سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم
Printable View
سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم
از 2 شب پیش لینک من هم پرید، تا صبحش دیدم ثابت نمی شه مودم جا به جا کردم جایی که حداکثر دریافتی سیگنال بود تا الان فقط لینکم ثابت شده، عملا سیگنال ندارم یا خیلی ضعیف، تا دو هفته پیش خیلی خوب بود، نمی دونم چه اتفاقی افتاده. پشتیبانی هم که تعطیل. اون ایرادات مودم هم باید ببینیم اپدیتی برای فریم ورش می یات یا نه.
خود قسمت فروش هم مرجعش همون نقشه هایی که تحت پوشش در دسترس قرار داده شده، اگه بنفش باشه می گن مشکلی نیست و می تونید سیگنال دریافت کنید اما چیزی به نام قطعیت وجود نداره. البته با این مودم outdoor باز شانس حداکثر دریافتی سیگنال بالاتر رفته ولی یه اکسس پوینت می خوات که بتونه وای فای شر کنه. کلا shot in the darkنقل قول:
ولی اگه سیگنال بده خوب و رضایت بخش برای من تا 2 هفته خیلی خوب بود تا 2 روزه که سیگنال نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا مودم که راستین بازار برای td-lte آورده
سلام دوستان . از دوستان کسی مودم lte ایرانسل را به پلی استیشن 4 زده ؟ من مودم 4G دارم و نتم 3 هستش . میخواستم بدونم با این مودم نتم 2 میشه یا خیر
با تشکر
این مودم از فرکانس 3500 ایرانسل پشتیبانی نمیکنه . باید دید کدوم اپراتور ، TD-LTE با فرکانس 2600/900 رو ارائه میکنه .نقل قول:
این مودم صرفا TD نیست. یه مدل قبل B315 هواوی هست که یه مقدار امکاناتش کمتره و دو فرکانس TD رو هم در کنار FD ساپورت میکنه. البته 3372 و بعضی مودم های دیگه هم هم این دو فرکانس رو دارن ولی فعلا کسی TD روی اینا راه اندازی نکردهنقل قول:
سلام دوستان
برای بار دوم ارسال میکنم:
مودم بنده Z6000 هست که سه تا مشکل دارم باهاش:
1-آنتنش دائم میپره و دیگه کانکت نمیشه مگر اینکه ریست بشه
2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.
-مقدار MTU روی 1500 هست
-آنتن فوله در منطقه سعادت آباد
-مودم آپگرید شده به ورژن R3
-پشتیبانی ایرانسل که کلا تعطیله
منتظر راهنمایی شما
من تست کردم، با TD هم متاسفانه روی پلی استیشن Nat Type روی 3 قرار میگیره و هرچقدر خودم ور رفتم باهاش درست نشد. به درد بازی انلاین با پلی استیشن نمی خوره.نقل قول:
منم همین مودم رو دارم. انتن دستگاه من هم از 4 خط 3 خطش پر هست ولی انتنش میپره هر از گاهی و باید مورد را ریستارت کنم. سرعت دانلود هم که بر میگرده به منطقه تون احتمالا. کلا نتیجه گرفتم فعلا نمیشه رو این سرویس زیاد حساب باز کرد و به عنوان نت اصلی یک خونه بهش اعتماد کرد چون حتما یه موقعی که نیاز داری جات میزاره. تا وقتی که ایرانسل وضعیت پایداری سرویس و سرعتش رو درست کنه تو تهران. جالبه که روی تبلیغات این سرویس روی پایداریش تبلیغ میشه که دقیقا همین پایداری رو نداره :n02:نقل قول:
پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!
نقل قول:
پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!
سلام. چطور ورژن فریم ور مودم شما R3? به صورت غیر مستقیم اپدیت کردی یا خود مودم با این اپدیت تحویل گرفتی؟ چون برای من ورژن R2.نقل قول:
می خوای یه هارد ریست کن مودم و دقت کن تنطیمات روی auto connect باشه بعد یه تست بگر ببین mtu روی 1500 استیبل می شه؟ به این روش:
برو تو محیط cmd و این عبارت کپی کن
ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -f -l 1470
اگه پینگ داد که روی 1500 درسته چون عدد باید بعلاوه 28 کرد تا مقدار صحیح mtu بدست بیات
اما اگه این عبارت داد:
packet needs to be fragmented
mtu کم کن تا عدد مورد نظر برسی شاید روی سرعتت اثر مثبت و بهتری گذاشت
دوستان از مودمای اوت دور تی دی کسی تا بحال استفاده نکرده به نظر شما خارج از قضیه قیمت کدوم بهتره داخلی یا خارجی
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
نقل قول:
این تست رو قبلا انجام داده بودم و به مقدار صحیح MTU که همون 1500 هست رسیدم. ولی این مشکل من نیست چون همه سایتها رو باز میکنه. مساله اینه که آنتن مودم چند بار در روز مخصوصا شبها میپره و چارش هم اینه که ریست بشه. حالا نمیدونم شما که این مودم رو داری هم با این مشکل مواجه میشی یا نه؟
اما درباره Firmware: فایل ورژن R3 رو با هزار چک و چونه از پشتیبانی برام ایمیل کردن که تونستم آپدیت کنم.
فکر کنم شما هم بهشون زنگ بزنی الان دیگه برات میفرستن...
در ضمن مشکل با آپدیت هم حل نشد!!
انطور که می گی خط سیگنالت 3 تا 4 تاست یعنی حداکثر سیگنال دریافتی داری و اگه مقدار RSRQ,SINR,RSRP ایده ال باشه نباید انقدر قطعی داشته باشی. برای من سه روز تقریبا سیگنال 0 بود بعد از اون با اینکه این اتاق بین یک تا 2 خط انتن می ده اما پایدار و حداکثر سرعت می ده. قطعی هم به ندرت. مثلا دیشب چند لحظه پرید اما خودش مجدد وصل شد ( ببین از auto conncet به manual تغییر نکرده باشه) یه کار دیگه هم می تونی انجام بدینقل قول:
یه usim 4G بگیر یا از روی گوشیت در بیار بنداز رو مودم زد 6000 یه مدت روی fdd امتحان کن ببین باز این قطعی ها رو داری یا نه.
می شه لطف کنی اون فایل اپدیت اینجا اپلود کنی که بتونیم استفاده کنیم
با سپاس
نقل قول:
سلام و ممنون از پاسخ شما
روی FDD امتحان میکنم تا ببینم چی میشه. فقط اینکه منزل شما کدوم منطقه هست و حداکثر دانلود چقدره؟
ظاهرا فایل رو اینجا نمیتونم آپلود کنم ایمیل بذارید تا ارسال کنم.
سیگنال تون چقدر؟!نقل قول:
بصورت عدد از داخل مودم مشاهده کنید
نقل قول:
dBm -51 RSSI dBm -81.34 RSRP0 dBm -97.07 RSRP1 dBm -8.12 RSRQ
دوست عزیز این حداکثر سرعتی که میگه یعنی چقدر من تو فکر خرید مودمای بیرونی تی دی هستم چون تومنطقه ماfdd پوشش نداره ولی متاسفانه نظریات دوستان رو که میخونم مردد میشم چون تو طبقه پایین هم هستم میخوام بیرونی بگیرم به نظر شما چطوره سرعتش وکیفیتش البته تو تهراننقل قول:
نقل قول:
منم همین فکر رو می کنم. چون کسانی که DT-350 دارن تو این تاپیک چیزی نگفتن ولی مثل من و شما که مشکلاتمون مشابهه هست. فریمور دستگاه منم اخرین اپدیت هست ولی تغییری نکرده. جای مودم هم عوض کردم تو خونه. شاید قطعی کمتر شده باشه ولی باز هست و باز هم نیاز به ریست کردن داره تا درست بشه.
سلام. تست تو صفحه 43 قبلا گذاشتم. اول حتما از پوشش منطقه مطمین بشید و بعدش نظر قطعی تا زمانی که تست نشه نمی شه داد. نظرات بچه ها هم بخونی متفاوت. انگار سلولی. یعنی حتی اتاق به اتاق متفاوت چه به رسه به منطقه. من تو یه جای اتاق 1 تا 2 خط می گیرم. چند متر جلوتر 3 تا 4 خط سیگنال. ولی اگه کیفیت سیگنال قابل قبول باشه با همون یه خط هم خوب جواب می ده. مودم های outdoor طبیعتا قدرت گیرندگی به مراتب بالاتری دارند باز می گم فقط دقت کن که تحت پوشش باشی چون یه مودم بیرونی 400 هزینش. یه اکسس پوینت هم می خوای که پورت wlan داشته باشه که بتونی وای فای شر کنی با کابل سیم کشی. پس هزینه ای بین 550 تا 600 تومان بر می داره.نقل قول:
سیگنال تون کهنقل قول:
Sinr نداره داخل مودم؟!
اون بالای 10 باشه
Rsrp1 هم زیر 94 باشه خوب میشه سرعتتون
ممنون از راهنماییتون من یه روتر ۴جی دارم که ورودی ون داره فقط هزینه که میخوام بکنم همون مودم اوت دوره فقط در مورد کابل حدود ۱۵متر نیاز دارم که با جستجویی که کردم خیلی نمیشه حداکثر ۲۰تومن مگه اینکه کیفیتا فرق کنه اگه در مورد کابلها هم نوع خاصی هست راهنمایی کنی ممنون میشم درضمن تو نقشه ایرانسل که تحت پوششیم آیا ممکنه اشتباه باشه چون من از چند جا که سئوال کردم میگن اگه تونقشه هستید پس پوشش داریدنقل قول:
این کابل تهیه کن:نقل قول:
کابل شبکه Tough Cable Carrier معروف به TCL2 برای شرکت یوبی کیوتی. یکی از بهترین کابل های شبکه است. دارای روکش انتی-یو-وی. تو شیراز شاپ زده متری 3300
در مورد نقشه الان به واحد فروش هم زنگ بزنی مرجعشون همون نقشه ای که روی سایت ایرانسل هست. باز به 707 زنگ بزن و منطقت چک کن. برای خرید مودم هم سایت راستین بازار و --------- هم هست که از خود واحد فروش ارزونتر می دند سایت یلو 5 گیگ هدیه هم می ده.
دوستان گرامی با توجه به همه صحبتها، بنده به این نتیجه رسیدم که مودمهای Z6000 دارای مشکل قطعی هستند. حتی بعد از آپدیت هم این مشکل پابرجاست و با گذشت زمان هم به نظر حل نمیشه و عملا 370000 تومان به باد رفته.
حالا سوالی که مطرح میشه اینه که چطور از ایرانسل میشه شکایت کرد و به کجا میشه مراجعه کرد برای حداقل تعویض این مودم؟ یعنی جایی که مودم رو خودشون تست کنن؟
و برای کسانی که هنوز تو دام اینترنت TD-LTE نیفتادن هم قویا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تا زمانی که حداقل ایرانسل تکلیف خودش رو بدونه و بفهمه چه کلاهی سر مردم داره میذاره، سمت این سرویس ایرانسل نرن.
- عدم پایداری
- قطع شدن دائمی
- پینگ بالا
- عدم استفاده از چی پ.ی ا.ن
- عدم وجود بسته های متنوع
- سرعت نچندان مناسب
- پشتیبانی بسیار ضعیف که فقط کار ارجاع دادن و ثبت مشکل رو خوب بلدن
نقل قول:
سلام
دوست عزیز با فونت کوچکتر هم بنویسید احتمالا همه ببینن
موفق باشید
سلام
آیا سیم کارت معمولی FDD ایرانسل روی این مودم های TDD جواب میده؟ (تو شهر تهران)
تو سایت راستین بازار زده که قبلا چنین امکانی بود ولی الان دارم کم کم جمع آوری میکنن.
راستین بازار چرت و پرت هم زیاد داره. قبلا دیدم نوشته مودم تی دی فرکانس 1800 و 2600 رو هم ساپرت می کنه نتونستم حالیشون کنم بابا این سیم اف دی دی هم با همون باند 42 به شبکه ایرانسل وصل میشه. خلاصه تا به الان که دوستان با سیم معمولی به شبکه تی دی وصل شدن بعضی ها گفتن سرعتشون کمتر شده بعضی هم گفتن کم نشده بعضی هم که محافظه کارن اصلا اظهار نظر نکردن ( شاید بعضیا گفتن ایرانسل می فهمه قطعش می کنه )نقل قول:
ایرانسل باید این مسخره بازی ها رو جمع کنه و سیم تی دی رو به هر کسی که می خواد بفروشه یعنی چی فقط با مودم می فروشه. البته اگر اپراتورهای دیگه ( بخونید مبین نت و ..) یه جو غیرت داشتن ایرانسل اینقدر شاخ نمی شد
از دوستان کسی میدونه TD-LTE چه نوع Nat type میده؟ نت تایپ ۳ میده یا نت تایپ ۲ ؟
برای بازی آنلاین اگه ok باشه میخوام بگیرم
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
من تست کردم و روی پلی استیشن Nat Type 3 میده.نقل قول:
نقشه بصورت دقیق تر پوشش داخلی و خارجی اپدیت شد !
ای بر پدر هرچی مردم ازاره عجب شانسی آوردم داشتم تحقیقاتم رو تکمیل میکردم مودم td بخرم که الان که دوستمون گفت رفتم دیدم منطقه ما که تو پوشش کامل بود الان حتی تو فضای خارجی هم نداریم چه برسه به داخلی واقعا ایرانسل شورش رو در اورده
خوب میرفتی می خریدی سیگنال نداشتی خوب بود
پس شانس آوردی نخریدی
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
خیلی شانس آوردم واقعا ولی از کجا معلوم همه اینقدر خوش شانس بوده باشننقل قول:
ولی به طور کل همون طور که یکی از دوستان دیگه توهمین تاپیک گفته بود دقیقا خرید محصولات جدید تیری تو تاریکیه یا میگیره یا نمیگیره اصلا نمیشه روحرفا و قولهای این شرکت حساب کرد
سلام
منطقه ی ما الان گشتم دیدم 4g شده
دانلود زیاد دارم و به عبارتی کارم کلا دانلوده
با Adsl شبانه نهایتا 6 گیگ بتونم بگیرم
شنیدم اگر مودم بگیرم میشه با بسته های سه ساعته نامحدود ایرانسل تا دوبرابر این حداقل دانلود کرد
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه ؟؟؟
خیلی شانس آوردم واقعا ولی از کجا معلوم همه اینقدر خوش شانس بوده باشننقل قول:
ولی به طور کل همون طور که یکی از دوستان دیگه توهمین تاپیک گفته بود دقیقا خرید محصولات جدید تیری تو تاریکیه یا میگیره یا نمیگیره اصلا نمیشه روحرفا و قولهای این شرکت حساب کرد
عزیز سئوالت رو تو تاپیک دیگه بپرس اساتیدی هستن که فوق العاده تو این زمینه مهارت دارن تا ۱۲۰گیگ هم شبانه موفق به دانلود شدن حتما بهتر راهنمایی میکنننقل قول:
کجا بپرسم ؟ تاپیک جدید بزنم ؟نقل قول: