با سلام این هدیه آرتی ها ( یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی ) چجور استفاده می شه ؟ :n02:
Printable View
با سلام این هدیه آرتی ها ( یک ساعت مکالمه تلفن بینالمللی ) چجور استفاده می شه ؟ :n02:
آقا دمت گرم. با لینک زیر و گوگل کروم به راحتی 90 گیگ الان ریموت کردم(در عرض 5 دقیقه) . :n39:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خوشحالم به دردتون خوردهنقل قول:
خودم استفاده نكردم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام
میشه تورنت رو هم انتقال داد به شاتل لند ولی سرعت اش کنده و باید چندتا لینک با هم بزارید تا بصرفه
من از سایت seedr برای مستقیم کردن فایل تورنت استفاده کردم بعد لینک دانلود ی که بهم داد رو گذاشتم شاتل لند بدیش اینه که حداکثر فایلی که در سایت seedr میتونید انتقال بدید 2 گیگه که اگه دوستانتون رو هم دعوت کنید 500 مگ فضای بیشتر میده
اگه دوست داشتید با لینک من ثبت نام کنید که هم 500 مگ به شما بده هم به من
دوستان الان 3 روزه هیچی نمیتونم ریموت کنم . مشکل از کجاست
شاتل 15 روز دیگه ام طرح شاتل لند رو تمدید کرد.
ولی نمی دونم چرا مازندران رو جز طرحش نمیاره. واقعا توهین به مشترکین مازندرانی هست.
علت رو هم سوال می کنی در جواب حرف مفت و بی ربط تحویل میدن.
من با لینک شما ثبت نام کردم و 0.5 گیگ حجم تشویقی گرفتم:n19:نقل قول:
اینم لینک منه ، باهاش ثبت نام کنید هر دومون 0.5 گیگ اضافی می گیریم
نقل قول:
منم با لینک شما ثبت کردم و 500 مگ اضافه گرفتم دوستان با لینک منم ثبت نام کنید تا دوسر سود بشه :n02:
دوستان سایت رایگانی واسه مستقیم کردن لینکهای یوتیوب سراغ دارین ؟
بغیر از clipconverter.c*c که سرعتش افتضاحه و تو 4upld هم نمیشه لیچ کرد ..
ممنون میشم جواب بدین
syncfile .coنقل قول:
تا اونجایی که من میـدونم بخاطر اینه که مازنـدران خداروشکر بیـشترین درصد User ایـنترنت رو داره، حتی از تـهران هم بیشتر! ولی زیرساخت های بین اسـتانی شبکه اینـترنت، به این استـان زیاد خوب نیست و جوابگوی حجم بالای کاربـرای این استان نیست، که حدس میزنم تا 6 ماه دیگه انشالـله درست میشه!نقل قول:
راستش من اطلاعاتی در این خصوص ندارم ولی حرف شما به اینکه مازندران رو از این پروموشن محروم کنن بی ربطه. به این دلیل:نقل قول:
2 ماه آذر و دی چرا مشکلی نبود و ما هم مثل بقیه استان ها استفاده می کردیم. اونوقت الان مشکل داره.
خودشون حتی پشتیبانی تهران هم این مشکلی که شما مطرح کردید رو نگفتن و چرت و پرت تحویل ادم میدن در حد شعور یه بچه 10 ساله.
امروز دلیلش رو آوردن :n13:نقل قول:
نقل قول:
گفتنیست متاسفانه در حال حاضر، به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها و امکانات مخابراتی در شهرهای استان مازندران، گچساران و یاسوج امکان ارایه شرایط ویژه این جشنواره برای مشتریان این شهرها وجود ندارد. به مشترکین این شهرها اطمینان می دهیم که همکاران ما در تلاش هستند تا هر چه سریع تر امکانات مذکور را فراهم سازند تا این گروه از خانواده بزرگ شاتل نیز بتوانند از امکانات ویژه مشترکین استفاده کنند. امید است در جشنواره های بعدی بتوانیم این خدمات را در اختیار مشتریان گرانقدر این استان ها نیز قرار دهیم.
سلام فصل دوم سریال daredevil کیفیت1080 کامل
دو روز از الان تضمین موندگاریشو میدم
ممنون دادا ولی قسمت سومش نیست ؟
الان که از 4upld و 4leech نمیشه لیچ کرد از چه سایتی استفاده می کنید؟ پولی یا مجانی مهم نیست... لطفا راهتمایی کنید
من فایلگبر استفاده میکنم ولی خیلی دیر میکشه یا نمیکشه فکر کنم مشکل خوده شاتله
فیلم استار وار
چه خاطره ها که زنده نمیکنه:n35:
کیفیت 1080 شانینگ در دو پارت
دوستان با چه سرعتی دانلود میکنین؟
دوستان سرعت 128 یا 12 مگ باشه وقتی از سرور دانلود می کنی یکیه؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
من 128 دارم ولی به خاطر مشکل خطی که دارم و نویز بالا تا حدود 4 مگ بیشتر نمیکشه و بین 250 تا 400 سرعتم در نوسانهنقل قول:
سرعت دانلود شاتل حداکثره و فرق مثلا 128 و 8 مگ بیشتر تو آپلود دیرتر محدود شدن هستش. تا اونجایی که خط و مرکز مخابراتی اون محدوده اجازه بده و کشش داشته باشن سرعت رو بالا میبندن. مثلا برای من حدودا 4 مگه ولی اگه خطم خوب بود 13-14 مگ هم برام میبستن:n39: در کل 128 بهترین انتخابهنقل قول:
(Jackass Collection + (Bad Grandpa
سرویست چیه برادر؟نقل قول:
سرویس EcoLightنقل قول:
دوستان فیلم Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.BluRa y.1080p.DTS-HD.MA.7.1.x264-EPiC رو با حجم نزدیک 19GB آپلود کردم!لینکشو میزارم ولی خودم آخره شب دانلودم که تموم شد پاک میکنم!اگه کسی خواست دانلود کنه پیام بده و بگه چقدر زمان لازم داره تا پاک نکنم!
کد:http://shatelland.com/upload/sharefolder/ccc733ac-9049-41f6-b8b8-149768f6fb8c
منم نسخه دیسک بلوری رو دارم 40 گیگ.اگه خواستین...:n39::n39:نقل قول:
نقل قول:
به جز این فیلم فیلم حجم بالا چی داری تو اکانتت؟:n31:
خدا قوت خسته نباشیدنقل قول:
ای بابا چرا اپلود نمیکنه ازسرور خارج
یه لیچ باحال معرفی کنید دوستان
سلام من همیشه ریموت میکردم حجم کم نمیکرد ولی جدیدا حجم کم میکنه زیاد نه ولی کم میکنه
ای پی م رو چک کردم جالب بود ای پی بریتانیا نشون میده ولی سایت ها برام شیلتره
سیستم رو خاموش روشن هم که میکن ای پی عوض نمیشه کسی از استید هست کمک کنه
داداش چجوری ۴۰ گیگ رو ریموت کردی تو شاتل لند؟ به پارتای ۲ گیگ تقسیم کردی؟ اگر ممکنه یه آموزش بزاری برای این کار. ممنوننقل قول:
نه تقسیم نکردم خود فایل های سورسش 1 گیگابایتی بود..فقط ریموتشون کردم 40 پارت.نقل قول:
چطور ممکنه شما 3.5 مگ دارید دانلود میکنید؟نقل قول:
دیگه ته سرعت باید 2 مگ باشه سرویس 16 مگابیت
یعنی خدا نخواست من داشته باشم اگه شاتل داشتم کله نتو داشتم الان خخخنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
با 4G ایرانسل دانلود میکنم :n02:نقل قول:
خسته نباشيدنقل قول:
ميدوني چند نفر ناوارد اومدن حرص خوردن و رفتن با خودشون گفتن چي سرعتي
اصلا adsl همچنين سرعتي نميتونه داشته باشه
چه برسه به شاتل
بايد در قسمت ايرانسل بري كه سرعتي نيست اونجا كه كسي تعجب كنه تا ٤٢ من گرفتم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
بله ایشون باید در تاپیک ایرانسل میذاشتندنقل قول:
برای 4g یک سرعت عادیه این چیز زیادی نیست
دوست عزیز ممکنه بگی از چه سایتایی میگیری سورس هارو به این قشنگی یک گیگی پارت بندی میکنه مام ازونجا بگیریم. ممنوننقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk