روشن بمونه و یا رو حالت screen saver باشه بهترهنقل قول:
Printable View
روشن بمونه و یا رو حالت screen saver باشه بهترهنقل قول:
مرسي ببخشيد اگه بره تو حالت stand by مشكلي نداره يا stand by رو غير فعال كنيم بهتره در ضمن در ويستا ازحالت sleep استفاده بشه مشكلي نداره.نقل قول:
خاموشش کنیم چه مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
نه مشکلی پیش نمی یادنقل قول:
سلام
من مانیتور سامسونگ 1731bf+ خریدم
میخواستم به بینم خوبه؟
اگر کسی داره یه خورده در موردش راهنمایی کنه!
سلام بچه ها
خواهشا كمك كنيد
يه مانيتور Lg585e دارم و يه مشكل پيدا كرده
رنگ آميزيش به هم ريخته و تقريبا يه حالت قرمز رنگ گرفته و بعضي از رنگها اصلا مشخص نيستند
اگر ممكنه بگيد مشكل از چيه و بايد چيكار كنم
ممنون
سلام
من میخام مانیتور lcd بخرم 19 اینچ
کدوم مارک صلاحه و بهتره واید باشه یا معمولی ؟
LG LCD 1960TRنقل قول:
LG LCD 194WT WIDE
برای واید +Samsung BW1931 هم خوبه.
مسلما اگه خاموش بمونه بهتره.نقل قول:
رو چه حسابى؟!نقل قول:
◙
هیچ کس نبود به من یه راهنمایی بکنه؟
من نور مانیتورم زیاده خیلی؟
کمک کنید
خب Brightness و Contrast رو بیارید پایینتر ...نقل قول:
سلامنقل قول:
کم کردم
ولی تغییر چندانی نکرد میگین چیکار کنم؟
سلام
دوستان من یه LCD خریدم مدل Dell E177FP
ولی هر کاری می کنم نمی تونم تصویرش رو تنظیم کنم یعنی اون طوری که می خوام در نمی آد. یه جوری نشون می ده !
کسی از این مدل مانیتور داره ؟ اگه دارید بگید تنظیمات شما رو چه چیزای هست ؟
خاموشش کن وخیالت راحت باشه مشکلی که پیش نمیاد خیلی هم خوبه. مصرف برقت پایین میاد، تلفات گرمایی مونیتور کم میشه در نتیجه عمر ترانس Hi Voltage و عمر لامپ تصویر دیر تر تموم میشه، به خاطر گرمای کمتر عمر قطعات و برد مانیتور بیشتر میشه.نقل قول:
روشن و خاموش کردن تنها یه عیب داره که اونم انقدر بی اهمیته که اصلا ذهنتو مشغولش نمیکنم. خاموشش کن و نگران نباش.
اندازه های گوشه های تصویر توی مونیتور من lg t730bh اینقدر بهم ریخته که هر کار میکنم نمیتونم درست و حسابی تنظیمش کنم آیا راهی وجود داره که بشه بصورت اتومات به تنظیم اولیه برش گردونم؟
با رزولوشن 1280 در 1024 افتضاحه
آقا مانیتور من هم از همین مدله (FLATRONez T730BH) گارنتیش هم تموم شده و همین مشکل رو دارم، تصویر در رزولوشن 1280در1024 از چپ و راست کشیده شده و گوشه های تصویر هم به هم ریخته و هر چه قدر تنظیم میکنم با خاموش شدن مانیتور به هم میریزه حتی اگه save هم کرده باشم.
به نظر شما باید چه کار کنم؟
فکر کنم راحشو پیدا کردمنقل قول:
برو تو تنظیمات مونیتورت از طریق اون دکمه menu روی مونیتورت بعد اون گزینه آخر که 2 تا ستاره هست رو انتخاب کن
و reset رو on کن همین
ببین اگر نشد بگو چون واسه من با همین کار درست شد
سلام.
نظرتون در مورد این Monitor TV چیه LG M228W ؟؟؟
من یه MONITOR TV خوب میخوام که واید باشه با قیمت زیر 500
دوستان چی رو پیشنهاد میکنن.؟؟؟؟
اینجا مطرح کننقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=127299&page=97
نقل قول:
باشه........ممنون
سلام virgil جان
من بالاخره samsung 1931 bw+ رو خریدم
اما چند سوال :من توی دفترچه سامسونگ که خوندم نوشته بود رزولوشن برای مانیتورهای 19 اینچ باید روی این مقدار باشه 1280*1024 ولی توی display سیستم من همچون چیزی نداره منم مجبور شدم فعلا روی 1440*900 تنظیم کنم چون از همه بنظر میرسه بهتره این که من این عدد رو توی سیستم نمیبینم مشکلی داره؟
سوال دوم:اخر ما نفهمیدیم این کابل دی وی ای به چه دردی می خوره و حالا شما می گید از کدوم کابل استفاده کنم؟
این مانیتوری که من خریدم یعنی بدترین در رده 19 اینچ دیگه ؟
بعضی تصاویر زیادی نور شدید داره مثلا صورت ادم بعضی قسمت هاش بشدت سفیده باید چی کار کنم؟
نه نشد ، قبلا" هم امتحان کرده بودم.نقل قول:
فک کنم دیگه عمرش به پایان رسیده !!!:19:
سلام دوستان من یک مانیتور سی آر تی "17 princeton ultra 75
را دارم و هر وقت آن را استفاده میکنم بعد از نیم ساعت چشمانم سریع خسته شده و خوابم می آید آیا تنطیمات خاصی را باید انجام دهم یا مربوط به کهنگی مانیتور من می باشد.
سلام
این خشهای رویه شیشه چطوری میره ؟
مثله این میمونه که یه سمباده کشیده باشن شیشه ی مانیتور رو !
مانیتور شما چیه؟نقل قول:
از یه پارچه نخی نم دار استفاده کن
Lg
585E
studioworks
با پودر گچ خالص و يك پارچهى نخى نرم!نقل قول:
◙
سلام
در خصوص Monitor TV چند تا سوال دارم 1-آيا در هنگام پخش برنامه از تلويزيون يا همون مانيتور امكان ذخيره بر روي هارد وجود دارد؟اگر از كارت TV بر روي مانيتور معمولي استفاده كنيم چي آيا اين امكان هست؟كارت تي وي بگيريم يا Monitor TV كدام كارايي بيشتري داره؟ ؟ آيا دستگاه vcd يا dvd بر روي Monitor TV به طور مستقل نصب ميشود؟
كسي نبود جواب بده؟
سلام چند وقتیه لرزش صفحه مانیتورم زیاد شده طوری که احساس میکنم صفحه موج داره
میشه بگین باید چیکار کنم اشکال از کارت گرافیک نبود چون من با دو تا سیستم چک کردم
مدل مانیتور من samsung synce master 17940
رو دسکتاپ کلیک راست کن propertis رو بزن. بعدش setting بعدش acvenced بعدشم monitorنقل قول:
اونجا میتونی رفرش ریت مانیتور رو زیاد کنی. البته اون تیک فعال باشه.
نقل قول:
سلام با راهنمایی شما عزیز مشکلم حل شد بسیار بسیار سپاسگزارم
خواهش میکنمنقل قول:
مانیتور شما چیه؟؟
سلام.من ميخواستم بپرسم اصولا در مانيتورهاي 19 اينچ مدل معمولي براي بازي بهتر است يا وايد؟من هر چي ميگردم بنچ ماركي براي رزولوشن هاي وايد 1440 در 900 پيدا نميكنم.كارت گرافيكي كه من ميخوام بخرم8800 gts 512 مگابايت هست كه قراره بياد..تو خود بازي ما كه رزولوشن وايد نداريم.چطور بايد تنظيمش كنيم؟
این تایپیک رو بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=183064&page=4
با سلام خدمت دوستان مانیتورهای جدید سامسونگ توی راهنماش نوشته HD ready آیا این مانیتور فیلمهای آHD را بشرطی که گرافیک من HD TV باشد بخوبی پخش میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یک مانیتور هانسول دارم که صفحه آن از چپ و راست کوچک شده و با تنظیمات مانیتور هم درست نمیشه . کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطوری درستش کنم البته بجز بردن پیش تعمیرکار
مانیتور ال سی دی که یه رزولوشن بیشتر نداره hd یه واژه تبلیغاتیه توی مانیتور و گرافیک چون طبیعتا هر چی رزولوشن بالاتر بره تصویر بهتر میشه و یه نوع hd یه در ضمن اگه شما یه رزولوشن استاندارد واید رو بتونید روی کامپیوترتون اجرا کنید انگار یه hd کار کردید.نقل قول:
چند روزه که مانیتور مدل 206bw مشکل پیدا کرده. مشکلش اینه که موقع دیدن فیلم یا کلیپ نمیتونم با تغییر رزولوشن سایز تصویر رو عوض کنم ولی قبلا اینتور نبود و با تنظیم رزولوشن مناسب میتونستم تصویر رو به صورت استاندارد ببینم.و موقع پخش فیلم وقتی اشخاص حرکت میکنن مواج دیده میشن انگار تصویر خودتو در یک آینه موج دار میبینی که با افزایش رزولوشن بد تر میشه. لطفا بنده رو راهنمایی کنید.