کلا دیگه با این حجما باید از خیر دانلود گیم و اینا بگذریمنقل قول:
چندر غاز حجم میدن بعد یه گیم 40 گیگه
کلا دیگه با این حجما باید از خیر دانلود گیم و اینا بگذریمنقل قول:
چندر غاز حجم میدن بعد یه گیم 40 گیگه
والا اون 500 سایت منتخب تست کردم حتی آیپی هاشون که معرفی شده بود یکی بود باز همانند ترافیک خارج دو برابر حساب میکنن!نقل قول:
من با این طرح موافق بودم چون اعلام کردن تمام رنج آیپی های ایرانی نیم بهاست
هیچی دیگه اینجوری بگم گولمون زدن .
انصافا هر جور حساب میکنم اینترنت خیلی نسبت به قبل ارزان تر و به صرفه تر شده
من از سایتهایی که مطمئنم داخلین مثل ---------- که بنده از سایت Iplocation هم استعلام گرفتم گفت داخلیه.استفاده می کنم باز حجم خارجی لحاض میشه:n34:
هرکی از تو غارش در می یاد یک سیخی به این ملت می زنه برمی گرده تو غارشنقل قول:
یکی نیست بگه اصلا فکر می کرده طرحی که داره می ده درسته و به نفع مردمه اول می رفتین مشکل ای پی های ایرانی روحل می کردین طرح های پیشنهادی شرکتا رو می گرفتی مشکلات رو می دیدی بعد این سیرک روراه می انداختی وقتی بزرگترین شرکت که مخابرات باشه هنوز نمی تونه تفکیک کنه ومخابرات خراسان رضوی نوشته فقط همون 25گیگ خارجی رو می تونه بده یعنی شما هزینه رو داری می دی ولی فقط از یک قسمتیش بهره مند می شی یعنی عملا دزدی
اگه به این حجم خارجی بود تقریبا همه شرکتا حتی همون مخابرات تو جشنواره ها گزینه های خیلی بهتری داشتن
ای پی ایرانی هم چون به نفعشون نیست مطمئن باشید حالا حالا ها درستش نمی کنن
بدون اینکه ذره ایی زمینه رو درست کرده باشن فقط یک هیاهوی بی خود ویک استرس الکی به مردمی که عادت دارن به تصمیم های یک شبه
خب احتمالا شما از همون کم مصرف هایی هستی که مثلا طرح 30 مگابایت هزار تومن ایرانسل رو میخرن بازم تا آخر هفته یکم اضافه هم میارننقل قول:
خب امروز زنگ زدم مخابرات از سرویس های جدید سوال کردم، گفت نسبت ترافیک همون 1/2 هست و در این صورت تعرفه هایی که اعلام کردن همون نصفش حجم بین الملل هست. فعلا سرویس 2 مگ ماهی 75 گیگ رو درخواست دادم. هر زمان وصل شد سرعت و پینگ و نحوه کسر ترافیک رو اطلاع میدم خدمت دوستان.
اگه همون 1/2 باشه دوباره باید لیست تعرفه شرکت هارو اصلاح کنیم.
خوب امروز برای یکی از دوستان طرح 512 رو به مدت سه ماه مبلغ 40 هزار تومن از مخابرات خریدیم.با حجم 60 گیگ.و اینم تست سرعتش سرور داخلی:n08:بعد میگه چرا این سرعتش ضعیفه.گفتم 240 تومن بده سه ماهه برات سرعت بالاشو بگیرم .بنده خدا گفت نخواستیم اینترنت:V5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست بخت جدید دولت برای طبقه کم درامد.
بهونشونم این بوده ملت از سمت اینترنت سنتی پیش برن به سمت اینترنت مدیا:n08:
اینهمه سایت و سرور داخلی هست اما اینها رفتن 500 تا سایت خبری و بانکی و مذهبی انتخاب کردن که اصلا بدرد نمیخوره عملا این حجم داخلی بلا استفاده هست من چندسال پیش سرویس اینترانت از اسیاتک گرفتم تمام سایتها و سرورها داخلی رو جواب میداد
منتظرم اونایی که میگفتن این طرحا ارزونه بیان نظر بدننقل قول:
سرعت16مگابیت که میدادن کجا این کجا
هزینه بسیار پایین کجا این4برابر کردن هزینه و سرعت یک صدم کجا
با اضافه پولی که واسه سرعت الکی میدیم قبلا میشد نزدیک 20گیگ هرماه اضافه حجم خرید
خودم پارسال علاوه بر100گیگی که طرح داشت یه 100گیگم گرفتم شد زیر200 هزینه یکسال تازه هرشبم رایگان داشت که اصلا استفاده نکردم
عمل به وعدهها در موعد مقرر و خلف وعده نکردن صفت پسندیدهای است اما گاهی اوقات اگر بتوان کار بهتری را در فرصتی هرچند دیرتر از موعد مدنظر انجام دهیم به مراتب بهتر است تا کاری را به نحوی انجام داد که سردرگمی و حاشیه به دنبال داشته باشد.
ذکر دو مثال گویا از وضعیت حال حاضر فاوا شاید به روشنتر شدن قضیه کمک کند.
نخست طرح رجیستری که این روزها نقل محافل است اما به واقع هنوز بسیاری از دستاندرکاران و بازیگران عرصه موبایل هم به درستی از چند و چون آن و فازبندیهای اعلام شده بیاطلاعاند. از سوی دیگر فعالان صنفی نیز از اطلاعرسانی نامناسب در این خصوص رنج میبرند. در این میان مردم نیز چون همیشه دچار سردرگمی شده و دنبال روشن شدن قضیه از رسانهها و مقامات مسوول هستند. بماند که اجرای این طرح با افزایش هیجانی قیمتها در بازار موبایل هم همراه بود.
مثال دیگر اما تعرفههای جدید اینترنت ثابت است که اخیرا سردرگمیهای زیادی ایجاد کرده است. ابهامات موجود در روش محاسبه این تعرفهها به حدی بالا بود که حتی معاون وزیر ارتباطات که خود مجری اجرای مصوبه است برداشت اشتباه کرده و با ذکر یک مثال نادرست در مورد این طرح بر ابهامات موجود افزود.
حالا انبوهی از کارشناسان اینترنت و مردم به عنوان مصرفکنندگان نهایی دچار سرگیجه ناشی از محاسبه تعرفه اینترنت و چگونگی اجرای آن شدهاند
چرا که مسوولان وزارت ارتباطات تایید کردهاند که همچنان اصلاحاتی در راه است. به این ترتیب شاهد اجرای طرحها به شکل وصلهپینهای هستیم که هر روز گوشهای از آن رخ مینماید.
واقعیت این است که این نوع پیش بردن طرحها به شکل قطعهقطعه و بدون تحقیق کافی، به صرف اینکه بگوییم در زمان موعود کار را انجام دادهایم حاشیههایی فراتر از متن به وجود میآورد و حتی اگر با رفتوبرگشتهای طرح و بازنگری در آنها در زمانی نامعلوم به سرانجام واقعی هم برسد در نهایت حلاوت کار را از بین میبرد.
اگرچه تاکید میشود وعدههای توخالی دادن به سبک برخی مدیران اسبق وزارت ارتباطات و به سرانجام نرسیدن وعدهها به هیچ روی قابل قبول نیست. اما این را هم بپذیریم که اجرا کردن طرحها به شکل ناکام و تکهتکه آن هم به صرف اینکه در زمان مقرر انجام شود خود مسالهساز است.
لذا از مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انتظار میرود برای اجرای طرحهایی با این درجه اهمیت، اگر اطمینان کافی ندارند، حداقل زمان تعیین نکنند تا خود را اسیر و مردم را بلاتکلیف و سرگردان نکنند. چراکه با آزمون و خطا جلو رفتن، هرچند که در نهایت نتیجه قابل قبولی هم داشته باشد، اجر کار را از بین میبرد.
منبع : عصر ارتباط
خودت و دوستت میثم از جهرمی چقدر میگیرید همه چی رو خوب جلوه بدید؟نقل قول:
واقعا این همه کاربر ناراضی رو نمیبیند یا دوست ندارید ببینید!؟... یه سر به اینستاگرام وزیر محترمتون بندازید، میفهمید دنیا دست کیه...
الان منی که شاتل سرویس اکو 128 با حداقل هزینه داشتم خطتم روی حداکثر کشش خط یعنی 16مگ بسته شده بود، حالا باید ماهی 80ت بدم تا بتونم همون سرعت رو داشته باشم، من سرعت رو بیشتر از حجمی که نمیتونم با سرعت بسیار پایینش حداکثر استفاده رو ازش داشته باشم بیشتر دوست داشتم...
این طرح از همون اولشم برای محدود کردن کاربران بود نه چیز دیگه ای...
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
می خوان تلاش کنن مدل غربی طرح رو درست کنن...حالا تو اروپا کم مصرف ها حداقل 500 گیگ حجم بهشون با یه اینترنت فضایی داده میشه ...و کلا هم تنوع طرح مطرح نیست . یعنی شما 3 یا حداکثر 5 حالت طرح دارین. حتی در موبایل که محدودیت دارین حداقل سرعت 5 مگ رو بهتون میدن با حجم کم ولی بازم تنوع طرحی اصلا به اون شکل معنا ندارهنقل قول:
یعنی هر کی تعرفه های الان به نفعش باشه از جهرمی پول میگیره ؟!نقل قول:
برای من که این تعرفه ها باعث میشه هزینه ام حدود 30 درصد ارزونتر بشه (ماهی 45-50 گیگ مصرف) و البته هر روز یکبار چک نکنم که چقدر از حجمم باقی مونده !
اگه واقعا نیت خیر بود؛ طرح های قبلی رو بر نمیداشتن؟ یا حداقل میذاشتن به دست شرکت ها ...نقل قول:
گول خوردیم دیدی؟ از حرف های رفتار وزیر من معلوم بود... سرعت هم که دیدین 1 مگ و انگار تقسیم بر هشت میکنن و واقعی حساب میکنن حالا دس شرکتا باز تره تو این
تنها خوبی تنها خوبیش این بود که ارزون شده برای بعضیا و دیگه خبری از حجم تموم شدن نیست از این نظر خیلی پیشرفت کردیم . نت ارزون شد اما ...
داداش اخه بدبختی اینجاست ارزونم نشده تا همین جمعه همین مخابرات خراسان تو جشنواره باران نقره ایی داشت 120گیگ یک ساله با سرعت باز تا جایی که خط بکشه می داد 130اما الان 25 گیگ خارجی با سرعت دومگ رو داره می ده ماهی 28 توماننقل قول:
می گم فقط بازگشت به عقب بود وهیاهو برای هیچ یعنی یک بابایی که طرح خانواده با سه چهار گیگ درماه داشت با سرعت بالا الان برای اون که اون سرعت رو دوباره ببینه باید حداقل 50تومان درماه هزینه کنه
120 گیگ میداده 130 هزار تومن الان فن اوا 200 گیگ میده 80 هزار تومن با سرعت 16 مگ پس بهتر شده نه بدتر شما اگه میبینی شرکت مورد نظر سرویس خوب ارائه نمیده عوض کن برو یک شرکت دیگه.نقل قول:
فیلترینگ غیرهمسان برای کاربران
محمدجواد آذری جهرمی گفت: برای غیرهمسان سازی نظام فیلترینگ در اینترنت، دستورالعملی را آماده کردیم و چارچوب فنی،آن را برای ارائه به دادستانی آماده کرده ایم.
وی افزود: پیرو مذاکرات مکتوب با دادستانی، این موضوع مورد موافقت قرار گرفته و البته شروطی هم برای آن در نظر گرفته شده است.
وزیر ارتباطات ادامه داد: ما پیشنهادات دادستانی را در این مورد بررسی کرده و پاسخ فنی لازم را برای اجرای این پروژه آماده کرده ایم که امیدواریم این موضوع نیز مورد تایید قرار گیرد و بتوانیم مدل دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت را بر اساس موقعیت، سن و سایر شرایط کاربران تعریف و فیلترینگ را بر مبنای این تعاریف بر روی سایت های اینترنتی اعمال کنیم.
من الان واسه خودم دقیق حساب کردم بین سیستم قدیم و جدید، سعی کردم منطقی و بی طرفانه مقایسه کنم
من یه سرویس 6 ماهه پارس آنلاین با 100 گیگ حجم گرفته بودم، 67 گیگ هم حجم اضافه خریدم، کاملا هم صرفه جویی کردم، شبانه هم واسم مهم نبوده
سرعت خط هم روی 9 مگ بود
البته توجه کنید که طرح اولیه جشنواره بود (فقط برای مشترکین جدید- عملا یک بار قابل استفاده) و اگه طرح عادی می خواستم بگیرم خیلی بیشتر میفتاد، ترافیک رو هم توی این تخفیف هاش خریدم
مجموع 167 ترافیک 5 ماه اینترنت 234000 تومن واسه من تموم شد. (5 ماه شده بود که سیستم جدید اومد و از طرح های جدید گرفتم) که اگر می خواستم این 1 ماه باقی مانده از طرح رو استفاده کنم با توجه به میانگین حجم مصرفیم حداقل 30 گیگ حجم اضافه نیاز داشتم که حدود 70 تومن واسم تموم میشد
در نتیجه 6 ماه اینترنت 197 گیگ حجم 304000 تومن پای من آب میخورد. ( در ضمن برای تمدید دیگه این طرح جشنواره نبود و طرح های گرون تر موچود بود)
با سیستم جدید نت 4 مگ 6 ماهه با شیانه رایگان با 204 گیگابایت حجم بین الملل 294300 تومن هست. ( در ضمن پارس داره مینیمم حجم ها رو میده)
تقریبا برابر هست و میشه گفت که تغییر زیادی نکرده
اگر بخوام 6 ماهه 4 مگ از فناوا بگیرم 246000 تومن میشه با 450 گیگ حجم
خب این گرینه مسلما خیلی مناسب تر از قدیم هست و من میگم که سیستم جدید واسه من بهتر شده ( از هر شکرت دیگه نت بگیرم عملا نسبت به قدیم واسم بهتره)
این خبر توسط خود وزیر تکذیب شد !نقل قول:
چون تکذیب کرده قطعا صحت داره.:n02:
از این تکذیب ها زیاد دیدیم که بعدش عملی شده:n09:
بله برای کاربران پر مصرف بهتر شده اما برای کاربری که میخواد در ماه 10 گیگ بگیره با سرعت 16 کاملا ضرر کرده هم برای محدودیت سرعت و هم برای قیمت شما 200 گیگ میخری 80 تومن اونی که 10 گیگ مصرف بیشتر نداره چه گناهی کرده که مصرفش کمه و در مقابل پر مصرف ها باید بیشتر هزینه بپردازه با محدودیت سرعت؟؟!! تمام شرکت ها رو بنده بررسی کردم همین وضعیت رو داشتند با سرویس های جدید.نقل قول:
اونی که شما داری می گی تازه بهترین شرکت رو رفتی نوشتی سالی 960تومان اب می خوره واگرنه با 150تومان سالیانه الان به شما 15گیگ درماه با سرعت 512کیلو بایت می دن تو همون فن اوا نه 10گیگ با حداکثر سرعت کشش خط 130توماننقل قول:
توهمه جای دنیا سعی می کنن قشرهای کم درامدهم ازحداکثر کیفیت وسرعت اینترنت بهره ببرن اینجا برای اینکه جیب ها رو خالی کنن برعکس عمل می کنن
اون 120 گیگ یکساله میداده 130 تومن فن اوا یک ماهه 80 تومن سالش میشه نزدیک یک میلیون تومن.کسی ک در سال 130 تومن هزینه اینترنت 16 مگ میکرده الان باید یک میلیون تومن هزینه کنه .درسته حجمش از ترابایت هم بالا میزنه ولی کسی نخواد اینهمه حجم مصرف کنه ولی سرعتش بالا باشه باید چکار کنه؟ایا با تعویض شرکت سرویس مورد نظرش گیرش میاد؟قطعا نه چون همه شرکتها طرح هاشون همینه.البته ناگفته نمونه نصف حجم بسته های الانو گذاشتن برای اینترنت داخلی.یعنی شما الان اون دویست گیگ که میگی صدگیگ حساب کن.دوم اینکه شما بخوای بیشتر از یه ماه بخری مثلا سه ماهه.پول سه ماهو باید از قبل به شرکت پرداخت کنی ولی داخل پنل کاربری حجم یک ماهو زده و اگه تو این یه ماه بیشتر از دویست گیگ مصرف کنی باید دوباره حجم بخری و تا ماه بعدی تحمل کنی در غیر اینصورت با سرعت 16 کیلوبایت مواجه میشی(سرعت 20سال پیش).این به معنی دزدی واقعی.تازه اولشه کم کم پشیمون میشید مطمئن باشید.کسانی ک اطلاع کافی در مورد این قانون جدید ندارن تا استفاده نکنن متوجه این اشی که برامون پختن نمیشن.در ضمن کف سرعتو گذاشتن 512 کیلوبیت یعنی سرعت دانلودت از 64 کیلوبایت بیشتر نمیشه این یعنی برمیگردیم به 10 سال قبل .بهتره برید ببینید بقیه کشورا که همچین قانونی دارن کف سرعت چنده .کل این قانون از بیخ مشکل داره.شماها فقط دلتونو خوش کردید به حجم 200 گیگابایتشنقل قول:
من برای چی باید از وزیر دفاع کنم؟! واقعا کاش جای برچسب زدن یکمی فکر و تحقیق کنیم.نقل قول:
من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
الان با دو مگ دانلودم 270 هست حدودا و 32.5 هم ترافیک دارم و هزینه 27000 تومان.
سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
آیا درست بود این جور گران فروشی میشد در حق ما تا ماه پیش؟
الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...
علاوه بر این تو طرح های قبلی اپراتور هروقت دلش میخواست محدودت میکرد اصلا مشخص نبود کی ولی الآن حداقل شفافه. قبلا یک عالمه حجم اضافه میخریدی بدون اینکه خودت متوجه بشی آخر سال میدیدی پونصد تومن یا یک تومن هزینه نت کردی ولی نفهمیدی اینقدر ریز ریز خرج کردی، الآن حداقل خود طرح حجم نسبتا قابل قبولی داره احتیاج به حجم اضافه کمتره( مثلا قبلا چه طرحی دقیقا برای 12 تومن میومد 10 گیگ بده؟ هرچند سرعتش افتضاحه ولی حجما مشخصا بهتر شده)نقل قول:
بعد نمیشه هم خدارو بخوای هم خرمارو که. اونی که مصرفش نهایت 10 گیگ در ماهه میگه چرا سرعتش کمه خب شما سرعت دقیقا برای چه کاری احتیاج داری، اگه بخوای بری یوتیوب فیلم با کیفیت ببینی سرعت احتیاج داری ولی 10 گیگ سه روز هم دووم نمیاره اینطوری. بنابراین خیلی فایده نداره. مثلا من امتحان کردم با سرعت 1 مگابیت میشه یوتیوب 480 دید، اگر میخوای با کیفیت بالاتر(HD) ببینی سرعت بیشتر احتیاج داری ولی حجمت سریع تموم میشه بنابراین همونطور که گفتم فایده چندانی نداره.
نکته بعدی اینکه نباید تخفیف ویژه و جشنواره های قدیمی رو با طرح جدید مقایسه کرد. جشنواره رو با جشنواره و طرح های اصلی رو با طرح های اصلی مقایسه میکنن.
در آخر بگم از دو جهت میشه راجب طرح جدید اینترنت نظر داد. جهت اول مقایسه با طرح های قبلیه، جهت دوم اینکه بگی این چه نت افتضاحیه که دارن میدن و کلی از دنیا عقیبیم. خب مسلما درسته عقبیم ولی هدف از این نظر این نیست که بگم دیگه نت درست شد نه بلکه به نظرم نسبت به قبل بهتر شده، حالا من سعی کردم مزیت هاش رو بگم ولی قطعا معایبی هم داره. حداقلش برای پرمصرفا که قطعا بهتر شده(اگر شبانه هم باشه) برای کم مصرفا حجم بالاتر رفته یکم ولی سرعت پایین اومده که بالاتر توضیح دادم شمایی که کم مصرفی کارت با 2 مگابیت و ماهی 25 تومن هم راه میفته چون حجم چندانی نداره که سرعت خیلی بالایی بخواد
درود بر شمانقل قول:
به نکات خوبی اشاره کردید، تازه من اوایل آرت 1 بودم و سرعت خیلی کمتر هم بود! بعد محدود شدیم رسیدیم به آرت 3... و به قولا نمیدونستیم چقدر دانلود کنیم و کی محدود میشیم. حرکت زشتی بود، صبح بلند میشدی، میدی سرعت شده افتضاح و جالب اینجاست نمیگفتند محدود شدی، میگفتند از سرعت خریداری شده بیشتر هست هنوز! عملا دهن آدم رو با این حرف که حداکثر سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه باشد، می بستند! هیچ حق اعتراض و حرفی هم نبود.
انگار برده شرکت های اینترنتی شده بودیم. با هر قیمت و حجم و شکل دلخواه سر ما بازی در می اوردند. اما الان قیمت و سرعت ثابت هست و فقط تو ترافیک بحث هست.
مردم توقع دارن اینترنت درپیتی یک شبه بشه در حد کشورهای اروپایی ... ما میگیم از قبل بهتر شده و گرنه نمیگیم اینترنت مطلوبی داریم.
باور کنید آنقدر این شرکت های اینترنتی عصبانی و دچار مشکل شدند... خون مردم تو شیشه بود...شما حساب کنید ، چقدر سود می بردند.... که اینترنت رو با سرعت بیشتر رو الان من با 20 هزار تومن کمتر دارم میخرم!
همه شرکت های اینترنتی پول هاشون بردن جاهای دیگه، یکی رفته بورس ، سهام شرکت های دیگه خریده و ...
خوب بیشتر اونایی که مخالف هستن به این علته با قیمت پایین و حجم کمه روزانه ..دانلود شبانه داشتن و با مثلا نصف قیمت میومدن در ماه 1 ترا دانلود می کردن . حالا دولت اومده میگه شما که پول کمتر میدی و در واقع داری میگی من حجم زیاد در روز نیاز ندارم !! جدا از این باز بودن سرعت برای همه در واقع فرقی بین کسی که سرعت بالا با حجم بالا داشت با کسی که سرعت پایین(که تا بالا باز بود) و حجم کم نمی ذاشت غیر اینکه یکی داشت دانلود شبانه شدید می کرد و یکی هم از حجم روز و خیلی کمتر از دانلود شبانه استفاده می کرد .نقل قول:
در دنیا چیزی به اسم تنوع طرح نداریم . شما نهایتای بین 5 تا طرح باید انتخاب کنید که شاید در یک طرحش سرعت مطرح باشه و اصلا بحث حجم مطرح نیست ولی در ایران اینگونه نیست همین الان همه منتظر تنوع طرح هستن !!! یا اینکه طرف میگه من 10 گیگ بکارم نمیاد پس پولشو نمیدم !!!!!! خوب این در مقایسه با دنیا خیلی جمله عجیبیه !!! شما در واقع قرار نیست پول گیگ بدی !!!چون ما عادت کردیم پول برای حجم بدیم داریم میگیم انقدر به کارم نمیاد !!! خیر شما یسری پهنای باند انتخاب می کنید و اگر خیلی پر مصرف باشین بابت هر 50 گیگ 10 دلار بهتون میدن اونم بعد از مصرف بسیار بالا !!!که بیشتر تونسی ها ایرانی ها عربا به این مورد می رسن !!!!!!!!! در ایران هم اومدن دقیقا همین کارو انجام بدن فقط چون هنوز زیر ساخت ها درست نشده و قیمت تجهیزات برعکس همه دنیا خیلی پایین نیومده نمی تونن یهو 1 ترا بزارن برای مشترک !!!!!! ولی در حد 200 گیگ در ماه رو برای مشترک در نظر گرفتن که حداکثر سرعت را دارد . یعنی مشترک اگه یوتوب بره یا نت فلیکس ببنیه به صورت اماری بیشتر از 70 گیگ مصرف براش نمیشه مگر اینکه همش به صورت 24 ساعته بخواد یوتوب بره !!!!!!!
حالا باید اینترنت رو با توجه به قشر کارمند در نظر گرفت !!! اگر همه از فن اوا یا مخابرات حجم بگیرن پس یه کارمند با دادن پولی در ماه حدود 80 تومن حداکثر حجم را گرفته و با توجه به زمان کار و زندگی حداکثر از 100% ان بتواند استفاده کند . برای قشر متوسط که درامد 3 تومن در ماه دارند 80 تومن پول بهتریه تا رقم 40 تومن و خرید حجم های اضافی !!!!
حالا برای کیا بد شده ؟ کسایی که درامد داشتن از این راه ها دانلود شبانه . با کمترین هزینه بیشتر دانلود . یا دانلود گیم های سنگین که البته در مورد گیم هم هر ماه برای شما 1 ترا گیم نمیاد !!! بلکه شاید در بک ماه ابان شما مجبور به دانلود 200 گیگ گیم شوید !!!! ولی در دی ماه شما حتی 1 گیگ هم گیگ دانلود نمی کنین چون هیچ ریلیزی همین الان برای دی ماه نیست !!!!!!!!!!!
نتیجه حرف : در حالت کلی طرح خوب شده !!! خیلی از شرکتا دانلود شبانه را دوباره اضافه کردن !!! شرکتایی مثل پارس هم برای سرعت 3 مگ استانه سرعت را باز گذاشتن و دانلود شبانه هم اضافه کردن !!!! پس هر کسی که پر مصرفه و هزینه کم می خواد بده می تونه به سمت شرکت پارس انلاین بره !!!! در روز حجم کم می دهد ولی در شب حتی سرعتش کم هم نمی شود !!!!!!
طرح ها هم تنوع خواهند گرفت فعلا تعرفه اصلی اضافه شده . خیلی از شرکت ها هنوز هزینه 1 گیگ رو هم کم نکردن
به نظر من الان برای کم مصرف ها برن از همراه اول یا ایرانسل یا رایتل بگیرن خیلی بهترهنقل قول:
من میتونیم بپرسم دقیقا تفاوت بین سرعت 8 مگ با 16 مگ چیه وقتی مثلا طبق تعرفه های قبلی ماهی 8-10 گیگ حجم داشته باشیم ؟! :n13: (البته جدا از دانلود شبانه )
وبگردی ؟! استریم ویدیو ؟! خب تو استریم ویدیو درسته با 16 مگ میشه با کیفیت 1080 استریم کرد ولی اون حجم که 3-4 روزه تموم میشه !
دقیقا!!!نقل قول:
به نظر من اصلا منطقی نیست یه کاربر کم مصرف سرعت بالا داشته باشه !!! ربطیم به این طرح نداره کلا یه کاربر کم مصرف نباید سرعت بالا داشته باشه چون حجمش خیلی زود تموم میشه !!! کاملا به ضرر خودش هست ...
10 گیگ با سرعت 8 به بالا فقط مال 5 روزه شما دوبار یوتیوب برو ببین چقدر سریع 300 مگ کم میشه ازت ...
نمیشه شما کاربر کم مصرف باشی بعد روزی چندتا هم ویدیو با کیفیت 720 از یوتیوب ببینی !!! این دو باهم جور در نمیاد !!!
سال ها کاربرانی مثل من که مصرف منطقی و البته بالا دارند به پای کم مصرفا سوختن حالا کمی هم نوبت اون هاست اگرچه من هنوزم اعتقاد دارم حقوق اون ها هم باید لحاظ بشه ولی کمی هم حق رو به ما پرمصرف ها بدین ...
خیلی ببخشیدا اصلا با نظرتون موافق نیستمنقل قول:
یعنی بی منطق ترین نظری بوده که خوندم یکی دیگه گرون حساب میکرده پای شما پای کم مصرف کننده ها مینوسی چه ربطی داره مگه پولش توی جیب کم مصرف کننده ها میرفته :n09:
داداش من از خدامه اینترنت بشه 1000 تومن همه اسفاده کنن
در مورد سوال شما شاید یک نفر مصرفش کمه سرعت بالا به خاطر این میخواد وقتی توی اینترنت هستش نخواد منتظر لود شدن صفحات اینترنتی باشه و.... هیچ دلیلی نیست که بگیم وقتی کم مصرف میکنه پس باید سرعتشم پایین باشه
لطفا کمی بیاندیشید
منظورم گرون حساب کردن isp نبود منظورم این بود که چون اکثرا بیشتر مردم به دلیل شرایط مالی و کار کم مصرف هستن به صورت اتومات حق ماهم این وسط ضایع میشدنقل قول:
و من مجبور بودم بیشتر بپردازم واسه چیزی که واقعا بهش نیاز دارم ...
به عبارت دیگه کم مصرف ها باعث میشدن که ماها مصرف و نوع نیازمون به چشم نیاد
و شرکت ها فکر کنن که بیشتر کاربرا کم مصرف هستن ...
الان باز بهتر شده به نظر من و من قبلا ماهی 80 تومن میدادم به های وب
و یه سرویس پایه میخریدم 12 تومن + روزی 4 گیگ هم حجم روزانه 2180 تومن که ماهش میشد همون 80 تومن با مالیات الان 225 گیگ می گیرم + شبانه رایگان و محاسبه یک دوم ترافیک داخلی
خوب الان این بهتر شده اما به ضرر اونایی شده که سالی 100 گیگ می گرفتن ...
نکته اینه که ما قبلا کلی هزینه میکردیم واسه خرید حجم اما هیچ وقت نمی اومدیم اینجوری شکایت کنیم تو سایت ها اما حالا که این طرح به ضرر شما کم مصرفا شده همه تون صبح تا شب در حال اعتراض هستید ...
من نمی تونم مصرف نکنم چون شما مصرفت کمه و مثلا بازی نمی کنی یا مثلا فیلم نمی بینی و یا کنسول نداری که آپدیتش کنی و ....
طرف اومده میگه به ضرر من شده چون من ساعت 8 شب میام خونه 12 میخوابم سرعتم کمه انتظار داره 3 گیگ حجم ماهیانه بخره سرعتشم 16 باشه ...
من نمیگم کم مصرفا رو باید نادیده گرفت ولی الان بهتر شده من خودم اگر کم مصرف باشم صددرصد میرم سراغ موبایل چون dsl اتلاف وقت و انرژی هست واسه کم مصرفا .....
طرح قبلی من از های وب : سرویس پایه با مالیات 13600 + روزی 4 گیگ حجم با مالیات 2180 : 79000 تومن . ( بگذریم از اینکه مجبور بودم 4 گیگ رو در یه روز استفاده کنم چون 24 ساعته بود و اینکه مجبور بودم هر روز تراکنش انجام بدم تو سایت های وب ) .
طرح فعلی من از فن آوا : 450 گیگ ( 225 گیگ خارجی + ترافیک داخلی یک دوم ) + ترافیک رایگان شبانه از 2 تا 8 ( شبی بین 20 تا 30 گیگ دانلود رایگان که البته من خیلی فایل واسه دانلود ندارم و بی جهت چیزی دانلود نمی کنم ) : 80000 تومن
کدوم بهتره ؟
اینم تو پرانتز بگم : من میدونم هدف این سیستم هر چه بیشتر محدود کردن نت ولو از طریق طرحای جذاب هست اما اگر شما نظر من رو می خواین در مورد سرویس خودم میگم که این جدیده برای من حداقل بهتره اما میدونم واسه خیلیا بد شده و امیدوارم مشکل اونا هم حل شه .
نقل قول:به نظر شماها سرعت بالا فقط واسه وب گردی و دیدن فیلم از یوتوب و سرگرمیه؟ یا شماها واقعا فک میکنید اینترنت یعنی سرگرمی و فیلم دیدن و دانلود کردن؟متاسفم واقعانقل قول:
من کلی برنامه دارم که نیاز به سرعت بالا داره با اینکه مصرفشون بسیار پایینه.نمونش برنامه TEAM VIE
نمونه دیگش اپدیت انتی ویروس
نمونه دیگش بروزرسانی برنامه های گوشی
و خیلی نمونه های دیگه که همه اینا حجمشون به یک گیگ نمیرسه
من وبگردی نمیکنم وقت هم ندارم بشینم زندگیمو پای نت بزارم و 24ساعت توی یوتوب باشم که نیاز به حجم بالا داشته باشم
این روزا برنامه های ارتباطی زیاد شده دوس ندارم کسی که یه فایل یک مگابایتی میفرسته بشینم که اون فایل یه زمانی باز بشه
دوما من وقتی میخواستم برم یوتوب یا هرجای دیگه که نیاز به حجم زیاد داشت 1500 تومن میدادم 10 گیگ اینترنت میخریدم دو روزه .به نظر شما 10 گیگ کمه واسه فیلم دیدن و این چیزا دو روزه؟یا 1500 تومن زیاد بود؟
سوما شما که زیاد مصرف میکردی دلیلشو بگو ببینم چرا تقصیر کم مصرفا بوده که به پاشون بسوزی؟
اولا یعنی شما فقط اینترنت میخری که فقط اپدیت انتی ویروس و برنامه گوشی رو باهاش انجام بدی ؟!نقل قول:
ثانیا کجا با 1500 تومن 10 گیگ اینترنت دو روزه میدادن ؟! یعنی با 22.5 هزارتومن می شد 150 گیگ اینترنت هر ماه خرید ؟!
نقل قول:نقل قول:جواب سوال اولت .خیلی مثالهای دیگه زدم برات به غیر اپدیت انتی ویروس واپدیت برنامه های گوشی.و اینکه اره نیازهای من همینه چون بیکار نیستم بشینم پای نت فیلم ببینم .و اینکه گفتم همه جوره از نت استفاده میکردیم بیکارم که بودم حجم اروزن میخریدم فیلم میدیدم.پس انتخابهای زیادی داشتیم با طرحهای قبلینقل قول:
جواب سوال دومت مخابرات میداد همین بسته ها رو عکسشم پستهای قبلی گذاشتم.اسم طرحهاشم فوتون بود برو ثایپک مخابرات همین انجمن متوجه میشی
جواب سوال سوم منم ندادی
مشکل ما اینه که به جای اینکه به شرکت ها و مسئولان ایرانی گیر بدیم میایم به همدیگه گیر میدیم. هر کسی هر چی بخواد باید دانلود کنه چون اینترنت که ته نمیکشه و لازم نیست برای آیندگان ذخیره کنیم. کسی که سرعت بالا میخواد با حجم کم فکر میکنه تقصیر دو نفر آدمه که دانلود میکنن در صورتی که اگه شما مصرف متوسط هر ایرانی رو حساب کنید در برابر کاربر خارجی عددی نیست. تقصیر مسئولانه که با پول زوری که از این مردم گرفتن نیومدن دستگاه های بهتر و همینطور پهنای باند بیشتری رو وارد کنن و آخرش همه ما بخاطر دزدی این چند نفر داریم اذیت میشیم.
نقل قول:نقل قول:منظور ما کم مصرفها هم همینه ولی تا اعتراض میکنیم اقایون پر مصرف فک میکنن داریم به اونا اعتراض میکنیم.نقل قول:
حرف ما اینه چرا طرحهای قبلی رو حذف کردن اگه واقعا به فکر مردم بودن خوب کنار همون بسته های قدیم این جدیدا رو هم میزاشتن خوب هرکی بسته به نیازش طرحشو انتخاب میکرد
به جرات میتونم بگم که 95 درصد افراد اصلا همچین اپشنی نداشتن که با 22.5 هزار تومن ماهانه 150 گیگ حجم بخرن :n04:! بله اگه مخابرات استان ما یا هر کدوم از شرکت هایی مثل شاتل و اسیا تک و های وب و ... همچین اپشنی داشتن اون وقت طرح های قبلی برای من هم بهتر بود!نقل قول: