من طرفدار بارسا نیستم ولی واقعا میخواهم بگم خیلی خوشحالم که بارسا باعث شد همچین اتفاقی رو تو زندگیم دیده باشم.
خیلی خوب بود، جزو بازیهایی که راحت تا 10 سال دیگه یادم نمیره و شایدم تا 10 سال دیگه تکرار نشه.
Printable View
من طرفدار بارسا نیستم ولی واقعا میخواهم بگم خیلی خوشحالم که بارسا باعث شد همچین اتفاقی رو تو زندگیم دیده باشم.
خیلی خوب بود، جزو بازیهایی که راحت تا 10 سال دیگه یادم نمیره و شایدم تا 10 سال دیگه تکرار نشه.
این باز ی خودش یه جام بود به خدا ......ما میتونیم :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
What a Comeback ~~~~~~~~~~~~~~~ :n04::n04:
وای مگه میشه مگه داریم ! هنوز باورم نمیشه مثل خواب میمونه ! چه کرد بارسا با تاریخ فوتبال و معادلاتش !چه کرد بارسا با فرصت طلبان تاریخ مصرف گذشته ای که در این دو هفته بهش تاختند !:n24:
تبریک به همه دستان بارسایی ! مسی کم کم باید به فکر یه ویترین جدید برای 6 امین توپ طلا و سومین کفش طلا باشه . :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02::n10::n02::n10::n02::n02:
وقتی 5-1 شد عادل جمله قشنگی گفت " مگه میشه تیمی 5-1 ببره حذف شه ! " خداروشکر اینگونه نشد . واقعا هیجان به این سبک تا حالا تجربه نکرده بودم . مگه میشه تو 8 دقیقه 3 گل زد و صعود کرد ؟!!!! وای هنوزم باورم نمیشه ! مرسی #غیرت مرسی #روبرتو مرسی #انریکه
البته بهترین کار این بود وقتی گل سومو زدیم انریکه سیستمو برمیگردوند به 4 دفاعه و میتونستیم اون گل هم نخوریم . ولی هرچی بود بخیر گذشت و بهترین کامبک تاریخو رقم زدیم . تبریک و زنده باد بارسا . حق این تیم جز قهرمانی نیست .
تبریک به همگی
اصلا اگه صعود نمیکردیم فوتبال شرمنده میشد
خیلی چسبید خداوکیلی پاریس حقش نبود بره بالا
گلی که خوردیم مثل اب سردی بود روی اتش ولی دقیقه هشتاد یه حسی میگفت این تیم برمیگرده و بعد از توپی که دیماریا نزد گفتم اگه قرار بود حذف شیم این توپ گل میشد :n02:هنوز بدجوررری امید داشتم خدارو شکر به حقمون رسیدیم
این تیم سه گانه میگیره
YES
WE
CAN
......
:n12::n12::n12:
:n20::n20::n20:
+ لوچو گفت 6تا میزنیم...جان؟غیرممکنه؟ نه ولی برای بارسا!
سلام UCL : ))))
یوفا: شانس بارسلونا 0 درصد است
رائول: بارسا نمی تواند ۴ یا ۵ گل به ثمر برساند و مثل بازی های خود در لالیگا پیروز شود
عادل: هوادارای بارسلونا چه دل خوشی دارن
...
بارسلونا 6-1 پاری سن ژرمن؛ نیوکمپ، تاریخ را به سخره گرفت!
همین الان توییتر
Mamma mia
- Claudio Marchisio
Wow unbelievable!!!!!!! Barca
- Samir Nasri
The best turnaround ever in football
- Rio Ferdinand
Unbe-fucking-lievable! Greatest game ever
- Gary Lineker
...
من که گل 2009 اینیستا فریاد زدم این بار لال شدم. تو شوک بودم! هنوز باورم نمیشه
چقدر این بازی رو ببینیم
واقعا که این صعود خیلی خیلی چسبید
هیجی قابل توصیف نیست .
خلاص
تولد سرجی روبرتو راموس در دقیقه 94.29 (عکس)
سرجی روبرتو امشب مهمترین گل تمام زندگی خود را به ثمر رساند؛ گلی که او را در تاریخ لیگ قهرمانان جاودانه خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، بارسا تا دقیقه 94 بازی با پاری سن ژرمن 5-1 پیش بود و با این نتیجه نیز از دور رقابت ها حذف می شد ولی سرجی روبرتو که در اواخر بازی وارد زمین شده بود، کاری را انجام داد که در تخصص سرخیو راموس، کاپیتان رئال است؛ یعنی زدن گل پیروزی و نجات بخش در ثانیه های واپسین بازی های بزرگ.
روبرتو با گل خود باعث برتری 6-1 بارسا و تاریخ سازی آبی اناری ها در لیگ قهرمانان شد.
لیونل مسی در بین کاتالان های دیوانه
گل سرجی روبرتو HD
خلاصه با گزارش فارسی
گری لینکر، استیون جرارد، مایکل اوون و ریو فردیناند بعد از گل ششم بارسلونا
جشن صعود بارسایی ها بعد از شکست تاریخی پاری سن ژرمن
منبع ورزش سه، نود و طرفداری
تبریک به همه هواداران بارسا.:n16:
به عنوان یه منچستری کاملا به معجزه در نیوکمپ ایمان دارم.:n12:
لیگ قهرمانان داغ تر شد.
Baby Boom
Gerard Pique: Hospitals need to hire more nurses in the next 9 months because tonight a lot of lovemaking will be happening
عکس یادگاری بازیکنان بارسلونا در رختکن
خوشحالی بارسلونایی ها بعد از پیروزی مقابل پاری سن ژرمن HD
فول مچ بارسلونا - پاری سن ژرمن
نیمه اول
نیمه دوم
خوشحالی جالب لوئیز انریکه بعد از گل سرجی روبرتو
از مادرید خبر رسیده راموس هیچ وقت نمیتونه بخوابه :n02::n02::n02:
:n10::n02:
:n08::n08::n08:
مخصوص خودشون که میدونن
رکوردهای جالب ثبت شده در بازگشت تاریخی بارسا
بارسا شب گذشته بر خلاف انتظارات، بزرگترین بازگشت در تاریخ چمپیونزلیگ را رقم زد.
به گزارش "ورزش سه"، آبی اناری ها اولین تیمی هستند که موفق شدند با وجود شکست 4-0 در دیدار رفت، به دور بعد رقابت ها صعود کنند. شاگردان انریکه 3-0 از حریف پیش بودند که گل کاوانی در دقیقه 62 کار را برایشان تقریبا تمام کرد ولی آنها 3 گل دیگر به ثمر رساندند و با نتیجه 6-1 به دور بعد صعود کردند. در زیر به بررسی رکوردهای جالب این بازی پرداخته ایم.
1- بارسلونا اولین تیم در تاریخ چمپیونزلیگ و جامهای اروپایی است که توانسته شکست 4-0 دور رفت را جبران کند. 2- بارسلونا در 10 سال اخیر از دور یک هشتم نهایی صعود کرده است که این طولانی ترین روند در تاریخ چمپیونزلیگ است. 3- ادینسون کاوانی شب گذشته با گلزنی مقابل بارسا در چمپیونزلیگ بیست گله شد و در کنار زلاتان بهترین گلزن تاریخ پاری سن ژرمن در این رقابت ها لقب گرفت. 4- ققط 3 بازیکن در تاریخ چمپیونزلیگ هستند که بیش از 20 بازی انجام داده و در 50 درصد بازیهایی که حضور داشته اند گلزنی کرده اند: رود فان نیستلروی (58 درصد)، لیونل مسی (51 درصد) و ادینسون کاوانی (50 درصد) 5- کاوانی حالا در 22 بازی متفاوت در چمپیونزلیگ گلزنی کرده است. تنها بازیکنان اهل آمریکای جنوبی که در این زمینه از او جلوتر قرار دارند کاکا (23 بازی) و لیونل مسی (58 بازی) هستند. 6- مسی سی و هفتمین گلش در مرحله حذفی چمپیونزلیگ را به ثمر رساند، فقط رونالدو با 44 گل بالاتر از او قرار دارد. 7- لوئیس سوارز حالا در 64 بازی برای بارسا 65 گل به ثمر رسانده است. 8- نیمار در 3 بازی متوالی خانگی بارسا گلزنی کرده است 9- از زمانی که نیمار برای اولین بار در چمپینزلیگ به میدان رفت (18 سپتامبر 2013)، هیچ بازیکنی بیش از او پاس گل نداده است. ( 15 پاس گل- مساوی با رونالدو)
واکنش بزرگان فوتبال به پیروزی تاریخی بارسلونا
در یک چهارشنبه فراموش نشدنی، بارسا موفق شد در مجموع با برتری 6-5 مقابل پاری سن ژرمن به برتری رسیده و به دور بعد رقابت ها صعود کند.
آنها دور رفت را با شکست 4-0 پشت سر گذاشته بودند ولی در برگشت موفق شدند 6-1 پیروز شوند و این در حالیست که در دقیقه 87 به 3 گل نیاز داشتند. دنیای فوتبال از تماشای این بازی تاریخی به وجد آمده و بزرگان فوتبال در توئیتر نسبت به این بازی واکنش نشان دادند. تیری هانری: WOOOOOOOOOOOOOOWWWWW
رونالد کومان: به باشگاه بارسلونا تبریک میگویم. آنها پاری سن ژرمن را به خاطر ترسش مجازات کردند.
ساموئل اومتیتی: ما توانستیم ! از حمایتتان ممنونیم #فراترازیک_باشگاه
آردا توران: شما میگوید "تیم فوتبال"، ما میگوییم " بارسا. شما میگویید "معجزه"، ما میگوییم "اتفاقی عادی".
بارتومئو: یک شب به یادماندنی. هواداران و بازیکنان، یک ترکیب غیرقابل مهار. به پیش بارسا
ریو فردیناند: بزرگترین بازگشت در تاریخ فوتبال
مایکل سیلوستره: سرخوشی و رنج! چه بازی بود!
فرانک ریبری: واو چه بازی باورنکردنی! احترام برای بارسا، پی اس جی سرت را بالا بگیر
کلودیو مارکیزیو: یا مریم مقدس!
لوتار ماتئوس: بازی باورنکردنی و بازگشتی فوق العاده. بارسا عالی بود
سمیر نصری: باورنکردنی!!!!
لوکاس دینیه: زنده باد ، از همه شما ممنونیم، به پیش بارسا
راکیتیچ: هیچگاه نمیتوانم امشب را فراموش کنم. به تیم افتخار میکنم.
نیمار: این بهترین عملکرد من بود
نیمار، ستاره بارسلونا پس از پیروزی شب گذشته مقابل پاری سن ژرمن مدعی شد که این بهترین عملکرد او تا به حال بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، ستاره برزیلی مهره کلیدی بارسا در بازگشت معجزه آسایشان در نوکمپ بود، جایی که آنها 6-1 پاری سن ژرمن را شکست دادند. نیمار دو گل در جریان بازی به ثمر رساند، یک پاس گل داد و یک پنالتی گرفت تا در نهایت تیمش با برتری 6-5 راهی دور بعد شود. او پس از بازی تاکید کرد که این بهترین عملکردش در دوران فوتبالش بوده است. او گفت:" به کل تیم تبریک میگویم زیرا ما تا پایان ایمان داشتیم. این بهترین بازی بود که تا به حال انجام داده بودم. اگر ایمان داشته باشیم، اگر بازی کنیم، متوقف کردن بارسا دشوار است. چنین دیداری تنها یک بار در طول زندگی رخ میدهد. هیچکس فکر نمیکرد ما 6 گل خواهیم زد ولی توانستیم." نیمار درباره تمدید قرارداد مسی گفت:" مسی تمدید خواهد کرد. مطمئن هستم."
الخلیفی: پذیرش شکست 6-1 بسیار دشوار است
ناصرالخلیفی، رئیس باشگاه پاری سن ژرمن، تاکید کرد که تیمش هیچ بهانه ای برای شکست 6-1 مقابل بارسا ندارد.
به گزارش "ورزش سه"، پاریسی ها که در دیدار رفت با نتیجه 4-0 بارسا را شکست داده بودند، با دریافت سه گل در دقایق پایانی دیدار امشب، 6-1 از بارسا شکست خوردند و از رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی بازماندند؛ نتیجه ای که الخلیفی پذیرش آن را بسیار دشوار می داند. او به خبرنگاران گفت:" حتی اگر باید دو پنالتی برای ما گرفته می شد، باز هم بهانه ای برای این شکست نداریم. ما در نیمه اول اصلا بازی نکردیم. بعد از پیروزی 4-0 دیدار رفت، پذیرش شکست 6-1 بسیار دشوار است اما ما چاره ای جز این نداریم. بعد از پیروزی دیدار رفت، انتظار رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی کاملا منطقی بود اما می دانیم که در فوتبال چنین چیزی وجود ندارد. ما تلاش کردیم تا بهترین بازی مان را ارائه بدهیم. ما نتوانستیم صعود کنیم اما به مسیرمان ادامه می دهیم. دریافت سه گل در 7 دقیقه، وقتی تا دقیقه 88 بازی 3-1 بود، بسیار دشوار است. هنوز با بازیکنان صحبت نکردم. اکنون زمان مناسبی نیست. طبیعی است که همه ناراحت هستند. ما باید خودمان را آرام کنیم."
پیکه: پاسخ تمام منتقدان را دادیم
جرارد پیکه، کئتفه بارسلونا پس از بازی سر از پا نمیشناخت و مدعی شد که تیمش پاسخ منتقدین، به خصوص آریگو ساکی و ریموند دومنک را داد.
به گزارش "ورزش سه"، بارسا که در آستانه اولین حذف از چمپیونزلیگ در دور اول حذفی پس از سال 2007 قرار داشت، شب گذشته تاریخ سازی کرد و موفق شد 6-1 پاری سن ژرمن را شکست دهد و در مجموع با برتری 6-5 به دور بعد صعود کرد. پیش از بازی آریگو ساکی مدعی شده بود که بارسا نظم و نظامش را با شکست در پاریس از دست داده بود و دومنک نیز با انتقاد از مسی و اینیستا، بارسا را سایه ای از خودش خوانده بود. پیکه پس از بازی فرصت مناسبی برای انتقام گرفتن از این دو پیدا کرد. او گفت:" چنین اتفاقاتی هیچگاه پیش از این رخ نداده بود. بازگشت مقابل گوتنبرگ هم انقدر بزرگ نبود نه گل اینیستا (مقابل چلسی) و نه گل باکرو در کایزرسلاترن. این بزرگترین بازی بود، هیچ مقایسه ای نمیتوان با آن انجام داد. خیلی ها سعی کردند ما را دفن کنند، مربیانی مثل آریگو ساکی و دومنک. یک روز حذف خواهیم شد ولی هنوز اینجا هستیم. آنهایی که دوست نداشتند ما صعود کنیم شب خوبی را سپری نکردند ولی خورشید به زودی طلوع خواهد کرد." وقتی بازی 3-1 بود همه چیز پیچیده شد ولی در نهایت معجزه رخ داد. در دقیقه 87، هواداران میتوانستند ورزشگاه را ترک کنند ولی نه. آنها پشت تیم ماندند و تلاششان ارزشمند بود. نمیخواهم با صحبت از سه گانه فشار را بر تیم افزایش دهم. ما تنها تیم اسپانیا هستیم که توانسته ایم به چنین چیزی برسیم."
بزرگترین بازگشت تاریخ چگونه رقم خورد؟
وقتی به معجزه ایمان داری
آنچه بارسا در دیدار امشب برابر پی اس جی ارائه داد، چیزی شبیه یک معجزه بود. پرده ای بی رحم، جذاب و دراماتیک از فوتبال.
به گزارش "ورزش سه"، ییروزی دراماتیک بلوگرانا در نوکمپ بدان معنا بود که امیدهای این تیم برای فتح لیگ قهرمانان همچنان زنده خواهد بود. "اگر پاری سن ژرمن توانست چهار گل بزند، ما هم می توانیم." این جمله را باید نکته کلیدی صحبت های لوییس انریکه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار برگشت برابر پاریسی ها دانست. با استناد به همین تفکر، بارسا شاید بزرگترین بازگشت همه ادوار فوتبال را در نوکمپ رقم زد. بعد از شکست سنگین در پاریس، امیدها برای صعود بارسا به حدقل رسیده بود و انریکه نیز خبر خداحافظی خود در پایان فصل جاری را بعد از همین دیدار به طور رسمی اعلام کرد. اما آیا خلق چنین معجزه ای ممکن بود؟ اگرچه آنها طی دو بازی اخیر خود با 5 گل خیخون و با 6 گل سلتا را مغلوب کرده بودند، اما بی شک رویارویی با شاگردان اونای امری آزمون متفاوتی برای کاتالان ها بود. اما با علم به این موضوع نیز این جمله به کرات در روز شنبه و در جریان پیروزی پرگل برابر سلتاویگو در نوکمپ تکرار شد؛ "ما می توانیم". و این معجزه رخ داد. گل دقایق ابتدایی لوییس سوارز امیدها را در اردوی بلوگرانا زنده کرد و زمانی که در لحظات پایانی نیمه اول، یک گل به خودی برای آبی اناری ها ثبت شد، حاضران نوکمپ خودشان را برای یک 45 دقیقه رویایی در نیمه دوم مهیا می کردند. با گلی که لیونل مسی در اوایل نیمه دوم از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، همه چیز مهیای بازگشت تاریخی بارسا به لیگ قهرمانان شده بود. گل ادینسون کاوانی را می توان به مثابه علامت سکوتی برای جهنم جوشان نوکمپ قلمداد کرد. حالا شاگردان انریکه برای بازگشت به سه گل احتیاج داشتند و پی اس جی مالک توپ و میدان شده بود. اما بارسا باز هم ایمان خود به خلق معجزه را از دست نداد. شاید در همان دقایق از بازی بود که جمله کلیدی انریکه باز هم در گوش بازیکنان بارسا تکرار شد؛ "اگر پی اس جی توانست، ما هم می توانیم." اما به هر حال زمان به سرعت و به ضرر میزبان رو به اتمام بود و تا زمانی که نیمار در دقیقه 88 با ضربه ایستگاهی فوق العاده گل چهارم را به ثمر رساند، بازگشت بارسا بیشتر چیزی شبیه به یک رویای نافرجام بود. اگرچه در لحظات تلف شده بارسا موفق شد روی تیزهوشی سوارز و پنالتی سرنوشت ساز نیمار گل پنجم را نیز به ثمر برساند، اما کاتالان ها برای زدن گل ششم، در برابر ارتش دفاعی پاریسی ها کار دشواری در پیش رو داشتند. اضافه شدن تراشتگن به خط حمله، آخرین پرده از نمایشنامه لوییس انریکه بود. در ذهن بازیکنان بارسا باز هم این جمله مرور شد؛ "ما می توانیم." تیزهوشی نیمار، ارسال دیدنی او به محوطه جریمه و جایگیری صحیح سرخی روبرتو، ترکیبی مناسب برای رقم خوردن یکی از دراماتیک ترین و به یادماندنی ترین لحظات تاریخ لیگ قهرمانان بود. حالا دیگر معجزه تبدیل به واقعیت شده بود و تاریخی جدید در نوکمپ رقم خورده بود. بعد از شکست سنگین دور رفت، پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسا گفت: "مراقب باشید که خیلی از انریکه و بازیکنان بارسا انتقاد نکنید. زیرا آنها در نهایت به شما ثابت خواهند کرد که اشتباه می کنید." آنچه بارسا در دیدار امشب برابر پی اس جی به نمایش گذاشت، پرده دیگری از یک بازگشت تاریخی در فوتبال بود، شاید بزرگ ترین بازگشت همه ادوار. این دیدار، این بازگشت و این چرخش اتفاقات، بی شک در حافظه تاریخی فوتبال ثبت خواهد شد و شاد بهترین توصیف از دیدار امشب را باید به نام سرالکس فرگوسن، سرمربی افسانه ای یونایتدها بعد از فینال دراماتیک برابر بایرن نوشت؛ فوتبال، جهنم خونین.
بن هیوارد - سایت گل
ترجمه: آریا فاطی مقدم
چیزی که بازی رو در مجموع رفت و برگشت نزدیک کرد آماده نبودن ما بود. همین بازی به نظر من سوارز، مسی و حتی نیمار با 2 گل، 1 پنالتی و 1 پاس گل خوب نبودن. همین خیلی هیجان رو بالا برد. سیو تراشتگن، رد شدن توپ از خط، پنالتی مسی، ضربه روبرتو، ... بازی به تک تک این لحظه ها وابسته شد :V20:
بایرن فعلا بهترین فرم رو داره ولی فرصت داریم بهتر بشیم. مرحله بعد انریکه باید خیلی رو این بازیکنا کار کنه که جدی بگیرن و دوباره انگیزه پیدا کنن. مثل قهرمانی بود
پرس بارسا چه کرد با پاریس آماده. مارکو وراتی: بازی سختی بود، حتی پاس دادن هم دشوار بود. :n02:
کنایه اینستاگرامی نیمار به بازیکنان PSG (عکس)
نیمار ، ستاره بارسلونا در دیدار شب گذشته و همچنین یکی از فعالترین بازیکنان در شبکه های اجتماعی، کنایه جالبی در اینستاگرام به دو بازیکن پاری سن ژرمن زد.
به گزارش "ورزش سه"، پس از پیروزی 4-0 پاری سن ژرمن، آدرین ربیوت و کورزاوا، عکسی در اینستاگرام قرار دادند که در آن ربیوت با دست عدد 4 را نشان میداد و کورزاوا، علامت پیروزی که شبیه به عدد 2 است. پس از پیروزی شب گذشته بارسا با نتیجه 6-1، نیمار عکس زیر را در اینستاگرامش قرار داد و به جمع اعدادی که دو بازیکن پاری سن ژرمن نشان میدادند، کنایه زد.
بازتاب معجزه بارسا در آمریکای لاتین(عکس)
شاهکار شب گذشته بارسا در نشریات آمریکای لاتین نیز بازتاب گسترده ای داشت.
به گزارش "ورزش سه"، پیروزی شب گذشته بارسا بر پاری سن ژرمن، یک رکورد جدید در رقابت های اروپایی به ثبت رساند. هیچ تیمی نتوانسته بود شکست 4-0 بازی رفت را جبران کند؛ ولی بارسا دست به کار بزرگی زد و PSG را 6-1 مغلوب کرد تا راهی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان شود. اوله آرژانتین: توپ های غیر ممکن.... بارسا یک معجزه خلق کرد و از دقیقه 88 توانست سه گل به پاری سن ژرمن زده و یک بازگشت تاریخی را رقم بزند.
ماس هندوراس: فشار مضاعف (بارسا) و دونیم شدن(PSG)
لاناسیون کاستاریکا: بارسا یک پیروزی غیرممکن کسب کرد
کانچا مکزیک: بسیار بزرگ...نتیجه 6-1 بازی نیز به طرز جالبی در متن تیتر کار شده است.
بنگاه شرط بندی bet365 با بازگشت بارسلونا ضرر چند ده میلیون یورویی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:"Our worst scenario in-play was going to be Barcelona pulling off the impossible late on – and that’s what we got." said Steve Freeth, bet365's spokesman.
Opta یه آمار جالب گذاشته که وحشت حریف در دقایق پایانی رو نشون میده
بازیکنان پاری سن ژرمن از زمان گل چهارم بارسلونا (نیمار 87:24) تا سوت پایان بازی فقط 4 پاس تونستن بهم دیگه بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:4 - Paris Saint-Germain have completed only four passes between Barcelona's fourth goal (Neymar; 87:24) and the final whistle. Panic.
دیشب قبل بازی ترکیب رسمی تیم که اومد بیرون ، اون رو دیدم اما برای اولین بار بازی رو تماشا نکردم با خودم گفتم هرچه بادا باد و گرفتم خوابیدم ... راستش از ته دل هم امیدی به صعود نداشتم . صبح که از خواب بیدار شدم ..........................................
یعنی نمیتونستم حرف بزنم...
از صبح یک سره فکر بازی و برد تیم از سرم بیرون نمیره ...
کاری کردن کارستون ...
تبریک به همه اونایی که فوتبال زیبا رو دوست دارن ...
پیام مسی در فیسبوک پس از کامبک تاریخی بارسلونا
با تلاش، نگرش و اراده، هیچ چیز غیرممکنی وجود ندارد. تیم و هوادارانی شگفتانگیز!
در مصاحبه با A DIARIO
مدیر سابق بارسا: بعد از گل کاوانی خوابیدم
خوان گاسپارت، مدیر سابق بارسلونا اعتراف کرد که پس از گل پاری سن ژرمن دیگر از خلق معجزه ناامید شده بود.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته در نوکمپ دست به یک کار تاریخی زد و پاری سن ژرمن را با نتیجه 6-1 مغلوب ساخت. بارسا تا دقیقه 87 که نتیجه 3-1 بود،از لیگ قهرمانان حذف شده به نظر می رسید؛ اما سه گل در 8 دقیقه پایانی، حکم صعود این تیم به دور بعد را صادر کرد. آبی اناری ها بازی رفت را 4-0 باخته بودند. گاسپارت در مورد بازی دیشب گفت:« وقتی کاوانی گل زد، ناامید شده و خوابیدم. از صدای جیغ های همسرم بعد از گل نیمار بود که بیدار شدم. گل ششم را هم از شدت استرس ندیدم. واقعا باورنکردنی بود. تا ده روز پیش هیچکس تصور نمی کرد بارسا بتواند باخت دور رفت را جبران کند. پس از بازی هم به وعده ام عمل کرده و شبانه شنا کردم. یکی از نوه هایم با من تماس گرفت و گفت که در حال دیوانه شدن است. به او گفتم که من دیوانه نشده ام؛ بلکه چیزی فراتر از جنون به من دست داده است.»
سلام
تبریک بابت برد شیرینتون
داور در شاهکار بارسلونا تاثیرگذار بود
آبلاردو فرناندز، مدافع سابق بارسا که تا ماه گذشته هدایت خیخون را بر عهده داشت، به صحبت در مورد بازی شب گذشته بارسلونا و پاری سن ژرمن پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا شب گذشته در نوکمپ موفق شد پاری سن ژرمن را 6-1 شکست داده و ضمن جبران باخت 4-0 بازی رفت، به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صعود کند.آبلاردو در مورد بازی گفت:« روی پنالتی دوم بارسا که منجر به گل پنجم شد، معتقدم هیچ برخوردی بین مارکینیوس و سوارز اتفاق نیفتاد و پنالتی اشتباه بود؛ ولی حتی این تصمیم اشتباه هم نمی تواند کار بزرگ بارسا را تحت الشعاع قرار دهد. معتقدم برای بازگشت های تاریخی، شما به کمی شانس و البته اشتباهات داوری هم نیاز دارید. هنگام بازی بسیار احساسی شده بودم و هیجان بالای داشتم. در جریان مسابقه، لحظاتی خاص و باورنکردنی را تجربه کردم. این بازی به خصوص برای مربیان فوتبال جنبه های آموزشی فراوانی داشت. برای دوستم انریکه بسیار خوشحالم و البته برای امری نیز افسوس خوردم.»
پنالتی جنجالی برای خلق معجزه (عکس)
بارسلونا امشب موفق شد دست به کاری بس بزرگ بزند و شکست 4-0 بازی رفت را با پیروزی 6-1 در بازی برگشت جبران کند.
به گزارش "ورزش سه"، دو گل از 6 گل بارسا از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید که توسط مسی و نیمار به ثمر رسیدند. پنالتی اول با خطای مونیه روی نیمار حادث شد در حالیکه طبق گزارش «آندوخار اولیور»، کارشناس داوری مارکا، مونیه با از دست دادن تعادل خود به زمین خورده بود و این نیمار بود که به مدافع راست پی اس جی برخورد کرد و به عبارتی از حریف پنالتی گرفت. پنالتی دوم در دقیقه 90 بازی به دست آمد. خطای مارکینیوس روی سوارز پنالتی تشخیص داده شد که این هم پنالتی نبود و داور مرتکب اشتباه شد.
خیلی حرفا شده در مورد داوری که مشکل داشته و قطعا هم داشته
حالا جناب پیکه کجا هستن نظر بدن
اون وقت میگن چرا از بارسلونا بدت میاد:n01:
پ.ن تیم محبوب من منچستر یونایتد هست
هروقت هم یک اشتباه داوری به ضرر بارسایی ها پیش میاد اولین نفر خودشون هستن اعتراض میکنن
-----
-----
مارکا : گل اول روی اشتباه مدافع پی اس جی به ثمر رسید که کاملا اشتباه بود .نقل قول:
مارکا : گل دوم که گل بخودی نبود !!! تماشاگری با لیزر توپو گل کرد که اشتباه بود .
مارکا : گل چهارم سر و صدای پشت دروازه مانع عکس العمل ترپ شد و کاملا اشتباه بود .
مارکا : زننده گل ششم مدافع بود . مدافعا فقط تو رعال اجازه گل زدن دارن . پس گل ششم هم اشتباه بود .
مارکا : هند ماسکرانو واضح و پنالت بود . ولی هند کاوانی و مارکینیوس که مکرر هم به دستشون خورد نمیتونه پنالت باشه . چون اول توپ بدست کاوانی خورد و بعد به دست مارکینیوس . لذا طبق تعریف ریاضی دو عمل منفی نتیجه مثبت میدهد .
میگن مارگا گل اول جلو دپور رو هم مردود ، پیش بینی کرده ! :))))
هشتگ سوزش : )
چرا از خودت پست مینویسی شمانقل قول:
دوست عزیز خیلیا به داوری ایراد گرفتن شما هم تعصب بزار کنار واقع بین باش
چه ربطی به مادرید داشت شما اسم مادریدو میاری عزیز من داوری مشکل داشت وسلام حالا شما قبول نمیکنی طبیعیه که قبول نمیکنی
این تیم هم توی مرحله های بعدی به مشکل میخوره
هشتگ شما نسوز
برنامه فوتبال 120
شادی هواداران بارسلونا در جهان
منو که دوباره برد تو حس
اما سوژه جالب امروز
بارسلونا واقعا لرزید! لرزه نگاری زمین لحظه گل روبرتو
ICTJA مرکز تحقیقات زمین در اسپانیا
کارشناس داوری مارکا یا خیلی بی سواد تشریف داره یا با غرض نظر میده. فکر نمی کنم اولی باشه چون حتی یه تماشاچی ساده هم میدونه مانع بازیکن حریف شدن به این صورت خطاستنقل قول:
«آندوخار اولیور»، کارشناس داوری مارکا، مونیه با از دست دادن تعادل خود به زمین خورده بود و این نیمار بود که به مدافع راست پی اس جی برخورد کرد و به عبارتی از حریف پنالتی گرفت.
پویول در بازی بارسا-آرسنال جلوی پای فابرگاس قرار گرفت و فابرگاس بجای توپ پویول رو شوت کرد. در واقع پویول کاری نکرد و فابرگاس پاشو کوبید به پویول ولی خطا بود و پنالتی گرفته شد
چیزی که دقت کردم بیشتر از رئال فن ها رونالدو فن ها از صعود بارسلونا ناراحت هستن. از اسم های CR7 در کامنت ها مشخصه. احتمالا بخاطر مسی. محمد خان خودمون هم رونالدو فن هستن
:n01:
سینا صحنه پنالتی دوم روی سوآرزو دیدی؟ اصلن شارژش کردن برخورد طوری محکم بود که بخوره زمین؟ صحنه آهستشو نگاه کن سوآرز وقتی خودشو میزنه زمین نمیدونه کجاشو بگیره آخرش جلو گردنشو میگیره احساس درد شدید میکنه برو نگاه کن ببین چقد این بازیگر قشنگ نقش بازی میکنهنقل قول:
حالا شما میگی خطای ماسکرانو روی دیماریا یا هند ماسکرانو توی 18قدم که عادل هم گفت جای دست اونجا نیست میگی پنالتی نبودن نشون از عشقت با بارسلوناس
من از پی اس جی خوشم نمیاد به خاطر مالکین این باشگاه اینم واضح میگم از بارسلونا هم خوشم نمیاد به خاطر بازیگرای این باشگاه
خیلیا منظورت آنتی بارسایی ها هستن دیگه !!! اسطوره تیمت ریو فردیناند چی گفته ؟! مایکل اوون و جرارد چی گفتن ؟! مالدینی و توخل چی گفتن ؟! شما بهتره دغدغت تیم خودت باشه که توانایی بردن روستوف هم نداره . زمانی که رعال با گل آفساید رفت وقت اضافه فینال چمپیونز نیومدی بگی داور فلانه . بعد 1/8 که دو پنالت واضح گرفت ، هرچند برخورد مینیموم بود ، ولی هر کس یه ربع فوتبال بازی کرده باشه میدونه که وقتی دنبال توپ داری میدوی با کوچکترین برخورد هم تعادلت بهم میخوره . شما جای سوآرز بودی وقتی مدافع با دست داره شارژت میکنه و با زانو هم پشت پاتو میزنه خودتو نمیندازی زمین !؟ اونم تو همچین وضعیتی ؟! پنالت اول هم که خود رعالی ها هم قبول داشتن . ولی شما اون عینک آنتی بارسایی که نتیجه اون دو فینال هست رو برداری و به قول خودت با منطق نگا کنی دوتا پنالتی رو واضح میبینی . ولی متأسفانه فقط یاد گرفتین استناد کنید به چیزایی که روزنامه ها و سایت های مادرید میگن . بازیو دیده باشی متوجه میشی که یجا وراتی لباس مسی رو روی خط باکس کشید . ولی دیدی جایی بگن ؟! دیدی مارکا بگه ؟! نه . داور 2 پنالت اونارو نگرفت 3 پنالت مارو . مسلمه باید محروم شه !نقل قول:
می خوام حرفتو باور کنم ولی نمیتونم. ترید مارک راموس والیبال و گرفتن صورتش هست. دایو های رونالدو رو که هم بازیهاش در منچستر هم میگن دیدی؟ حالا نظرت درباره رئال و رونالدو چیه؟ از اونام خوشت نمیاد؟نقل قول:
انگار صحبت داوری بی فایده است. حتی هنوز متوجه نشدی که خطای اصلی رو بازیکن پاریس با پاش انجام میده. با اینکه کارشناسی کانال های عربی حتی نقطه برخورد رو هم با دایره مشخص میکنن.
سرجی روبرتو، قهرمان این روزهای دنیای فوتبال است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شاید در دقیقهای که سرجی روبرتو در دیدار بارسا و پیاسجی به زمین آمد، خیلی از هواداران بارسا به این فکر کردند که تیمشان چقدر از لحاظ مهره دچار کمبود است که در چنین شرایطی از روبرتو استفاده شده است. با این وجود هیچکس فکر نمیکرد که او به قهرمان این روزهای دنیای فوتبال تبدیل شود. ماموریت غیرممکن در نیوکمپ، توسط روبرتو ممکن شد و او بود که در کمترین دقایق حضور در زمین، مهمترین گل دوران فوتبالش را به ثمر رساند تا یکی از عجیبترین و البته زیباترین بازیهای چند سال اخیر رقم بخورد. روبرتو بعد از این گل محبوبیت فوقالعاده ای نزد هواداران بارسا پیدا کرده است. روزنامه موندو دپورتیوو اسپانیا در همین رابطه از پیامک هایی نوشته که طرفداران بارسا به روبرتو میفرستند. موندو روی تیتر خودش از این نوشته که طرفداران برای روبرتو مینویسند: ‹‹ چطور توانستی اینطور اشک ما را دربیاوری؟ ››