بله دقیقآ همین طور هست که میفرمایید . خوشبختانه تا چندین خیابان اطراف محل سکونت هم پوشش دهی داره و خیلی امیدوار کننده هست این موضوع .نقل قول:
سپاسگذار از پاسخ شما
Printable View
بله دقیقآ همین طور هست که میفرمایید . خوشبختانه تا چندین خیابان اطراف محل سکونت هم پوشش دهی داره و خیلی امیدوار کننده هست این موضوع .نقل قول:
سپاسگذار از پاسخ شما
برای دانلود شبانه، ساعت ۲ باید مودم رو خاموش/روشن کرد که بره روی حالت شبانه یا خودش خودبهخود این کار رو میکنه؟
چون اپراتورشون که میگفت خودش انجام میده اما کسی که برای نصب اومد میگفت که باید خاموش/روشن بشه
لطفا دوستانی که تست کردن و مطمئن هستن جواب بدن. خیلی ممنون
سرعت راس ساعت ۲ میاد روی ۴ مگ پس فکر مسکنم خودش انجام میده و نیازی به خاموش و روشن نیست.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این قضیه افت سرعت خیلی اذیت میکنه. شب که میشه رسما اینترنت تعطیل میشه و باید از اینترانت لذت ببرید. یه فایل تو تلگرام نمیشه باز کرد. ماشالا سر و تهش رو هم باز گذاشتن که جای اعتراض نداشته باشید. 4 تا 40 مگ ، یعنی اگه سرعت شما یک دهم هم بشه به ما ربطی نداره. کجای دنیا اینجوریه آخه. الان ساعت 1 شب تست کردم سرور لندن سرعت 3 مگ ، سرور ایران 28 مگ، حالا شما اعتراض کن میگن ملاک ما سرور خود مبین نته. یه مدت 4G ایرانسل استفاده میکردم والا اینجوری نمیشد با این همه کاربر. اینجا همیشه منافع آقایان ارجح است، گور بابای ملت.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
دوستان وضعیت سرعت تک کانکشن چطوره ؟
تو این دو سه روزه خیلی افت کرده ...
حتی تو ساعتی که همیشه عالی بود افت کرده .
البته کلا سرعتم قدری اومده پایین تر . دانلود که میکنم حساب میکنم سرعت متوسط میشه حدودا 16 مگابیت ...
من الان تست کردم سرعت تک کانکشن ۹ مگابیت بود توی دانلود
سرعت به طور کلی اومده پایین. تک کانکشن در حال حاضر 5 مگابیت، تا شب هم بدتر میشه و میرسه به 1 مگابیت و کمترنقل قول:
خیلی خوبه اگه همینو حداقل همیشه داشته باشید. تا حدود زیادی جوابگوئه ...نقل قول:
وضعیتنقل قول:
برای من دقیقا مثل شماست البته اوایل بهتر بود فقط شبها به مشکل میخوردم ...
یادمه موقعی که طرف برای نصب اومد تست تک کانکشن گرفتم تقریبا همون مولتی کانکشن و داد .
الان مشکلی که اضافه شده نوسانه . دانلود که الان تست کردم سرعت بین 6 تا 22 بازی میکنه ، انقد نوسان فاجعه است .
همین باعث میشه سرعت تک کانکشن هم هر چقدر باشه نوسانش باعث بشه نتونیم جواب خوبی بگیریم .
تست من با سرور فرانکفورت testmy.net زیر 4 مگابیت بود .
دوستان كن فقط اينطور مي كنم يا مبين نت حجم خوري داره؟ احساس ميكنم با سرعت 1.5 داره حجمو ميگيره
اینم نتیجه تعریف هایی که از مبین نت کردم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=284ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=373ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=378ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=377ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=385ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=372ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=400ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=375ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=382ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=384ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=402ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=386ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=390ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=387ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=380ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=376ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=381ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=373ms TTL=48
قطعی هایی که جدیدا گرفته یک طرف الان پینگمم خراب شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا چه معمولی چه td از صبح پکیده
دوستان با توجه به حرکت انتحاری که ایرانسل زد (حذف بسته های پرحجم FD) و طرح ترکیبی که به جاش گذاشته آیا صلاح میدونید که برم سمت TD مبین نت؟؟ من الان بیشتر از یه ساله که مودم D100 دارم و به عنوان اینترنت اصلی خونه داشتم ازش استفاده میکردم و بسیار هم راضی بودم ولی حالا موندم چی کنم ؛ بین TD مبین نت و TD ایرانسل موندم ... شما چه پیشنهادی دارید؟ مودم ADSL هم دارم که میتونم دوباره برگردم سمت ADSL بدون هزینه مودم .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
کیفیت ایرانسل خیلی بهتره از مبین نت ، من تست کردم . بنظرم اگه با اون راضی بودین از همون بسته های ترکیبی استفاده کنید با همکاری دوستانی که از اینترنت همراه استفاده میکنند!
میتونید همراهش و بفروشید به اونا ، اینطوری برای هر دو نفر به صرفه است ...
ولی اگه نمیشه مبین نت هم یه گزینه ایه شاید بهتر از خیلی isp ها و adsl !
یه مدت که با سرعت بالاتر کار کنید سخته دوباره برگردید به سرعت پایینتر adsl .
تعرفه های مبین نت و از سایتش ببینید ...
چقدر سرعت میده ایرانسل؟ از چه نظر میگید بهتره؟نقل قول:
اگر تحت پوشش تی دی ایرانسل هستید خوبه چون میتونیدfdرو همون مودم استفاده کنیدنقل قول:
اما مبین نت خیر فقط همون رو میتونید استفاده کنید
حالا با توجه به بسته های مبین نت کلا بحثش فرق میکنه
شما بسته نیازت خریداری کن
سرعت هر دو از 10مگ تا40 مگ هستش در طول روز
مبین نت شبانه داره ایرانسل نداره ...
عجیبه امروز آنتن دهی افتضاح شده به روز چراغ مودم سبز میشه قبلا راحت آبی بود. جریان چیه؟
امروز خیلی داغون بود پینگم همش 200 300 بود اعصاب نموند واسمنقل قول:
خدا کنه این موقتی بوده باشه
نه، مشکل من با آنتن دهیه، تا همین چند روز پیش اوکی بود الان نه
دوستان کسی مشکل آنتن دهی پیدا نکرده؟
سرعت بالاتری نمی داد ولی نوسان هم نداشت ، از نظر تک کانکشن هم فوق العاده بود .نقل قول:
به!نقل قول:
تازه من از امروز یکم آنتن دهیم بهتر شد :n10:
گر چه فایده ای هم نداشت نوسان شدید سرعت دارم . حساب کن دانلود از 6 مگ میپره رو 22 میاد پایین میره بالا ... :n13:
مودم و سپردم آپدیتش کردن بعد از اون کوالیتی بهتر شد.
البته شاید مرتبط نباشه اصلا و تغییرات آب و هوایی دخیل تر باشه تا اون . ولی اگه ورژن فریمور مودم شما دو رقم آخرش 37 نیست به صدای مشتری پیغام بدید تماس میگیرن باهاتون و آپدیتش میکنن شاید بهتر بشه وضعیت شما ...
سلام.
ببخشید دوستان پستای من پشت سر هم شده !
دوستانی که سرعتهای نزدیک به سقف دارن میگیرن وضعیت سیگنال و کوالیتی شون چقدره ؟
من مودم رو جایی بردم که الان کوالیتی بالای 20 رسیده و 3 خط سبزه .
سیگنال هم رسیده به زیر 80 .
ولی سرعت دانلود تفاوت چندانی با وضعیت قبلیم که کوالیتی حوالی 10 و پایینتر بود و سیگنال هم 90 ، نکرده ...
یکم بهتر شده ولی نه اونطوری که فک میکردم بشه .
با جه دستگاهی استفاده میکنی؟نقل قول:
من با کابل شبکه سرعت رو با کوالیتی ۱۵ کامل میگیرم نزدیک ۵ مگابایت ولی با وای فای یو اس بی بیشتر از ۳.۵ مگ نمیره
ظاهرا سرعتتون به میزان کوالیتی ربطی نداره.نقل قول:
من با جابجا کردن مودم به کوالیتی های 10 تا 22 رسیدم. منتها تست سرعت تغییری توی نتایج نشون نداده.
جالبه که ماکسیمم سرعتم هم توی کوالیتی های پایین تر بوده
Sent from my E6833 using Tapatalk
متاسفانه وضعیت اصلا خوب نیست .نقل قول:
با سیگنال 78 و کوالیتی 23 ( 4 خط سبز! ) تو این نیم ساعت که تست میکردم سرعت زیر 20 مگابیت بود.
هم از طریق کابل تست کردم هم wifi لبتاپ .
فقط یه سوال ؟
میتونید DNS ای که براتون رو مودم ست شده رو بمن بگید ؟
ممنون ...
ایننقل قول:
اصلا نشونه خوبی نیست .
تا حالا اینطوری فک میکردم که سیگنالم بهتر بشه کوالیتی بالای 20 بیاد عالی میشه ...
منطقه هم پاسدارنه .
فردا زنگ بزنم 1575 ببینم چی میشه .
ممنون ...
5.201.138.5نقل قول:
4.2.2.4
مال شما چیه؟
دقیقا همینه .نقل قول:
آخه دیدم تو این مودم راهی نیست بتونیم dns رو از اینترفیس مودم تغییر بدیم ، گفتم شاید رو dns ای ست شده باشه که بی ربط به مشکلات نباشه ...
روند نزولی مبین نت. امروز شنبه ساعت 3 بعد از ظهر قاعدتا باید شبکه خلوت باشه،خودتون قضاوت کنید. وقتی پهنای باند کافی نداره و عملا اینترانت میفروشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا روز خوب بود و شب بد، حالا روز بده و شب بدتر. تست ساعت 1 دیشب و 8 صبح امروز رو مقایسه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره ۸ ۹ صبح خیلی خوبه سرعت
سلام دوستان
امروز دیدم اهواز هم وصل شده دوستانی که در اهواز استفاده میکنن راضی هستن یا نه سرعت و پینگ چقدره
مرسی
خب نکته ای که امروز متوجه شدم اینه که مشکل مبین نت مربوط به پهنای باند نیست و یه چیزی تو مایه های ایرانسل هست که با قند شکن سرعتش بیشتر میشه. حالا چرا اینجوری هست رو باید از دوستانی که به شبکه وارد هستن بپرسم. تست زیر مربوط به همین الان (11 شب) هست که معمولا سرعت میاد پایین. یه تست روی خود مبین نت هست و یه تست هم با هات اسپات شیلد سرور آلمان. سرور مقصد هر دو تست هم یکسانه. جالبه با قند شکن پینگ 2 میلی ثانیه هم کمتره!
با این چیزی که مبین نت تحویل میده هیچ کاری نمیشه کرد ولی وقتی هات اسپات رو وصل میکنم انگار پا رو از روی گلوی اینترنت برداشته باشی، هم سرعت نهایت ممکن میرسه (یعنی مشابه سرور ایران و بعضا بیشتر) و هم تک کانکشن فوق العاده میشه.یوتیوب هم 4K بافر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما پرمیوم هات اسپات رو خریدید ؟ و این که میشه با این تو شبانه هم بیشتر از 4 مگابیت گرفت ؟نقل قول:
ميتونه از mtuباشه
دستور زير رو امتحان كن و هر بار 1500 رو كم كن تا پينگ جواب بده
Ping -f -l 1500 google.com
جاي گوگل هم آدرس يك سايت رو بگذاريد كه مشكل داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
هات اسپات کرک هست. بعید میدونم تو شبانه جواب بده چون پهنای باند لیمیت میشه از طرف مبین نت، ولی تست میکنم حتما.نقل قول:
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
دوستان من هفته پیش شنبه درخواست انتقال از وایمکس به td-lte دادم ، الان 9 روز گذشته ، 4 بار هم زنگ زدم ولی مودم رو هنوز نیاوردن :\
چیگار باید بکنم ؟
اگه ثبت نامتون قطعی شده، یجوری پیدا کنید که نصب مودمتون به کدوم شرکت ارجاع داده شده.
توی تهران دو تا شرکت هست فکر کنم که یکیش سیب سبز هست(اون یکی دیگه رو من نمیدونم و دوستان میتونن کمک کنن)
با شرکت متولی نصب تماس بگیرین و از اونجا پیگیری کنین. امور مشترکین مبین نت کمکی نمیکنه
Sent from my E6833 using Tapatalk
سلام.نقل قول:
یبار یجا خوندم هات اسپات شیلد بدلیل استفاده از سیستم ipv6 بجای ipv4 میتونه سرعت تک کانکشن و بالا ببره .
البته زیاد جدی نگرفته بودم ، اگه شما تست کردی اینطوریه منم حتما امتحان میکنم.
ولی مشکل فقط رو سرور خارجی نیست .
انقد سرعت افت میکنه سرورای داخل ایران هم افتضاح میشن !
اگه ممکنه شما سرورای داخل ایران رو هم با این برنامه چک کنید .
ممنون ...
اون زمان که تست کردم سرور داخل ایران همون حدود 30 مگ بود ولی حرف شما رو قبول دارم ، از ساعت 12 به بعد سرور داخل هم افتضاح میشهنقل قول:
ممنون ...نقل قول:
البته منظورم تست با همین هات اسپاته . میخام شب تست کنید وقتی با هات اسپات وصل هستید ، حالا مثلا از سرورآلمان نرم افزار ، اون موقع دسترسی تک کانکشن به سرورهای داخلی چه وضعیتی داره .
خودم فعلا دسترسی به مبین نت ندارم ولی کرک شده شو نصب کردم با نت فعلیم احساس میکنم واقعا بهتر میشه ، منتها یه بدی که دیدم ، هات اسپات محدودیت 10 مگابیتی داره انگار برای هر کلاینت . درسته ؟
اگه اینطور باشه فول اچ دی دیدن با بیت ریت مناسب هم ممکنه نشدنی باشه ...
دوستان این وضعیت کانکشن من هست. یه راهنمایی میکنید چی به چیه و چطور باشه خوبه؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]