فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچهنقل قول:
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!
Printable View
فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچهنقل قول:
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!
تا کافو آره.اما من سوالم درباره فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست.اون1000 متری که گفتید میشه فاصله شما تا مرکز مخابراتی نه تا کافو.نقل قول:
نه تا مرکز بیش از اینهاست شاید 2500 متر در بهترین حالت ! اما چرا مودمم تا سرعت 19 مگ لینک میشه عجیبه!! کلا کیفیت خطم فوق العادستنقل قول:
شما نگران این چیزا نباش .وقتی کافو نزدیکه تا نزدیک های 100 مگ رو میتونی بگیری . برو وصلش کن و حالش رو ببر ! ما که هنوز گیر این ADSL زوار در رفتهایم با حداکثر سرعت 8 مگ و بدتر از اون آپلود 512 کیلوبیت !نقل قول:
نه من ADSL که دارم فوق العادست.24ساعت بدون افت سرعت یا لینک پرونی راحت 16مگو دارم.نقل قول:
والا برای VDSL گفتن آخرین سرعت 50مگه ولی گفت شما 30مگ بگیر ولی تا 150مگ بازه !
چیزی که مخابرات میده VDSL هستش یا VDSL2 ؟؟
من سرعت 30 مگم الان برام خوبه... مشکل خاصی ندارم ولی 16 مگم کممه
VDSL2 با سرعت حداکثر 100Mb .نقل قول:
نقل قول:
یعنی فشار بیارم 50 مگو بدن؟ میگه 100 مگ نداریم. نهایت 30مگ ولی گفت سرعتو تا 150مگ باز گذاشتیم!
من چهارشنبه صبح میرم مخابرات برای برقراریش
من امروز رفتم.
گفتن DSLAM هنوز تو کافو نصب نشده و طی روزهای اینده...
چقدر زمان میبره بنظرتون؟ اسونه براشون؟
تجهیزات مخابرات باید بتونه تا 100 مگ رو بده، ولی بالاتر از 50 نمیفروشننقل قول:
شماهم به اون سایت ماشین حساب کار نداشته باش، مهم فاصله از فیبرنوری هست
همین الآن شما میتونی گوگل کنی اطلاعات خط vdsl 2 خارجی هارو بینی. مثلا طرف هست Attenuation مقدار 9.2
وقتی تو ماشین حساب بزنی بهت میگه حداکثر 57 مگ، ولی در حقیقت خطش روی 70 مگ هست و مودم هم حداکثر کشش رو 100 مگ زده. پس به اون ماشین حساب استناد نکن. مهم اینه که فیبرنوری تا کجا اومده باشه و فاصله ازش چقدر باشه
مخابرات همیشه دوست داره تا جای ممکن تاخیر ایجاد کنه و کش بده پس معلوم نیست
نمیدن باید تقاضا توی اون محل زیاد باشه وگرنه اصلا بیخیالش شو فعلا :thumbsdow بهتره از راه شکایت وارد بشی شاید نتیجه دادنقل قول:
نقل قول:
گفت مشترک کم هست زمان میبره!
شنبه بهش زنگ میزنم اگه پیچوند شکایت ثبت میکنم 195
مگه نصب DSLAM چقدر هزینه داره براشون که تعلل میکنن؟
نصب dslam نیست دوست گرامی مرکز مخابرات محلتون باید نوری باشه تا از اون جا کابل نوری بکشن به خیابونا اسمش هم dslam نیست اونایی که میگن dslam بی سوادننقل قول:
بهش میگن کابینت fttc
دوست عزیز FTTC یعنی فیبر ار مرکز تا کافوی توری ، و بعد از اون از طریق کابل مسی به مشترک سرویس داده میشه ! DSLAM هم کارت شبکه VDSL هست که درون کافوی نورینقل قول:
یا همون به قول شما کابینت نصب میشه ! برای ارائه سرویس VDSL !
FTTC (Fiber to the Curb or Fiber to the Cabinet or Fiber to the Closet): فیبرنوری از مرکز تا نزدیک ترین کافو نوری به مشترک کشیده شده و بقیه مسیر حداکثر سیصد متری به وسیله سیم مسی به مشترک سرویس داده میشود. پهنای باند توسط یکی از فنّاوریهای xDSL به مشترک تحویل میشود.
من تو ام یا تو منی
شما گفتید نیازی به نصب DSLAM نیست و اونایی که میگن بی سوادن ... در صورتی که برای ارائه سرویس VDSL نصب این کارت ضروری هست... که دوستمون بهش اشاره کردن
موفق باشید.
اگه کافوی فعلی نوری باشه (که احتمالا هست و سرویس adsl ارائه میده) نیاز به نصب dslam جدید نیست و تنها کافیه بجای کارت adsl2 در شاسی مربوطه ، کارتهای vdsl2 رو قرار بدند. در این حالت هزینه چندانی نداره و بسته به برند و تعداد پورت نصب شده از 2-3 میلیون هزینه میتونه داشته باشه تا چند ده میلیون.نقل قول:
بله کافو نوریه.نقل قول:
نمیدونم چرا میپیچونن
حالا یه اشنا پیدا کردم بهشون زنگ بزنه ببینم کاری میکنن یا نه
دوستان میشه بگید مودم خوب با قیمت مناسب و کارایی قابل قبول برای VDSL چی بگیرم
مودم چهارپورت زایکسل VMG5301-T20A Zyxeنقل قول:
حدود 500ت
مودم تی پی لینک TD-W9960
حدود 400ت
اولی رو بگیری بهتره
یه سری از دوستان از مخابرات مودم رایگان vdsl گرفتن اما قرارداد ۲ ساله میبنده که حق تخلیه نداریدنقل قول:
من قراداد 1 ساله بستم به همراه یک مودم(کاسدا)، تا سه ماه دیگه تموم میشهنقل قول:
این دو ساله خیلی زیاده اگه بشه کردش 1 ساله ارزش داره
اره ۱ ساله قطعا بهتره ، چطوری باید درخواست vdsl داد که مودم رایگان هم بدن؟نقل قول:
فرض هم که دو ساله داشته باشید چیز زیادی از دست نمی دهید. قرار نیست که مثلا بعدا بخواهید سراغ شرکت دیگری برید. همچنین شاید احتمالش خیلی کم باشد که مثلا تعرفه ها کاهش چشمکیر داشته باشند. حداقل 2 سال خیالتون راحت است.نقل قول:
من که نگفتم بد هست ، خیلی خوبه چون دیگه پول مودم نمیدیمنقل قول:
یه چیز دیگه رو یادم رفت بگم، من 8 مگ چهار برابرسرعت و چهار برابر حجم گرفتم که البته هر ماه 20 تومن هم پول مودمش رو دادم.نقل قول:
شاید این دو ساله که میدن مودمش رایگان باشه و شبیه من نخواین 20 تومن اضافه بدین.
مخابرات میگه کارت VDSL2 تموم کردیم بذاریم تو کافو و معلوم نیست کِی بتونیم بخریم!!!
چه کنم به نظر شما؟؟
الان مشترک ADSL مخابرات هستید درسته ؟ میشه بگید حداکثر پهنای باندی که میتونید دریافت کنید چقدره؟ با توجه به اینکه مسیرتوننقل قول:
فیبر هست و همچنین کافوی نوری
بلهنقل قول:
19 مگ میگیرم الان
همه رو خودشون بالا کشیدن چون مودم رایگان میدادن :thumbsdowنقل قول:
من از 195 شکایت کردم قشنگ پیچوندن ! دوباره رفتم بازرسی شکایت کردم
منم شکایت کردم زنگ زدن گفتن داریم زیرساخت رو اماده میکنیم و به محض اینکه بشه راه میندازیم منم اعتراض زدم که قانع کننده نبود و فقط کارت تموم کردید و باید نصب کنید و یه زمان مشخص کنیدنقل قول:
صفحه اصلي > اخبار > آرشیو اخبار
اخبار > واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران
چاپ ارسال به دوست
واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران
پس از شناسایی مشترکین فعال اینترنت پرسرعت در مخابرات منطقه تهران، واگذاری طرح سرینو به منظور تبدیل اینترنت پرسرعت ADSL به VDSL در استان تهران اجرایی شد.
به گزارش مخابرات منطقه تهران، در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان اینترنت پرسرعت، جایگزینی VDSL با تعرفه ADSL قبلی جهت مشتریان فعال شرکت مخابرات با نام طرح سرینو برای داشتن سرعت بالاتر و کیفیت بهتر اینترنت پرسرعت آغاز شده است.
بر اساس همین گزارش در این طرح مشتریان بدون پرداخت هزینه، مودم VDSL دریافت می کنند و در قبال آن مودم ADSL خود را تحویل می دهند.
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم
این خبری که بالا گذاشتم رو بخونید ، امروز مخابرات اعلام کردهنقل قول:
من تهران نیستم، چون تاپیک vdsl فقط برای تهران بود مجبورم اینجا بنویسمنقل قول:
ما تو قم vdsl فقط یک سرعت 50mbs داریم با حجمهای 40گیگ تا حداکثر 183گیگ ماهانه, قیمتها مثل adslنقل قول:
تهرانی ها ظاهرا سرعتهای 2 تا 50مگ و حجمهایی 40 تا 500گیگ ماهانه دارند
سلامنقل قول:
به این صورت هست که شما 16 مگ میخرید اما مثلا تا 50 مگ باز میزارند ؟
هر سرویس تا 2برابر سرعت اسمی باز میباشد.
هم برای سرویس های ADSL هم VDSL
سلام خدمت دوستان و اساتيد
يك سرويس vdsl از مخابرات گرفتم و تا الان با يك مودم adsl تيپي لينك ازش استفاده ميكردم. ديروز يك مودم VDSL دي لينك DSL-224 خريدم تا از اون استفاده كنم. متاسفانه هر كاري ميكنم چراغ اينترنت سبز نميشه و قرمز ميمونه. هم در حالت PTM و ATM تنظيمات را وارد كردم اما متاسفانه ارتباط برقرار نميشه. چراغ DSL سبز هست ولي چراغ اينترنت قرمزه. در صورتيكه مودم تي لينك قديميم به راحتي از طريق تنظيمات پيش فرض ويزارد ست آپ نصب ميشه.
اگر امكان داره دوستان راهنمايي بفرمايند تا مشكل من رفع بشه. آيا نياز به تنظيمات خاص ديگه هست؟
ممنون