البته من با همراه اول و ایرانسل رو مینگ کرده بودم سرعت خوب بود ولی پینگ تست نکردمنقل قول:
امروز یه خط های وب خریدم الان پیامک اومد که با پیش شماره 995 برام فعال شده بعد از استفاده تجربیاتم رو همینجا بیان میکنم :thumbsup:
Printable View
البته من با همراه اول و ایرانسل رو مینگ کرده بودم سرعت خوب بود ولی پینگ تست نکردمنقل قول:
امروز یه خط های وب خریدم الان پیامک اومد که با پیش شماره 995 برام فعال شده بعد از استفاده تجربیاتم رو همینجا بیان میکنم :thumbsup:
با کد پستی روستایی خریدی یا شهری ؟نقل قول:
روستایینقل قول:
خونه یکی از رفیقا روستاست گاهی میریم راحت وصل میشیم بهش و پوشش خوبه
تقریبا 15 کیلومتر باهام فاصله داره
حالا هنوز زنگ نزدن بپرسن به چه آدرسی میفرستن نمیدونم قبول کنن شهر بفرستنش برام یا نه
من اینجا یعنی تو منزل خودمون یکبار با i60 تونستم به های وب وصل بشم اونم اول قرار داد رومینگ بود که پیامک دادن اگر تو روستاها آنتنی نبود به های وب وصل بشید و سیگنال متوسط بود
حالا بازم باید صبر کنیم تا برسه دستم و نظر بدم همینجا
متاسفانه آنتن بیرونی ندارم به مودم وصل کنم :thumbsdow
نیما جان سلام تعرفه های های وب چطوریاست؟؟؟؟نقل قول:
رو همراه اول رومینگ نمیشه؟
سلام مودم های وب hhb من کاملا لاک شده چه جوری میشه بازش کرد؟
سلام مودم های وب hhb من کاملا لاک شده چه جوری میشه بازش کرد
سلام مودم های وب h h b من کاملا لاک شده چه جوری میشه بازش کرد
باید به شرکت ارسال بشه ، با پشتیبانی هماهنگ کنیدنقل قول:
تلفن ثابت های وب چه جوریاست(تعرفه و ...).می شه روی همین سیم کارتی که از های وب داریم تلفن ثابت رو هم فعال کرد؟
فعلا سرویس تلفن ثابت به صورت VoLTE و با گوشی تلفن V10 ارائه میشود.(در صفحات قبل تصاویر و توضیحاتش هست)نقل قول:
درود دوستان
خب سیم کارت منم به دستم رسید هنوز فعال نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون زمان تحویل کپی کارت ملی میگیرن و میفرستن برای شرکت باید صبر کنید تا برسه دستشون و فعالش کنن واستون .
دوستان توجه داشته باشید شما کدپستی هر روستایی رو که تحت پوشش های وب بود رو وارد کردید باهاتون تماس میگیرن و میپرسن که سیم کارت رو به شهری بفرستن که روستا از توابع و زیر نظر اون شهر هست
یا به خود دفتر پستی روستا بفرستن پس دقت کنید کدپستی محلی رو بدید که مسیر رفت و آمدشون براتون دشوار نباشه
به محض فعال شدن سیم کارت اطلاعاتی از پینگ و سرعت و قدرت سیگنال و... در اختیارتون میزارم
خب این وضعیت سیگنالی اطراف میز من هست و در منزل ما که تقریبا نزدیک مرکز شهره روی مودم zte mf910 البته روی i60 خیلی بهتر هستنقل قول:
همچنان سیم کارت فعال نشده :jealous: چون مدارک به دستشون نرسیده هنوز :blink: فعلا فقط سایت خود های وب باز میشه که انگار سرعت خوبی داره
وقتی فعال بشه با مودم i60 تست سرعت و پینگ میزارم واستون
سرعتش توی کازرون به طرز عجیبی بالاست! یکی از دوستان گفتن که سقف سرعت باند 20 (فرکانس 800 مگاهرتز) 50 مگابیت هست من امروز به سرعت عجیب و غریب 65 مگابیت با سیمکارت های وب دست یافتم! واقعا برای خودمم عجیب بود یه فایل هم دانلود کردم سرعت بین 5 تا 8.5 مگابایت متغیر بود البته دکلش نزدیک خونمون هست حدود 100 متر فاصله داره
اینم لینک تست سرعتم
speedtest.net/result/9000475457
عکس
speedtest.net/result/9000475457.png
توی اکثر شهر ها بیشتر از 24 مگابیت نمیشه این جا یه کم عجیبه آنتن دهی هم تو محیط باز -63db محیط بسته -80db
خب دوستان سیم کارت منم فعال شد و اینم تست در محیط داخلی اتاق هست
البته کمی جا به جا کردم سیگنال به صورت نقطه ای برای من خوب هست
البته بازم بگم کمی به مرکز شهر نزدیکم و سیگنال ایرانسل و همراه و رایتل در این جا بسیار قوی هست
پس زیاد نمیشه گله کرد از های وب
احتمالا آنتن خارجی بگیرم و روی نور گیر مشرف به اتاق وصل کنم
اطلاعات سیگنال
البته دوستان در فضای باز مثل حیاط منزل سرعت خیلی بهتر هست تا 3-4 مگابایت بر ثانیه میرسه و میشه گفت برای یک اپراتور روستایی خیلی خوبه
سرعت وبگردی و لود صفحات هم خوبه و وبگردی روانی رو میشه گفت بهتون ارائه میده
تست خاصی کسی از دوستان میخواد بگه تا واسش انجام بدم
آنتن 4g روی فرکانس های وب جواب نمیده خودتو اذیت نکننقل قول:
دقیقا منم چند نوع آنتن تست کردم جواب که نداد هیچ، ضعیف تر شد
اتفاقا به پیشنهاد دوستان یه آنتن uhf/vhf گرفتم از این طرح قدیمی ها که چند شاخه هستننقل قول:
هنوز جای خوبی براش پیدا نکردم و امروز مشغول تستش بودم تازه اونم با سیم معمولی نه کابل کواکسیال
هروقت جای مناسب پیدا کردم از روند کامل و تجهیزات استفاده شده عکس میزارم
بدون آنتن
با آنتن و سیم دو رشته 75:D مکان نصب هم موقت و جهت تست بوده
با همین وضعیت هم میشه راحت 1.5 تا مگابایت بر ثانیه دانلود کرد و نسبت به adsl قطعا بهتره ولی نسبت به 4g واقعی 1 دهم سرعت اپراتور ها ی دیگه هست
دوست عزیز امکانش هست از آنتن و کابلتون عکس بفرستین؟ طول کابل چه قدر هست؟نقل قول:
داداش آنتن دقیقا این بودنقل قول:
البته اون کیت وسطش که کابل بهش وصل میشه به بدنه اصلا وصل نبود که با یه تیکه سیم به پیچ زیرش وصلش کردم و خیلی تاثیر داشت
سیم 75 دو رشته حدود 7-8 متر بود
هروقت تونستم یه چیز مطلوب ازش در بیارم حتما توضیحات کامل میزارم
برای یکی از دوستان میخواستم اینترنت روستایی ثبت نام کنم،فقط hiweb در اون روستا پوشش داره،وقتی هم ثبت نام می کنی،سایت های وب پیغام میدهد:
متاسفانه در حال حاضر امکان ارایه سرویس به شما مقدور نمی باشد.
نیمای عزیز دلنقل قول:
میتونی این مبحث انتن رو برام کمی بسط بدی؟؟؟ممنون میشم!!!:»
این یعنی اون روستا جزو تعهد های وب برای ارائه سرویس نیست یا پوشش نداره.نقل قول:
ولی اگر که از پوشش های وب در روستا اطمینان دارید یا باید سرویس را با کدپستی روستای مجاور دیگری که های وب در اون پوشش داره بخرید یا از سیم کارت ایرانسل به صورت رومینگ روی شبکه های وب استفاده کنید.
در نقشه پوشش شبکه 4g در سایت های وب نوشته با مودم ثابت رومیزی میشه از اینترنت استفاده کرد اما در سایت نمیذاره ثبت نام کنم.نقل قول:
رومینگ ایرانسل چجوری فعال میشه؟
دیتا رومینگ را روشن کنم و بعد با سیمکارت ایرانسل اینترنت hiweb را انتخاب کنم؟
داداش بخدا فعلا کابل کواکسیکال خوب ندارمنقل قول:
قیمت ها هم جوری شده اصلا عجیب غریب :worried:
بخاطر بیماری هم فعلا بیرون نمیشه رفت که
احتمالا ًرفت تا بعد تعطیلات
حسین جان توی این تاپیک عضو باش هروقت کاری کردم اونجا کامل توضیح میدم
در ضمن تو همون تاپیک آنتن ها دوستان دست ساز زیاد عکس گذاشتن ها من یبار بیکار بودم از اول تا آخرش خوندم مطالب خوبی بود :دی
راست میگی حرف متین .......نقل قول:
ممنون:»
سلام خدمت دوستان. وقتتون بخیر. به لطف اساتید مودممو آنلاک کردم و وقتشه کاری اگه ازم بر میاد جبران کنم.
درمورد آنتن خواستم توضیحی داده باشم امیدوارم بدردتون بخوره. اگه پیش پا افتاده بود و بلد بودین به بزرگی خودتون ببخشید
اول از همه بگم که دریافت و ارسال هر رنج فرکانسی آنتن بخصوص خودشو میخواد و دلیل اینکه آنتن های فورجی که استفاده کردین واسه های وب جواب نمیده همینه . چون رنج فرکانسی بالا (که شامل باند سه 1800mhz و باند هفت 2600mhz) رو پوشش میده و برای فرکانس مورد استفاده های وب که باند بیست (800mhz) هستش باید آنتنی استفاده بشه که این رنج رو پوشش بده و چون جزء محدوده باندUHF هستش پس میشه از آنتن UHF استفاده کرد
واسه کابل هم اگه میخواید بهترین جوابو بگیرین توصیه میکنم از کابل RG59 که برای دوربین مدار بسته بکار میره و کمترین اقت سیگنال رو داره استفاده کنید. البته تا جایی که امکان داره کابل کوتاهتر باشه. واسه اتصال کابل به مودم باید از کانکتور SMA استفاده بشه که یکم سخت گیر میاد.
اینا رو بنده عملاً تست نکردم و فقط از جنبه علمی گفتم چون خیلی سروکار داشتم. و اگه بتونم عملاً تست میکنم و همینجا اعلام میکم
اول از همه بگم که دریافت و ارسال هر رنج فرکانسی آنتن بخصوص خودشو میخواد و دلیل اینکه آنتن های فورجی که استفاده کردین واسه های وب جواب نمیده همینه . چون رنج فرکانسی بالا (که شامل باند سه 1800mhz و باند هفت 2600mhz) رو پوشش میده و برای فرکانس مورد استفاده های وب که باند بیست (800mhz) هستش باید آنتنی استفاده بشه که این رنج رو پوشش بده و چون جزء محدوده باندUHF هستش پس میشه از آنتن UHF استفاده کرد
واسه کابل هم اگه میخواید بهترین جوابو بگیرین توصیه میکنم از کابل RG59 که برای دوربین مدار بسته بکار میره و کمترین اقت سیگنال رو داره استفاده کنید. البته تا جایی که امکان داره کابل کوتاهتر باشه. واسه اتصال کابل به مودم باید از کانکتور SMA استفاده بشه که یکم سخت گیر میاد.
اینا رو بنده عملاً تست نکردم و فقط از جنبه علمی گفتم چون خیلی سروکار داشتم. و اگه بتونم عملاً تست میکنم و همینجا اعلام میکم
دوستان اگه کسی تونست با استفاده از آنتن اکسترنال مودم به نتیجه خوبی برسه ما رو هم در جریان بذاره من که هر آنتنی تست کردم سیگنال فقط ضعیف تر شد:sad:
ظاهرا اکثر آنتن های آماده موجود در بازار یا برای فرکانس 1800 LTE هستن یا برای فرکانس های 3G
هیچ آنتن آماده ای در ایران پیدا نکردم که 800mhz رو ساپورت کنه...
آنتن UHF تلویزیون ساپورت میکنه. کابشم RG59 باشه بهتره. فقط فیش SMA سخت گیر میادنقل قول:
سلام دوستان
من یه مودم Huawei دارم
آیا سیمکارت های وب روی اون جواب میده ؟؟؟
سلام مودمتون باید باند 800 رو پشتیبانی کنه برای این اپراتورنقل قول:
مدلش چیه ؟
توی فرکانس های پشتیبانی شده 800 ذکر شده ؟
b315s هواوینقل قول:
ظاهرا ساپورت میکنه !!! راستی یه سوال دیگه آیا اینترنت ثابت ایرانسل رو هم ساپورت میکنه ؟؟
اره ساپورت میکنهنقل قول:
نه اینترنت ثابت ایرانسل فکر کنم محدوده ی 3500 تا 3600 هست
سلام اقا نیما میشه بگین چجوری خریدین من کد پستی یکی از اشناهارو میزنم میزنهدر حال حاضر امکان ارایه سرویس در این روستا وجود ندارد بااینکه انتن های وب هم اونجا هس میشه راهنمایی کنی چیکار کنم
سلام
مودم های وب hhb راهی هست آنلاک بشه ؟
سرعت اینترنت شما هم کم شده و قطعی زیاد دارید؟
برای منم همینجوره، تو گوشی میزارم آنتنش فوله ولی دیتا نداره، گوشی هم ف 800رو ساپورت میکنه، سیمکارت هم فعاله، پشتیبانیشون هم که هیچ..نقل قول:
این apn رو چجوری میشه ساخت؟ تنظیمات خاصی داره؟
Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
میری قسمت تنظیمات شبکه -> نقاط دستیابی -> ساخت نقطه دستیابی جدید ، جلوی نام و نام دستیابی مینویسی hiweb قسمت server هم مینویسی hiweb.ir به همین ساده گی ، درست شد یه دعا هم به جونمون میکنینقل قول: