یه خبری با منبع گذاشتم در مورد میداوودی و حرف و حدیث های این چند روزه که پاکش کردم چون بحث تهمت وسطه و تهمت زدن به کسی بدون دلیل متقن گناه بزرگیه
الله اعلم نتیجه گیری با بیننده
ببخشید اگه وقتتون گرفته شد
Printable View
یه خبری با منبع گذاشتم در مورد میداوودی و حرف و حدیث های این چند روزه که پاکش کردم چون بحث تهمت وسطه و تهمت زدن به کسی بدون دلیل متقن گناه بزرگیه
الله اعلم نتیجه گیری با بیننده
ببخشید اگه وقتتون گرفته شد
اولین سورپرایز نقل و انتقالات برای پرسپولیسیها؛ انتقال بـــیـرانونـد قطعی شد
وب سایت رسمی برنامه نود-
پرسپولیس در فصلی که گذشت مشکلات فراوانی را درون دروازه خود تجربه کرد اما خبر خوب برای هواداران پرسپولیس، نهایی شدن قرارداد دروازهبان ملیپوش نفت تهران با این تیم است.
به گزارش وب سایت نود، شاید اگر انتقال بیرانوند به پرسپولیس در نیمفصل انجام میشد، این تیم حالا با خیالی آسوده جشن قهرمانیاش را برپا کرده بود اما این انتقال در نهایت به سرانجام نرسید تا مشکلات پرسپولیس با حضور لوبانوف ازبکستانی و البته سوشا مکانیِ پراشتباه حتی سرسوزنی کمتر نشود.
پاشنه آشیل اصلی پرسپولیس اما آنقدر این تیم را در طول فصل آزار داد که حالا خبر رسیده مسئولان این باشگاه برای حل این مشکل حتی تا آغاز فصل نقل و انتقالات هم صبر نکردهاند و از همین حالا مذاکراتشان را با بیرانوند نهایی کردهاند. بر اساس اخبار منتشر شده پرسپولیس قرار است در پایان فصل رضایتنامه بیرانوند را از نفتیها بگیرد و با مبلغی حدود یک میلیارد تومان برای یک فصل، این دروازهبان ملیپوش را پرسپولیسی کند.
اتفاقی که قطعا میتواند بخش زیادی از دغدغههای برانکو در فصل آینده را از همین حالا برطرف کند.
----***----
پ.ن: امیدوارم این خبر صحت داشته باشه و این انتقال قطعی بشه چون یکی از بزرگترین معضلات پرسپولیس تو این فصل برطرف میشه و حداقل خیالمون از بابت دروازه راحت میشه.
با برگشت ماهینی و کنعانی زادگان هم تا حدودی خیالمون بابت دفاع راحت تر میشه.
با اینکه اوایل همه به طاهری بد و بیراه میگفتن اما بنده خدا خوب بود و به دور از رسانه ها کارشو به خوبی انجام داد و مثه این و اون هر روز با هر سایتی مصاحبه نکرد
امیدوارم بتونه نفرات مد نظر برانکو رو باهاشون ببنده که بتونیم به امید خدا از اول فصل مدعی شماره 1 باشیم تو لیگ و حذفی و یه نیم نگاهی هم به آسیا داشته باشیم
:n16:
جادوگر در تمرین پرسپولیس
محتوای مخفی: عکسها
کاش در استقلال هم اسطوره در حد کریمی پیدا شود!
ورزش > لیگ برتر - کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست.
فرهاد اشراقی در یادداشتی در خبرورزشی نوشت؛ علی کریمی همین است که هست. نه فیلم بازی کردن بلد است، نه شعار دادن و نه اهل ریاکاری است. او بدون شیله و پیله دیروز به تمرین پرسپولیس رفت تا به دوستانش روحیه بدهد. کریمی نه وعده یکشنبه آینده را داد و نه شرط گذاشت حتما باید چنین و چنان شود تا به استادیوم بروم. پرسپولیسی واقعی یعنی علی کریمی که چه هنگامی که در پرسپولیس هست و چه هنگامی که نیست «دغدغه» پرسپولیس دارد. کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست. کریمی در یک کلام همین است که هست. او از روزهای گذشته اعلام نکرد که به تمرین می رود و به همین دلیل حضورش همه را سورپرایز کرد. رفتار کریمی به دل همه فوتبالی ها-حتی استقلالی ها-می نشیند. کاش در تیم رقیب هم اسطوره ای در این حد و اندازه پیدا می شد که بزرگی را با «رفتارش» نشان بدهد نه با حرف ها و پیام هایش. در ایران معمولا مشهور شدن راحت است. یک هنرپیشه زن می تواند با آرایش آنچنانی خیلی زود مشهور شود و یک فوتبالیست می توند با فلان کار خلاف روی جلد نشریات برود اما علی کریمی ثابت کرده که با خیلی ها فرق می کند. او هم محبوب است و هم مشهور و البته بارها و بارها ثابت کرده که لیاقت این همه توجه مردم را دارد. شخصا به مقایسه آدم ها اعتقادی ندارم ولی کاش زنده یا ناصر حجازی هنوز بود تا استقلال هم چهره ای ویژه را کنار خود می دید؛ چهره ای که دنبال نمایش دادن نبود و مثل علی کریمی حرفش را رک و راست می زد.
28 اردیبهشت 1387
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاهان در روز آخر میتوانست با تساوی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی بگیرد اما تراژدی عجیبی برای این تیم رقم خورد. نبرد برای قهرمانی لیگ هفتم به هفته آخر در ورزشگاه آزادی کشیده شده بود. فیفا 6 امتیاز از پرسپولیس کم کرده بود و این تیم برای قهرمانی چاره ای جز پیروزی نداشت اما سپاهان با یک مساوی هم قهرمان میشد.محسن خلیلی با یک ضربه زیبا گل اول پرسپولیس را زد اما حاج صفی چند دقیقه بعد بازی را مساوی کرد تا بار دیگر سپاهان قهرمان شود و بازیکنان این تیم رو به وقت کشی بیاورند. در نیمه دوم سعید مظفریزاده داور بازی 7 دقیقه وقت تلف شده گرفت. اسکوربورد، نزدیکی های ششمین دقیقه وقتهای تلف شده را نشان میداد. هواداران پرسپولیس دستانشان روی سرشان بود و دعا می کردند و برخی باور کرده بودند قهرمانی به سپاهان رسیده اما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ششمین دقیقه وقتهای تلف شده بازی سپهر حیدری با سر توپ را وارد دروازه سپاهان کرد تا زردپوشان به جای جشن قهرمانی شاهد جشن شادی افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس به همراه 100 هزار نفر پرسپولیسی باشند.
آخرین تلاشهای تیم میزبان برای اینکه ازاین مسابقه 3 امتیاز و البته جام قهرمانی را بدست بیاورن،اوج اضطراب در بین هواداران قرمزپوش،چقدر حساس شده این لحظات و این شاید آخرین بخت تیم پرسپولیس باشه،اوج حساسیت... فرزاد آشوبی ضربش به مدافعان برخورد می کنه حالا خلیلی موقعیت برای بازیکنان پرسپولیس در دهانه دروازه و توپ توی دروازه قرار می گیره، گگگللل چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس... چه فوتبالی شده این بازی، دقیقه96قهرمان لیگ عوض میشه،چه خبره ورزشگاه آزادی،چه پایان دراماتیکی داشت این مسابقه،اوج شادی برای هواداران پرسپولیس...
یکی لذت بخش ترین رویداد های فوتبالی زندگیم اون روز بود که تو آزادی بودم...:n12:نقل قول:
به شخصه به تمامی کسانی که سال 99 تو فینال لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ بودن حسودیم میشد و میشه!:n02:
اما قطعا تو نمونه داخلیش، اون بازی فینال گونه بازی پرسپولیس - سپاهان بود که به نظرم دراماتیک ترین بازی داخلی در بالاترین سطح فوتبال کشور بود و از اینکه اون روز تو آزادی بودم افتخار میکنم.:n12:
حقیقتا بهت حسودیم میشه حسین جان :n02: البته منم خاطرات خیلی خوبی از اون جمعی که بازی رو میدیدم دارم ولی بودن تویه ورزشگاه واقعا یه چیز دیگست ..نقل قول:
اون بازی فکر می کنم برای همه طرفداران پرسپولیس یکی از لذت بخش ترین لحظات فوتبالیشون بوده باشه :n12:
نکته اینکه اگه این فصل هم قهرمان بشیم یه قهرمانی دلچسب مثل اون سال داریم؛ این تیم هم دل شیر داره ! :n11:
یادمه بعد از اون بازی، یه فیلمی از رختکن پرسپولیس بیرون اومده بود که قطبی داشت با تیم حرف میزد
میگفت نمیدونم آدم باید چندتا نور ببینه، چندتا علامت ببینه، تا بگه یه تیم قهرمانه
اما من میدونم این تیم قهرمانه... (نقل به مزمون)
چیزی که در مورد پرسپولیس همیشه بوده و هست، اینه که در شرایطی که میتونه سرنوشتش رو خودش به دست بگیره و اما و اگر رو بذاره کنار، همیشه کار رو بیخ دار میکنه و آدم رو جون به لب میکنه تا اون اتفاق خوب بیافته
یعنی مثلا دقیقه 70 گل دم رو به سپاهان نمیزنه که ما اون 20 دقیقه رو نفس راحت بکشیم! میذاره آخرین دقیقه از وقتهای تلف شده قهرمان میشه!!!
یعنی مثلا با تیم 11 نفره دو تا گل میخوره، اما همون بازی رو 10 نفره تو کمتر از 10 دقیقه برنده میاد بیرون
این تیمیه که من بهش افتخار میکنم
این تیمیه که من با قلبم دوستش دارم:n12:
حتی اگر قهرمان هم نشه...
منم اون بازی اونجا بودم محمد:n07: دانشگاه رو پیچوندیم ساعت 12 ظهر با دوستان رفتیم در رو بسته بودن (بازی ساعت 4-5 بود) با 2-3 تا باتومی که خوردم به زور رفتم داخل :n09::n20:. واقعا یکی از به یاد موندنی ترین روز ها بود! آخرین لحظه نا امید نا امید بودیم و تقریبا در حال ترک کردن ورزشگاه بودم که استادیوم ترکید ...نقل قول:
امیدوارم امسال هم این تجربه برای همه طرفدار ها که میرن استادیوم تکرار بشه و بعدش شاهد فیلم مردان پرسپولیس 2 باشیم.
به امید اون روز :n12:
آره خوب یادمه :n02: بعد بازی که بهت زنگ زدم اصلا صدات در نمیومد اینقدر که داد و بیداد کرده بودی :n08:فقط اگه می دونستم حسین هم هست حتما بهت سفارش می کردم حسین رو پیدا کنی یه سلفی باهاش بگیری :n09:نقل قول:
:n11:
نقل قول:
بازیکنان گسترش فولاد در صورت شکست پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر پاداش ویژهای را دریافت خواهند کرد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، تیمهای فوتبال پرسپولیس و گسترش فولاد از هفته بیست و نهم لیگ برتر در دیداری حساس یکشنبه از ساعت ۱۸ در ورزشگاه یادگار امام به مصاف هم خواهند رفت.
بر همین اساس مسئولان باشگاه تبریزی تصمیم گرفتهاند برای دیدار با پرسپولیس تهمیدات ویژهای را بیاندیشند که از جمله آنها میتوان به پاداشی که برای شکست پرسپولیس در نظر گرفته شده است اشاره کرد.
با تصمیم مسئولان تیم تبریزی، بازیکنان گسترش فولاد در صورت شکست پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر پاداش ویژهای را دریافت خواهند کرد.
عجب،هفته های آخری ، برای یه تیمی که برای قهرمانی میجنگه تیم مقابلش برا بازیکنانش پاداش ویژه میذاره،تیمی که شانس گرفتن سهمیه نداره و خطر سقوط تهدیدش نمیکنه.
هر چی آدم بخواد راجبش خوب فکر کنه نمیشه ! :n02:
برگه موقت پایان خدمت بازیکن تیم پرسپولیس که در ملوان حضور دارد صادر شد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، حسین ماهینی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس که برای گذراندن دوران خدمت سربازی به ملوان رفته بود کارت موقت پایان خدمت خود را از نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد.
ماهینی با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد دارد و برای فصل آینده باید پیراهن این تیم را برتن کند. این در حالی است که برانکو هم حساب ویژهای روی این بازیکن انجام داده است.
محسن بنگر علیرغم تلاش فراوان برای حضور در بازی برابر گسترش فولاد، نمی تواند سرخپوشان را همراهی کند.
در حالی که هواداران پرسپولیس و کادرفنی این تیم امیدوار بودند که مدافع باتجربه و کاپیتان خود را در این بازی حساس و سرنوشت ساز در اختیار داشته باشند، تلاش ها برای حضور او بی فایده بود و این بازیکن دیدار برابر گسترش فولاد را نیز از دست داد.
محسن بنگر در آستانه سفر پرسپولیس به تبریز با انتشار پستی در صفحه ایسنتاگرام خود خبر از عدم حضورش در این بازی داد و اعلام کرد قادر به همراهی سرخپوشان نیست.
----------
:n35:
محتوای مخفی: .
مدیرعامل نفتتهران خبر داد:
مجوز انتقال بیرانوند به پرسپولیس صادر شد
علیرضا بیرانوند به احتمال بسیار زیاد در فصل آینده دروازهبان پرسپولیس خواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، منصور قنبرزاده مدیرعامل نفتتهران در مصاحبه تازهاش که امروز انجام شده درباره انتقال احتمالی بیرانوند به پرسپولیس چنین گفته است: قرارداد بيرانوند مشروط است و فكر مي كنم بتواند از جمع ما جدا شود. البته او در اين فصل زير 50 درصد از مطالبات خود را دريافت كرده است.
پرسپولیس در نیم فصل اول امسال تلاش بسیاری برای استخدام بیرانوند کرد اما باشگاه نفت با سختگیریهای مختلف مانع از این انتقال شد تا بیرانوند به فوتبالش در این باشگاه تهرانی ادامه دهد. در ادامه با پالسهای مثبت این دروازهبان به پرسپولیسیها اینطور استنباط میشد که تنها مانع انتقال موضوع قرارداد سال آینده او با نفت است که حالا با حرفهای قنبرزاده میشود اینطور استنباط کرد که مجوز خروج این گلر ملیپوش صادر شده است.
قنبرزاده درخصوص مذاكره بيرانوند و اميري با باشگاه پرسپوليس، گفت: مذاكره حق طبيعي هر بازيكني است زيرا ما نتوانستيم حداقل ها را براي آنها برآورده سازيم.
امیدوارم دوستان از دست من ناراحت نشن، ولی فکر میکنم نفت قهرمانی رو ازمون گرفت... :(
به نظرم، تنها راهی که احتمال داره قهرمان بشیم، بردهای پر گل برای جبران تفاضل هستش... اونم با وجود قمری اسیا، مکانی در دروازه امکانش خیلی کمه!
نقل قول:
به نظر من این جو رسانه ای هست که ورزش 3 علیه پرسپولیس راه میندازه اونم روز قبل بازی با پرسپولیس
این خبر فقط میتونه حواس و تمرکز دروازه بان پرسپولیس رو قبل و حین بازی بهم بریزه
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی مقابل گسترش فولاد مشخص شد.
از سوی برانکو ایوانکوویچ ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با گسترش فولاد تبریز مشخص شد.
لوبانوف، محمد انصاری، لوکا ماریچ، مایکل اومانیا، رامین رضائیان، محسن مسلمان، کمال کامیابینیا، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، علی علیپور و مهدی طارمی 11 بازیکن پرسپولیس برای این بازی هستند.
تیمهای گسترش فولاد تبریز و پرسپولیس امروز از ساعت 18 به مصاف هم خواهند رفت.
+++++
به امید یک برد ارزشمند و البته پر گل :n16:
کاش جای علیپور, نورالهی بازی میکرد...گسترش هافبک های خلاقی داره امکان داره میانه میدان رو از دست بدیم.
درود
کسی نسخه باکیفیت این کلیپ رو داره
سپاس
خب خدا رو شکر تونستیم 2 تا بزنیم نمیه اول :n31:
به امید گل های بیشتر
..........
خدا رو شکر بازی رو بردیم با یه نتیجه قاطع .
دوباره همون پرسپولیس همیشگی بودیم و خط دفاعیمون جز یکی دو تا صحنه بی نقص بود،لوبانف هم رو گل ها مقصر نبود و آنچنان دردسری براش درست نشد.
بازی آخر قطعا بازیه خیلی سختیه :n27: چون راه آهن با چنگ و دندون خواهد جنگید تا سقوط نکنه ولی خب ما میزبانیم و میتونیم از شرایط به نحو احسن استفاده کنیم و به امید خدا قهرمان بشیم :n12::n12::n12::n12::n12::n12:
دم همه بچه ها گرم عالی بودند و این برد تقدیم به هوادرانی که ورزشگاه رفتن و پرسپولیسی های عزیز اینجا و در آخر به روح هادی نوروزی.
...............
و در آخر به قول وین رونی خخخخخخخخ
بنده خدا اومده دروازه بان ما رو مسخره میکنه خبر نداره دروازه بان خودشون با استعداد تره :n08: گل اول تراکتور خیلی جالب بود :n06:
ها ها ..... عالی بود.....
من کاملا ناامید بودم، واقعا فک نمیکردم استقلال انقد بد بازی کنه و راحت ببازه...
حالا بازی بعدی استقلال خوزستان یا باید نبره، یا ما باید تعداد گلهای اونها + ۲ تا رو بزنیم.... حیف شد این ۲ گل رو خوردیم :(
یه حسی داره شدیدا بهم میگه پرسپولیس قهرمانه
بچه ها نگران نباشین :n39:
با علی دایی تماس گرفتم گفتم نزاره تو بازی آخر نفس بکشن :n24::n25:
یحیی هم حساب اون یکی رو میرسه :n24:
دیگه پرسپولیس اگه بخواد قهرمان بشه باید تلافی تمام اون گل هایی رو که در طول فصل نزد یا اون گلهایی رو که مفت خورد، تو بازی آخر جبران کنه
واقعا تنها مقصر قهرمان نشدن پرسپولیس خودشه
خنده دارترین مسئله "توهم توطئه"س!
انقد خوب بودیم و معادلاتشون رو به هم زدیم که باورشون نمیشه و دچار "توهم توطئه" شدن!
خوبه خودشون هم دقیقا با همین نتیجه 4-2 همین دو هفته پیش باختند! شما ضعیف تر از گسترش فولاد بودین یا خودتونم تبانی کردین خبر ندارین؟! :n31: باخت این هفته خودتون چی؟! جای اینکه این حرفا رو بزنین، برین به تیم خودتون بچسبین و اشکال کار خودتون رو پیدا کنین، ببینین چرا با یه باخت اینجوری میشین؟ چرا تا میبازین حرف از تعویض سرمربیتون میاد و پشت تیمتون رو خالی میکنین؟ چرا به سرمربی حریف سنگ میزنید؟ چرا اینجور اتفاقها بعد بازی بیفته و بازیکن سابق و بازیکن فعلی استقلال رو از خودشون بدونن و مانور برن؟ و خیلی چراهای دیگه...
بله مشخصه که خودتون هم میدونین این پرسپولیس چقد خوبه و هر هفته بعد از باخت خودتون یا برد ما، توهم توطئه، حالا به شیوه های مختلف؛ دوپینگ،داوری، تبانی و ... میگیرین.
...............................................
به افتخار این پرسپولیس باید کلاه برداشت، همونطور که هفته پیش گفتم، اون شکست فقط یه اتفاق بود و ما از تیممون بیشتر از قبل حمایت کردیم! الان هم گسترشی رو توی تبریز اونم 4-2 بردیم که توی هفته های اخیر به شدت خوب بود
پروفسور دوس داشتنی :n12::n12::n12:
کسی که همیشه بردهای تیمش رو بلااستثنا بخاطر خوب بودن بازیکناش میدونه و شکستارو بلااستثنا به گردن گرفته
کسی که سرش تو کار خودشه و کارش رو به بهترین شکل انجام میده
کسی که نیازی به اسم های بزرگ برا تیمش نداره و از چوب هم بازیکن میسازه
بدون همیشه پشتت هستیم :n12::n12::n12:
کسی بوده که تقریبا هر جا بوده موفق بوده... با دیناموزاگرب قهرمان لیگ و جام حذفی کشورش میشه... با شاندونگ لیونگ قهرمان سوپرلیگ چین میشه... با الاتفاق نایب قهرمان کاپ ولیعهد عربستان... با ایران صعود به جام جهانی، سومی توی جام ملت ها، جایی که نیمه نهایی به چین میزبان توی پنالتیا باخت... و حالا تیم فاجعه فصل قبل پرسپولیس رو آورد بالای جدول...
یه فلش بک به نظرات دوستان پس از باخت به نفت :
و جالب تر اینکه فردای باخت به نفت هواداران زیادی به تمرین تیم رفتن و از تیم حمایت کردن:n01:نقل قول:
البته بازی های هفته های آینده هم هست و همچنان امیدوار این تیم هنوزم شانس زیادی برا قهرمانی داره
نکته اخر هنوز اتفاق خاصی نیوفتاده تیم فقط باید حمایت بشه. امسال از اون سالهاییه که پرسپولیس احتمالا بازم روز اخر جامو بالای سر ببره مثل دوره اول لیگ و مثل بازی با سپاهان و گل سپهر حیدری.
نکته آخر اینکه: همونطور با بردهای قبلی جامی رو بدست نیاورده بودیم، با این باخت هم هنوز جامی از دست ندادیم. پس اون راه قبلی رو با قدرت باید ادامه بدیم. این تیم هنوز هم همون تیم دوست داشتنیه.
بازم شانس پرسپولیس بیشتره. اگه فقط و فقط این بازی نفت رو تموم شده بدونیم و بدونیم این تیم همون تیم همیشگیه.
با باخت دیروز فقط جام رو دو هفته دیرتر بهمون میدن
واقعا قهرمانی با وجود این همه مانع لذت بخش خواهد بود . اگرهم قهرمانی بدست نیومد بازهم این تیم شایسته تقدیر و حمایت طرفداراست که دیروز هم نشون دادن پرسپولیس و پرسپولیسی فرهنگشون بالاتر از این حرفاست .
تبریک بابت برد عالی امروز :n12: همون پرسپولیس همیشگی بودیم. نکته بازی امروز به نظرم زدن 4 تا گل فوق العاده بود، یکی از یکی دیگه قشنگ تر. نمی دونم چرا همش شده 4 و 2 :n09:
من باز هم میگم این تیم حتی اگه اسما قهرمان لیگ نشه، قلبا برای خیلی از ما ها قهرمانه؛ یه قهرمان واقعی ! از پرسپولیس این فصل میشه یه مستند کامل ساخت. اینقدر که اتفاقات عجیب و غریب برای ما افتاد. آخرین موردش همین جناب آقای کمالوند بود که گفته بود شاید در بازی با پرسپولیس لباس آبی بپوشم !! :n08:خدا خیرش بده، همین باعث شد بازیکنان این تیم رو با یه تیم دیگه اشتباه بگیرن و 4 تا گل بهش بزنن :n02: ما از نفت باختیم، منصوریان سنگ خورد؟ با اینکه همیشه رقیب ما بوده. از نفت باختیم، ولی حمایت ها چند برابر شد، چرا؟ چون خوب می دونیم این تیم یه قهرمان واقعیه ! از نفت باختیم ولی جوگیر نشدیم !
اونایی که تا چند هفته پیش ادعا می کردن سرنوشت قهرمان لیگ رو تعیین می کنن، حالا می بینن که سرنوشت قهرمان لیگ عملا دست پرسپولیسی هاست ! :n18:
دوستان جمعه ورزشگاه آزادی جای ما رو خالی کنن ..
به امید شش تایی کردن راه آهن با اینکه بازی سختی میشه چون احتمالا برای بقا در لیگ برتر بجنگن، کلا پرسپولیس دوست داره دقیقه 90 قهرمان بشه چون بیشتر میچسبه :n02:
از طرفی هم مطمئنم ذوب آهن تیم پولداری هست و فکر نکنم اهل زیرمیزی گرفتن باشن بخصوص الان که تو لیگ قهرمانان فوق العاده بودن، تنها نگرانیم اینه که به خاطر بازی 5 روز بعد تو آسیا یحیی به بازیکنای اصلی بخواد استراحت بده.
:n12: وعده ی ما جمعه این هفته، ورزشگاه آزادی، حضور 100 هزار نفری، به امید قهرمانی :n12:
اینم یه عکس از لحظه ی سوت پایان دربی سه هفته پیش
اختصاصی خودم :n02:
بعد از مدت زیادی میخوان دوباره ایجا پست بدم.
البته معمولا همه پستها را میخونم و برخی پستها برام خیلی خنده داره...حال چراش بماند:n02:
کاری هم ندارم امسال قهرمان میشیم یا نه ولی واقع گرایانه بخواهیم نگاه کنیم در حال حاضر شانس استقلال خوزستان بیشتر از ماست. علت این امر هم علیرغم ناداوری هایی که برعلیه ما شد ضعف خودمون بوده. هم در دروازه و دفاع و هم در نزدن پنالتی ها.
پست چند تا از دوستان هم در مورد اون بازی سپاهان هم خوندم. شیرین بود و ما را برد به اون فضا(دوستان قدیمی اگه یادشون باشه توی تاپیک پرسپولیس اون زمان همه دوستان خاطره اون روزشون رو تعریف کردن.خاطرات جذابی بود)
این پست رو زدم که بگم به این افتخار میکنم وقتی تیمم شانزدهم جدول بود رفتم ورزشگاه و تیمم رو تشویق کردم و بعد از باخت به ذوب آهن همه هوادارها از بازیکن ها و مربی حمایت کردن.چیزی که همه ازش تعریف میکردیم ولی هیچ وقت بهش عمل نمیکردیم. بنظر این فرهنگ از قهرمانی هم ارزشش بیشتره:n12:
+
یک مورد یادم رفتم بگم...توی بازی با ذوب آهن هواداران چه سنگ تمامی گذاشتن برای یحیی پرسپولیسی
یه سوال؛ گزارش بازی های لیگ چه روندی رو باید طی کنه تا مثلا به کمیته انضباطی برسه ؟! مگر گزارش رو بعد از بازی نمی نویسن؟ یا داوران و ناظران و ... به عنوان مشق شب 1 هفته واسه نوشتنش فرصت دارن ؟! شاید هم باید با کبوتر بفرستن واسه کمیته انضباطی ! بنده خدا آقای حسن زاده همینطوری منتظر رسیدن گزارش بازی به کمیته انضباطی هست.امیدوارم حداقل اعلام نتیجش به هفته 1 لیگ بعد برسه !!
:n02::n04::n08::n31::n09::n13::n19::n33:نقل قول:
اگه با راه آهن تبانی نکنند (که صد درصد میکنند) ، جام به استقلال خوزستان میرسه و لیاقتش رو هم فقط استقلال خوزستان داره. ولی بعید میدونم اینا بگذارند. تیمی که همه چی رو میخره و با کثافتکاری خودش رو تا اینجا بالا کشیده. براش کاری نداره بازیکنای راه آهن رو به اضافه داور با هم بخره. راه آهن که رفتنیه. بازیکناش هم که این فصل پولی از باشگاه نگرفتن. کافیه به سه تا بازیکن این تیم نفری 20 میلیون بدن ، دیگه قضیه براشون حله! اینا که میلیون ها تومن در طول فصل صرف خرید داورها و ارکان مختلف فدراسیون و بازیکنای تیم های حریف کردند ، 60 میلیون دیگه هم روش!
:V5::V10::V18::22::sq_2::sq_6::sq_24:
یه سریا عدم توانایی خودشون در نگه داشتن موقعیتشونو دارن حالا فرافکنی میکنن ، این اساتید ظاهرا نمیدونن اگر پرسپولیس دروازه بان درست داشت و چندین بازی رو توی وقتهای تلف شده اگه گل نمیخورد ( حالا از داوری ها فاکتور میگیرم ) چند هفته پیش قهرمان میشد با اختلاف ؛ که حالا دوستان از بقیه ناراحتن که چرا جلوشون وا ندادن و از دیگر تیمها هم ناراحتن که با لیاقت و شایستگی تمام اومدن رسیدن بالای جدول :n09:
این تبانی و اینا هم دیگه حکایت قماربازست که اگه نگه به فلانم چی بگه دیگه
کافر همه رو به کیش خود پندارد :n02:نقل قول:
اگه با راه آهن تبانی نکنند (که صد درصد میکنند) ، جام به استقلال خوزستان میرسه و لیاقتش رو هم فقط استقلال خوزستان داره. ولی بعید میدونم اینا بگذارند. تیمی که همه چی رو میخره و با کثافتکاری خودش رو تا اینجا بالا کشیده. براش کاری نداره بازیکنای راه آهن رو به اضافه داور با هم بخره. راه آهن که رفتنیه. بازیکناش هم که این فصل پولی از باشگاه نگرفتن. کافیه به سه تا بازیکن این تیم نفری 20 میلیون بدن ، دیگه قضیه براشون حله! اینا که میلیون ها تومن در طول فصل صرف خرید داورها و ارکان مختلف فدراسیون و بازیکنای تیم های حریف کردند ، 60 میلیون دیگه هم روش!
این نقل و نقل (که نمی دونم منبعش کجاست) قطعا صحبت های یه آدم سالم و طرفدار واقعی فوتبال نیست چون خیلی از طرفداران تیم های رقیب، حتی پیشکوستان و مربیانشون هم به قدرت پرسپولیس این فصل اعتراف کردن. جدا از این اینا هم تقصیری ندارن چون با یه سری اتفاقات دچار خود بزرگ بینی مزمن شدن و زیاد از حد باد کردن !! :n02: خب نتیجش هم میشه یه دونه سوزن 4 گله ! :n02: این میشه که تیم خودشون رو فراموش می کنن، میان سنگ یه تیم دیگه رو به سینه می زنن. :n31: