برای رفع مشکل Stop Working بازی در ویندوز 7 و 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید . سیستم رو ریستارت کنید و بعد بازی رو اجرا کنید ! :n01:نقل قول:
Printable View
برای رفع مشکل Stop Working بازی در ویندوز 7 و 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید . سیستم رو ریستارت کنید و بعد بازی رو اجرا کنید ! :n01:نقل قول:
داداش نصبهنقل قول:
نقل قول:ویندوزت رو هم آپدیت کن .نقل قول:
والا خیلی ها این مشکل رو داشتند و با نصب این فایل مشکلشون حل شده !
واسه من نمیشه همه کارا رو کردمنقل قول:
ویدیوهای زیر رو برو و مطابق اون انجام بده ببین درست نمیشه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشهنقل قول:
ما که از خیرش گذشتیم
چرا تو بازی نمیشه شماره بازیکن تغییر کنه ؟
توپ رو حریف داره شماره بازیکن من تغییر نمیکنه و کلا یه نفر هست ! با ادون که دکمه هاش درسته
نمیدونم دیگه . برای ویندوز 7 و 8 که از قبل هستند و بازی در اونها Stop Working میده راه حل این هستش که ویندوز خودشون رو آپدیت کنند و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنند . برای عده ای خیلی کم هم بازی با تنظیمات صدا مشکل داره و بالا نمیاد که تو پست قبل ادرس ویدیویی رو گذاشتم که برای صدا یه تنظیماتی رو انجام میده . در نهایت چرا به Windows 10 کوچ نمی کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید ؟! این مقاومت برای چیه ؟! :n02::n01:نقل قول:
برای گرافیک amd چیزی ندیدین؟نقل قول:
برای لگ بازی مطابق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید . دوست عزیزمون مجتبی تایید کرد که با انجام این مراحل مشکل لگ براش به کل برطرف شده !نقل قول:
نمایش عمومی نسخه Winning Eleven بازی در ژاپن .
رو سیستمم نصب نیمشه وندوز 10 موقع نصب گیر میکنهنقل قول:
مشکل از سیستم و یا بازی شما هستش اگرنه بازی در Windows 10 بدون مشکل نصب میشه و الان ملت دارن بازی می کنن . خود من هم الان بازی رو در Windows 10 نصب کردم و راحت و بدون هیچ خطایی نصب و اجرا شد .نقل قول:
یک سوال، چطور بازی رو به برنامه razer cortex بشناسونیم؟نقل قول:
من نصب کردم واکانتش هم ایجاد کردم اما قسمتی برای ادد کردن داخل این برنامه نیست تا pes رو بهش بشناسونم
دنیای واقعی یا دنیای واقعی ؟!
!?Real life or real life
:n01::n05::n04:
سلام
pes 2018 و fifa 18 امسال چه زود هکک شدن
خیلی خوبه
هفته گذشته من این بازیو دانلود کردم
دو نسخه دانلود کردم ولی اجرا نشدند
یکیش stopped working میداد و دیگری هم هیچی باز نمیشد
آخرش نسخه CPY را دانلود کردم براحتی و بدون مشکل نصب و اجرا شد
این نسخه چون ایمیج بازی هست به خاطر همین نه فایلهاش خراب میشن و نه ویروسی میشه و توصیه من هم دانلود این نسخه هست
بازیو اجرا کردم متاسفانه کسی نبود پیشم مجبورا با کامپیوتر بازی کردم
فقط 2 ست بازی کردم در سخت ترین درجه
ریال با بارسا که دو تاشم به بارسا باختم
عجیبه هرچی توپ میرسید دست سوارز گل میکرد چه هوایی چه زمینی :n13:
مثل اینکه کامپیوتر در این نسخه خیلی قویتر شده
توپگیری مثل بقیه سری از این بازیها نیست یعنی اون توپگیری اتعوماتیک ظاهرا برداشته شده. حالا تنظیماتو نگشتم احتمالا مثل فیف بشه بعدا فعال کرد
گیم پلی خیلی بهتر از 2017 شده
شوت از پشت 18 هم میشه زد و خوبه
چمن ورزشگاه که قبلا خیلی بدرنگ بود در این نسخه خیلی خوب و شادابتر شده
هنوز خوب بازی نکردم نمیتونم نظرات بیشتری بدم
کلا خطا نمیگیره و این خیلی خوبه بازیو توقف نمیکنه داور الکی الببته در بازی نرمال (در صورت خطای عمد کارت میده ولی اینطوری هم نیست بازیکنان خودبخورد خطا کنن)
راستی در سیستم من با 1080 به نرخ ثابت 55 فریم در ثانیه میرسه
افت فریم و لگ هم تو این 2 تا بازی نداشتم
خب حالا دوستان توصیه های شما برای این بازی چیه؟
dlc نسخه اول آیا اپدیت نقل و انتقالات روش اعمال شده؟
سلام
pes 2018 و fifa 18 امسال چه زود هکک شدن
خیلی خوبه
هفته گذشته من این بازیو دانلود کردم
دو نسخه دانلود کردم ولی اجرا نشدند
یکیش stopped working میداد و دیگری هم هیچی باز نمیشد
آخرش نسخه CPY را دانلود کردم براحتی و بدون مشکل نصب و اجرا شد
این نسخه چون ایمیج بازی هست به خاطر همین نه فایلهاش خراب میشن و نه ویروسی میشه و توصیه من هم دانلود این نسخه هست
بازیو اجرا کردم متاسفانه کسی نبود پیشم مجبورا با کامپیوتر بازی کردم
فقط 2 ست بازی کردم در سخت ترین درجه
ریال با بارسا که دو تاشم به بارسا باختم
عجیبه هرچی توپ میرسید دست سوارز گل میکرد چه هوایی چه زمینی :n13:
مثل اینکه کامپیوتر در این نسخه خیلی قویتر شده
توپگیری مثل بقیه سری از این بازیها نیست یعنی اون توپگیری اتعوماتیک ظاهرا برداشته شده. حالا تنظیماتو نگشتم احتمالا مثل فیف بشه بعدا فعال کرد
گیم پلی خیلی بهتر از 2017 شده
شوت از پشت 18 هم میشه زد و خوبه
چمن ورزشگاه که قبلا خیلی بدرنگ بود در این نسخه خیلی خوب و شادابتر شده
هنوز خوب بازی نکردم نمیتونم نظرات بیشتری بدم
کلا خطا نمیگیره و این خیلی خوبه بازیو توقف نمیکنه داور الکی الببته در بازی نرمال (در صورت خطای عمد کارت میده ولی اینطوری هم نیست بازیکنان خودبخورد خطا کنن)
راستی در سیستم من با 1080 به نرخ ثابت 55 فریم در ثانیه میرسه
افت فریم و لگ هم تو این 2 تا بازی نداشتم
خب حالا دوستان توصیه های شما برای این بازی چیه؟
dlc نسخه اول آیا اپدیت نقل و انتقالات روش اعمال شده؟
آیا میشه آنلاین بازی کرد؟ (بازی خوبیه و ارزش داره)
اگر نه با چقدر هزینه میشه؟
پیشنهاد می کنم پچ PESGalaxy رو دانلود و نصب کنید . توضیحات و لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگر لینک های دانلود در ادرس بالا کار نکرد و مورد داشت . لینک های زیر از سایتی دیگه جهت دانلود :
محتوای مخفی: ...
مگه میشه آنلاین بازی نکرد ؟!
شما نسخه اصلی بازی رو بخرید و آنلاین بازی کنید و لذت ببرید . :n01:
- - - Updated - - -
پیشنهاد می کنم پچ PESGalaxy رو دانلود و نصب کنید . توضیحات و لینک دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اگر لینک های دانلود در ادرس بالا کار نکرد و مورد داشت . لینک های زیر از سایتی دیگه جهت دانلود :
محتوای مخفی: ...
مگه میشه آنلاین بازی نکرد ؟!
شما نسخه اصلی بازی رو بخرید و آنلاین بازی کنید و لذت ببرید . :n01:
سلام
دوستان این مشکل دسته دو تو ps4 رو چجوری حل کنم
وقتی یه دسته فعاله مشکلی نیست و پچ های بازی مشکلی نداره ولی وقتی دسته دو روشن میشه دیگه پچ غیر قابل استفاده میشه و همون نسخه اولیه بازی رو باید بازی کرد (بدون ادیت) .در کل دو نفره نمیشه با پچ بازی کرد!!
دوستانی که پلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
دوستان من از همون روزی که بازی کرک شده دارم بازی میکنم ( تک نفره) و چندتا مشکل دیدم ببینم برای شما هم هست یا نه؟؟ ( در تمامی این موارد تیم مقابل من، رئال مادرید بوده).
اول اینکه وقتی بازی شروع میشه کامپیوتر یه مقدار بازی رو شل میگیره ( حدودا ده دقیقه اول) بعد هر چی جلوتر میریم قوی تر میشه. حالا کافیه یه گل بخوره، دیگه اصلا نمیشه کنترلش کرد.
تمام بازی رو در اختیار میگیره و خیلی شدید پرس میکنه. در صورتی که من اصلا نمیتونم اونجوری که دلم میخواد پرس کنم. دقیقا همون سیستم و ترکیب و تاکتیک های 2017 رو ریختم ولی انگار نه انگار. توی 2017 با این تاکتیک ها اصلا اجازه نفس کشیدن به حریف رو نمیدادم ولی الان اصلا پرس نمیکنن. بنزما خیلی تخیلی بازی میکنه. همه ضربات سر رو میزنه و وقتی پا به توپ هست هم اصلا نمیشه توپ رو ازش گرفت. باور کنید از رونالدو بیل راحت ترمیشه توپ رو گرفت تا بنزما. تعوض منطقه اصلا انجام نمیشه. مثلا وقتی توی رادار نگاه میکنی وینگ چپ یا راستت خالیه و توپ رو با پاس عمق هوایی میفرستی براش، یهو میبینی مدافع کناری مثل تیر میاد و توپ رو یا استوپ میکنه یا با سر میزنه. توی کرنرها و سانترها من تا حالا نتونستم ضربه سر بزنم. و اگر شانسی یکی زدم توپ از کناره دروازه میره بیرون. یعنی اصلا نتونستم توی چاچوب بزنم. اما وقتی کامپوتر حمله میکنه، با وجود اینکه من خط آفسایدم رو موقع دفاع تا آخر بردم پایین، اما یه 2&1 میکنه و خیلی راحت توپ رو ازبالای سر مدافعان من عبور میده و سانتر میکنه و در اکثر موارد یا گل میشه و یا به شکل خطرناکی میره بیرون. و همونطور که گفتم با وجود اینکه مدفعام رو تا آخر آوردم پایین بازم کامپیوتر موقع حمله، خیلی راحت تک به تک میشه. توی 2017 با این تاکتیک خیلی کم پیش میومد که کامپیوتر تک به تک بشه.
همه این موارد روی Super star بوده. دیگه فکر کنم روی Legend باید فقط بشینم و نگاه کنم و در صد مالکیت هم 98 به 2 بشه. ( اون 2 درصد فقط شروع مجدد بازی بعداز گل خوردن و بیرون رفتن توپه.).
داداش این نسخه کلا کامپیوتر قویه شدهنقل قول:
تو پست قبلی منم گفتم که حریف کامپیوتر نشدم
باید تاکتیکها و روشهای حمله و دفاع را عوض کرد
منم به سبک ورژنهای قبلی بازی میکنم ولی جواب نمیده
سلام. این پچ هایی که اومده به چه دردی میخوره ؟ لطفاً راهنمایی کنید.
MyPES ورژن 0.1
PESGalaxy ورژن 0.5
Professionals ورژن 1
PTE ورژن 1.0
PTE ورژن 1.1
PTE ورژن 2.2
SMoKE X ورژن 10.0Beta
SMoKE X ورژن 10.1
پچی که اسم تیم ها و استادیومها رو درست میکنه همون PES Galaxy هست ؟
عکس سلفی Reus ، Bartra ، Kagawa همراه با نسخه PES2018 BVB Edition بازی . این نسخه فقط در فروشگاه رسمی باشگاه دورتموند در دسترس است .
همشون کارشون ادیت و تصحیح تیم هاست و لگو و کیت و ...نقل قول:
توضیحات هر کدوم رو بخون بعضیا یه چیزایی اضافه تر دارن مثلا یکی بوندس لیگا یکی جی لیگ یکی سوپر لیگ چین یا ام ال اس و ... البته رو پی سی اگه هستی چون محدودیت اسلات خالی نیست میشه همه رو اضافه کرد ، قبل از نصب توضیحات هر کدوم رو بخونید ببینید کدوم مناسب تره برای شما من از پیس یونیورس استفاده میکنم .
دوستان من نسخه کامپیوتر شرکت گردو رو گرفتم ولی اصلا ورزشگاه الدترافورد رو نداره؟یعنی چی این؟
توی ویدیوهای بازی ورزشگاه الدترافورد رو دیده بودم.
راه حلش چیه؟
از خود شرکت گردو و فندق می پرسیدینقل قول:
تیم سازنده به شدت مشغول ساخت پچ برای رفع ایرادات گیم پلی بازی هستش که طبق اعلام رسمی Konami موارد زیر بهبود پیدا میکنه .
1. بهبود سویچ کردن بین بازیکنان
2. افزاریش و متعادل کردن خطای CPU
3. بهبود عملکرد دروازه بان ها در مقابل شوت ها
4. بهبود عملکرد هوش مصنوعی مدافعان
سلام به اساتید
من نسخه CPY رو دانلود و بازی اجرا شد
بعد اومدم دیتا پک 1 رو ا ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کردم
بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو هم دانلود و به گفته خودشون فایلارو انتقال دادم ولی هیچ تغییری مشاهده نکردم
نمیدونم این موارد با هم سازگار هستن یا نه
من یه تغییری در حد آپشن فایل 9.2 بالا می خوام .
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلامنقل قول:
جاداره از تمام کسانی که نظرات خودشون رو بدون هیچ غرض ورزی ویا تعصب کور کورانه میدن تشکر کنم و ام بعد
متاسفانه چند سالیه که شرکت کونامی به جای تغییر ساختاری تو بازی اومده دست به یه کار خیلی اشتباهی زده و اون ارتقای هوش کامپیوتره ابته توجه داشته باشین این اشتباه به معنی بد بودن ارتقا و سخت شدن نیست بلکه کار اصلی این بوده که نسبت هوش کامپیوتر نسبت به هوش بقیه بازیکنان داخل تیم شما افزایش پیدا کرده. من چند وقتیه این نسخه رو بازی میکنم اما ایرادات که از نسخه های قبل وجود داشت هنوز هم وجود داره اولین نکته بد تو این نسخه اینه که تمامیه تیمها با اینکه بازیکنان متفاوتی دارن فقط از یه شیوه استفاده میکنن یک دو هوایی که این دور از واقعیت فوتباله که شرکت ازاش حرف میزد جالبه تیم شما هم با همین روش راحت گل میزنه
ایراد دوم اینه که بازیکن اسپید 99 شما تو کورس از اسپید 70 تیم حریف عقب میمونه
تایم عملکرد دسته ها هم که بی نهایت بیخود شده
و یه عیب بزرگ دیگه اینه که شما در بازی بطور معمول روی یه بازیکن کنترل داری و وقتی حتی میدونی بازیکن حریف کجا میره اما نمی تونی تغییرات خواسته شده بازیکنت رو ایجاد کنی
وقتی خطا کردی و داور آوانتاژ داد اگر مستحق دریافت کارت زرد بودی با زدن گل کلا حافظه داور ریست میشه و کلی ایرادات دیگه که نیازی به گفتنش نیس
اما بزرگترین عیب فریب مردم به القای بازی واقعی هستش که یه دروغ شاخداره
دقیقا مشکلات بازی همین هاست..... بازیکن از فاصله چهل متری شوت میزنه دروازه بان نمیتونه مهار کنه و همه را دوضرب میکنه یا میفرسته کرنر یا برگشتی میده میندازه جلوی مهاجم.نقل قول:
مدافع ها هم جامیمونن... مثلا اگه یکیو دو بکنید مخصوصا یک و دو هوایی..مدافع عملا از بازی خارج میشه.
کلا توپ گیزی هم خیلی سخت شده....
ولی در مجموع راضی کنندست. سرعت سرورها برای بازی آنلاین بهتر شده و بازی روونتر شده و اینجوری نیست که مثل سابق بری از کنارها سانتر کنی و مهاجم بزنه تو گل. تو این نسخه باید فوتبال بازی کرد.
عالی میشهنقل قول:
مخصوصا سویچ بین بازیکنان
اساسی ایراد داره
توپگیری هم خیلی سخته
شاید هم بدین خاطر کامپیوتر قوی شده چون ما نمیتونیم خوب توپگیری کنیم
شما نسخه اصلیو خریدین پس؟نقل قول:
چند خریدین؟
سلامنقل قول:
فکرکنم 150 هزار خریدم.
اگر آنلاین بازی نمیکنید همون نسخه کرک شده خوبه.
دوستان من ورژن fitgirl رو رفتن دانلود کردم و بدون مشکل اکسترکت شد.
حالا موقع نصب و آنپکینگ توی درصد 28.4 گیر میکنه و زمان میگذره ولی جلو نمیره.توی فایل dt30_g4.cpk.
دردسری شده این pes 2018 برای من.:n27:
درایوی که میخوایید بازی رو نصب کنید چقدر فضا خالی داره ؟! به احتمال زیاد مشکل از کمبود فضا هستش !نقل قول:
فکر نکنم دیگه بیشتر از 90 گیگ لازم داشته باشه.:n27:نقل قول:
یه نفر میتونه یه لینک درست و کامل از بازی رو بده که خودش تستش کرده و الدترافورد رو داشته؟
ورژن fitgirl و corepack رو از 1-2 تا سایت دانلود کردم هر دوشون مورد داشت.
من نسخه Fitgirl رو دانلود کردم و بازی به درستی نضب شد ! Fitgirl و CorePack بسیار معتبر هستند .
در ضمن این رو بگم ورزشگاه مورد نظر شما در بازی وجود نداره و طی آپدیت های رسمی بازی نیز به بازی اضافه نمیشه و نخواهد شد مگر اینکه با پچ های غیر رسمی اون رو به بازی اضافه کنید .:n01:
من چند تا ویدیو از گیم پلی بازی تو یوتیوب دیدم.همش منچستر تو الدترافورد بود.:n13:نقل قول:
سلام دوستان من پینگ نتم نمیدونم چنده ولی سرعت دانلودم 1 مگابایت هست میتونم انلاین بازی کنم؟؟
و سوال بعدی اینکه هر بازی ده دقیقه چقدر تقریبا حجم میبره از نت
با پچ غیر رسمی ورزشگاه به بازی اضافه شده .نقل قول:
تو بازی آنلاین پینگ مهم هستش سرعت مهم نیست . شما نصف این هم سرعت داشته باشی اما پینگ خوبی داشته باشی میتونی راحت و بی هیچ مشکلی بازی کنی . حجم رو یادم نیست اما این بازی حجم خیلی کمی میبره نگران نباش .:n02:نقل قول: