تا همون ساعات و نهایت تا صبح اومدنش حتمیه دیگهنقل قول:
Printable View
تا همون ساعات و نهایت تا صبح اومدنش حتمیه دیگهنقل قول:
تصاویر جدید ! . بازی منتشر شده حالا عکس دادن بیرون !:n02: . اما اگه سایز عکسهارو بزرگ کنید متوجه میشین که چقدر روشون کار شده ! تا به حال تصاویری با این کیفیت کار شده از بازی ندیدم !.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
نسخه PC در Steam .
...
نسخه X360 که گفتم به علت کپی رایت از تورنت حذف شد .
...
این نسخه هم به قفسه بازیها اضافه شد . :n02:
خب دوستان من ظهر رفتم در بخش مسترلیگ چون میدونم اکثر ماها این بخش رو علاقه ی خاصی بهش داریم
ابتدای ورود نمایش جدید و زیبایی از کلیه کاپ ها در مسترلیگ پخش میشه و بعد هم مثل سالهای گذشته می تونید با تیم اورجینال یا اصلی رو انتخاب کنید
همون روال سابق هست و سرمربی رو اسم گذاری و تغییر شکل و ....
یک انیمیشن جدید اضافه شده که سرمربی وارد ورزشگاه میشه روپایی میره :n31:
کل منوی مسترلیگ تغییر کرده و حالت زیبایی داره نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
با خرید هر بازیکن بخش امضای قرارداد و و تشویق توی جمع خبرنگاران هست که اضافه شده
برای علاقه مندان به تیم های ایرانی توی جام ملت های اسیا کلیه اسامی بازیکنان تقریبا درست هست ولی همچنان چهره ها درست نشده:n27:
بازم سوالی بود در خدمتم:n16:
ما هم دوست داریم سریعا کرک بشه اما فکر نکنم امسال اینجوری باشهنقل قول:
بخش نقل و انتقالات رو بیشتر توضیح میدی؟وقتی با پول نیست پس چجوریه؟توی پنجره تابستانی و زمستانی باید چکار کنیم؟نقل قول:
سلام دوستان نسخه دمو نیومده هنوز معلوم نیست کی بیاد؟
نکته ی جالب اینجاست که مثلا شما 70 هزار دلار پول داری یک بازیکن میخوای بخری با قیمت 40 هزار دلار قبلش سیستم میگه که ممکنه وارد وضعیت قرمز بشی و پول کم بیاری برای فصلنقل قول:
سیستم خرید بازیکن مثل سری نسخه ی های قبل هستش شما هم خودت میتونی در بخش advanced بازیکن مورد نظرت رو انتخاب کنی هم بزاری sout برات بازیکن های مناسب رو پیدا کنه
قیمت های بازیکنان هم مثل سری های قبل نجومی نیست مثلا روبن قیمتش 39 هزار دلار بود اگه اشتباه نکنم :n17:
منظور شما رو از بخش پنجره تابستانی و زمستانی متوجه نشدم:n36:
ممنوننقل قول:
منظورم انتهای فصل و نیم فصل هست که هر بازیکنی بخری مستقیم به تیم اضافه میشه.
البته به جوابم رسیدم.
من اول فکر کردم منظور شما این هست که کلا پول و قیمت حذف شده :n02: خوب شد این مشکل رو برطرف کردن.نقل قول:
نکته ی مثبت مثل سری قبل نیست که شما پول داشته باشی اراده کنی هر بازیکنی رو بتونی بخری همون ابتدای فصل درخواست خرید چند ستاره مثل رونالدو رو دادم ولی از سمت باشگاهش مخالفت شد
دوستانی که منتظر بازی و کرک شدنش هستند به محض اینکه بازی بیاد روی نت مطمئنا باشید یک یا نهایت دو روزه کرک میشه اصلا شک نکنید سیاست کونامی تا به امروز بر عدم سخت گیری سر کرک شدن بازی هاش بوده اون به دلایلی از جمله گسترش بیشتر بازی بین همه حتی اونایی که دانلود میکنند بازی رو .
امشب فکر نکنم خبری بشه میره تا فردا شب که احتمال زیاد از 17 سپتامبر کم کم لینک ها بیاد و یک روزه کرکش هم ردیف بشه . :n01:
در مورد این عکس هم بگم که بازی برای دانلود روی استیم نیومده و به شکل پیش سفارش هستش و ملت میتونند بازی رو سفاش بدن و از فردا به محض انتشار رسمی بازی رو دانلود کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال داشتم :
1/ آیا این نسخه هم مثل 2015 کرک آنلاینش میاد و میشه رایگان آنلاین زد؟
2/ سی دی کی رسمی کونامی چند تومن برای یکسال هست؟
3/ من یک سی دی کی بخرم با دو تا اکانت استیم همزمان میشه بازی کرد؟ (چون دو نفریم در قالب یک اینترنت با دو سیستم جدا)
ممنون
دوستای عزیز این ریلیزی که قراره امشب فردا بیاد دمو هست یا نسخه فول بازی هست ؟
صبح دمو و ساعاتی بعد خود بازی
خبر از منبع موثّقه؟نقل قول:
در مورد انتشار نسخه دمو ، KONAMI هنوز تاریخ انتشار نسخه دمو رو مشخص نکرده .
...
خب دوستان ویدیو مقایسه بازی نسخه PS4 و PC رو دیدم . به نظرم تفاوت مثل سال قبل هستش و فقط شاید کمی نورپردازی و رنگ چمن بازی بهتر شده . البته صحنه های اول و آخر بازیها که در نسخه 15 بازی حذف شده بود دوباره برگشته و صحنه های جدید در مواقع خطا ، ورود به زمین و ....اضافه شده . گیم پلی بازی نسخه PS4 و PC دقیقا یکی هستش و فقط کمی از لحاظ گرافیک تفاوت دارند .
نکته جالبش اینه نسخه PC با این گرافیک چطور به سیستمی با این مشخصات پایین نیاز داره ! . رم 2 !!! دایرکس 9 ؟!! موتور نسل جدید FOX Engine و دایرکس 9 ؟!
سلام....بازی هفت دقیقه پیش با کرک ریلودد وارد تورنت شد....باید منتظر سایتا بمونیم که بزارنش....
بالاخره بازی PES 2016 نسخه SKIDROW-Reloaded منتشر شد !
.............................
دانلود Pes 2016 برای PC نسخه Reloaded
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 5.00 گیگ
تبریک فراوان....
فقط نمیدونم چرا حجمش کمه خیلی
سلام ببخشید منظور از نسخه ریلود چیه؟
آقا این نسخه ریلودد رو بریم تو کارش؟
حجم بازی از سری قبلی هم کمتره و احتمالا بخاطر نبود دیتای بازی هست که بعدا منتشر میشه
کاش شب میومد تا صبح دانلود میکردیم تموم میشد میترسم نتونم جلوی خودمو بگیرم و خارج از وقت دانلود بزارم و 5 گیگ رو حلال این بازی کنم :دی
ریلودد کرک معتبر بازی هستش...نقل قول:
چقد حجم بازی کم هست!!! این بلک باکسش فک کنم 2 گیگ باشه!!!
دوستان این مد ساخته Donyavia است که بنده چند مورد فیکس کردم و تست شده
دانلود کنید و در پوشه بازی بریزید
محتوا برای شما نمایان شد ، لذت ببرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نمایش تست شده و اختصاصی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
خب دوستان دیشب برای اموزش رفتم به بخش تمرینات خیلی جامع بود هنوز به بخش دریبل نرسیدم ولی تا اونجایی که اموزشش دیدم همه چی کامل بودش
یک نکته جالب دیدم اگه یادتون باشه زمانی که شما سه تا تعویض همزمان داشتین اصلا تعویض نمایش داده نمیشد اما الان هرسه تا رو نشون میده :n01:
دیشب یک ضربه ایستگاهی با رونالدو میخواستم بزنم دقیقا انگار خود رونالدو بود اون نفس عمیق قبل ضربه رو اندام و لباس و حالتش از پشت خیلی واقعی بود:n04:
به بخش چمپیون شیپ هم رفتم نمایشی از تیم ها با شروع دموش بود و قهرمانی بارسا ... کل حالت های سری های قبلی عوض شده از نمایش صحنه های اهسته بگیرین تا نمایش نتیجه و ....
تنها نکته ضعیف من توی این چند بازی حالت دینامیک بودن اب و هوا رو ندیدم
رفتیم تو کار دانلودش خارج از ساعت دانلود رایگان :دی
دوستانمی که بازی رو دانلود کردن در صورت سالم بودن بگن ماهم دانلود کنیم...
ویدیو مقایسه نسخه Pc با PS4 رو دیدم...
خب مشخص شد چرا انقدر سیستم بازی پایین هست...تو Pc عملاً تکسچر ها ضعیف تر هستن...و بقولی حالا HD انگار ندارن...نور پردازی هم در PC بسیار ضعیفتر از PS4 هست انگار... همینجور تماشاگرا رو ببینیم زمین تا آسمون فرق دارن...
البته به شخصه خوشحالم که حداقل PES سیستم بازی رو یهو نبره بالا بیش از حد مثل فیفا ... حداقل میشه بازی کرد!!! :n19:
سلام دوستان
بنظرتون رو رم 2 و گرافیک ge force 210 میشه رو low بازی کرد ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام. حتّی می تونی روی High با یه ذرّه لگ بازی کنی!نقل قول:
من با 9400 GT روی High با لگ بازی می کنم. البتّه لگش خیلی کمه.
نسخه 15 رو میتونستی بازی بکنی؟نقل قول:
من خودم هنوز این نسخه رو تست نکردم و در حال دانلودم ولی نسخه 15 خیلی سبک بود و اگه اینم مثل اون باشه راحت میتونی بازی کنی حتی رو مدیوم و بالاتر...
آقا پچی چیزی نیومده هنوز؟:دی
مشکل سی پی یومه e5300 بودنقل قول:
سوخت الان intel pentium 4 3.2 ghz
هر چقدر هم تو شهرمون گشتم core2duo گیر نیومد
جایی گیر میاد؟
ولی با این حال pes 13 رو روی high اجرا میکنم
ویندوزم هم 10 هست
قضیه چیه pes داره سال به سال حجمش کمتر میشه . تماشگراش چجورن مث پارسال که نیستن ضایع و مذخرف؟
خدایا منم دلم میخواد :' -(
سلام دوستان یه سوال تقریبا بی ربط :n01: من میخوام ps4 بخرم یه سوال داشتم اینکه واسه ps4 هم پچ و آپشن ها میاد و میشه نصب کرد ؟ ممنون
دوستان کسی سی پی یو core2duo برای فروش نداره ؟؟؟
بله میشه ولی باید اکانت پلاس داشته باشینقل قول:
- - - Updated - - -
بله میشه ولی باید اکانت پلاس داشته باشینقل قول:
از کدئم سایت دان کنمی ؟ همین سایتی که دو صفحه قبل لینک دادین ؟
سایت دانلود ها هم گذاشته میتونی از اونجا دانلود کنینقل قول:
دوستان نسخه ultimate teame چیه تازه اومده
yasdl
هم سایت معتبر و خوبیه
من دارم از پیس ادیت دانلود میکنم با حجم 4.7 گیگ