کسی نداشت؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_h
Printable View
کسی نداشت؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_h
سلام مافيا جان بابت برنامه ويديو تن ممنونم
من يه سوالم ازت داشتم ممنون ميشم اگه بگي
من از برنامه فيلم برداري eti cam corderاستفاده ميكردم
اما چند روزه كد ميخواد چند بار عوض كردم اما بازم كد ميخواد حتي كرك شده ها رو هم ريختم اما فايده نداشت
مي گي چيكار كنم؟
سلام
دوست عزيز شما اين سوال رو از آقاي مافيا كردي ولي من جوابتو ميدم
اگه همهي اين كارارو كردي و نشد پس بايد شما گوشيتو ريستارت كني
كد ريستارت: ستاره مربع هفتادو سه هفتاد مربع
بعد از شما پسوورد ميخاد كه 12345 رو وارد ميكنيد بعد گوشي ريستارت ميشه كه صد در صد درست ميشه
سلام
من با نرم افزار eti camcorder فيلم برداري كردم بعدش اين فيلمو كه پسوند avi داره رو هارد كامپيوتر ريختم ولي كار نميكنه يعني صداش مياد ولي تصويرش نمياد و erorr ميده ولي همون فيلم تو موبايل من كار ميكنه .لطفا اگه بايد پسوند فيلم رو عوض كنم كمكم كنين
و چه نرم افزاري ميخواد تا رو كامپيوتر هم كار كنه؟
مرسي/منتظرم
سلام اقا محمد ممنونم درست شد
اما نگفته بودي بعضي از اطلاعاتم هم پاك ميشه
بهر حا ل ممنونم
با پلير هاي ديگه هم تست كن رو پي سينقل قول:
نوشته شده توسط hossein1364
من فيلمها رو روي پي سي با مديا پلير ياريل وان راحت باز ميكنم و مشكلي ندارم
سلام...
اگه ميشه برنامه agileliedetector را همراه با کد رجيستر برای من بذارين
ممنون
سلام به دوستان عزيز به خصوص مافيا و اقا محمد
جنددا گوشيم يه مشكل پيدا كرده علامت شارج بطري گوشيم هيچ وقت كم نميشه حتي وقتي كه باطري داره تموم ميشه نمي دونم چش شده هر بار كه اينجوري ميشه گوشيرو يه بار خاموشو روشن بايد بكنم
حالا مي خوام نظر شما رو بدونم مخصوصا راهنمايي اقا محمد كه چند بار مشكلاتم بر طرف كرد
مدل گوشيم نوكيا 6600
ممنونم
ba salam
lotfan agar emkan dare dictionory english be farsi baraye goshi 7610 nokia be man moarefi koniad
سلام دوست عزيز شما هم همون كاري رو كه به دوستمون كه ي كم بالاتر هست گفتم بكن بعد درست ميشه يعني ريستارتش بكن چونكه احتمالا" مشكل شما نرم افزاري بايد باشهنقل قول:
نوشته شده توسط mahyar20
اگه درست نشد ايراد سخت افزاري هستش كه بايد بره پيش تعميركار
در اينجا معرفي كردمنقل قول:
نوشته شده توسط titanium2844
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه برنامه براي تبديل avi (فرمت فيلمهاي eti cacorder) به 3gp يا mpeg ميخواستم
ممنونم
خب شما برنامه xilisoft رو كه 100 بار معرفي شده رو دانلود كن تو همين تاپيك هست
ميشه لطفا اين برنامه رو بذاريد؟
Call Cheater : ایجاد صدای مجازی محیط در هنگام مکالمه
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط SNZ
دوست عزيز اينم درخاست شما البته تاپيكي براي اين برنامه ايجاد كرده بودم ولي براي راحتي شما لينكشو اينجا ميزارم تا شما اونو دانلودش كنيد
سلام بچه ها اميدوارم هميشه خوب و خوش باشين
اين هفته يه مقاله درباره نرم افزار Smart Answer در كليك روزنامه جام جم خوندم
مي خواستم بپرسم كسي لينك دانلود و كرك اين برنامه رو داره
پيشاپيش ممنون همتون هستم
.
فكر كنم منظورت اين باشه كه مهدي جان قبلا قرار داده اند:
سلام
من یه برنامه واسه گوشی W800 میخوام که باهاش بشه رو فولدرا رمز گذاشت.
ممنون
فكر نمي كنم برنامه جاوايي براي اين موضوع بشه پيدا كرد شهروز جاننقل قول:
نوشته شده توسط shahroozm
با سلام
image plus کرک با کد رجیستر
رو می خواستم
با سلام
من يه برنامه مي خوام كه بشه فايل با پسوند wma.* رو در موبايل (6680 ) نشون بده
ممنون
خيلي مرسينقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_1000
با عرض سلام به تمام دوستان
من بر نامه فتو اس ام اس رو می خواستم هرچی گشتم پیداش نکردم
مافیا جان ممنون از رهنماییت
یعنی هیچ راهی نداره؟:worried:
با سلام ی برنامه میخوام که 3gp رو به dat یا mpeg تبدیل کنم که full screen داخل pc ببینم.مرسی
سلام، دوستان
اگر زحمتی نيست،برنامه های Organizer و Qiuck office رو برای من بذارين.
همچنين Registration Cod برنامه AgilelieDetector
دوستان سلام
بتازگی گوشی سونی اریکسون کا 750 رو خریداری کردم بنظرم تقریبا اکثر برنامه ها رو خودش داره بجز یه چند تا برنامه
کل فروم رو جستجو کردم ولی متاسفانه اکثر برنامه های معرفی شده سیمیبان و برا نوکیا هستش
یعنی جاوا اینقدر در تولید برنامه های کاربردی ذلیل و ناتوان هستش و شرکت ها برا توسعه نرم افزارهای جاوا با مشکل مواجه هستند
برنامه هایی که کمبود اون رو این گوشی احساس میشه :
اول) منشی تلفنی مناسب
دوم) Ogg Player & Wav Wma Player
البته تا حدودی فرمت Wave رو ساپورت میکنه ولی در حد مطلوب نیست
سوم) تقویم فارسی البته چند لینک رو پیدا کردم ولی ظاهرا لینک از بین رفته
چهارم) دیکشنری فارسی به انگلیسی و بالعکس
دوستان عزیز اگه لینکی از برنامه ها دارن لطف کنند و قرار بدن
با تشکـــــــــــر
سلام مسعود جان خوبي؟ از اين طرفا!نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
توي اين صفحه يه تقويم جاوا بچه ها معرفي كرده بودن كه يكي از دوستان نوشته بود. البته لينكش خراب شده كه من برات آپلود كردم.
در ضمن مسعود جان حالا كه گوشي رو گرفتي ديگه خيلي به فكر نرم افزار و اين چيزا نباش چون از جاوا توقع زيادي نميشه داشت و بيشتر بازي باهاش مينويسن البته يك سري سايت هم هستكه پر از برنامه هاي جاواست ولي خيلي برنامه هاي جالبي نيست يعني مثل سيمباين نيست.
يه چندتايي برات آدرس ميدم:
سلام الكس عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
اين هم quick office
سلام
لطفا لينك كرك شده برنامه ultra mp3 رو برام بذاريد
ممنون ميشم/مرسي
محمدامین جان سلامنقل قول:
محمدامین :
سلام مسعود جان خوبي؟ از اين طرفا!
توي اين صفحه يه تقويم جاوا بچه ها معرفي كرده بودن كه يكي از دوستان نوشته بود. البته لينكش خراب شده كه من برات آپلود كردم.
لينك صفحه
تقويم فارسي با جاوا
در ضمن مسعود جان حالا كه گوشي رو گرفتي ديگه خيلي به فكر نرم افزار و اين چيزا نباش چون از جاوا توقع زيادي نميشه داشت و بيشتر بازي باهاش مينويسن البته يك سري سايت هم هستكه پر از برنامه هاي جاواست ولي خيلي برنامه هاي جالبي نيست يعني مثل سيمباين نيست.
يه چندتايي برات آدرس ميدم:
خوبی عزیز ؟
دیگه بر حسب نیاز این شد که مزاحم شما شدیم
آقا بابت تقویم ممنون در مورد اون سایتها هم دستت درد نکنه چیز بدرد بخوری نتونستم پیدا کنم
البته من قبل از خرید گوشی در موردش تحقیق کرده بودم و میدونستم جاوا هست و برنامه هاش به این راحتی گیر نمیاد
راستی نگفتی گوشی شما چیه ؟ توی انجمن که سرچ میکردم دیدم که بین خریدن گوشی های سیمبیان و جاوا دودل بودی؟
ولی بنظر میاد که شما هم گوشی جاوا دار خریدی؟
چون حقیقتا امکاناتی که شرکت سونی اریکسون روشون گذاشته تا 80 الی 85 درصد نیاز کاربر رو برآورده میکنه بقیه اش هم
اگه گیر بیاد که چه بهتر اگه هم نه که گمان نمیکنم مسئله حادی بوجود بیاد
مسئله اصلی اینه که نمیشه براحتی از کنار این جور گوشیها بی تفاوت رد شد من که عاشقش شدم و بالاخره گرفتمش
آقا بازم تشکر میکنم و اگه یه وقت برنامه توپی برا این جور گوشیها گیرت اومد یه طوری به ما هم برسونش
با تشکـــــــــر
محمد امين جان
خيلی ممنون، لطف کردی
سلام كسي فارسي ساز 6630 را داره ؟
سلام برنامه vert3gp con 3 دقيقه را تبديل مي كنه نسخه كامل را اگه كسي داره ممنون ميشم بده
اگه يه خورده ديگه بيشتر جستجو ميكردي متوجه ميشدي گوشي من 6630 هست. الان حدود 6 ماهه كه دارمش و خدا رو شكر كه مشكلي نداره :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
من خودم اگه بخوام بين كمپانيها انتخاب كنم ميگم اول نوكيا و بعد سوني-اريكسون هر چند كه خودم شخصا علاقه زيادي به گوشيهاي اريكسون دارم(مخصوصا p990 كه ميخواد بياد كه يه گوشي كامليه) ولي چون اكثرا سيستم عامل ندارن آدم با محدوديت مواجه ميشه و من از اين حالت خوشم نمياد. ;)
البته اون p990 كه گفتم هم سيستم عامل داره و هم دوربين عالي و ديگه همه چيز :biggrin:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط shayan23
فارسي ساز كلي من نديدم و پيشنهاد هم نميكنم ولي يه برنامه اي هست به نام psiolc localization كه متن فارسي رو ميتوني باهاش وارد گوشي كني(براي فرستادن پيام كوتاه و اسمهاي دفترچه تلفن و از اين كارا) ولي روي بعضي گوشيها يه مشكلي داره و اون اينكه بار اول حروف گ-چ-پ-ژ (همون گچپژ خودمون) رو درست وارد ميكنه و از اون به بعد به جاي اين حروف يك مربع نشون ميده و فكر ميكنم اين مساله به اين دليل باشه كه اين برنامه مخصوص زبان عربي تهيه شده و با فارسي اين مشكل رو داره ;) :sad:
يك مشكل ديگه اينكه بعد از هر بار تغيير زبان ازت ميخواد كه گوشي رو ريست كني و بعضي مواقع كه ميگي نه يك دفعه خودش ريست ميكنه :blink: :blink: :tongue:
مشكل ديگه اينه كه توي منوي options در هر صفحه و بعد از فعال كردن برنامه به زبان مورد نظر سه گزينه enable arabic و enable farsi و enable urdu اضافه ميشه كه يه كم آزاردهندست
اگر گوشيتون از دبي اومده و حروف عربي روش داره پيشنهاد ميكنم اگر ابن برنامه مشكلات بالا رو براتون بوجود مياره از همون زبان عربي گوشي استفاده كنين(در هر كادر وارد كردن متن دكمه pen رو بزنيد سپس writing language و سپس arabic رو انتخاب كنين و براي بازگشت همين مسير و english رو بزنيد)
حالا اگه با تمام تفاسير فوق گيج نشدين و ميخواين از اين برنامه استفاده كنين ايناهاش برش دارين:
اينم درخاست دوستمون ببخشيد كه ي كم دير شد چونكه نديده بودمنقل قول:
نوشته شده توسط hossein1364
سلام دوست عزيز من فارسي ساز ها رو دارم ولي كار نميكنه چرا چونكه كد ريجسترشو بايد بخري هميننقل قول:
نوشته شده توسط shayan23
سلام
من نرم افزاري مي خواستم
تا به سادگي با زدن کليدي از صفحه مانيتور عکس بگيره
و ذخيره کنه
مرسي