حالا یه سیم کارت ترابرد میشه مثلا از همراه اول به ایرانسل اگه ایرانسل به ایرانسل باشه که دیگه نباید این پیغام پخش بشهنقل قول:
باید اگه اوپراتور تماس گیرنده متفاوت بود این پیام به علت ترابرد پخش بشه.
Printable View
حالا یه سیم کارت ترابرد میشه مثلا از همراه اول به ایرانسل اگه ایرانسل به ایرانسل باشه که دیگه نباید این پیغام پخش بشهنقل قول:
باید اگه اوپراتور تماس گیرنده متفاوت بود این پیام به علت ترابرد پخش بشه.
دوستان اگر خاطرشون باشه پارسال هم که ایرانسل به یک باره ور داشت قیمت بسته های اینترنت خودشو 2برابر کرد قیمت ها شو همین جا انقدرررررر اعتراض کردیم در سایت 195 شکایت ثبت شد که حتی خبرگذاری ها و صداسیما هم مجبور شدن خبر کار کنن دربارش.
این در حالی بود که همین افراد فعلی وزارت ارتباطات دراومدن گفتن از سقف بالاتر نیست پس ما نمیتونیم کاری بکنیم.
ولی مردم دیدن که با ریزش چند میلیونی دیتا , ایرانسل مجبور شد تعرفه هاش خودشو حتی از قبل هم ارزون تر بکنه برای جذب مخاطب و بازگشت سرمایه گذاری.
شما شک نکیند شکایت هایی که در 195 ثبت میشه برای پخش این پیغام مخرف همراه اول بی تاثیر نخواهد بود. هر چی هم بگن قانونیه فلان باز هم شما شکایت کنید.
حالا این پغام کوتاه باشه مثلا بگه این سیم کارت ترابرد شده است یا همچین چیزی مشکلی نیست اما اگه طولانی باشه مشکل ساز هستنقل قول:
این پیام بجای بوق تماس پخش میشه یا بعد از برقراری تماس؟
همچنین اگه داخل شبکه بود این پیام پخش نشه.
تا الان زیر 2000 ترابرد انجام شده . معلومه زیاد استقبال نشده از این طرح . از این 2000 ترابرد هم 1500 تاش کاربرای همین فوروم هستن:n01:
نقل قول:
هنوز که شروع نشده.الان که آزمایشی وضع ترابرد داغونه ... همه صبر کردیم بعد از گذشتن مرحله آزمایش ترابرد کنیم ... اونهم نه اولش بلکه یکی دوماه بعد .
الان 10 الی 20 درصد موفقیت داره به علت اینکه همراه اول به شدت داره سنگ می اندازه . فقط نمی دونه داره زود دست خودش رو می کنه و الان توی آزمایشی نباید ترفند بزنه .
برین ایرانسل یا رایتل تا تعرفه هاشو درست کنه همراه اول و چند تا دکل بخره پوشش دهیشو درست کنه و... چون دولتیه بهش فشار بیاد راحت مدیراش عوض میشن و مدیر بعدی میتونه ارتقا بده کیفیتو و شاید یه رقابتی ایجاد شه بلکه وضع مردم کمی بهتر شه ...
این مدیر الان هنوز نفهمیده چه خبره و گرنه از این بلاها سر مردم نمی آورد سر ترابرد ...
مدیر های دولتی فکرشون منجمده و توی تغییر نمی تونن فکر کنن و اما دیده شده که کلا مثل قطعات خودرو ایرانی زود به زود هم عوض میشن پس این هم عوض میشه لعنتی ......
اینا هنوز نفهمیدن که اوضاع مثل قبل نیست و دیگه نمی تونن مثل ده بیست سال قبل به مردم زور بگن و سیمکارت یک میلیون تومن بفروشن و آب از آب تکون نخوره ....
اما این نوابغ هنوز همون تفکر چاپیدن 1 میلیونی رو دارن و بدجور دارن مردم رو اذیت می کنن . قشنگ مثل زورگیر ها توی ترابرد رفتار می کنن که دیگه خودتون شاهد هستید دیگه .. :n34: . :n35:
من تجدید نظر زدم از دوستانم خواهش دارم که اعتراض و شکایت خودشون رو در 195 ثبت کنن...حتما این موضوع حل خواهد شد...من که عمرا برگردم همراه اولنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
منم باور کردم ... باشه :n02:نقل قول:
علی اصغر عمیدیان رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مورد پخش این پیام برای اپراتورها به خبرنگار زومیت گفت: «ما در مورد این پیام به اپراتور مورد نظر تذکر دادهایم.»
این خبر در هیچ خبرگزاری رسمی دیگه ای اعلام نشده . مثل اینکه عمیدیان به صورت اختصاصی واسه دلخوشی خبرنگار زومیت این اخطار رو داده به همراه اول.
این پیام مدتش کم میشه ولی برداشته نمیشه .
به تخیل نویسنده زومیت اومده ... راه حلی نداره جر کنار گذاشتن سیکارت ترابرد شده و یا برگشت به قبلی
بیشتر از 2 هفته میشه که سیم کارت رو تایید کردم ولی هنوز رایتل فعال نشده و همراه اول فعاله.
به رایتل هر روز زنگ میزنم فقط میگه داریم پیگیری میکنیم نباید انقد طول بکشه :n09:
خلاصه بلاتکلیف موندم.
این دوستمون هم که میگه استقبال کمه برعکس استقبال انقد زیاده نمیتونن جواب بدن الان روزی 750 تا شماره داره ترابرد میشه تازه خیلی هارو بی دلیل رد میکنن.
رفیق خودم رو رد کردن بخاطر بدهی که اصلا نداشت.
یعنی کوچکترین ایرادی باشه رد میکنن انجام نمیدن.
ولی یه چیزی برام مثل روز روشنه که همراه اول این وسط بد چجوری داره سنگ میندازه :n15:
این همه معطل کرن منو اگه اخرش بپیچونن خیلی زور داره :n35:
بالاخره درخواست ترابرد به همراه اول من هم ثبت شد
فقط خنده داره :n08:بنده یم ماه بود تلاش میکردم نمیشد دفاتر انجام نمی دادند و یا آنلاین ارور می داد که امروز راه حلشو پیدا کردم نام پدر بنده "ولی الله" هست که باید به صورت "ولی اله" وارد می شد تا ارور نده !عجب
الان اس ام اس اومد از همراه اول که درخواستم ثبت شد باید برم دفتر خدماتی سیم بگیرم!
بعد یک سوال سیمی که میدند 4G هست ؟یا معمولی و 3g هست؟
داداش درخواست من 15 روزه که ثبت شده ولی خبری نیستنقل قول:
نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه شانس بیاری و درخواستت رد نشه حداقل 2 هفته زمان میبره تا فعال بشه بتونی استفاده کنی.
در مورد 4g هم فقط یک جا تو کل ایران میتونی با همراه اول 4g بگیری اونم تهران محدوده میدان ونک هست.
احتمالا خودشون 4g میدن بهت ولی به کارت نمیاد بهترین حالت 3g میگیره وگرنه که نسل 2 E میشه.
در کل به نظرم رایتل و ایرانسل با اختلاف فاحش از همراه اول بهترن.
درست میگی ولی هدف من از ترابرد آنتن دهی بهتر شماره اصلیم هست متاسفانه ایرانسل در منطقه ما خوب آنتن نمیده و سرعتشم جالب نیست ولی همراه اول بهترهنقل قول:
من خط ایرانسل و رایتل دیگه دارم این شماره اصلیم هست که می خوام چون همراه اول پوشش گسترده تری داره همراه اولیش کنم
در کل به نظر من و تجربه ای که از آنتن دهی دارم 2g اول ایرانسل به خصوص توی جاده ها خیلی بهتره حتی نت هم داره دوم همراه اول که اصلا کلا نت نداره توی نسل 2 اما صوت و پیام داره . ویژه رایتل که از آنتن اون دوتا استفاده می کنه و از هر دوشون بهرته اما خوب آنتنش مال خودش نیست به نظرم اومد صوتش کیفیت داره اما
3g اول ایرانسل و رایتل باهم توی مراکز استان ها رایتل بهتر هست سرعتش اما ایرانسل سرعتش کمتره از رایتل اما پوشش کلی بیشتری داره دوم همراه اول که آخر هم ما نفهمیدیم کجا ها داره و نداره و اون نقشه توی سایتش یا غلطه یا 2 تا گوشی من خرابه و روی 3g سوییچ نمی کنه .
4g اول ایرانسل خیلی خوب دوم رایتل سرعتش بالاتر از ایرانسله اما پوشش خیلی کم هست سوم همراه اول که خیلی به ندرت نصب کرده آنتن رو اگر هم تحت پوشش باشید باید بسته آلفا پلاس بخرید تا نسل 4 بشید که مسخرست اصلا
در حقیقت آنتن دهی همراه اول یه شایعست که جا انداختن تا مردم عادی بگن ! اگه اینطوری باشه پس رایتل سرتره از همراه اول چون رومینگ ملی داره و کیفیت صوتش بالاتره واقعا .. بعد من روستا ها پرسیدم همه ایرانسل استفاده می کردن به خاطر نتش حتی توی 2g خوب بوده ... من خودم توی جاده بودم با 2g ایرانسل پول ریختم به حساب از طریق اینترنت که برای خودم ثابت شد کار میکنه اما سرعت کم بود ... پمپ بنزین های توی جاده دستگاه کارتخوانشون کارت کشیدم که خیلی سریع بود و اصلا مکث نداشت که خیلی بعید می دونم سیمکارتشون غیر از ایرانسل باشه چون نسل 1 و 2 همراه اول واقعا داغونه ! بعد ما یه آشنا داریم همراه اول داره و زیاد میره سفر اگه بهش زنگ بزنیم و بگه در دسترس نیست .... اوقت می فهمیم طرف رفته سفر :n02: البته هیچوقت گوشیش رو خاموش نمی کنه بلکه همراه اوله که آنتن نمی ده !
اگه کلا نظر دیگه ای دارید خوشحال میشم منو از اشتباه دربیارید .. :n16:
نقل قول:
750 در روز میشه 273750 در سال که اصلا هیچ مشکلی برای همراه اول باز پیش نمی یاد .. پس دلیلی نداره که نگران بشه و شبکه رو توسعه بدهنقل قول:
می خام سرم رو بکوبم به دیوار ... بعد این همه مدت اینا اصلا اینا سرمایه گذاری نکردن کاملا هم دلیلش برام معلوم شد...
پس همون نسل 1 خواهیم موند :n34:
سلام ببخشید
میخاستم بدونم که من الان همراه اول دائمی دارم ولی گوشی یک سیم کارت گرفتم همینطور که میدونید اینترنت همراه اول خوب نیست میخام بخاطر اینترنت ترابرد کنم به ایرانسل
مبخاستم بدونم آیا هزینه های مکالمه و پیامک ایرانسل بیشتر از همراه اوله
اینترنتم بعضی وقتا بیرون از خونه بدردم میخوره
فرستاده شده از Lenovo A3500-HVِ من با Tapatalk
نقل قول:
حرفای شما کاملاً درسته
و عالی ترین انتخاب هم رایتل هست که راحت میتونه همه جا با دو اپراتور دیگه رومینگ کنه و در شرایط دیگه هم از شبکه عالی و با کیفیت خودش که نسل سه و چهار هست با کیفیت صدای عالی
سلامنقل قول:
البته دوستان قبل از ترابرد مطمئن بشین. من هم طبق همین فکر رایتل گرفتم ببینم چطوریه که اگه مناسب بود بعدا همراه اولم رو ترابرد کنم روش. توی این چند روز میبینم که اولا فقط به همراه اول رومینگ میشه و کلا روی ایرانسل رجیستر نمیشه. ثانیا مشکلی که داره اینه که وقتی از محدوده پوشش رایتل خارج میشم سریع رومینگ میشه روی همراه اول ولی بعد که برمیگردم توی محدوده پوشش خود رایتل و میخواد برگرده روی رایتل خیلی طول میکشه و توی این مدت روی هیچ شبکه ای نیست. یعنی مثلا هربار شاید تا 20 دقیقه در دسترس نیست. میتونین هربار برین جستجوی شبکه کنین و رجیستر کنین روی رایتل که واقعا کار عقلانی و شدنی ای نیست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم تایید کرد و گفت توصیه ما اینه که فقط روی رایتل باشین و رومینگ نکنین. فوقش بعضی جاها آنتن ندارین.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خیر ، هزینه مکالمات ایرانسل بیشتر نیست برای خطوط دائمینقل قول:
اتفاقا الان ديدم هزينه ايرانسل انگار كمتره دقيقه اي ٤٩ واسه اي سيمنقل قول:
ببخشيد اي سيم فرق داره ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خیر ، آی سیم همان دائمی ایرانسل استنقل قول:
من فکر می کنم سرعت سوییچ بین شبکه ها به گوشی و ساپرت باند های اون بستگی داره ... مال من با دوتا گوشی سامسونگ مشکل شمار رو نداره و خیلی سریع هست حداکثر شاید 30 ثانیه در بدترین شرایط ... چه در مورد ایرانسل تنها و یا رایتل روی اپراتور های مختلف سرعت سوییچ یکیه ... ( هیچ فرقی بین یک اپراتور و سوییچ رومینگ نیست ) بعد توی سوییچ بین شبکه ها مگه با باماشین در حال حرکت باشین که مشکل شاید پیش بیاد... ..... دیگه اینکه الان ارزون ترین گوشی ها هم 4g شدن مثلا j1 min هست که 300 تومنه ... دیگه کسی گوشی 2g نداره ... مگه از قدیما .نقل قول:
البته یه گوشی قدیمی قبلا داشتم اون موقع با همراه اول خیلی بد سوییچ می کرد ردش کردم رفت بعد نگو همراه اول شبکش خیلی از باند ها رونداره و با هر گوشی مچ نمیشه.... مال شما هم شاید همین مشکل رو داره و گوشی مال مثلا کشور های دیگه بوده وارد کردن ایران یا قدیمه ........ یه گوشی نوت 5 توی پاساژ مرکز موبایل به طرف انداخته بودن فقط 2g رو ساپورت می کرد توی ایران .... طرف هم دکتر بود بهش گفتم بهت انداختن ناراحت شد فکر کرد دارم شوخی باهاش می کنم.
البته رایتل یه ایراد خیلی بد داره که کنترل مصرف آزاد نداره که خیلی بده
بعد یه نکته جالب دیگه تا حالا متوجه شدین توی خیابون حافظ مرکز موبایل ایران همراه اول برای بعضی موبایل ها آنتن نمی ده! ( جریان چیه ؟؟؟ ) اگه گوشی می خرید فکر می کنید خرابه .. :n04:. باید با سیمکارت ایرانسل تست کرد اونجا فقط ! ... بدترین تجهیزات مال همراه اول هست و چه بسا توانایی کشیدن خودش چه برسهبه رایتل رو نداره توی منطقه شما .... کلا همراه اول روی دکل هاش آشغال بسته و کل شرکتش زد بند و بنداز هست و مدیراش جه سودهایی که از خرید های آشغالشون نکردن ... البته این موضوع بعدها معلوم میشه !:n03:
شاید همینطوره که شما میگین. ولی روی همین گوشی هم یه مدت سیم همراه اول بوده هم ایرانسل. برای اونا سریع بین نسل های مختلف سوییچ میشد. مثلا همراه اول توی پارکینگ خونه GPRS بود، حیاط EDGE میشد و طبقه دوم HSPA. همیشه هم سریع سوییچ میشد بدون هیچ تاخیری. در مورد 3G و 4G ایرانسل هم همینطور. موقع صحبت کردن که 3G بود، به محض اینکه مکالمه ام تموم میشد و قطع میکردم، مجدد 4G میشد.نقل قول:
نکته دیگه اینکه پشتیبانی رایتل هم تایید کرد که گاهی خیلی طول میکشه.
نمیدونم شایدم مشکل از جانب گوشیه
نظر شما خوبهکه می گید قبل از ترابرد یه سیمکارت بگیرید و تست کنید .... .... به نظر من هر الکی ترابرد نکنه به خاطر ایرانسل و رایتل به صورت کلی ... هر منطقه فرق می کنه !نقل قول:
بعد کلا به نظر من الان هم اصلا وقت ترابرد نیست .... خیلی همراه اول مشکل درست می کنه برای کسایی که ترابرد کردن فعلا ... بزارید بعد از رسمی :n27:
بعدش اینا دشمن همن ..... کلا فکر نکنم کیفیت خوبی برای هم بدن ... مدیر عامل رایتل می گفت رومینگ باید 3g هم باشه .... اما دیگران مانع هستن و کاربران در اینجا متضرر
الان 3g همراه اول خيلي بده؟
بنظرتون همراه اول دائمي دارم ترابرد كنم به ايرانسل؟!
بعد از ترابرد اگه پشيمون بشيم ميشه برگشت داد؟
هزينه ترابرد چقدره؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
-کیفیت سرویس هر اپراتور بستگی به پوشش و ظرفیت و تعداد مشترکین اونها در منطقه شما داره. بهترین راه کسب اطلاعات از اطرافیان محل سکونت شماست
-بعد از 90 روز می توانید برگردید.
-در حال حاظر رایگان است.
رجیستر شدن از رومینگ یه شبکه اصلی و برعکس بستگی خیلی زیادی به سخت افزار و نوع گوشی داره من سه مدل گوشی تست کردم ، یکی اصلا از رومینگ به شبکه اصلی برنمیگشت یکی دیکه ۱۰ دقیقه طول می کشید یکی دیگه بیش از چهل دقیقه طول می کشید تا از رومینگ به شبکه خود رایتل برگرده. بستگی خیلی زیادی به گوشی داره.نقل قول:
دوم رومینگ همپوشانی نداره یعن اینکه اگر در جایی شما می توانید به همراه اول رومینگ کنید ، ایرانسل اجازه رومینگ نمی دهد و مثل اگر در جایی تنها اپراتور موجود ایرانسل باشد شما به ایرانسل رومینگ می شوید....
من خودم تست کردم مثلا در تهران روی ایرانسل رومینگ نمشه ولی در جاده ای که همراه اول پوشش نداشت روی ایرانسل رومینگ شد.
با سلام به دوستان گلم
قبل از ترابرد به کیفیت شبکه اپراتور پذیرا حتما توجه کنید .
درسته ایرانسل سرعت 3G و 4G بالا هست و ... ولی عملا به درد من نخورده .
تو مسافرت به شهرهای شمالی و تو البرز پوشش داغون ، سرعت داغون ، در حد 128 . البته شکایتی هم تو سایت سپاس 195 ثبت شده .
همراهم اول نت 3G سرعتش پایدارتره نسبت به ایرانسل . شب ها ایرانسل در حد ADSL 256 میشه و جیمیل و ssl رو نمیشه باز کرد . تو همون ساعت همراه اول با سرعت بالا و بدون مشکل ssl رو باز میکنه .
تنها مشکل همراه اول نداشتن بسته های متنوع هست . وگرنه اپراتور بدی نیست .
تحربه من از ترابرد
یک حط ایرانسل اعتباری رو به رایتل ترابرد کردم . سیم کارتش رو با پست سریعا بهم رسوندند . دقیقا بعد از 3 روز بدون دعوا و خونریزی سیم کارت شماره ایرانسل داخل شبکه رایتل سویچ شد و آنتن اومد .
دو تا خط دائمی ایرانسل و رایتل رو ترابرد کردم به همراه اول . از 26 تیر ماه درخواستش رو اینترنتی زدم .
تا یک هفته سیم کارت رو نتونستم از امور مشترکین بگیرم . سیسنم مشکل داشت . لغو شد .
یک بار دیگه درخواست دادم . برای هر دو شماره رایتل و ایرانسل . این دفعه به مرحله گرفتن سیم کارت رسید . منتظر فعال شدن سیم کارت ها بودم که دیدم باز لغو شد .
برای بار سوم درخواست دادم . و با پیگیری مدیر مرکز تماس همراه اول و مرکز ترابرد سیم کارت ها رو گرفتم و منتظر فعال سازی شون هستم .
نکته مهم در فعال سازی خط های دائمی
من سیم کارت ها رو بدهی شون رو کامل تسویه کردم . و در دوبار گذشته از گوشی درشون آورده بودم . ولی این دفعه داخل گوشی انداختم . جالب اینه که خط دائمی رایتل بعد از گرفتن سبم کارت ، یک صورت حساب 18000 ریالی برام اس ام اس کرد . ایرانسل رو مبلغ براش واریز کردم و طلبکارم . احتمالا همین بدهی باعث لفو شده بود .
فعلا منتظرم تا هردو شماره ایرانسل و رایتل فعال بشه .
همراه اول درسته سیستم های درست و درمونی نداره ولی تو این قضیه برای حل مشکل من مدیر و کارمندان مرکز تماس مازندران کلی زحمت کشیدند .
ولی کارمند رسیدگی کننده به شکایت ایرانسل ( سامانه سپاس 195 ) زنگ زده بهم ، میگه تو منطقه 3G که شما هستی آیا حداقل سرعت 128 رو داری ؟ میگم بله . میگه 3G سرعتش از 128 شروع میشه . پس مشکل سرعت نیست :n24:
روز خوش
آره حق با شماست. منم تجربه دوستان رو میخونم توی این صفحات به این نتیجه میرسم فعلا وقت ترابرد نیست. انگار طرحش هنوز خیلی آزمایشیه.نقل قول:
به خصوص همراه اول هم به نظر میاد خیلی ناراحته و سنگ اندازی میکنه
آهان. تجربیات جالبی بود. به خصوص در مورد همپوشانی رومینگ.نقل قول:
پس باید با گوشی های دیگه امتحان کنم ببینم به چه شکله.
سپاس ازت [emoji4]
بالاخره تونستم از همراه آخر ترابرد کنم به رایتل :n19:
پیام برا شما هم پخش میشه؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
چه خوب ، ایشالا که راضی باشی :n06:نقل قول:
منم بعد از اینکه با درخواست قبلیم موافقت نشد ( به دلیل نادرست بودن کد ملی!!! در حالی که درست وارد کردم ) ، دوباره پیش ثبت نام کردم و امروز یه سیم کارت دیگه فرستادن! احتمال زیاد این دفعه اوکی شه ، چون بعد از فرستاده شدن کد ترابرد از 667 ، از همراه اول یه اس ام اس اومد که قوانین ترابرد رو گفته و همچنین تو بخش همراه من وضعیت خطم رو نوشته " قطع جلوگیری از نقل و انتقال "
اپراتور رایتل هم گفت که موافقت شده و منتظر تایید سازمان تنظیم مقرراته که حداکثر 5 روز و 3 ساعت طول میکشه! تو سایت رایتلم زده در حال بررسی توسط سازمان تنظیم مقررات! حالا خدا کنه امروز فردا اوکیش کنن...
ضمن اینکه چند روز پیش یه شکایت از همراه اول بابت کارشکنی هاش تو روند ترابرد ، ثبت کردم که بعد از تماس همراه اول و چرت و پرت گفتناش ، تجدید نظر زدم و ....
ضرب المثل
جنگ فقط دو سردارد : یا پیروزیست ، یا شکست است
یا همراه اول به تنهایی پیروز میشه برمردم با این کارهاش و شکست کل مردم ایران توسط ایشون رقم میخوره
یا همراه اول تبدیل میشه به تنهای اول برای همیشه
اما یه ضرب المثل دیگه وجود داره که بیشتر حقیقت داره
ضرب المثل
عـجیب ترین چـیز در دنیا مـوفقیت احمق و شکست داناست
تا اینجایی که ما دیدیم اینجا همه چی برعکسه و ضرب المثل دوم بیشتر درسته :n13:
بله پخش میشه .. تا کی این پیام رو خط میمونه ؟نقل قول:
من پیش بینی می کنم به زودی این مشکل حل میشه ... فقط همراه اول می خواست حس تنفر برای خودش ایجاد کنه موفق شد ... خیلی دوام نمی یاره این پیامنقل قول:
درخواست ترابرد خط دائمی همراه اول به ایرانسل من هم به خاطر Authentication failure رد شد. هرچند به خاطر بسته های اینترنت ایرانسل می خواستم ترابرد کنم. ولی یکم از ایرانسل می ترسم. می ترسم مثل سیم کارت اعتباریش که الکی از اعتبارش کسر میشه تو دائمیش هم الکی هزینه بتراشه، باز خوبی اعتباری اینه که بیشتر از اعتبارت نمیتونه بخوره ولی تو دایمی یه دفعه آخر برج میبینی 30 تومن قبض اومده برات. برای همین منم بی خیالش شدم.
من که ترابرد کردم و فعلا همچین مشکلی نداره و کاملا داره درست کار می کنه و مبلغ قبض هم فعلا نسبت به همراه اول کاهش پیدا کردهنقل قول:
مبلغ قبض کاهش پیدا کرده ؟
من هم حس می کنم همراه اول دائمی قبض هاش 2 تا 4 برابر واقعی هست چون خودم اعتباری ایرانسل استفاده می کنم هزینم به به اندازه دائمی همراه اول نیست .. یا اصلا رایتل اعتباری رو که یه بار شارژ 2000 تومن کرده بودم خیلی خیلی دیر تموم شد که تغجب کردم
:n04:
دیدم همراه اول برای پیامک های سیستم خودش ( نه تبلیغاتی ) که می فرسته یکی در میون هزینه پیامک می اندازه روی سیمکارت دیگه اعتباری همراه اول که دارم یه بار خودم جمع و تفریق کردم از شارژم :n29: دیدم کم می کنه ..... بعد ایرانسل اعتباری خودم هم از موقع بوق زدن پالس می اندازه نا از موقع برقرای تماس که درست نیست .البته گاهی این مشکل رو داره ... رایتل اعتباری که داشتم فکر کنم حسابش درست باشه ...
من 20000 هزار تومن همراه اول برام قبض میاد بدون نت و خیلی کم استفاده می کنم ...ایرانسل 2000 تومن شارژ می کنم ماهیانه برای صحبت کردن و پیام .... کلا فکر کنم ایرانسلم بیشتر کار می کنه !!! :n03: یه مدت همراه اول دیوانه شده بود و قبض 70 هزار و حتی 200 هزار تومن داده !!!! :n30: gprs رو هم غیر فعال کرده بودم که نگن نت گرفتی !
دوستان بالاخره بعد از گذشت 15 روز که سیم کارت رایتل رو گرفتم و تایید کردم ، تازه الان sms اومد که 1 رو بفرست به 667 :n34:
نمیدونم برای من چرا انقد طول کشید ولی برای خواهرم 1 روز بیشتر طول نکشید تا sms بیاد
حالا چقدر طول میکشه وصل بشه؟