بازي بعدي ايران 26 مرداد
در يوكوهاما ژاپنه
Printable View
بازي بعدي ايران 26 مرداد
در يوكوهاما ژاپنه
الان بازي 3-0 به نفع بايرن تموم شد.
كريمي واقعا عالي بازي كرد و ايشالا روز به روز بهتر ميشه.
اعتماد به نفس خيلي مهم كه كريمي اينو نشون داد كه به اندازه كافي داره.
فقط احساس من اين بود كه كريمي يه جورايي تويه پستي بازي مي كرد كه تا حدودي باعث مي شد اون حس دريبل زني هميشگي رو نداشته باشه.
به هر حال كريمي طبق وظيفه خواسته شده عمل مي كرد.
سلام..........
علي كريمي خوب بازي كرد داره كم كم تو تيم جا ميفته :wink:
منم حضور علی کریمی تو زمینا تبریک میگم و امیدورام یه بازی کامل بازی کنه و فقط یه نیمه ای نباشه. همانطور که دوستان گفتند علی کریمی مثل قبل نیست که فقط بخواد دریبل بزنه بلکه در خدمت تیمه و این خودش خیلی مهمه 8)
فعلا بي خيال علي كريمي
به نظر شما حق با نفته يا با آهن
كي مقصره الان چي كار بايد بكنن
=======
چون نمي خواستم تاژيك جديد باز شه نظر تون روبگين
ما وقتي ميتونيم نظر بديم كه همه چيز رو در مورد اين موضوع بدونيم!!!!
هر كسي يه چيزي ميگه.
منم آخر نفهميدم چي به چيه.
زندي ، اولين ديدار بوندس ليگا را از دست داد
----------------------------------------------
فريدون زندي هافبك ملي پوش كشورمان كه فصل گذشته در ميان بازيكنان اصلي كايزرسلاترن حضور داشت و پس از درخشش در اين تيم توانست به تيم ملي ايران راه پيدا كند امسال اولين روز بوندس ليگا را به علت مصدوميت از دست داد. در چارچوب رقابتهاي بوندس ليگا، تيم كايزرسلاترن به مصاف شالكه خواهد رفت . در اين ديدار اولاف مارشال سرمربي كايزرسلاترن به علت مصدوميت ، زندي را در ميان بازيكنان ذخيره تيم خود نيز قرار نداد. وي كه در ماه اخير به خاطر مصدوميت تمرينات كايزرسلاترن را هم از دست داده بود اولين بازي فصل جديد اين تيم را نيز از دست داد. زندي تمرينات آماده سازي خودش را ديرتر از ساير بازيكنان لاترن آغاز كرده و احتمالا_ تا چند هفته ديگر در شرايط مطلوب قرار مي گيرد.
----
مهدوي كيا و تاكاهارا نيمكت نشين هستند
------------------------------------------------
هفته اول رقابتهاي فوتبال باشگاهي آلمان (بوندس ليگا) با انجام مسابقه بايرن مونيخ مونشن گلادباخ آغاز شد. هفت ديدار باقي مانده امروز انجام مي شود كه در يكي از اين ديدارها هامبورگ در ورزشگاه خانگي خود، آ.او.ال .آره نا ميزبان نورنبرگ است . در آن مسابقه باز هم مهدي مهدوي كيا در تركيب اصلي قرار ندارد و توماس دال از بازيكناني همچون ژوشتر، كليگ بايل ، دمل ، فان بويتن ، آتوبا، وي كي ، ياروليم ، باينليش ، وان دروارت ، امپنزا و باربارز در اين مسابقه استفاده خواهد كرد. در اين شرايط مهدوي كيا به همراه كرشتن ، راين هاردت ، كارل ، لاوس ، تروچوفسكي ، برسكو و تاكاهارا از روي نيمكت بازي تيمشان خود را تماشا خواهند كرد. در حقيقت توماس دال با نيمكت نشيني مهدوي كيا و تاكاهارا به بازيكنان آسيايي خود شانس حضور در ميدان را نداده است .
طالبي : دلم با فجر است اما مي خواهم بروم
-------------------------------------------------------
فرشيد طالبي مهاجم بلندقامت و خوش اخلاق تيم فجر با وجود اين كه تنها در 5 بازي فصل قبل به صورت كامل حضور داشته و 4 بازي غايب و بقيه را هم به صورت يار جايگزين بازي كرده اما انصافا_ با 7 گل زده كارنامه قابل قبولي را ارايه داده است .
استقلال تهران ، فولاد اهواز و سايپا تيم هايي هستند كه با اين بازيكن تماس گرفته و چراغ سبز نشان دادند. جعفري مدير فجر مي گويد: به اين بازيكن احتياج داريم و سعي مي كنم كه رضايت وي را كسب نماييم .
طالبي تا آذرماه امسال با فجريها قرارداد دارد و اين يعني اين كه اگر بخواهد به استقلال تهران برود بايد رضايت مديران اين تيم را جلب نمايد وگرنه در نيم فصل مي تواند به عنوان بازيكن آزاد به تيم دلخواه خود كه احتمالا_ آبي ها خواهند بود، برود.
البته هر كسي منطق دو دو تا چهار تا داشته باشد، مي داند كه 30 ميليون با 80 ميليون و فجر با استقلال چقدر تفاوت دارد، پس فجري ها اگر در مسايل مالي محدوديت دارند، بايد حداقل دل فرشيد را به حضور در ميدان خوش كنند.
غلام پيرواني مربي تيم فجر هر چند كه گفته : >امسال شرايط فرق كرده < اما با توجه به اين كه فجريها پيستون هاي خود را دز دست دادند و تاكنون هم بازيكن جايگزين نداشتند بايد ديد آيا مش غلام امسال درصورت حفظ فرشيد مي خواهد به او ميدان دهد يا نه ؟ و اما فرشيد طالبي مي گويد:
>من هميشه دلم با فجر است اما اين در شرايطي است كه بتوانم به صلاحديد مربي در ميدان حضوري مووثر داشته باشم ، من هم مانند همه دلم مي خواهد كه در فوتبال پيشرفت كنم ، حال مديران فجر بايد تصميم گيري كنند با اين كه استقلال تهران و چند تيم ديگر خواهان حضور من هستند اما تاكنون نتوانستم رضايت آقاي جعفري را كسب كنم <.
فرشيد در مورد ماندن در فجر گفت : >تا امروز هيچ وقت در مورد مسايل مالي صحبتي را مطرح نكردم ، همان طور كه هيچ گاه نگفتم چرا من را بازي نمي دهيد؟ چون نظر مربي برايم محترم است . مطمئن باشيد اگر بخواهم از فجر هم بروم بايد بدانم مربي تيم آينده ام چقدر به من اعتقاد دارد. آنگاه با شناخت كافي گام برمي دارم به هر حال تيم هاي بزرگ هميشه مي توانند پلكان ترقي باشند براي پيشرفت و حضور در تيم ملي كه مهم ترين آرزوي من است .
مهاجم فجر شهيد سپاسي همان طور كه گفتيم حال و هواي غربي دارد و دلش مي خواهد در ليگ پنجم بتواند قابليت هاي خود را به نمايش بگذارد و مسلما_ باتوجه به ويژگي هاي فيزيكي و خصوصيات اخلاقي و انگيزه هاي فردي مي توان فرشيد را در تيم ملي هم ديد. چرا كه خواستن توانستن است .
فرشيد البته حق دارد چرا كه وقتي به تيم ملي ب دعوت نشد در حالي كه با 7 گل درصدر گلزنان بود از آن سو هيچ كدام از مسووولين فجر از دفاع نكردند، آيا اگر در تيم استقلال بود، ساكت مي ماندند؟
بازي كريمي تحسين كارشناسان فوتبال را برانگيخت
-------------------------------------------------------------
بازي علي كريمي ملي پوش كشورمان و عضو تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان برابر مونشن گلادباخ تحسين كارشناسان فوتبال را برانگيخت . شبكه تلويزيوني دوبي اسپورت با دعوت از دو كارشناس , اين بازي را تحليل كرد. كارشناسان در اين برنامه علي كريمي را يكي از موثرترين و مهمترين بازيكن اين ديدار دانستند و اعلام كردند بازي موثر كريمي در خط دفاع و مياني و پاسهاي مفيد او باعث شد بايرن سه بر صفر پيروز شود. بنابر گفته اين تحليل گران تعويض هاي فليكس ماگات در نيمه دوم و آوردن بازيكناني مانند كريمي و ينس يرميس باعث شد بايرن با وجود ده نفره بودن جان تازه اي بگيرد و با سه گل حريف را شكست دهد. اين كارشناسان تاكيد كردند علي كريمي نشان داد كه قدرت بازيسازي بسيار عالي دارد و مي تواند در چند نقطه زمين نقش آفريني كند.
سخنگوي فدراسيون فوتبال: با عربستان در مالزي بازي ميكنيم
----------------------------------------------------------------
غلامحسين زمان آبادي سخنگوي فدراسيون فوتبال از انجام مسابقه بين دو تيم ملي فوتبال ايران و عربستان سعودي در مالزي در روز ۲۰مرداد ماه جاري خبر داد. اين بازي روز ۲۰مرداد ماه جاري طبق قرار قبلي در مالزي برگزار خواهد شد. وي افزود: پس از مرگ "فهد" پادشاه عربستان، خود سعوديها اعلام كرده بودند كه اردوي تداركاتي خود در مالزي را منتفي ميكنند، ولي مكاتبه اي با ما نكردند و حال دوباره طي خبر روزنامه الوطن اعلام كردهاند كه تيم ملي عربستان در مالزي به سر ميبرد، پس اين بازي انجام خواهد شد. سخنگوي فدراسيون فوتبال ادامه داد: تيم ملي فوتبال روز سهشنبه ۱۸ مرداد ماه تهران را به قصد اردوي آمادهسازي مالزي ترك خواهد كرد و پس از ۲روز حضور در مالزي به مصاف تيم ملي عربستان خواهد رفت. زمان آبادي درباره حضور لژيونرها در بازي با ژاپن گفت : با تلاشي كه برانكو سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان ميكند، قرار است وضعيت لژيونرها بررسي شود و افرادي كه آمادگي حضور در ژاپن را دارند، مشخص شده و در ديدار با تيم ملي فوتبال ژاپن به اين كشور سفر كنند. وي درباره اعلام اسامي اعضاي تيم ملي فوتبال اعزامي به مالزي و ديدار با تيم ملي ژاپن گفت : اين ليست فردا يكشنبه يا حداكثر صبح دوشنبه اعلام خواهد شد. سخنگوي فدراسيون فوتبال در پايان گفت : ۲روز زودتر از ديدار با ژاپن تيم ملي فوتبال كشورمان به اين كشور وارد ميشود و احتمال دارد قبل از ورود به اين كشور يك اردوي كوتاه مدت هم در هنگ كنگ داشته باشد.
لوييس فيگو: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام
-------------------------------------------------------------
"لوييس فيگو" گفت: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام با وجود اين از وضعيتي كه از رئال مادريد بيرون آمدم، خشنود نيستم. به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از ميلان، وي كه يك روز پس از امضاي قراردادي دو ساله به ارزش ۷ميليون يورو با اينترميلان در يك كنفرانس خبري سخن ميگفت، اظهار داشت: به شيوهاي كه ميخواستم، مادريد را ترك نكردم با وجود اين ميخواهم از هواداران اين تيم كه هميشه مرا مورد حمايت قرار دادهاند، تشكر كنم. بازيكن اسبق سال جهان يك سال زودتر از اتمام مهلت قراردادش با رئال مادريد، پس از اينكه توسط "واندرلي لوكزمبرگو" مربي اين تيم از تركيب اصلي آن در ۸مسابقه آخر فصل گذشته حذف شد به عنوان بازيكن آزاد اعلام شد. فيگو افزود: در طول مدت فعاليت هر بازيكني امكان برخورد با افرادي كه به وي اعتماد ندارند، وجود دارد با وجود اين رئال مادريد در گذشته چيزهاي بسياري را براي من به ارمغان آورد. وي افزود: براي بازي در اينترميلان متولد شدهام از اينكه در اينجا هستم، بسيار خوشحالم. من اطمينان مسوولان باشگاه و هم تيميهايم را از زماني كه آنها را براي نخستين بار ديدم، احساس كردم. اين بازيكن همچنين از آمادگي خود براي حضور در تيم ملي پرتغال در ديدار برابر مصر خبر داد. وي گفت: تمرينات كمي داشتهام اما اگر از من دعوت شود دوشنبه به ليسبون ميروم. هافبك ۳۲ساله پرتغالي ادامه داد: فوتبال ايتاليا متفاوت با فوتبال اسپانياست. براي هرچه سريعتر سازگار شدن با آن، به شدت تلاش ميكنم. فيگو پس از "سانتياگو سولاري" و "والتر ساموئل"، سومين بازيكن رئال مادريد است كه در اين فصل با اينترميلان قرارداد امضا ميكند. اين باشگاه سال گذشته نيز "استبان كامبياسو" هافبك آرژانتيني رئال مادريد را به خدمت گرفت. فيگو گفت: از اينكه هم تيميهاي سابقم را اينجا ميبينم، خوشحالم. هميشه رابطه خوبي با همتيميهايم داشتهام. بازيكن سابق سال اروپا همچنين براي كمك به "آدريانو" مهاجم برزيلي اينترميلان در به ثمر رساندن گلهاي بيشتر در راستاي كسب نخستين عنوان قهرماني اين تيم از سال ۱۹۸۹تا كنون ابراز تمايل كرد. آدريانو پيراهن شماره ۱۰اينترميلان را يعني همان شمارهاي كه فيگو در مادريد به تن ميكرد، در اختيار دارد. فيگو پيراهن شماره ۷اين تيم را خواهد پوشيد كه پيش از اين در تيم بارسلونا و پرتغال به تن ميكرد.
---- به چلسي دو روز ديگر فرصت داد در مورد ميشل اسين تصميم بگيرد
-----------------------------------------------------------------
رييس باشگاه فوتبال المپيك ---- فرانسه دو روز ديگر به چلسي فرصت داد تا پيشنهاد مناسبي را براي به خدمت گرفتن "ميشل اسين" مدافع غنايي اين تيم ارايه دهد. به گزارش خبرگزاري رويترز از پاريس، "ژان ميشل اولاس" گفت: يا آخر اين هفته نتيجه يا مشخص ميشود يا اينكه اصلا اين اتفاق روي نميدهد. چلسي قهرمان ليگ برتر انگليس هفتههاست به دنبال جذب اسين است اما ---- قهرمان باشگاههاي فرانسه راضي به فروش اين بازيكن كمتر از مبلغ ۴۵ ميليون يورو نيست . اولاس با اشاره به اينكه روز جمعه جلسه ديگري با "پيتر كنيون" رييس اجرايي باشگاه چلسي داشته است، اظهار داشت: چلسي هنوز پيشنهادي را كه برابر با ميل باشگاه باشد، ارايه نداده است. در صورتي كه اين باشگاه حاضر به انتقال يك بازيكن در كنار مبلغ قرارداد نيز باشند، قابل قبول است. رييس باشگاه ---- اشارهاي به نام بازيكن نكرد اما مسوولان اين باشگاه بارها تمايل خود را براي جذب "تياگو"، هافبك پرتغالي چلسي اعلام كردهاند. اسين كه در رقابتهاي فصل جاري، در تركيب ---- حضور نداشته است نيز از تمايل خود براي پيوستن به چلسي خبر داده است. اين بازيكن به روساي ---- گفته است از وضعيت موجود ناراضي است. "ژرار هوليه" مربي ---- در اينباره گفت كه اسين در تركيب تيم در مسابقه با استراسبورگ حضور دارد با وجود اين مشخص نكرد كه آيا اين بازيكن غنايي در تركيب اصلي جاي دارد يا خير.
زيدان و رونالدو براي افتتاح ورزشگاه فجر بم به ايران مي آيند
هادي ساعي را به عنوان سفير صلح و دوستي معرفي ميكينم
"زين الدين زيدان" و" رونالدو" ستارگان فرانسوي و برزيلي باشگاه رئال مادريد اسپانيا به منظور افتتاح ورزشگاه فجر شهر بم به كشورمان سفر ميكنند.
"امير حسين برمكي"، مسئول امور هماهنگي سازمان ملل متحد در تهران، در مراسم تجليل از هادي ساعي ضمن اعلام اين خبر در گفت وگويي اختصاصي باخبرنگار گروه ورزش ايلنا، تصريح كرد: با توجه به اقدامات خير خواهانه هادي ساعي ما تصميم گرفتهايم كه او را به عنوان سفير صلح و دوستي سازمان ملل در ايران معرفي كنيم و در اين خصوص اقدامات مقدماتي را انجام دادهايم.
وي افزود: انجام امور اداري اين كار تا حدودي زمان مي خواهد ولي از آن جا كه سازمان ملل روي ساعي نظر مساعدي دارد خيلي اميدوار هستيم كه اين اتفاق به زودي رخ دهد، البته نبايد فراموش كرد كه سفراي سازمان ملل در بخشهاي مختلف حتي ميتوانند توسط كوفي عنان به عنوان سفير سازمان معرفي شوند.
برمكي ضمن ابراز خوشحالي از روي آوردن شركتهاي دولتي و خصوصي به انجام وظايف اجتماعي و فراهم شدن شريط فرهنگ سازي گفت ما در سازمان ملل كاري به نام شركتها نداريم،بلكه وقتي ميبينيم يك شركت از يك ورزشكار قهرمان تجليل ميكند از آنها حمايت خواهيم كرد.
مسئول امور هماهنگي دفتر سازمان ملل در تهران با اشاره به اين موضوع كه ايران و جهان نبايد حادثه دلخراش بم را فراموش كنند، گفت: ما در سازمان ملل اقدامات اوليه را براي سفر دو تن از سفراي صلح و دوستي و UNDP اين سازمان به ايران را انجام دادهايم و قرار است تا زين الدين زيدان و رونالدو دو فوق ستاره فوتبال جهان را براي افتتاح ورزشگاه فجر بم به ايران بياوريم، البته لازمه اين كار اين است كه حداقل زمين چمن اين ورزشگاه آماده باشد، ما حتي مكاتبات اوليه را با باشگاه منچستر انجام دادهايم و فكر ميكنم اگر اتفاق خاصي رخ ندهد، اين باشگاه كه با سازمان ملل همكاري خوبي دارد را براي انجام يك ديدار دوستانه به تهران يا بم بياوريم.
برمكي زمان سفر زيدان و رونالدو را به ايران نيم فصل ليگ اسپانيا( لاليگا) اعلام كرد.
تهران- خبرگزاري كار ايران
سرپرست تيم پاس،قطعيت پيوستن نكونام بهباشگاه كايزرسلاترن را رد كرد
---------------------------------------------------------------
محمد ملااسماعيلي سرپرست تيم فوتبال پاس تهران، اظهارات رييس باشگاه كايزرسلاترن آلمان درباره توافق با "جواد نكونام" براي پيوستن به اين باشگاه را رد كرد. سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا (اي اف سي) به نقل از "رنهياگي" نوشت كه ما با جواد نكونام به توافق رسيدهايم، ولي مسوولان پاس هنوز پيشنهاد ما را نپذيرفتهاند. تاكنون هيچ توافقي رسمي و غير رسمي بين مسوولان باشگاه پاس وحتي جواد نكونام با هيچ يك از مسوولان كايزرسلاترن بدست نيامده است. وي تاكيد كرد: همانطور كه قبلا هم گفتهام پيوستن نكونام به هر تيم خارجي به دليل در پيش بودن مسابقات جام باشگاههاي آسيا، بعيد است. اين مسوول باشگاه پاس با بيان اين كه به دليل نياز بهاين بازيكن علاقهاي به فروش او نداريم، افزود: البته مسوولان تيم در حال بررسي اينموضوع هستند و نظرنهايي و قطعي در اين زمينه تا چند روز آينده اعلام ميشود.
تهران IranSports.Net
گل محمدي به صباباتري رفت
---------------------------------------
جلالي سرمربي تيم فوتبال فوتبال صباباتري تهران از پيوستن "يحيي گل محمدي" و نورصبري" دروازبان عراقي به اين تيم خبر داد. گل محمدي و نورصبري پيش از اين در تيمهاي فوتبال پيروزي تهران و المپيك عراق عضويت داشتند. خودم عملكرد چند ماه گذشته نورصبري را در باشگاه عراقي پيگيري كردم و مصرانه از مسوولان صبا باتري خواستار عقد قرارداد با وي بودم. وي ادامه داد: قابليتهاي فني گل محمدي بر كسي پوشيده نيست و از اين خريد بسيار خوشحالم. جلالي در پايان گفت : گل محمدي بعد از بازي تيم ملي كشورمان با ژاپن به جمع ما محلق ميشود، اما نورصبري از امروز در تمرينات تيم صباباتري حضور مييابد.
تهران IranSports.Net
محروميت يك ساله باشگاه آاس رم در مورد نقل و انتقال بازيكنان لغو شد
--------------------------------------------------------------
دادگاه داوري براي ورزش ( (CASحكم محروميت يك ساله باشگاه فوتبال آاس رم ايتاليا را از هر گونه فعاليتي در راستاي نقل و انتقال بازيكنان لغو كرد. به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) باشگاه رم را به دليل امضاي قرارداد با "فيلپه مكسس" پيش از اتمام مهلت قرارداد اين بازيكن با باشگاه فرانسوي اوسر به يك سال محروميت از نقل و انتقال بازيكنان محروم كرده بود. فيفا همچنين مكسس را به مدت شش هفته از حضور در مسابقات محروم كرد. باشگاه رم با لغو اين مجازات ميتواند سه قرارداد تابستانه خود را با "شعباني نوندا" مهاجم اهل كنگو، "ساموئل كوفور" مدافع غنايي و "رودريگو تاديي" هافبك برزيلي به ثبت برساند. دادگاه داوري براي ورزش كه مقر آن در لوزان سوييس است در دهه ۱۹۸۰ به هدف رسيدگي به منازعات قانوني در دنياي ورزش آغاز به كار كرد.
تهران IranSports.Net
كلبرسون به بشيكتاش پيوست
---------------------------------------
"كلبرسون" هافبك برزيلي با امضاي قراردادي چهار ساله به تيم فوتبال بشيكتاش تركيه پيوست. به گزارش خبرگزاري رويترز از استانبول، كلبرسون پيش از اين دو سال ناموفق را در منچستريونايتد انگليس سپري كرده بود. اين بازيكن ۲۶ساله كه در سال ۲۰۰۲به همراه تيم ملي فوتبال برزيل به قهرماني جام جهاني رسيد، در سال ۲۰۰۳از تيم اتلتيكو پاراناننزه به منچستريونايتد پيوست اما نتوانست موفقيتي در اين تيم كسب كند و در نتيجه جايگاه خود را در تيم ملي كشورش نيز از دست داد. وي پس از امضاي قرارداد با بشيكتاش گفت: امروز از باشگاه بزرگي به نام منچستريونايتد به باشگاه بزرگ ديگري آمدهام بنابر اين بسيار خوشحالم. مسوولان اجرايي باشگاه بشيكتاش پيش از اين اعلام كرده بودند، مدت يك سال است براي جذب كلبرسون تلاش ميكنند. آيلتون ديگر بازيكن برزيلي است كه ماه گذشته از شالكه ۰۴به بشيكتاش پيوست.
تهران IranSports.Net
بذار بره آدم بی تعصب و سوتی نمی خوایمنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
تا دوستانی مثل اولادی و حامد جون هستن نیازی به این ها نداریم
بزرگترين افتضاح در تاريخ تمام باشگاها
--------------------------
تيم پرسپوليس در حالي كه تا حالا فقط با 4/5 تا بازيكن قرار داد بسته يا تمديد كرده اين تيم با بدهكاري كه به مسيولان زمين تمريني خودشون يعني كارگران مسيولين اين زمين اجازه تمرين به اين تيم رو ندادن
چندين بازيكن از پرسپوليس جدا شده ان ولي بازيكني نگرفته به جز 2/3تا من موندم چطوري اين فصل مي خواد بازي كنه :wink: :lol:
كوسه جون مشكل پرسپوليس تعصب و بازيكن نيست
مشكل پرسپوليس وجود شخصي به نام پروينه :arrow: :arrow: :arrow:
اين پروين تا پرسپوليس رو از بين نبره و ما هوادارا رو بيچاره نكنه ول كن نيست :cry: :cry:
سلام دوستان نمی تونم بگم از به وجود اومدنه همچین تاپیکی چقدر خوشحالم می خواستم بگم رفتنه گل محمدی به سوده پرسپولیس شد البته اینو بگم هنوز رفتنه گل محمدی قطعی نشده تازه قرارداده داخلی بستن پروین گفته منتظره بازگشته گل محمدی تا ببینه جریان چیه :arrow:
امین جون با مرام,من هم همیشه میگم مشکل از پروین اگه شک داری از دوستان بپرس ولی با وجود حامد و مهرداد باز هم امیدی هست :arrow: :wink:
كوسه جان
و بقيه دوستان توجه كنيد
اگه ميخواهيد
اين تايپيك هم بسته بشه به اين كل كلا
ادامه بدين
من خودم طرفدار پرسپوليسم
از مشكلات باشگاه هم دل پري دارم كه اگه بخواهم بگم
فكر كنم يه 100 صفحه اي بشه
اما سعي كنيد فقط تو اين تايپيك اخرين اخبار
را بگذاريد تا همه استفاده كنند
خب با توجه به اينكه فقط 21 روز تا شروع ليگ مونده فكر كنم اين تايپيك دوباره رونق بگيره
اين اولين خبر اين فصل
تيم 16 ليگ مشخص شد
راه اهن
بالا خره
تموم شد
پروين گفته گل محمدي براي تسويه حساب كه به باشگاه امدنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
ميبينيم اگه مشكل ماليه خب ميشه حلش كرد اما اگه مشكل چيز ديگه اي هست
خب موفق باشه
پروين دنبال اينه كه گل محمدي رو نگه داره
با توجه به اينكه پرسپوليس پژمان نوري رو هم گرفته
و ميخواهد 3 بازيكن
تيم ملي پاناما ( نايب قهرمان كنكاكاف )
را در اختيار بگيره فكر كنم تو منطقه مياني و مله مشكلي نداشته باشه
امسال مشكل پرسپوليس در دفاعه
استقلال در اولی بازی تدارکاتی
خود در ترکیه
یکی از تیم های دسته اولی این کشور
را ۳ بر ۱ شکست داد
رونالدینهو بابا ترکوندی آخره اخباره جدید دستته ببین گل محمدی هوتوتو چون به نظره من بازیکنی که با یک باشگاهه دیگه قرارداد می بنده اصلا تعصبی به پرسپولیس نداره به نظره من بازیکنه خارجی هم بدرده پرسپولیس نمی خوره می تونیم در خطه دفاعی از شیثه رضایی استفاده کنیم تا یکی مثله مهرداده اولادی داشته باشیم شما موافق نیستی :?:
دوستان پيشنهاد ميكنم با توجه به نزديك شدن به پايان زمان نقل و انتقالات و شروع ليگ برتر ليستي كامل از تمامي بازيكنان تيمهاي حاضر در ليگ برتر در اين جا قرار داده بشه !!!! (اگه به همراه شماره باشه خيلي بهتره)
Friend,جون من صد در صد باهات موافق بدون باش که مازنی هاغولند فقط یکی گل محمدی توشون بی تعصب در اومد
=-=-=-=
راستی فریند جون اون ملبی رو که تو وبلاگت نوشته از کجا گرفتی
اگه میکولی بره من باشگاه یووه رو اتیش میزنم
آقا ما کاسانو نمی خوایم میاد تیم رو بهم می زنه
همون می کولیه ریزه میزه خیلی تیزه
ببین friend جان اصلا بحث تعصب تو باشگاه نیست
برات مثال میزنم فیگو خیلی به رئال متعصب بود اما وقتی
مجبور شد بره رفت
تا در اولین بازی در سوپر جام ایتالیا مقابل یونتوس در ترکیب اینتر قرار بگیره
وقتی بازیکنی حالا چه بر حسب تجربه چه بر حسب بازی خوب
میتونه یه خط مهمی مثل دفاع را رهبری کنه
تیم باید با هر تلاشی شده اون رو نگه داره
شما اگه یه کم بیشتر دقت میکردی تو مصاحبه ای که با گل محمدی انجام داده اند
گفته من بعد از بازگشت تیم ملی از انگلیس 2 هفته صبر کردم اما هیچ کس به سراغ من نیومد
شاید این کار را کرده که یه شکی به پرسپولیس بده
به نظر من پرسپولیس باید با هر زحمتی شده این بازیکن را نگه داره
چون خیلی خوب میتونه خط دفاع یه تیم را رهبری کنه
که شاید تا سال ها بعد شیث رضایی نتونه این کار را بکنه
دوباره برات مثال میزنم
رهبری فرد خودمون کلی وقت بازیکن پرسپولیس بود اما هیچ وقت نتونست درست خط دفاع
تیم را رهبری کنه چون خیلی تو حاشیه بود برعکس گل محمدی
اما در مورد بازیکن خارجی باید بهت بگم
نمیشه گفت چون تا حالا پرسپولیس هر بازیکن خارجی اورده ناموفق بوده
این بازیکناهم ناموفقن من بازی های تیم ملی پاناما را در بازیهای منطقه کنکاکاف
گیر اوردم و دیدیم این 3 بازیکنی که پرسولیس میخواهد بخردشون
بازیکنای خوبی بودن
و در ترکیب تیم خودشون خیلی تاثیر گذار بودن
حالا تو پرسپولیس چی کار بکنن (اگه بیان) باید صبر کرد حدود 20 روز دیگه دید
اما در مورد اولادی و کاظمیان باید بهت بگم درسته تو فصل گذشته همین 2 بازیکن
پرسپولیس را تو کورس قهرمانی نگه داشتند
اما همونطور که خودت دیدی 2 بازیکن نمیتونن یک تیم را قهرمان کنن
باید هر 25 نفر به علاوه کادر و مدیران زحمت بکشند تا یک تیم قهرمان شود
در مورد پروین هم باید بهت بگم پروین یه استورس تو پرسپولیس
همونطور که دیدی وقتی 2فصل پیش تو پرسپولیس نبود کلی از طرفداران پرسپولیس از این تیم حمایت نکردن و تیم جایگاهی بهتر از 8 پیدا نکرد
بین من نمیگم کار درستیه که تو کار مربی مثل زوبل دخالت میکنه
نه ، شاید اگه زوبل خودش مربی گری میکرد و در کارش دخالت نمیکردن
پرسپولیس جایگاهی بهتر از 4 کسب میکرد
اما این را هم میگم که وجود پروین تو پرسپولیس ضروری است
به شرطی که در کار های دیگران دخالت نکنه
به نظر من کسی که باید از پرسپولیس بره استیلیه
به هر حال امیدوارم تونسته باشم سوالت رو برطرف کنم
امین جان پیشنهاد جالبیه
منم حمایت میکنم
سعی هم میکنم در این راه شما و دوستان را یاری کنم
به هر حال با این کار یه اطلاعات جامع و کامل دست همه
بچه ها می اید
به خصوص طرف داران فوتبال
دوست عزيز مسءله اصلي پول نبودهنقل قول:
نوشته شده توسط M$$$M
بلكه يك سري مشكل با مديريت داشتند كه اونم حل شد
وقتي چيزي نميدوني الكي كسي رو به اشتباه نينداز
تازه يه مطلب ديگه
مهم ترين بازكني كه جدا شده همون گل محمديه كه بازم معلوم نيست كامل و احتمال برگشتش هست
بقيه رو مثل
محمد وند
و سلماني و...
خود باشگاه انداخته بيرون
تیم یونتوس در دیداری دوستانه مقابل رم
به تسای 2 بر 2 رسید
این در حالی است که کمتر از یک هفته دیگر در سوپر جام ایتالیا باید به مساف اینتر برود
ولی خودمونیم ابراهیمی هم مربا .. ااا ببخشید مربی
من انقدر از این آدم بدم میاد ... مثل حجازی همش حرف میزنه به عمل که میرسه جا میزنه
:roll:
mahan,جان بدت میاد دلیل نمیشه که مشکل داره
كوسه جوووون
الكي از پروين و دارو دستش دفاع نكن كه شاكي ميشم!!!
راستي mahan, جان مقايسه درستي انجام ندادي... چون حداقل حجازي يه تيريپي داره. آدم روش ميشه كه بگه اين مربيشه
اما من كه روم نميشه بگم ابراهيمي و پروين مربياي تيم محبوب من هستند
Amin101,جون با مرام
من خودم مخالف پروینم کجا از پروین دفاع کردم من گفتم که
من منظورم این بود که از روی قیافه در مرود کسی حرف نزننقل قول:
نوشته شده توسط بدبخت کوسه
'کاسانو در ساله 2006 به یووه می پیوندد این هم متنه انگلیسیه این خبر
Lapo Elkann, from the Island of Pantelleria where it is found in vacation, has revealed to Italpress agency a market advance that was in the air already for a long time. The Juve will take Cassano in 2006: "Prederemo Cassano and we want to make it parameter zero. To the Juve in order to gain servants also he "
The responsible of brand Fiat has guaranteed that the bizzoso from Bari talent to Turin righerà straight: "we will be believed to put it in line".
:arrow: :arrow: :arrow: