
قد 1.89
* انتقال 72 میلیون یورو و دستمزد 15.5 میلیون یورو
Printable View
به گزارش میرر انگلیس و کالچو مرکاتو ایتالیا "ماتیس دی لیخت" پیشنهاد هنگفت* یونایتد و درخواست یوونتوس رو رد کرده و اطلاع داده که می خواد به بارسلونا بره
کاپیتان آژاکس
19 ساله
مدافع میانی
قد 1.89
* انتقال 72 میلیون یورو و دستمزد 15.5 میلیون یورو
ترکیب دو تیم
لیورپول
آلیسون، ترنت الکساندر آرنولد، فن دایک، ماتیپ، رابرتسون، فابینیو، هندرسون، میلنر، اوریگی، مانه، شکیری
بارسلونا
تراشتگن، روبرتو، پیکه، لنگلت، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، آرتورو ویدال، کوتینیو، مسی، سوارز
والورده بازی رو نبسته
به نظرم تمام امید حریف اینه که تو جو اول بازی بتونه کاری کنه
بارسلونا خیلی به مسی وابسته است. و کوتینیو خوب نبود
ولی باید نیمه اول گل می زدیم
لیورپول واقعا نیمکت خوبی داره و از هر نوع بازیکن داره
Lovren رو که توی کرواسی خوب بود حتی توی تیم نبود
مدیر کثیف باشگاه هنوز نفهمیده این حرومزاده عوضی به اسم والورده در حد بارسا و لیگ قهرمانان نیس... از این بیشتر حیفم میاد شاید هیچ سالی مثل امسال اونور فینال اژاکس یا تاتنهام نباشن.والورده مسی و یارانش و کل تیم بارسا شکست داد
نمیشه والورده رو همین امشب اخراجش کنن؟ لااقل دلمون خنک میشه
یک سال دیگه از عمر تیم به فنا رفت
مگه میشه یه تیم که بیشتر از حریفم استراحت کرده اینقدر بی حال و گیج باشه؟
افتضاح دمبله و کوتینیو به کنار از اول فصل گفتم موقعیتی که سوارز از دست میده یعنی حذف از لیگ قهرمانان
ولی اینا هیچی از تقصیر والورده کم نمیکنه
آخه سه هیچ جلو بودیم!
مسئله اینه مدیر ... نشون داده کلا علاقه ای به مربی بزرگ نداره. اینم بره یه کوچک دیگه میاد! با این وضع حتی امیدی به تغییر نیستنقل قول:
شاهکار فصل پیش مستر باعث شده من یکی به این باخت تا حدی بی تفاوت باشم. تکرار داستان یک سال پیش
تا یه ساعت قبل بازی استرس اصن نداشتم. ترکیبو که دیدم یهو استرس گرفتم. مطمئن بودم سرجی مثل بازی رفت اونجا اتوبان درست میکنه. مطمئن بودم مثل بازی رفت سرجیو و ویدال پشت باکسو پوشش نمیدن. مطمئن بودم که کوتینیو مثل بازی رفت یه بازی ضعیف از خودش نشون میده. هر طرفدار بارسا که بازی رفتو دیده بود این چیزارو میفهمید. وقتی والورده با این نکات دوباره همون ترکیبو میفرسته داره نشون میده که من بازی رفتو انگار ندیدم. اصلا دلیل این کاراشو نفهمیدم. واقعا متاسفم که والورده دوتا سی ال رو از افتخارات باشگاه کسر کرد. امیدوارم بازی بعد روی نیمکت بارسا نباشه. قبلا هم گفتم بارسا به مربی ترسو نیاز نداره.
دقیقا سناریوی پارسال تکرار شد. تبریک میگم به کادر فنی تیم که انگار به هیچ وجه قصد ندارن از اشتباهاتشون درس بگیرن.
امسال هم مثل پارسال با یه نتیجه مفتضحانه فصلو پایان دادیم. پارسال هم بعد بازی رم گفتم که امیدوارم مربی اخراج بشه که نشد. امسال دیگه راه فراری نیست. نباید به بازی بعد بکشه مربیگری مستر.
ترکیبی که باید امشب تو زمین میبود.
آلبا - لنگله - پیکه - نلسون
ویدال
آرتور - راکی - سرجی
سوآرز - مسی
با توجه به نتیجه و بازی افتضاح کوتی در نیوکمپ امشب باید نیمکت میبود. ولی...
من غلط بکنم تا وقتی والورده هست، حتی در صورت برد 3 - 0 تیم رو صعود کننده بدونم! این بزرگوار ثابت کرد که قابلیت اینو داره یه تیم 1 میلیارد یورویی رو به همراه بهترین بازیکن جهان، دو سال متوالی به شکلی از یو سی ال حذف کنه، که تاریخ نه به خودش دیده و نه خواهد دید.
آخه مریض! چرا ترکیبیو که ازش جواب نگرفتی دوباره امتحان می کنی؟ مگه برد 3 هیچت تاکتیکی بود؟ مگه همیشه قراره مسی ایستگاهی از فاصله نجومی بزنه و مهاجم لیورپول تیرکو نشونه بگیره؟ مگه قراره همیشه شانس بیاری؟
هی با خودم می گفتم جوری نشه که میسای دمبله عینه کابوس از جلو چشام رد شه که همون جور شد! والورده ثابت کرد که می تونه هر بار به یه دلیل تیمو به فاک بده؛ یه بار با استراحت ندادن و رس کشیدن، یه بارم تاکتیک غلط.
کوتینیو باید بره. وقتی اومد خیلی خوشحال شدم، ولی الان به همون اندازه از رفتنش خوشحال میشم. اگه قرار بر موندن والورده باشه، همین آشه و همین کاسه و از این بهتر نمیشه شرایط کوتی. حیفشه.
امشب خارج از اینکه کلوپ به والورده درس مربی گری، فن دایک به پیکه درس دفاع، واینالدوم به سوارز درس گل زدن و کل لیورپول به بارسا درس فوتبال داد، یه چیزی خیلی متعجبم کرد؛ مگه میشه نابغه ای مثه مسی، جلوی دروازه، سر توپ بزنه؟ واقعا حتی یه درصدم احتمال نمی دادم با وجود این هوشش، اونو گل نکنه.
نه با یه باخت باید تیمو شست و نه با یه برد، زیاد از حد بردش بالا؛ ولی ما بعد از برد نیوکمپ زیاد از حد خوشحال شدیم و مغرور! الانم حقمونه که زیاد از حد عصبانی باشیم.
تبریک به کلوپ که با وجود یک سوم قدرت هجومیش، امشب غوغا کرد.
با این دو تجربه ی تلخ متوالی، نه که فقط از نظر فنی که از نظر روحی روانی بهتره هر چقدر زودتر والورده اخراج بشه. چون بار سوم اگه 7 - 0 هم ببره قابلیت اینو داره که 8 - 0 کامبک بخوره. یه وقتی تابوی یک چهارم داشتیم! حالا هم کامبک! دیگه چجوری باید لیورو تو نیوکمپ می بردیم آخه؟
و آخرین تصویری که امشب بدجور بهش فکر می کنم، لبخند مسی بعد از شاهکار دمبلس! :n01: بعد از امشب باید اسمشو بذاریم تلخ ترین لبخند کل تاریخ فوتبال.
با این حال بعید می دونم توپ طلای امسال مال کسی غیر از مسی باشه. کوپا آمریکا رو هم داره شانسش رو به علاوه بهترین گلزن سی ال شده و برنده کفش طلا.
بوسکتس تا پارسال خوب بود الانم بد نیست ولی تلفیق بوسی با راکیتیچ داغون و لش میشه غده سرطانی وسط زمین (امیدی هم به بوسکتس ندارم که به فرم رویایی 2010 تا 2017 برسه)
والورده هم نقش متاستاز سرطانی تیمو داره که با ترکیب های اشتباهش تیمو نابود میکنه
ترکیب اولش که فوق فاجعه بود
نبود آرتور و سمدو از یه طرف و از یه طرف عدم شجاعت باعث شده دو سال با دو نتیجه خوب کامبک بخوریم
هر سال 20 بازی شانس میاره و تو نقطه حساس شانسشم میپره و راحت جامو از دست میدیم. پارسال سر بازی با رم گفت هنگ کردم امروزم هنگ کرده بود
خلاصه تا وقتی این سرطان تو تیم باشه هیچ امیدی نیست + راکیتیچ
تیم نیاز داره یه بازیکن جوونتر بیاد جای پیکه و راکیتیچ کلا فروخته شه و بوسکتسم با این فرمش یه بازیکن صرفا ثابت نباشه
لیگ قهرمانان هم جای بزدل ها و ترسوها نیست.
این بارمتئو مثل ماست میمونه کسی نیست بندازه بیرون این مادر....کجاست اون لاپورتا عجب دوران طلایی داشتیم وقتی همه چیز سرجای خودش بود.الان باید یکی بیاد دوباره تیم بسازه.حاضرم قسم بخورم اگه دمبله بازی رفت گل میزد بازهم لیورپول میبردنقل قول:
از ناراحتی سردرد گرفتم.موندم تعویض کلوپ دقایق اخرکه مهاجم اورد استوریج که تازه نفس باشه از جلو اجازه بازی سازی نده.والورده گل دوم که خوردیم بیشتر به فکر دفاع رفت هنوز نمیدونه بهترین دفاع برای بارسا حمله میتونه باشه.آرتور بابد از اول بازی میومد که همیشه یه نظم به خط میانی میده... چند اشتباه جوردی آلبا دوگل به تیم حریف داد خیلی بد بازی کرد... دلم میسوزه واسه کوتی کارشو با والورده احمق شروع کرد که استاد بازیکن سوزیه.. بازی کوتی خراب شد و نتونست خودشو نشون بده.... چقدر نقش مربی مهمه تا کی نبوغ یه بازیکن تیمو نجات بده
دو سال هست که داریم جمعیت رم و بندر لیورپولو زیاد میکنیم! جدا باید اسم بچه هاشونو بذارن جونیور والورده
ب همون اندازه ک بازی رفت رو مسی دراورد این بازیو خراب کرد!
آقای مسی چرا تک ب تکو سرتوپ میزنی واسه مدافع پشت سریت تا گل زیبا بزنی؟
با یه بغل پای ساده میتونستی یه گل بزنی و ترس بندازی بجون لیورپول!!
خیلی اعصابم خرابه...آخه مگه میشه دوسال پشت هم به این راحتی و یه شکل حذف شد؟
چرا نمیفهمی نباید بارسارو دفاعی چید حلوا ارده؟ چرا ترسو تزریق میکنی ب تیم؟
لالیگا رو هم ب لطف مسی و ضعف مفرط رئال و اتلتی بردیم...کوپا دل ری هم ک دیگ رقیبی نداشتی که محک بخوری...کلا شاخصه یه بارسای خوب اینه که ببینی زمانی مسی رو نداره چجوری بازی میکنه...
فقط امیدوارم با بردن کوپا و بعد جشن قهرمانی با یه استعفا همه ما بارسایی هارو خوشحال کنی...
یادی کنیم از قول مریخی بزرگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال دیگه...
با رفتن والورده ممکنه تیم بیشتر از اینم افت کنه و با میانگین سنی بالایی که داره حتی لیگ رو دیگه نگیریم. با این وجود بهتره بره
تکرار شکست باورنکردنی سال قبل دیگه فراتر از یه فصل و جامه. داره به باشگاه آسیب می زنه
شخصیت تیم رو از بین برده و هیچ هیجان و انرژی تو بازیکنا دیده نمیشه
دو ستاره گرون قیمتی که جای نیمار خریده شدن تو افت مطلق هستن
رئال فن ها به پرز فحش میدن اما لااقل تو این موضوع با کسی شوخی نداره! مربی خوب میاره و در صورت شکست امون نمیده
باختی دادیم که حتی خود کلوپ به گواه مصاحبه بعد بازیش فکر نمی کرد ممکن باشه
گلی خوردیم که حتی خود کلوپ میگه نفهمیدم چطور شد و مورینیو میگه فقط تو زیر 15 سال به ثمر می رسه
رو که نیست. همین مونده رئالی جماعت که این فصل مانیتا شدن و واسه سهمیه میجنگیدن تیکه بندازن. باز خوبه بارسا باخت تا بعضی ها رو بعد مدت ها ببینیم! کجا بودی برادرنقل قول:
جلد سیاه اسپورت: بزرگترین مضحکه تاریخ
به اینا اضافه کنم با این وضع تو جذب بازیکنم دچار مشکل میشیم و آینده تیم تو خطرهنقل قول:
شخصیت تیم رو از بین برده و هیچ هیجان و انرژی تو بازیکنا دیده نمیشه
دو ستاره گرون قیمتی که جای نیمار خریده شدن تو افت مطلق هستن
یکی دیگه از آسیب هایی که موندن این مربی و نتایجی که گرفتیم به باشگاه می زنه
کدوم بازیکن جوان یا ستاره الان ذوق اینو داره بیاد بارسلونا زیر دست والورده کار کنه؟
والورده نهایت یه تیم مثل سویا بگیره تو لیگ ادعای کسب سهمیه کنه.خیلی کوچیکه برای بارسایی که جام یو سی ال میخاد.اصلا در کلاس این جام نیس...جام بی ارزش حذفی و لالیگا به لطف مسی و یارانش الان میرنه به ویترین افتخارات مربیگریش... مردک مسخره... چه فرصتی از دست داد برای فینال.. حالا شاید اژاکس و تاتنهام در حد مدعی نبودن ولی برای هر تیمی تو فینال گزینه خوبی بود...چقدر دوست داگلاس کاستا از یووه بیاد. خیلی عالیه... البته به شرطی که این مسخره گمشه بره... هیئت مدیره گوسفند بارسا ببینم کی سرعقل میان
فقط ببینید با کی طرفیم
سه فصل اخیر اروپا سه کامبک برای ارنستو والورده
---------- لیگ اروپا 2016-2017
اتلتیک بیلبائو 3 - آپوئل 2
آپوئل 2 - اتلتیک بیلبائو 0
---------- لیگ قهرمانان اروپا 2017-2018
بارسلونا 4 - آ اس رم 1
آ اس رم 3 - بارسلونا 0
---------- لیگ قهرمانان اروپا 2018-2019
بارسلونا 3 - لیورپول 0
لیورپول 4 - بارسلونا 0
به گزارش ESPN جلسه مدیریت برای آینده والورده و بعضی بازیکنان تشکیل شده
دوستان جدا از ناراحتي حذفمون اونم تو سالي كه بشدت لياقت قهرماني داشتيم اونم برا مسي و زحمتي كه اين فصل براي تيم كشيده بود
من ميخوام از يه ديد ديگه به قضيه نگاه كنم و نميدونم اين نظرم تا چه حد درسته !
تيم بارسا بشدت وابسته به مسي بازي ميكنه يا به بعبارتي مسي نوع بازي تيم رو تعيين ميكنه وابسته به خودش باشه !
تو تيم بارسا چيزي به اسم هافبك و مهاجم و هافبك راست و چپ و ... نداريم همه اينا به نوعي تو مسي تعريف ميشه يا مسي ميخواد اينطور تعريف بشه !
اوج اين حالت تو دقايقي بود كه جوردي الباي اشغال تك به تك شد وبا يه شوت ميتونست سرنوشت بازي رو عوض كنه ولي يه پاس بيهوده داد به مسي اونم از دستش داد !
چرا بايد تو بارسا پاسور مسي باشه ؟ گلزن مسي باشه ؟ شروع كرنر هاي بيهوده با پاس كوتاه با مسي باشه ! مگه اين تيم هافبك و مهاجم نداره ؟ !
بارسا در درجه اول از نبود يه مربي قلدر و مدرن و فوتبال دان با دانش رنج ميبره از اول هم روي والورده حساب باز نكرده بودم حتي بازي رفت هم با نبوغ مسي برديم وگرنه اگر شانس با ما نبود همون بازي رفت ميباختيم !
كسي مثل مربي اژاكس نيازه بارساي امروزه !
درجه دوم تغيير سبك سياق بازي بارسا هستش ! همه دونند به شدت مسي فن هستم و عاشقش ولي از طرفي به شدت دوست دارم نقش مسي در تيم به اندازه همون يه نفر باشه حالا چه مهاجم يا چه هافبك و مولتي من نباشه ! بارسا به هافبك هايي مثل اندومبله به بجاي بوسكتس به شدت افت كرده و كند و كسي مثل اريكسن به جاي ارتوري كه فقط پاس رو عقب يا نهايت پاس كنارين دادن بلده ! من تا به امروز از ارتور چيزي به اسم پاس گل تعيين كننده نديدم !
از طرفي از همين امروز بايد سمدو بشه گوش راست ثابت تيم و روبرتو كند تشرف ببره رو نيمكت !
و نهايتا يه مهاجمي مثل كريستوف پياتك كه تموم كننده تمام عياري هستش و بشدت ميتونست تو بارسا تعيين كننده باشه و جاي سوارز كه قشنگ با اضافه وزن خودش پايين خودش رو داره نشون ميده ! رو بگيره !
و اما ميمونه دمبله و كوتينيو بي مصرف كه همين تابستون بايد هر دوشون فروخته بشن و يا امباپه خريداري بشه يا نيمار رو برگردونند !
با اين وضعيت فكر نكنم بارسا و حتي رئال روي قهرماني تو اروپا رو ببينند .
يه تيم چقدر ميتونه از لحاظ تمركز و فوكوس و قدرت بدني و ذهني مثل بارسا ضعيف باشه حتي يه تاكتيك ساده هم نداشته باشه ! مثل دوران علي پروين كه فقط بكش زيرش بود اينجا هم بده به مسي شايد كاري كرد شده !
از 1000 نفر فوتبالی اول هفته میپرسیدی که آیا اسپرز و لیور میتونن فینالیست بشن مطمئنم 95 درصد میگفتن امکان نداره و 5 درصدم میگفتن شاید.
فرق یه مربی ترسو مثل والورده و یه مربی نترس مثل پوچتینو و کلوپ رو اینجا میشه فهمید. نیمه دوم بازی امشب شاهکار پوچتینو بود.
بارها و بارها گفتم که سی ال جای ترسوها نیست. نتیجش میشه این. البته هردو فینالیست از نهایت شانس هم بهره بردن. اینو نباید فراموش کرد.
یعنی وقتی میبینم اسپرز تو اتحاد 3 تا گل میزنه تو کرویف آرنا 3 تا میزنه تو سیگنال ایدونا پارک گل میزنه و ما تو المپیک لیون گل نمیزنیم تو الدترافورد گل بخودی تو آنفیلد گل نزدیم پارسال تو المپیک رم گل نزدیم پیارسال تو پاریس نزدیم تو تورین نزدیم و ... خب نتیجه میگیریم که حقمون فینالیست شدن نبوده. 2015 رو بیاد بیارید. تو اتحاد 2 گل زدیم تو آلیانز 2 تا زدیم تو پاریس 3 تا زدیم و رفتیم فینال. این 3 سال به معنای واقعی تو زمین حریف حرفی برا گفتن نداشتیم. بعد بازی لیون عرض کردم.
نقل قول:
هنوز خبر اخراج والورده نیومده !!! چرا واقعا ؟!!! تنها مرحم این روزای هوادارا میتونه همین باشه. نباید مربیگریش به بازی بعد برسه.
تن هاگ که خودش دز شایعات از گزینه های بارسلونا بود کامبک خورد و برتری 3 گله رو تو 40 دقیقه پایانی نیمه نهایی از دست داد
صدرنشین آلمان، ایتالیا، فرانسه و انگلیس همه قبل از نیمه نهایی حذف شدن. اونوقت صدرنشین اسپانیا که رسیده به نیمه نهایی و با اختلاف یک گل حذف شده ضعیفه؟ این تحلیلات کیلویی چند؟نقل قول:
رئال ضعیفه حرفت قبول. ولی این چند ساله این تیم ضعیف چجوری به قهرمانی چمپیونز لیگ می رسید؟! مثلا ما نمی دونیم چطوری :n02:
به ادعای اسپورت در قرارداد والورده بندی هست که به طرفین (هم باشگاه هم مربی) اجازه قطع همکاری در پایان فصل بدون پرداخت خسارت رو میده
یعنی تیم میتونه مربی رو احراج کنه بدون اینکه حقوق فصل آینده اش رو بده و مربی هم میتونه جدا بشه بدون اینکه هیچ جریمه ای بده.
ولی هیچی مثل اخراج فوری دوای درد هوادارا نمیشد :n27:
مینو رایولا که ایجنت بازیکنایی مثل ماتیس دی لیخت و پل پوگبا هست به مدت سه ماه از هرگونه نقل و انتقالات محروم شد
گزارش دیلی میرر از سه گزینه اصلی جایگزینی والورده:
اریک تن هاگ سرمربی آژاکس
لوران بلان سرمربی سابق پاری سن ژرمن
کیکه ستین سرمربی رئال بتیس
حتی روزنامه های انگلیس می دونن مدیریت بارسلونا دنبال مربی بزرگ نمیره!
تبعات یک شکست مفتضحانه
انقلاب تابستانی در بارسا؛ والورده روی هوا!
موندو دپورتیوو، روزنامه ورزشی اول شهر بارسلونا سرمقاله امروز خود را به تغییر و تحولات بزرگ پیش روی بارسا اختصاص داده و از آن به عنوان انقلاب در بارسا یاد کرده است.
به گزارش "ورزش سه"، موندو دپورتیوو، روزنامه ورزشی اول شهر بارسلونا در سرمقاله شماره امروز روزنامه، از لزوم تغییر و تحولات عمده در باشگاه بارسا صحبت کرده و از انقلابی همه جانبه در این تیم کاتالان خبر داده است. علاوه بر احتمال جدایی ارنستو والورده از بارسا با وجود اینکه قرارداد او برای فصل آینده هم اعتبار دارد، موندو به تلاشهای چند ماهه باشگاه برای انتقال چندین بازیکن مهم به این تیم در فصل نقل و انتقالات تابستانی اشاره میکند.
در روز بیست و سوم ژانویه، بارسا بعد از نبردی طولانی با پاری سن ژرمن و منچسترسیتی اعلام کرد فرانکی دییونگ ستاره آژاکس را با قراردادی 75 میلیون یورویی به خدمت گرفته و دییونگ فصل آینده را با پیراهن بارسا آغاز خواهد کرد. بارسا همچنین اعلام کرد در تلاش است همتیمی او، ماتیس دیلیخت را هم به کاتالونیا منتقل کند. انتقال دیلیخت تصمیمی استراتژیک از سوی مدیریت بارسا است که به دنبال جانشینی برای جرارد پیکه در یک دهه آینده میگردد. موندو میگوید دیلیخت خودش قصد دارد به بارسا بیاید و تنظیم قرارداد او هم در مراحل پیشرفته قرار دارد و تنها چیزی که باقی مانده جلب رضایت ایجنت جنجالی او، مینو رایولا است. دومین انتقال بزرگ برای بارسا آنتوان گریزمان خواهد بود. اگر بارسا با خرید این دو ستاره هلندی قصد دارد خط دفاعی و هافبکش را تقویت کند برای خط حمله هم به یک گزینه مهم چشم دوخته: آنتوان گریزمان. بارسا از اینکه فصل گذشته با اینکه با گریزمان به توافق لفظی رسیده بود اما در نهایت او ماندن در اتلتیکو مادرید را انتخاب کرد همچنان ناراحت است. موندو دپورتیوو میگوید بارسا انتقال لوکا یوویچ ستاره فرانکفورت را هم مد نظر داشت ولی در نهایت با توجه به قیمت یوویچ و اعلام نظر کمیته فنی باشگاه به این نتیجه رسید که او را از فهرست خط زده و روی گریزمان متمرکز شود. موندو میگوید قیمت گریزمان به احتمال زیاد چیزی بین 120 میلیون تا 200 میلیون یورو خواهد بود که بارسا معتقد است برای بازیکنی در حد و اندازه او قیمت مناسبی است. اما برای ورود ستارههای جدید، برخی ستارههای قدیمی باید باشگاه را ترک کنند. دو چهرهای که موندو میگوید احتمال خروجشان بیشتر از سایرین است ایوان راکیتیچ و فیلیپ کوتینیو هستند. باشگاه اینتر به شدت خواهان جذب راکیتیچ است و موندو میگوید رئیس باشگاه بارسا، جوزپ ماریا بارتومئو حاضر نشده با درخواست راکیتیچ برای افزایش دستمزدش موافقت کند. دیگر باشگاهی که علاقه خود را به جذب راکیتیچ اعلام کرده پاری سن ژرمن است. اما موندو میگوید کوتینیو، ستارهای که در نوکمپ نتوانسته انتظارات را برآورده کند برای بارسا به معضلی دشوار تبدیل شده. کوتینیو در بارسا راحت نیست. او این را با گرفتن گوشهایش بعد از گلزنی به منچستریونایتد به وضوح نشان داده است. با توجه به اینکه بازار انگلیس به کوتینیو ابراز علاقه کرده و با توجه به احتمال ورود گریزمان، او به احتمال بسیار زیاد نوکمپ را ترک خواهد کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاپورتا خواهان انتخابات زودرس در بارسلونا شد
رئیس سابق باشگاه بارسلونا قصد حضور دوباره در انتخابات ریاست این باشگاه را دارد و پس از شکست سنگین بارسا از لیورپول، خواهان انتخابات زودرس شد.
به گزارش "ورزش سه"، سال 2015، جوزپ ماریا بارتومئو با اکثریت آرا و بالاتر از خوان لاپورتا، عنوان ریاست باشگاه بارسلونا را برای مدت شش سال از آن خود کرد. او پس از پیروزی عنوان کرد که هدفش، حفظ بارسا به عنوان بهترین تیم اروپا و کسب عناوین قهرمانی بیشتر در لیگ قهرمانان است. اتفاقی که هرگز رخ نداد و بارسا در 4 سال گذشته همواره یک ناکام مطلق لقب گرفته و در عوض شاهد 4 قهرمانی رئال در 5 سال گذشته بوده ایم. بارسا سه شنبه شب در نیمه نهایی لیگ قهرمانان و در حالی که بازی رفت را با سه گل از لیورپول برده بود، در دیداری عجیب و باورنکردنی با 4 گل به لیورپول باخت و از رسیدن به فینال باز ماند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از این فاجعه سنگین، خوان لاپورتا که بین سال های 2003 تا 2010 رئیس باشگاه بارسلونا بود، با انتشار یک توئیت، خواستار انتخابات زودرس شد و عنوان داشت که آماده است بار دیگر رئیس بارسلونا شود. لاپورتا توئیت کرد:« واقعا هیئت مدیره نمی خواهد انتخابات زودرس برگزار کند؟ باید این کار را انجام دهد. من قطعا بار دیگر نامزد خواهم شد و هرکسی دوست دارد بارسا به اصل خودش برگردد و بار دیگر سلطان فوتبال اروپا شود، می تواند به من رای دهد. زنده باد بارسا.»
رافائل بنیتس
لیورپول مرا غافلگیر نکرد، بلکه فقدان تلاش کافی از سوی بارسلونا برایم عجیب بود. مسی هم حضور داشت و تصور این بود اوضاع به گونه دیگری رقم خواهد خورد. زمانی که لیورپول برای زدن گلهای بعدی تلاش کرد، آنها واکنشی نشان ندادند. من در این رابطه به یورگن تبریک گفتم.
:n27:
واقعا بزرگ ترین اشکالی که میشه به والورده گرفت این بود که هیچ واکنشی نشون نداد. ترکیب تکراری احمقانه، افت بازیکن ها، ... همه جای خود. شروع بازی شاید غافلگیر شدیم اما حذفمون تدریجی بود و سرمربی فقط تماشا کرد و حتی بدترش کرد
والورده: انرژی کافی برای ادامه دادن را دارم و باشگاه هم حمایت همه جانبهای از من به عمل آورد
ارنستو والورده، سرمربی بارسلونا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل ختافه شرکت کرد.
آیا شما انرژی لازم برای ادامه دادن را دارید؟ واضح است که هنوز انرژی دارم و مشکلی برای مقابله با وضعیت پیش آمده ندارم. به ما ضربه روحی سختی وارد شده و قرار نیست این را انکار کنم. ما نسبت به خودمان و هواداران مسئول هستیم. لیورپول تیم فوق العادهای است و طبعا از ابتدا هم شانس صعود داشت ولی مسئله نحوه باخت ما است. حالا باید یک قدم رو به جلو برداریم درست مثل زمانی که بعد از بازی با رم برداشتیم. آن زمان هنوز قهرمانی تیم در لالیگا قطعی نبود و باید والنسیا را میبردیم اگرچه آنها در فرم بهتری قرار داشتند.
یکی دو روز پیش با رئيس حرف زدم و همواره حمایت باشگاه را احساس کردم. او حمایت همه جانبهای از من به عمل آورد. میدانم در فوتبال اوضاع چگونه است. همه چیز خوب است اما وقتی چنین اتفاقی رخ میدهد، دیگر هیچ چیزی تضمین شده نیست و انگار باید همه چیز را بکوبید و از نو بسازید. اگر 1-0 باخته بودیم مشکلی نبود ولی 4-0 باختن در باشگاهی چون بارسلونا تبعات دارد. البته که این گروه از بازیکنان این قابلیت را دارند تا باز هم به هواداران اجازه رویاپردازی بدهند. فصل بعد هم هواداران باید انگیزه و هیجان زیادی داشته باشند. هر گاه فصل شروع میشود باید این احساس را داشت.
ادامه
بارسلونا 2 - 0 ختافه؛ پیروزی بی دردسر
شرح بازی
خلاصه بازی
اختلاف امتیاز با تیم سوم دوباره به 18 امتیاز رسید
فکر کنم تنها مربی باشه که هم بارسایی ها هم رئالی ها از موندنش ناراحت بشن :)نقل قول:
والورده: انرژی کافی برای ادامه دادن را دارم و باشگاه هم حمایت همه جانبهای از من به عمل آورد
رئالی ها می تونن مطمئن باشن تو رقابتی که بارسا حریفشونه دستشون به جام نمی رسه
این فصل چهار بازی داشتیم سه برد و یک مساوی برای بارسلونا و 10 گل زده و فقط 2 گل خورده
بارسایی ها هم که می دونن تو مهمترین مقطع فصل وقتی انتظارات حسابی بالا رفته یهو گند می زنه
فرنکی دی یونگ آمستردام رو به مقصد بارسلونا ترک کرد
هواداران آژاکس علاوه بر یوهان کرایف آرنا در فرودگاه برای بدرقه حاضر شدن
پاریس یونایتد فرانسه و بیلد آلمان ادعا کردن آنتوان گریزمن با بارسلونا به توافق رسیده
مهاجم 28 ساله اتلتیکو مادرید در 6 فصل اخیر بالای 20 گل باشگاهی زده
خبر بد
بارتومئو: والورده مربی مطلوب ما است و حمایت من و هیئت مدیره را با خود دارد
همان طور که ارنستو چند روز پیش گفت، او حمایت رئيس و هیئت مدیره باشگاه را با خود دارد چون او مربی مطلوب و دلخواه ما است. او قرارداد دارد و از عملکردش بسیار خوشحالیم. این یک پروژه میان و بلند مدت است. برنامه ریزیها برای فصل آینده آغاز شده است. در واقع مدتی است که شروع شده. بازیکنانی جذب شدهاند که پس از فینال کوپا دل ری درباره آنها صحبت خواهیم کرد. فعلا بازیکنان باید از حذف تلخ مقابل لیورپول ریکاوری کنند.
فینال کوپا دل ری تعیین کننده نیست. اولویت ما در هر فصل قهرمانی در لالیگا است و پس از آن دنبال قهرمانی در کوپا و لیگ قهرمانان اروپا هستیم. فصل معرکهای بوده است. چند هفته مانده به پایان لیگ، قهرمانی را قطعی کردیم. همه ما موفقیتهای بیشتری میخواهیم. فعلا نوبت فینال کوپا دل ری است و میخواهیم باخت تلخ اخیر را به دست فراموشی بسپاریم. اکنون زمان بازیافتن روحیه و انگیزه تیم است. هنوز یک هفته تا فینال باقی است. تمرکز تیم روی فینال کوپا دل ری مقابل والنسیا است که فصل خوبی را سپری میکند و برای قهرمانی خواهد جنگید.
قرار نیست حتی پایان فصل مرهمی برای هوادارا باشه
یکی بیاد هواداران نجات بده.... این حروم... میخان والورده نگه دارن؟؟؟؟ یا حضرت شاه فضل
لیونل مسی جایزه Creu de Sant Jordi رو برای خدمت به منطقه کاتالونیا دریافت کرد
این جایزه بعد از Gold Medal of the Generalitat دومین جایزه بزرگ کاتالونیاست که پیش از این یوهان کرایوف در سال 2006 دریافت کرده بود
هفته 38 لالیگا اسپانیا
ترکیب دو تیم
ایبار
دمیتروویچ - رامیس - کوته - اولیویرا - ده بلاسیس - اسکالانته - جوردن - کوکورلا - اورلانا - انریچ - چارلز
بارسلونا
سیلسن - سمدو - پیکه - راکیتیچ - بوسکتس - مسی - مالکوم - لنگلت - آلبا - روبرتو - ویدال
ساعت 18:45
لئو رسما برنده پی چی چی شدنقل قول:
ایبار 2-2 بارسلونا
آلفردو دی استفانو، هوگو سانچز و کوینی رو پشت سر گذاشت (5)
و به تلمو زارا رسید (6)
در صورتی که امباپه 5 گل در آخرین بازی پاریس نزنه مسی برنده کفش طلای اروپا هم میشه
و رکورد خودشو به شش کفش طلا ارتقا میده
پیام خداحافظی ژاوی در اینستاگرام
امروز آخرین بازی دوران حرفهای من به عنوان بازیکن فوتبال است.
هنوز زمانی که یک کودک بودم را به یاد میآورم: اشتیاق فوتبال بازی کردن و ضربه زدن به توپ و لذت بردن از بازی همراه با برادرانم، خواهرم و دوستانم. امروز؛ در ۳۹ سالگی، من همچنان از بازیهای حرفهای با همان اشتیاق لذت میبرم.
این تنها چیزیست که میتوانم بگویم: ممنون! بسیار متشکرم از فوتبال و تمامی کسانی که بخشی از زندگی شخصی و حرفهای من بودهاند. دلم برای حس ضربه زدن به توپ در استادیوم تنگ خواهد شد.