یعنی مودم لاک شده همراه اول بگیرم میتونم انلاک کنم؟
Sent From My XPERIA M4
Printable View
یعنی مودم لاک شده همراه اول بگیرم میتونم انلاک کنم؟
Sent From My XPERIA M4
کش و کل هیستوری رو بصورت کامل پاک کردم اما مشکل حل نشد.نقل قول:
روی چندتا سیستم دیگه هم امتحان کردم دقیقا روی سیستمهای دیگه هم همین خطا رو میده.
تقریبا مطمین هستم مشکل ربطی به مرورگر نداره و مشکل از مودم هست.
چطور باید ریست فکتوری کنم؟
شما از طريق پست اول مودم رو آپديت كنيد به احتمال زيغد درست مي شود.نقل قول:
اولین ایده ای که برای حل این مشکل به ذهم رسید آپدیت کردن مودم بود.نقل قول:
فایلهای مربوط به آپدیت رو دانلود کردم.
موقع آپدیت فریمور یکی از مراحل اولیه شناسایی پورت هست، توی همین مراحل اولیه آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت اتوماتیک توسط نرم افزار آپدیت کننده باز میشه و ظاهرا یک سری کارهاری مربوط به آپدیت از این طریق انجام میشه. اما چون در مودم من اصلا آدرس 192.168.8.1 باز نمیشه، توی این مرحله خطا میده و آپدیت فریمور قطع میشه.
فقط وب یو آی را آپدیت کنید ببینید حل میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
متاسفانه الان موقع آپدیت WebUI هم دوباره همون خطا رو داد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان توی My Computer یه موردی توجهم رو به خودش جلب کرد.
اینکه درایو مربوط به مودم حالت خالی (Empty) داره. در تصویر زیر درایو H مربوط به مودم هست:
نمیدونم مشکل میتونه به این ربط داشته باشه یا خیر.
از طریق USB هاب مودم رو به پی سی متصل کن شاید ایراد از پورت usb باشه و مودم خودش قاطی کرده باشه.مشکلی است که اینه که شما برای رفعش نیاز دارید به ارتباط صحیح به مودم.نقل قول:
توی سیستم های مختلف این مشکل وجود داره، بعید میدونم از پورت usb سیستمم باشه.
با هاب هم مشکل حل نشد.. :n37:
دوستان یه سئوال، فرض کنید که من مودم 8372 یا 3372 دارم، حالا این مودم مثلآ دم پنجره خونه بهترین آنتن 4g رو داره، حالا من چه جوری باید این مودم از دم پنجره وصل کنم به کامپیوتر؟ از چه کابل یو اس بی باید استفاده شه و آیا این کابل مثلآ میتونه سه چهار متر هم باشه؟ اگه عکسی از کابل اتصال بزارید ممنون میشم
برای افزایش طول usb2 بیشتر از 5 متر باید کابل اکتیو بگیری. برای کمتر از اون هم بهتره اکتیو بگیرینقل قول:
اونوقت چه جوری وصلش کنیم به مودم، یعنی چه جوری یه سرش وصل کنیم به مودم و یه سرش به برق، باید یه سرش مادگی باشه؟نقل قول:
نقل قول:
اونوقت چه جوری وصلش کنیم به مودم، یعنی چه جوری یه سرش وصل کنیم به مودم و یه سرش به برق، باید یه سرش مادگی باشه؟نقل قول:
خوب برای 3372 یدونه روتر بخر از اون وایرلس یا لن بگیر. بزارش کنار پنجرهنقل قول:
برای 8372 هم که وای فای داره با شارژ موبایل بزار کنار پنجره اگرم وای فایش ضعیفه می تونی وای فای اکستندر بگیری
من کابل 20 متری معمولی استفاده میکنم برق کم نمیاره سرعتشم خوبه کابلو 26 خریدم. ولی کابل 10 یا 20 متری هم با تغذیه هست که تا 100 تومن پولشه. تجربه من بود.نقل قول:
من عین همین کابل شما رو ده متریشو گرفتم جواب نداد. هی قطع و وصل میشه. آخرین firmware و webui رو هم دارم رو مودم.
کابل های اکتیو ده متری قیمتش حدود 40 تومنه.
خوب معمولا پورت های usb پانصد میلی امپرند . مال من یو اس بی تریه و 900 میلی امپره. شایدم بیشتر. من مشکلی ندارم. البته به پورت معمولی هم زدم مشکلی نداشتم. ببین چطور میشه برق رسوند بهش حتما تو نت هست. نمیدونم شاید بشه سر راهش ی هاب و ادابتور یا شارژر موبایل رو سری یا موازی کرد.اگه تست کردی به ما هم بگو. مثلا هاب یو اس پی رو بیاری مودم و شارژر رو بهش بزنی و بهد وصلش کنی به کابل افزایش طول یو اس بی
درود بر دوستان عزیز
من می خوام یه مودم 4g برای استفاده از سیم کارت ایرانسل بگیرم.
کاربریم هم هم توی خونست هم بیرون خونه.
1- سوالم اینه بهتره از مودم های خود ایرانسل خرید کنم یا از بازار مودم بگیرم؟
2- و اینکه چون بیشترین استفادم تو خونست فکر کنم مودمی اگه باشه که باتریش جداشدنی باشه که وقتی تو خونه مدت زیادی تو برقه باتریش خراب نشه بگیرم بهتر باشه.
اصلا مودم با قابلیت باتری جدا شونده و کار بدون باتری با اداپتور وجود داره؟
ممنون
سلام دوستان
من یک مودم 3g هدیه از رایتل دریافت کردم
متوجه شدم روی سیمکارت رایتل فقل شده.
ولی میخوام ازش با سیمکارت ایرانسل استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم انلاکش کنم؟
Mark: T&W
Model : wu260
اینم عکسش:
Sent from my iPhone 6s+
انلاک نمیشه. لااقل تو منابع فارسی که نیست. تو خارجی هاشم چیزی ندیدم. رایتل از دانگلی استفاده کرده که شناخته شده نیست و به همین دلیل چیزی تو نت واسش نیست. ی دانگل 8231 یا 3372 ایرانسل میگرفتی انلاکش میکردی. لااقل 100 تا 150 به صرفت بود ی مودم توپم داشتی. البته من چیزی پیدا نکردم. دلیل نمیشه روشش نباشهنقل قول:
:n31:
البته اسم این مودم سرچ میکنم این صفحات میاد که احتمالا فریمور اصلی این مودم رو پیشنهاد میده. اگه بشه فریمورشو اپگرید یا دانگرید کنی شاید بشه خودت چک کن
اگه انلاک کردی به روشی به ما هم بگو
کسی تجربه کار کردن با مودم tp-link mr200 داره ؟ میخوام ببینم سرعت دانلود و تست سرعتهای که گرفتین راضی بودین و در کل از کیفیت این مودم راضی هستید؟
دوست عزیزی که آنتن تقویتی برای مودم E3372 نصب کرده بود و عکس گرفت گذاشت اینجا حالا یادم نیست کی بود !؟! :n02::n13:
E3372 با ویندوز 7 مشکل داره؟
خير براحتي كانكت ميشه.نقل قول:
سلام مودم d100 ایرانسل امکان تغییر 4g به 3g را بصورت دستی دارد؟
چگونه اگر دارد
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
?! کسی نمی دونه ؟!نقل قول:
توضیح کامل با عکسنقل قول:
سلام
کسی تونسته مودم LH92 که برای ایرانسل هست رو انلاک و یا فریمورش رو اپدیت کنه؟
مودم همراه ایرانسل LH92 با توجه به ناشناخته بودن شرکت سازنده (باتوجه به این که ما در راستین بازار حتی مودم را به صورت کامل بازکرده و بُرد آن را بررسی کردم اما هیچ نشانی از شرکت سازنده بر روی مودم پیدا نشد!!!) خیلی بعید به نظر می رسد که برنامه ای جهت آنلاک این مودم در دسترس قرار گیرد. بنابراین این امر بسیار بعید به نظر می رسد.نقل قول:
سلام
من مودم e8372 وای فای دار رو گرفتم
باید بگم وای فایش تو یک طبقه تموم اتاق ها رو جواب میده
اگر فرض کنیم طبقه دوم ساختمان هستی در طبقه 3 و یا طبقه یک هر چه قدر از مودم دورتر بشی سیگنال ضعیف میشه و سرعت کمتر
البته حتی مودم adsl دی لینک من هم همین وضع رو داره
اینا برای وضعیت مکان ثایت e8372 بود
ولی وقتی میشه این مودم رو به شارژر موبایل یا پاور بانک زد میتونی تو هر اتاقی یا مکانی ببری به پریز برق بزنی و دیگه مشکل کاهش قدرت سیگنال وای فای رو نداشته باشی
و اینکه مموری کارت میخوره و میشه محتویاتش رو با وای فای به اشتراک بگذاری
مشکل اینه که همه اتاقها سیگنال خوبی شاید نداشته باشند، ضمنا شما تا حالا سرعت 30 40 مگ داشتی؟ مهم تست وای فای توی این وضعیت هست و الا سه چهار مگابیت رو وای فای متوسط رو به ضعیف هم میشه گرفت. اما اگر با کابل توی سیستم سی مگ گرفتی و با وای فای توی فاصله ده 15 متری همون سرعت رو داد اون وقت اوکیه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
به نظر شما ضعيف ؟نقل قول:
من دنبال اين مودم هستم
اره اتفاقا سوال جوابهای راستین بازار در مورد این مودم رو هم پیگیری کردم به نتیجه رسیده نبود. در مورد شرکت سازنده هم وقتی کد IMEI رو وارد می کنم یه یه شرکت به اسم Tricheer می رسیم که حالا نمی دونم واقعا وجود داره یا نه... ولی نسبت به قیمتش امکانات و باتری فوق العاده ای داره و حیفه که نشه انلاک کرد! حتی چند بار خواستم با مودم mf910 عوض کنم که خب اون هم ظاهرا باتریش قابل جدا کردن نیست و تکنولوژی قطع کردن شارژ باتری و این حرفها هم در عمل به هیچ عنوان کارایی نداشته برای باتری وسایلی که من داشتم و تا به حال به فنا رفتن!نقل قول:
سلام
مودم d100 ایرانسل چه مارکیه؟
ایا لاک هست؟ اگر هست چطور میشه انلاکش کرد؟
یا اینکه انلاکش تو بازار هست؟
Sent from my iPhone 6s+
دوستان کابل USB برای مودم E3372 استفاده کنم سرعتش رو پایین نمیاره؟
چه کابلی رو پیشنهاد میدید؟
من سه چارتا کابل یک متری رو بهم وصل کردم سرعت 70 مگ هم گرفتم بنظرم بیشتر دکلی که بهش وصل میشیدمهمه تا کابل و سایر مواردنقل قول:
والا من منطقه من کلا پهنای باندش کمه حداکثر 16 مگ ایرانسل هم قبول دارهنقل قول:
ضمنا گفتم که 8372 رو به شارژ موبایل میزنی میتونی هر جای ساختمون به پریز بزنی و یا پاور بانک راحت حل میشه
ببین دوست عزیز مهم میزان ولت و امپری هست که در نهایت به مودم میرسه که اگر کمنر از یک امپر نباشه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
مثلا همین e8372 وای فای دار اگر به usb 2.0 کامپیوتر وصل کنی چون حداکثر جریانی که میده نیم امپر یا 500 میلی امپره سرعت دانلود از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه
ولی وقتی به پورت usb 3 یا شارژر موبایل وصل میکنی تا 1700 سرعت دانلود میره
سلام من یک مودم d100دارم
سیگنال ایرانسل بیرون از خونه ما خوبه
ولی تو خونه ما کنار پنجره های مشرف به بیرون 4g میشه و بقیه بزور 3g که اون هم سرعتش تعریفی نیست چیکار کنم که هم برد وای فای افزایش پیدا کنه و هم برد سیگنال
با تشکر
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من یک مودم HUAWEI E5573s -320 گرفتم تو عراق حالا سیمکارت ایران رو میزاری پیام لاک میده راهی هست که بتونم انلاکش کنم. تو اون سایت تاپیک اول رفتم و کدهای انلاک و فلش ویکی دو تادیگه کد رو گرفتم. لطفا بگید چکارش کنم . تشکر
اينجا يك سر بزننقل قول:
ايران ارزانتر نبود
شما وارد تنظیمات مودم شو و زمانی که کد آنلاک خواست ( با سیم ایرانی ) کد آنلاکی رو که از اون سایتها گرفتی وارد کن تا آنلاک بشه .
احتمال زیاد ادرس مودم
192.168.8.1 است و الا 192.168.1.1 رو هم چک کنید